Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Klaus Duran: Páramentesítők minősége
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Meggyi001: A Lidl Silvercrest kenyérsütő jó?.........Jelentem:Jó!
-
LOGOUT
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőtA Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tuomas
addikt
válasz
kmarci25 #20999 üzenetére
"Azt írta, hogy ha nemzetközi, akkor 5 munkanap, úgyhogy még van időm. Ha nem jön, írok nekik újból."
Nemzetközi átutalásnál lehetséges az 5 munkanap, de kártyás fizetésnél nem tudom, ebben nem vagyok biztos, mert nincs tapasztalatom. Itthoni van, akkor egy fizetési hivatkozás kártyával történő kiegyenlítése azonnal megtörténik, ez úgy működik, mint egy kártyás vásárlás.Javaslom, közben a supportnak dobd fel közben ezt a labdát, ha ők is megerősítik, hogy több napba telik, akkor ok, ha meg nem, akkor talán utána tudnak nézni, hol a galiba.
-
kmarci25
veterán
Sziasztok!
Ismerőstől kértem pénzt Revolutra, neki nincs fiókja (nem is akar), ezért linkkel küldtem neki egy kérést, ő be is fizette kártyával (elküldte a képernyőképet róla). Ennek ellenére hozzám még mindig nem érkezett meg az összeg. Lehet ennek az az oka, hogy ő egy olasz bank által kiállított kártyát használt a fizetésre? Illetve kell tennem valamit ilyenkor, vagy elég csak várnom, hogy egyszer majd becsorog? (Nem nagy összeg, de azért mégis csak...) -
-
-
1stVikman
senior tag
válasz
viktorhu #20977 üzenetére
Töltöttem rá 2500-at, majd meglátjuk később, hogy mi lesz. Annyira nem sürgős a dolog, meg még elég ismerkedős fázisban vagyok.
Csak bosszant, hogy máskor a szállítás is ingyenes.
Amúgy egy csomagváltás mennyire éri meg, vagy mennyi időre szól?
Csak mert tetszene egy fém kártya, ki is fizetném a felárat, de utána visszaváltanék standard - ra, mert nem használnám ki a nagyobb csomag előnyeit.
Lehet olyan, hogy aktiválok prémium vagy metal csomagot és következő hónapban meg visszatértek standard - ra? -
emeritus
tag
A topup OTP kártyáról biztosan ingyenes. Ha egyszer már ment, mennie kell: próbálkozz ellenőrzésképp a minimum összeggel. A PayPal fizetés volt már téma, olvass vissza, a kereső segít: egyébként az OTP-Paypal közvetlen hozzárendelés nem lenne kedvezőbb. (Felteszem, hogy nem forinttal fizetnél.)
-
mufi
senior tag
Hali, köszi a gyors választ. Rosszul írtam, természetesen top-up, appon belül, az OTP-s kártyáról.
Más: paypalon keresztül kellene fizetni, amihet revolut kártya van hozzárendelve. Olcsóbb lenne, ha paypalhoz direkt az otp-t rendelném és úgy fizetnék? Mert így otp-revolut-paypal, úgy meg csak otp-paypal lenne, természetesen a kátyát kiadó bank váltana a valutát...
De akkor is idegesít, hogy miért nem megy a feltöltés....az biztos ingyenes?
-
KTU
addikt
válasz
Williamgrant #20957 üzenetére
A "Megbízhatónak jelölöm az eszközt" kapcsoló hogy áll?
Lehet ha tranzakciónál jelölöd annak, "nem marad úgy". -
KTU
addikt
válasz
Williamgrant #20980 üzenetére
"Egyszerűbb lenne 100 ezresével tölteni pl. Mivel ingyen van, tök mindegy hányszor ismétled meg."
Ekkor is napi limitbe ütközik.
Fel kell emelni az OTP bankkártyán a webes vásárlási limitet 700 e Ft-ra.
(#20979) mufi:
"top-up sikertelen volt, ezt a kártyát nem lehet felvenni. A kérdésem az lenne, hogy mennyit számol fel az OTP ekkora összegnél kezelési illetve utalási költségnek? A számlán egy valamivel több pénz van mint 700k, de próbáltam 690k-t utalni"
Revolut-ra utalni
vagy
Revolut egyenleget feltölteni OTP kártyával,
nem ugyan az.A vásárlásnak nincs költsége az OTP kártyán.
-
-
mufi
senior tag
Sziasztok, próbálom feltölteni a Revolutomat a hozzá kapcsolt OTP számlárol amiről amúgy pár napja már töltöttem fel egy kisebb összeget, de most, hogy kb 700k-t szeretnék feltölteni, nem engedi, állandóan azt az üzenetet kapom, hogy a top-up sikertelen volt, ezt a kártyát nem lehet felvenni. A kérdésem az lenne, hogy mennyit számol fel az OTP ekkora összegnél kezelési illetve utalási költségnek? A számlán egy valamivel több pénz van mint 700k, de próbáltam 690k-t utalni, az sem ment.
Mi lehet a gond szerintetek? Sürgős lenne a feltöltés mert fizetnem kellene valamit... -
-
hedgehog
senior tag
válasz
Oliverda #20972 üzenetére
Nálam is ugyanez van, és én úgy emlékszem, hogy valahol itt a fórumban is kitárgyaltuk, hogy ezzel elvileg ingyenes a szállítás is.
Én futnék egy kört a supporttal, 1stVikman írj nekik chaten, és mondd hogy meghívóval regisztráltál, mégse ingyenes a kártya... volt már akinek így visszatérítették a szállítást.
Vagy ha még nem rendelted meg a kártyát, várj 1-2 hetet, olyankor maguktól is fel szokták ajánlani. -
1stVikman
senior tag
Sziasztok!
Most ismerkedek a Revoluttal.
Unokaöcsém küldött meghívót sms-ben, regisztráltam, adatokat megadtam, fénykép, selfie megvol. Minden ok, DE a fizikai kártyát nem küldik ingyen standard csomagnál.
Változott volna a dolog, vagy mi b@sszarintottunk el valamit? -
vmarci21
tag
válasz
SzabóTamàs90 #20964 üzenetére
Összehasonlítottam a Web Archive-n tárolt verzióval a frisset, nem módosult semmi...
Lehet valamelyik szerződési feltételekhez kapcsolt dokumentumban van módosítás, de azt a különbséget már senki nem fogja megtalálni.. -
Tuomas
addikt
válasz
Williamgrant #20965 üzenetére
És azóta is csinálja, vagy már abbahagyta?
-
alex devil
senior tag
Szevasztok,
Az új applikációban hol találom a feltöltő kártya ellenőrzéséhez a menüpontot ahol az ellenőrző kódot beírhatom? Nem találom a "kártya ellenőrzése" lehetőséget. -
-
Tuomas
addikt
válasz
Williamgrant #20957 üzenetére
Hanyasod van?
Androidra most jött egy frissítés nálam, 6.36.2 az alkalmazás verziója.
Egyebet nem tudok mondani a hibára. -
modflow
veterán
válasz
INGJOKE #20959 üzenetére
A fizikai kártya az színes, a virtuális olyan fátyolos, fakó. Pedig utóbbin a MS Store tett egy függő állapotú terhelést, mert beregeltem a kártyát és gondolom tesztelte 0,75 Euroval, hogy valós-e. De még függő a kifizetés. Mondjuk nem is értem miért kapna érte pénzt MS.
-
KTU
addikt
válasz
Friczy #20953 üzenetére
Ahogy már előttem viktorhu fórumtárs leírta.
Általában a contactless fizetések PIN nélküli összeghatárát, a POS terminált üzemeltető pénzintézet határozza meg, az adott ország előírásainak megfelelően.Szóval tényleg nincs köze a Revolut-hoz, én ezt tudom.
Csak annyi, hogy Revolut kártyával fizetett Grecky fórumtárs. -
Van valami revolut gond másnál?
Telefon csere miatt app újratéve, első belépésnél újra fotót kért róla, azt mondta oké, majd írjam be a jelszót, oké. Azóta minden ujjlenyomatos aktiválásnál (pénz küldés pl) azt írja hogy rossz jelszó, de azért az apphoz jó. Wtf.
App töröl, újra pakol. 6 jegyű kódot kér ami elvileg sms-ben jött. Beírom, oké továbbmegy indul az app látok mindent. Rámegyek hogy kifizetem a kérést, újra 6 jegyű kódot kér. Jön egy újabb sms , megadom, majd kiírja hogy nem lehetséges mert már kifizettem.Ööööö, oké.
Bemegyek hogy megnézzem a virtuális kártya adataim, ujjlenyomat, továbblép és kéri a 6 jegyű kódomat. Megint jön egy sms, beírom és kitölti csillagokkal de tovább már nem lép.
SMS újra, új kód, megbízhatónak jelölöm a készüléket? Igen, új kód jön... -
viktorhu
veterán
-
modflow
veterán
A friss revolut kártyát betettem az ATM-be, beírtam a PIN-t és nyomtam egy egyenleg lekérdezést. Az OTP-s automata kiírta, hogy a bankom ezt az opciót nem támogatja és kiadta a kártyát.
Most a kártya aktiválva van?
-
Friczy
senior tag
A Revolutnak nincs sok köze a Magyar Közlönyben megjelent rendelethez. Ettől függetlenül az érintéses limit megemelése teljesen általános az összes banknál, hogy a járványveszély alatt minél kevesbbszer kelljen kézzel tapogatni a PIN billentyűzetet, ami az egyik leghatékonyabb vrusterjesztő eszköz. Szóval a Revolut is megemelte a limitet, függetlenül a közlöny tartalmától.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- Milyen TV-t vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Villanyszerelés
- Asztalos klub
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Futás, futópályák
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- ÚJ !! MacBook Pro 14.2" INCH (M4 PRO - 2024) 14C / 20C / 24 GB / 1 TB / 100% AKKU - Magyar
- Crucial Ballistix Sport LT 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz
- Kingston NV3 1TB (SNV3S/1000G)
- Lenovo Thinkpad P15v Workstation Laptop -50% i7-10750H 6Magos 16/512 Intel UHD Graphics FHD IPS
- PS5 Slim Digital Edition 17hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest