Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Meggyi001: A végtelenbe...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
-
LOGOUT
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
puputewe
csendes tag
Az Eladó nem vár nagy számokat
Esélytelen, hogy akár a fele visszajöjjön annak, amit beleöltem, de nem vagyok buta, pontosan tisztában vagyok vele. Nagyon, de nagyon sok embert ismerek, plusz az emlékeim is segítenek, de mondjuk simán benne van, hogy csomagoláskor - mivel arra így is és úgy is kell időt szánnom - a nagyobb értékű darabokat letesztelem mielőtt becsomagolom. Mindenesetre a Vaterán történt hozzászólást azt hiszem Tom-al - törlöm, pont az én védelmem és a gerinctelen emberek miatt. Azt nehezen tudnám elviselni - volt már rá példa - ha engem mint tisztességes eladót át akarnának verni, ilyennel amit itt írtatok.
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- !!AKCIÓ!! GAMER PC AMD Ryzen 5 5600X/MSI MPG B550 GAMING PLUS/GeForce RTX 4070 DUAL 12 GB/32GB DDR4
- Apple iPad A16 (2025) 128GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- XPS 14 9440 13.4" 3K OLED érintő Ultra 7 155H RTX 4050 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti OC 8GB Zalman Z1 PLUS ADATA 600W
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- Apple iPhone 15 Pro - Black Titanium - 128GB - Akku: 87% - Megkímélt állapot!
- Xiaomi Redmi 14C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Esélytelen, hogy akár a fele visszajöjjön annak, amit beleöltem, de nem vagyok buta, pontosan tisztában vagyok vele. Nagyon, de nagyon sok embert ismerek, plusz az emlékeim is segítenek, de mondjuk simán benne van, hogy csomagoláskor - mivel arra így is és úgy is kell időt szánnom - a nagyobb értékű darabokat letesztelem mielőtt becsomagolom. Mindenesetre a Vaterán történt hozzászólást azt hiszem Tom-al - törlöm, pont az én védelmem és a gerinctelen emberek miatt. Azt nehezen tudnám elviselni - volt már rá példa - ha engem mint tisztességes eladót át akarnának verni, ilyennel amit itt írtatok.