Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőtA Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
XboxGamePass
senior tag
Mostanában picit gyakrabban hal le a rendszerük..
Bár lehet csak androidon tapasztalok ilyesmit, iOS téren nem tudom mi a helyzet.
-
Tuomas
addikt
válasz
HussarF #20098 üzenetére
Utalásra inkább azt szoktuk ajánlani, annak kimondottan a pénzküldés a profilja, kicsit költségesebb, de még az is jó (jobb, mint a bank) árfolyamon vált, ott egyedül az a macera, hogy hogyan töltöd fel rá a pénzt. Javaslom itt is nézz körül, ha még nem voltál.
Továbbá ott egyből látod hogy milyen költségei lesznek az utalásodnak.Meg is tudom neked mondani:
Per pillanat 61,849 HUF lenne az utalási díj, 14 369 502 Ft-ot kellene utalnod, hogy a címzett 45 000 USD-t kapjon, így 443,931 Ft-ot spórolsz a banki utaláshoz képest.
Ebben a költségben nincs benne az a költség, ahogy a TW egyenlegedre juttatod a pénzed, ami lehet kártyás feltöltés (TW felől van díja), vagy pl utalás (a bankod átutalási díja, TW részéről nincs külön költsége). -
Hát a célfüggvény nyilván az, hogy minél jobb váltási árfolyamot és minél alacsonyabb utalási költséget érjek el. A Transferwise-t annyira nem ismerem, de más is említette már.
-
zolmesz
aktív tag
-
Tuomas
addikt
Maradjunk a témánál, aki járvány ügyben szeretne társalogni, ide fáradjon. Köszi!
A témában született hozzászólásokat töröltem. -
gzbotii
nagyúr
Revolut launches accounts for children - UK only, és csak prémium vagy metal előfizetőknek, egyelőre.
-
Sziasztok!
Eddig a Revolut számlámon sosem volt 5k HUF-nál több. Viszont egy brókerhez szeretnék egy combosabb mennyiségű pénzt utalni dollár számlára. Az jutott eszembe, hogy ez akkor lehetne a legkedvezőbb, ha ezt a pénzt először beutalom a Revolut számlára, majd onnan utalom át dollárban a brókerhez. Ha jól tudom, akkor középárfolyam környékén váltja majd dollárba és úgy utalja.
Viszont attól félek, hogy ha hirtelen megjelenik egy relatíve jó nagy összeg a számlán, akkor zárolják.
Van erre esély? Vagy eleve a fentebbi gondolatmenet is hibádzik? -
Goldelf
csendes tag
Sziasztok!
Aliexpressen akarom használni a kártyát, de drágább dolgokat nem enged vele fizetni. Jelen esetben egy 4500 forintos cuccot nem enged a kártyával fizetni (We couldn't process this payment for security reasons. Error code: CSC_7200026, appealt nyilván visszadobják, hiába küldöm el az adatokat, amit kérnek), de egy 500ft-os terméket simán enged rendelni. Erre van valakinek valami ötlete?
-
válasz
leximester #20068 üzenetére
És ha kipróbáltad akkor írd meg hogy én is tudjam
-
hedgehog
senior tag
válasz
leximester #20068 üzenetére
Hali, driztd topiktárs tapasztalatai szerint már nem kpfelvét az erstés feltöltés. Elsőre persze kis összeggel próbálnám.
-
leximester
tag
Sziasztok!
Van valami alternativ megoldas arra hogy erste creditrol dijmentesen top upoljak revolut szamlara?
Elore is koszi. -
gzbotii
nagyúr
válasz
Quinine911 #20065 üzenetére
Hát ez nem kicsit off itt.
Se nem Apple, se nem bank és pénzügy, se nem Raiffeisen topik. -
Quinine911
aktív tag
Kicsit off, de a Rafinál is elérhető lett már az Apple Pay
-
Watt25
veterán
Illetve a "belföldön belül" kifejezés is elég fura, lévén egy angol bankszámláról indítod ilyenkor az utalást.
A lényeg: igen, ingyen lehet magyar bankszámlára utalni, csak IBAN számlaszám kell, és ha a cél nem K&H bank-os számlaszám, akkor az illető egy technikai K&H bankos számlaszámról fogja kapni a pénzt, nem az angol számlaszámodról. -
moma
őstag
Az reális, hogy revoluttal belföldön belül is ingyenes az utalás? (ami jól jöhet annak, akinek amúgy nem ingyenes)
-
Aaron14
őstag
Nektek mukodik az app? Ujratelepitettem es igyis azonnal kilep. Nem tudom hasznalni.
-
Hani
aktív tag
Sziasztok,
láma kérdés, de a részvényeknél az aktuális ár alatti százalék mit jelez?
Elsőre arra tippeltem, hogy az előző napi záróhoz képest számolt változás, de nem.
Példa: 3M: Revolut szerint 133,52$, 2,82% felfele nyíllal. Ha visszaszámolom, akkor valamikor (nem tudom mikor, de valamikor) 129,858$ volt az ára (kis kerekítés belefér). De ha megnézem a Nasdaq-on vagy a MarketWatch-on, akkor a legutóbbi záró 141,68$ volt, ahhoz képest 6% körüli mínuszban van:
https://www.marketwatch.com/investing/stock/mmm
Lehetne még a ma reggeli nyitó, de az sem teljesen stimmel, az talán 129.43$ volt.Köszi:
/Hani
-
66zio
aktív tag
Sziasztok,
Vettem nemrég játszóspénzért bitcoint Revolutban. Hogy tudom azt beállítani, hogy ha nincs elég pénz a Revolutomon akkor ne váltsa át a BTC-t HUF-ra. Ez az inaktiválás gomb a bitcoin számlán?
-
trialboj
őstag
Hello,
gyors kérdés, revolut kártyára nem lehet automatabol pénzt küldeni? 3 banknál próbálkoztam, egy sem jelenített meg ilyen opciót.
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- Androidos fejegységek
- Fotók, videók mobillal
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen széket vegyek?
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z9 Zalman 500W
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest