Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  [Re:] Samsung Galaxy S8 és S8+ duplateszt (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:10:35

LOGOUT.hu

ÖSSZEFOGLALÓ

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#17035) frischmannak


frischmannak
csendes tag

A frissítés után már nem fog elindulni a Bixby Home és így nem történik semmi a telefonnal csak a zárképernyőre jutsz el. Az emberek legnagyobb részének az volt a problémája, hogy így teljesen feloldott a telefon és a Bixby Home-ra jutott a készülék. A Samsung most erre kínál megoldást és nem arra, hogy sok embert zavar maga a gombnak a létezése, mert erre nem is lenne semmilyen megoldás!
Lanszelot ha téged annyira zavar, hogy még így is történik valami a gomb nyomására miért nem tiltod le egy BK disaberrel vagy akár be is forraszthatnád a fixre a gombot így megúszhatnád az általad leírt problémát... :D
Nyilván ha a gyártó csinált egy programnak egy dedikált gombot akkor utána nem fog öngólt lőni magának, úgy hogy a gombot teljesen funkció mentesé teszi és az csak, úgy lenne ott a semmiért. Egy abszolút elfogadható és válaszható megoldást tett most a Samsung így mindenki tetszőlegesen eldöntheti, hogy él-e a rendszer által adott lehetőségekkel (Bixby) vagy kikapcsolja.
Kiderül, hogy a jövőben esetleg kapunk-e a gombra kamera gomb vagy egyéb funkciót, de szerintem ennyire nem fog eltávolodni az eredeti céljától a gyártó, mert neki az volt a fontos, hogy a Bixby-t minél inkább elterjessze a mindennapokban és általánosítsa a használatát.
Amúgy én jobb kezes vagyok, de szerintem ez a megoldás bal kezeseknek még akár jól is jöhet, mert így bal kézbe tartva a telefont könnyebben lehet azt feloldani, már ha valaki nem az ujjlenyomat olvasót használja feloldásra, de majd a bal kezesek remélem elmondják a véleményüket erről.
Nem kötekedésnek szántam, de szerintem minden ezzel kapcsolatos problémára van megoldás és ha valakinek így sem tetszik még mindig kiiktathatja amit itt már jól ki is veséztek a csoportban.
Bocs ha valakit megsértettem a hozzászólásommal, ha valami téveset állítottam javítsatok!

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  [Re:] Samsung Galaxy S8 és S8+ duplateszt (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.