- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
DNReNTi
őstag
Jaja, eleg szerencsetlen helyzet volt. En a kommunikaciot hianyolom a tortenetbol, semmilyen felvilagositast nem tudtam szerezni azzal kapcsolatban, hogy egyaltalan tortenik e valami. Na mindegy, lenyeg hogy megoldodni latszik, es talan kozvetit nemi remenyt azoknak, akik szinten beragadtak valamivel.
Nem maxoltuk ki a tamogatast, nem haltunk volna ehen nelkule, de azert jobb ez igy.
-
Veron
addikt
valaki el tudna navigálni az online hiánypótlás felületére? kösz!
-
tothbe
addikt
-
Acheron
őstag
Úgy tűnik, szerencsém van - már válaszoltak is a levélre. Teljesen pozitív, segítőkész módon.
Csupán a bontással van baj - a 2. számla a kapcsolódó villanyszerelési munkákat tartalmazza (ez tényszerű, ez szerepel a mellékeleten és a számlán is)
Mint ilyen, ennek a szerződés meklléklet "a" sorában kell szerepelnie.
A kivitelezőtől kapott szerződés mellékletén ez az "i" sorban (napelemes rendszer telepítése) szerepel.
Ilyen formán csak a 2. szerződés mellékletének átírása szükséges, illetve az összesítőben is módosítani kell ezt.Egy kérdés: a melléklet önmagában nem tartalmaz aláírásokat - azt magam is tudom módosítani, és beszkennelni, vagy mindenképp a kivitelezőtől kérjek újat?
-
DNReNTi
őstag
Nekem nincs is direkt kontaktom az ugyintezohoz, csak a kozponti szamot tudtam hivni, meg a kozponti email cim... Kivancsi vagyok mi lesz belole.
"igen, most rámentek erre, ahogy más is irta, hogy el is utasitják, ha nem jó valami."
Gondolom jott fentrol az utasitas, hogy fogyik a penz, ideje fekezni a bulit. -
-
Acheron
őstag
Köszönöm a visszajelzésed.
Új számlát kérni nem tudok, illetve új szerződés sem játszik - a napelemes rendszer teljesítménye adott, azon változtatni nem tudok, a kivitelezés bekerülési költsége is adott.
Minden módosítás utólagos manipuláció - itt a legtisztább az lenne, ha a visszaigényelt összegből ki tudnám venni a második - kiegészítő szerződést és annak a számláját.
Sajnos nem oszt - nem szoroz, olyan kis összeg az egészhez viszonyítva, de ezen most elmehet az egész pályázat, ha nem jól kezelem le.
Merthogy a szöveg az így szól:
"
Tájékoztatom továbbá, hogy amennyiben a hiánypótlási felhívást a megjelölt határidő
alatt nem teljesíti, kérelmét a Magyar Államkincstár a rendelkezésére álló adatok
alapján bírálja el. Amennyiben a jelen hiánypótlási felhívást nem megfelelően teljesíti,
kérelmét a Magyar Államkincstár elutasítja.
"
Magyarán ha rosszul adom be, akkor bukom a teljes összeget...
#4201p.t.r: Köszönöm a tenácsod! Próbáltam hívni, de az ügyiraton szereplő számra folyamatosan az "A hívott szám pillanatnyilag nem kapcsolható" választ kapom, holott az is fel van tüntetve, hogy 13:00 - 15:30 között kereshetők az ügyintézők H - Cs.
Mindenesetre rájuk írtam a megadott E-mail elérhetőségen, leírtam a problémát, kértem a véleményük a szabályos eljárásról. Titkolnivalóm nincs, azt is látják, hogy azzal azt egy plusz számlával nem nyerészkedni akartam, mert bőven megvan a nélkül is a 3 - 3 milliós kifizetés részemről. Én vagyok naiv, de valójában nekem is csak most világosodott meg, miért is két számlát adott a kivitelező. Mondjuk azt igazán mondhatták volna, hogy csak az egyiket adjam be... -
DNReNTi
őstag
válasz
Bikkrom #4202 üzenetére
Zsir, koszi!
Kozben annyi van, hogy mind emailben, mind postai uton beadtam egy kerelmet a MAK fele, hogy a hibasan bekuldott lakcimkartyakat hianypotlas kereteben cserelhessem a megfeleloekre - erre megkaptam a kb "automatikus" valaszt, hogy tovabbitjak az ugyintezo fele. Meglatjuk.
-
p.t.r
aktív tag
válasz
Acheron #4199 üzenetére
Szerintem mindenképpen hívd fel az ügyintézőt és beszéld meg vele, hogy mi legyen. Az a tapasztalat, hogy pozitívan állnak a dolgokhoz (nekem is volt gondom). Csak ne késlekedj, mert az idő telik és ha valaminek tényleg utana kell menni, akkor nagyon gyorsan telnek a napok.
-
tothbe
addikt
válasz
Acheron #4199 üzenetére
Ezt sztm már nem tudod kijavitani, mivel már tudják, hogy kettő van. Max az egész napelemet tudod kiszedni, mivel nem felel meg a pályázati elvárásoknak. És akkor csak a többi projekted elszámolni. Esetleg megpróbálhatsz egyezkedni a kivitelezővel, és egy új számlát kérni, ami megfelel, majd azt beadni, hogy véletlen a régit küldted. Hátha igy elfogadják. De azért ez idő, szivesség meg sokminden kérdése, amiből ha csak egy nem stimmel, borul az egész.
-
Acheron
őstag
Sziasztok,
Nemrég kaptam meg a hiánypótlési felszólítást (December 31 -i beadás).
Egy hivatalos azonosító irat másolatárt, néhány előlegszámla végszámláját, illetve néhány fizetési igaztolást kérnek - ezek mindegyike megvan, könnyen pótolható.
De van egy tétel, amin vakarom a fejem.
Napelem telepítés is volt a felújításban, és a kivitelező két szerződést és két számlát adott az elvégzett munkáról. Én mindkettőt betettem a pályázatba, viszont a hiánmypótlási felszólítás szerint a két számla összegével kalkulálva a telepítés meghaladja a 450 000 Ft/kWp összeget. Ha csak az első szerződést és számlát adom be, akkor nincs túllépés.
Kérdésem: a hiánypótlás során hogyan tudom szabályosan jelezni, ha egy, az eredeti igényben beírt számlára úgymond nem tartok igényt, a számlát és a kapcsolódó szerződést ki akarom vonni az eljárásból?
Köszönöm, ha van ilyen tapasztalata valakinek. -
DNReNTi
őstag
Sziasztok,
Megkaptam az OFT palyazatra a hatarozatot - elutasitva.
Az oka abszolut banalis, veletlenul ket regi lakcimkartyat kuldtem be csatolmanykent. Termeszetesen rendelkeznek a csaladtagok a megfelelo dokumentumokkal... Nem kaptam semmilyen felszolitast, felhivast azzal kapcsolatban, hogy adjak be hianypotlast, sem emailben sem telefonon nem keresett senki. A hatarozat ugy szol, hogy ezzel az ugy le van zarva, keretik tudomasul venni.
Felhivtam a MAK-ot, ahol kedvesen elmondtak, hogy futhatok meg egy kort a megadott kozponti email cimen, de ne fuzzek hozza sok remenyt, mert a MAK kommunikacioja az, hogy a palyazat lezarult, es ha valami nem tetszik akkor polgari peres eljarasban lehet kijarni az igazunkat.
Kerdesem az lenne, hogy mas is jart e ilyen - vagy hasonlo - cipoben, es mire lehet szamitani? Erdemes egyaltalan azonnal ugyvedet keresni, mi az atfutasa egy ilyen eljarasnak, mik az eselyek?
Koszi!
-
Veron
addikt
Köszi, mindenkinek, hétfőn írok az önkormányzatnak.
-
molnarpeter
nagyúr
Mutasd meg a levelet amit kaptál, nekünk is kb ugyanezzel visszadobták hiánypótlásra. Címe "Hatósági bizonyítvány", tartalom kb:
X Önkori Hivatal Jegyzője igazolom, hogy Y szám alatt lévő ingatlan címe Z számra változott utca, házszám rendezés miatt. Hrsz: 1234. +tv, címjegyzék, központi nyilvántartás hivatkozás +dátum +szignó, titulus. -
Jovanny2
őstag
Nekem házszámváltoztatás volt vagy 7 éve, csak nem szóltak hivatalosan. A tulajdoni lapon már átírták, a térképmásolaton a régi van, és minden hivatalos helyen és közműnél a régit használom. A városházáról adtak egy fejléces, bélyegzős, aláírt papírt, hogy a két cím megegyezik, ezt már alapból becsatoltam az igényléskor, és így rá sem kérdeztek. Szerintem neked is valami hasonlót kell igényelned. Vagy a földhivatalt pingelni a dologgal.
-
Veron
addikt
válasz
molnarpeter #4190 üzenetére
és mit kérjek tőlük, "címigazolást"? ez valami általános dokumentum, amit az önkoriban kiadnak és lobogtatom majd a MÁK-nak?
-
Veron
addikt
Na csak megjött a hiánypótlásra való felszólítás.
Kérték az egyik átutalásos fizetés kivonatát és az alábbi címigazolást. Valaki tudja értelmezni, mivel tudom igazolni a címet, ami egyébként a lakcíkártyámon szerepel?"A kérelemben megadott helyrajzi számhoz (HRSZ: xxx) tartozó
ingatlanhoz az ingatlan-nyilvántartás szerint nem tartozik cím, a „címképzés
alatt” szerepel, a benyújtott lakcímet igazoló hatósági igazolványokon yyy cím szerepel.
Kérem, szíveskedjen olyan önkormányzati címigazolást benyújtani, mely
igazolja, hogy a kérelemben megadott helyrajzi számhoz a kérelemben és a
lakcímet igazoló hatósági igazolványokon szereplő cím tartozik." -
bmxbandita
tag
Márc. 11. beadás, csak napelem 1 számlával
Május 5. TO, BudapestPedig az olvasottak alapján május végére számítottam, hogy sorra kerülök.
-
BB9000
senior tag
válasz
Inhouse #4185 üzenetére
A kérdés jó.
Elsőként végigolvastam a pályázati oldalon a GYIK-et. Abban nincs említve, tehát semmit nem lehet megtudni belőle erről.
Azután megnéztem a saját -2022-es- adóbevallás tervezetemet, amit a NAV készített el nekem és abban nem szerepel az általam visszakapott pénzösszeg. A NAV mindenről tud, hiszen minden adatunkat meg kellett adni igényléskor, beleértve az adószámunkat is. Mivel ők nem tették bele, ebből arra következtetek, hogy nem adóköteles jövedelem. Otthonfelújítási kölcsönt is vettem fel, és annak a kölcsönnek az állami kamattámogatása sem szerepelt az adóbevallás tervezeten az adóköteles bevételeim között.
Majd rájöttem, hogy a kifizetés 2023-ban történt, így az nem is lehetne benne a 2022-es adóévről szóló adóbevallásomban.
A hitelt 2022-ben folyósították és már akkor kaptam kamattámogatást, annak benne lenne a helye. Ha adóköteles lenne, akkor biztos beletette vona a terveztetbe a NAV.
Szerk:
Próbáltam a kérdés jogszabályi hátterét is megtalálni, és végül meglett! Az SZJA tv 2.1.1 pontjában van kifejtve az SZJA mentesség mind az OFT-re mind az otthonfelújítási hitel kamattámogatására. -
Inhouse
őstag
Sziasztok!
Blőd kérdés lesz, de semmit nem találtam róla és biztosra mennék... A támogatásból kapott összeg ugye adómentes és nem kell szerepeltetni az adóbevallásban?
-
bdos
csendes tag
Na akkor lassan a végére érnek....
Bács megye, Ügyfélkapus beadás 12.31-én.
Tegnap TO HP nélkül, ma utalás.
Bírálta JNSZ megye. -
tulover
újonc
Sziasztok,
hiánypótlára szólítottak fel, hogy csatoljam a 2022.09.30. napjáig beadott hálózati csatlakozási igénybejelentésről szóló igazolást.
Írtam a kivitelezőnek aki elküldte a következőt: 'Igénybejelentés háztartási méretű kiserőmű (HMKE)' c. nyomtatványt. De rákeresem a neten és van egy ilyen nevezetű nyomtatvány is: "Csatlakozási igénybejelentési nyilatkozat, Támogatási eljárásban érintett erőművi beruházáshoz". Félek, nehogy rosszat küldjek, mert csak 1x lehet hiánypótlást benyújtani. Volt valakinek hasonló hiánypótlása? -
lez68
csendes tag
12.27. beadás elektronikusan, (Bp.)
04.24. hiánypótlás: kérték a gyerekek TAJ kártyáját
04.25. HP teljesítve, még aznap TO-t megkaptuk (Heves vármegye)
04.27. utalták a pénzt -
6030D
őstag
Van még, aki vár rá? Nekünk még nem jött.
Szilveszter, 16:30, Pest megye
-
Dorian
félisten
Persze, tisztában vagyok vele, h sajnos a magyar bérek többnyire a béka segge alatt vannak kettővel. De a gazdagság azért nem itt kezdődik.
Amúgy én sem keresek ennyit. Nálam ha bruttó munkabérről beszélünk 3 havi, ha nettóról, 4,5, ha havi nettó jövedelemről, akkor 3. Kereshetnék 1,5x ennyit sokkal stresszesebb munkahelyen-munkakörben, de annyit nem ér. -
Dorian
félisten
Dec közepén adtuk be, április elején megérkezett a 3 milla. (Szentendre) Tegnap vettem csak észre amikor beléptem a netbankba, h mintha kicsit több pénz lenne a számlán.
-
válasz
Ereshkigal #4161 üzenetére
2 bejgli közt pont ráértem beadni
-
axioma
veterán
dec. 30 elektronikus beadas, Pomaz (Pest), epp most jott a tamogatoi okirat, Jasz-Nagykun-Szolnok megyebol, a penzt me'g va'rjuk szeretettel
-
n.kema76
csendes tag
Sziasztok.
December 22 online beadás.
Pozitív támogatói elbírálásról tájékoztató március 31.
Április 03 utalás.
Jász-Nagykun-Szolnok Vármegye
Szolnok -
kovacsroli
senior tag
válasz
kovacsroli #4105 üzenetére
Na
Pénteken beadtam a hiánypótlást a napelemekkel, ma délelőtt pedig megkaptam a módosított támogatóit.
Így összesen 2.964.678-t sikerült visszaigényelni -
petyus_
senior tag
December 22 online beadás
Március 20 hiánypótlás
Máricus 23 utalás
Budapest -
WasabiTrsr
csendes tag
Dec 24 beadas, mult het kozepen utaltak. Eszak Pest megye.
-
rushmoon
csendes tag
December közepi beadás papír alapon, tegnap utaltak, ma hozta a postás a TO-t. Fejérben adtam be, Szabolcsban bírálták.
-
Incubus
tag
2022-dec 30 Online
2023-március 22 hiánypótlás -
laci06
senior tag
Dec 21.-ei beadás, online, ma kaptuk a TO-t. Csak 2 klima és napelem volt, vagyis összesen azt hiszem 5 számla. Gondolom a napokban jön az utalás is majd szépen.
-
axioma
veterán
[link]
Ha januar vege es majdnem marcius vege kozott csak 45e-et csinaltak meg es csak ev vegen +100e igenyles jott, akkor me'g biztosan ujabb ket honap mire kesz lesz mind... tenyleg jobb lett volna beadni a szeptemberig elkeszult szamlakat es tobbet nyerni pmap-ban az osszegen -
N.otorious
senior tag
2022 December 12. beadás, 2023 Február 20. hiánypótlás után ma jött a támogatói okirat.
-
Ereshkigal
őstag
válasz
Ereshkigal #4132 üzenetére
Szerencsésen megoldódott. Ami furcsa, hogy állítólag nem találták meg a hivatkozott vállalkozási szerződést, pedig a rendszer átlat generált összegző pdf-ben ott volt listában a fájl felsorolva. Ha valóban valami hiba volt a rendszerükben, akkor az ügyintéző ezt nem vette észre, a felülvizsgálónál meg csak két számlánál bukott ki, pedig négy számla tartozik ahhoz a vállalkozóhoz... szal elég felületesen nézték át.
Beadás: Dec. 28., Miskolc.
Támogatói okirat: Márc. 20., Baranya (Pécs)
Pénz: várjuk. -
boorit
csendes tag
sziasztok!
Ma kaptam hiánypótlásról levelet (dec 22 beadás), az lenne a kérdésem, hogy elég csak a kötelező adatokat megadni? Tehát elég annyi, hogy ne mutasson hibát, vagy pl házastás, gyerek adatait mindeképp adjam meg?
-
Mittu88
senior tag
Sziasztok!
Dec. 16-ai beadás, tegnap jött támogatói, és aznap át is utalták.
-
laci06
senior tag
Nekünk napelem-klima volt "csak", és dec 21.-én adtuk be online, de még mindig nem kaptunk semmit. Most, hogy látom, hogy már dec 31.-éről is van TO kezdek aggódni, hogy mizu. Más is jár a mi cipőnkbe?
-
bigdady
nagyúr
Dec 31 beadás. Támogatói okirat megérkezett
-
Directors
senior tag
Nekünk kedden érkezett üzenet hiánypótlásra. Ma intézzük a dolgokat. Pontos dátumot nem tudom mikor küldtük be az igénylést. December 20-24 közt valahogy.
Online nyújtottuk be, Zalaegerszegen csinálják. Kaptunk telefonszámot is ha valami nem lenne világos. -
gurabli
őstag
Február 22., megérkezett a teljes összeg. Ami érdekes, támogatói okirat azóta sem érkezett... Online adtam be. Ez a jobb variáció, csak furcsa. Járt már valaki így?
-
Bikkrom
senior tag
válasz
Ereshkigal #4132 üzenetére
Feltétlen hívd fel az ügyintézőt ha ott a száma, vagy az email címe.
-
Ereshkigal
őstag
Dec. 28-i beadás, hiánypótlást kérnek, előbb jött levél.
Két számlára hivatkoznak, hogy nem került hozzájuk benyújtásra vállalkozási szerződés. Sajnos nem értem, mi a bajuk. Az a cég négy számlát állított ki, mind a négy fel van vezetve egy vállalkozási szerződésre, amit fel is töltöttem. Két számlánál nem hiányolják a szerződést, kettőnél meg igen?! Annyi "kavarás" van a dologban, hogy két számla összege ugyanúgy szerepel a szerződésben, a másik két számlán van vegyesen anyag- és munkadíj is, ezért itt a különböző tételek más mezőkben szerepelnek, van, ahol meg össze lettek adva, és úgy felvezete a szerződésbe. Nem tudom, mennyire zavaros, viszont minden szerepel a szerződésben, és jól adtam össze. Ezt így nem lehetne csinálni? Vagy ők nézték be? A felülvizsgálónál szereplő telefonszámot lehet hívni? -
korcsi
veterán
Dec 22. elektronikus beadás, ma jött a támogatói Zala megyéből.
Tegnap telefonon még bekértek pótlásként egy aláírást, azt gyorsan rendeztem.
-
axioma
veterán
válasz
Incubus #4125 üzenetére
Nekunk tegnap jott level az onkoritol, hogy van valahol 14 forint tartozasunk, meg az epitmenyado, de az sima fizetendovel... remelem itt is az van hogy 100 Ft alatti tartozas nem szamit mint szja-nal, mert ezt baromira nem ertjuk honnan van (holnap lehet rajuktelefonalni, hogy mi ez mert megnevezve sincs, csak ez egy masik szamlaszam mint az epitmeny)
tavaly mikor kuldtek utoljara levelet tuti nem volt, de hogy dec.30 ez volt-e nekik mar nyilvantartasban, az passz... csak nem teszik meg hogy emiatt nem kapunk semmit. -
2022 12.21.-i online beadás, ma támogatói okirat.
-
Incubus
tag
válasz
WasabiTrsr #4118 üzenetére
A beadás pillanatában van-e tartozás, azt nézik...
-
WasabiTrsr
csendes tag
válasz
Fleto93 #4123 üzenetére
Koszi, igen pontosan ezert.
Nalunk meg nem szuletett meg, penzt sem kuldtek meg.
Meg jo, hogy azzal a lendulettel hogy lejart a hatarido, az AK latszolag minden infot letorolt a honlapjarol.a várandósság 12. hetét betöltött magzat esetén a várandósgondozási könyv vonatkozó részének másolata, vagy a kezelőorvos által kiállított, a várandósság tényéről és annak fennállása időtartamáról szóló igazolás, valamint az igénylő arra vonatkozó nyilatkozata, hogy legkésőbb 60 nappal az élve születést követően a születési anyakönyvi kivonatot, a halvaszületést vagy a magzat elhalását követően az erre vonatkozó okiratot a Kincstár részére benyújtja
-
Fleto93
tag
Gondolom azért mert magzati korban vette igénybe a támogatást.
Mi is, én a központi emailre küldtem be nekik, amire azt válaszolták, hogy már folyósítás alatt van a támogatásunk - ami ugyan hasznos infó, de nem tudom, hogy egyáltalán elolvasták-e, hogy mivel kapcsolatban küldtem az emailt. -
BB9000
senior tag
válasz
WasabiTrsr #4121 üzenetére
Miből gondolod, hogy utólag be kell adni? Ilyenről nem tudok. Ha megkaptad a támogatási okiratot és megvolt az utalás, akkor kész vagy. Ha még nincs TO és hiánypótlást kért az ügyintéző, akkor a hiánypótláskérő levélben van leírva, hogy mit és hogyan kell pótolni.
-
WasabiTrsr
csendes tag
Valaki esetleg tudja, hogy hol kell majd beadni a gyerek anyakonyvi kivonatat szuletes utan? Koszi
-
Bikkrom
senior tag
Online beadás, december 23. Hajdú Bihar a beadás helye, Jász Nagykun bírálta. Ma délután TO.
-
vacs
veterán
Online beadás december 19 (Zala megye), tegnap jött az okirat és ma utalták a 3 misit (Pest megyéből).
-
WasabiTrsr
csendes tag
Hatha valakinek erdekes: valahol olvastam, hogy valakinek visszadobtak mert nem volt befizetve a tavalyi gepjarmuado. Marcius 15 a hatarido, ugyhogy en inkabb gyorsan befizettem, nehogy addig huzodjon az ugy es visszadobjak emiatt.
Ilyeneket konnyu elfelejteni..
-
DefJamHUN
aktív tag
válasz
molnarpeter #4115 üzenetére
Igen, ők is azt mondták, hogy 3 napig tudnak kiállítani, de ez sajnos tavaly volt...
Pedig direkt drágább mosogatógépet vettünk, " úgyis visszakapjuk a felét "...
Megérte! -
Ereshkigal
őstag
válasz
molnarpeter #4115 üzenetére
Persze, rögtön utána. Elírt számlát is csak pár napon belül szoktak módosítani, legalábbis nekem ez volt a tapasztalatom egy-két üzletben.
-
DefJamHUN
aktív tag
válasz
molnarpeter #4113 üzenetére
Beszéltem velük, már utólag nem tudnak...
bigdady: sajnos amikor vásároltuk, erre nem gondoltuk és az MM is úgy nyilatkozott, hogy elégnek kell lennie.
-
DefJamHUN
aktív tag
Sziasztok
Ma kaptam hiánypótlást, miszerint az MMben vásárolt beépíthető mosogatógépről szükséges számla, de én csak bizonylatot (amin szerepel név cím stb) és nyugtát kaptam, de ezt nem fogadják el, mert nem számla szerepel a papíron. Sikerült valakinek ezt módosítani? Az MM mar nem tudja újra kiállítani vagy engedjem el? Bár nagyon bánnám....
-
Gabonetta
aktív tag
2022. december 19-i elektronikus beadás, most érkezett a támogatói okirat.
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
Jól hangzik, tartsák is be az ígéretüket
(Valami kicsi számlát írtam bele én is hiánypótlásba utólag, de azt hiszem nem vették figyelembe - meglehet, észre sem vették.)
-
Bikkrom
senior tag
válasz
Az szép. Gartulálok! Legalább rugalmasak, meg te sem izgulsz tovább.
-
kovacsroli
senior tag
válasz
kovacsroli #3887 üzenetére
Sikeresen visszavontam két ünnep között, erről kaptam is egy mailt, hogy visszavonták és a kérelem később újra beadható.
Erre tegnap egyszercsak jött az utalásHívtam őket, azt mondták most már maradjon nálam a pénz, majd adjam be hiánypótlásként a napelemet és azt külön elszámolják.
-
Veron
addikt
ilyen szép levelet küldenek.
Tisztelt Ügyfelünk!
Ezúton tájékoztatjuk, hogy a gyermeket nevelő családok otthonfelújítási támogatására
benyújtott kérelme a Magyar Államkincstárhoz beérkezett. Tájékoztatjuk, hogy a
jelentősen megemelkedett számú kérelmek miatt az elbírálás a szokásosnál több időt vesz
igénybe. A Kincstár megnövelt létszámmal, folyamatosan végzi a kérelmek elbírálását.
Pozitív támogatói döntés esetén az okirat kiállítását követő 5 napon belül folyósítjuk a
támogatást.
Megértését és türelmét köszönjük!
Magyar Államkincstár
ha az adót nem fizetem be, mert túlterhelt vagyok, akkor is el lehet intézni ennyivel? -
B@ldrick
aktív tag
Éjjel jött hiánypótlás címhatározatra (nyilvántartásban még "címképzés alatt" több mint fél év után). Dec 15-i beadás, Hajdú-Bihar ügyintéző.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okos Otthon / Smart Home
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen monitort vegyek?
- Mozilla Firefox
- sziku69: Szólánc.
- Milyen NAS-t vegyek?
- További aktív témák...
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest