Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Ramo
tag
Szia! A Mi átköltözés nagyon jól működik más típusú androidos telefonokkal. A Viber és WhatsApp más tészta. Viber beállításokon belül csinálj egy biztonsági mentést és majd az új telefonra telepitsd a vibert és amikor felajánlja a viaszaállitas opciót bökj rá és minden a helyen lesz. Fontos hogy ugyanazzal a telefonszámmal regisztráld a vibert mint a a régi telón. WhatsApp ugyan ez. Sok sikert.
-
aprokaroka87
nagyúr
Szerintem a Miui és a másik telefon álltal müködtetet backup rendszer nem igazán lesz kompatibilis egymással.
Esetleg a Google féle backup segíthet, de az sem 100% biztos.
Magát az apk-t lehet hogy átküldi, de a hozzá tartozó adatokat már nem biztos, vagy ha át is küldi, a másik telefon nem biztos hogy tudja értelmezni szerintem.
De valaki lehet jobban tudja :)
-
simico
aktív tag
Én pont a 12 éves lányomnak vettem ilyen telefont, mert hosszas keresgélés után nem találtam jobbat 60e Ft alatt. Imádja
Hétköznap 4 órára van korlátozva a használat, ezt főleg játékokkal (Among Us, Jurassic Monster World, Stickman Hook, Fruit Ninja), Youtube-val tölti ki, meg persze Messenger, WhatsApp, Google Classroom. Általában 40-50% között szokott az akkutöltöttség lenni nap végén. Hétvégén nincs korlátozva a telefonhasználat, akkor is elég este töltőre rakni. -
cidalain
veterán
Kamera szerintem totál átlagos. A gyári appnak vannak hibái, néha túlságosan elmosta a képet (pl embernél a haj néha egy homogén paca lett), de a Gcam app használatával kiváltható a gyári app. A kamera fizikailag oké, csak a gyári szoftver nem tetszett.
Én azért ezt vettem, mert jó ára van, tudja az NFC-t, vállalható méretű. Nálam nem szempont az erő, nem játszom. Nem szempont az üzemidő, mert meló alatt van PC-m, otthon meg tabletem, a többi időben meg oké, 2-3 napig elmegy nálam. Nem szempont a sok beszédidő sem, mert erről ritkán telózok napi max 15 perc, mert a cégesről beszélek sokat. Korrekt minőségű általános, mindenes telefonként olcsón meg totál ideális. -
ρσгτσ
addikt
Szerintem nagyon felhasználás függő, hogy egy telefonból mennyi képernyő- vagy üzemidő hozható ki. Ráadásul a mai telefonok már nem arra vannak kitalálva, hogy napokig menjenek töltés nélkül. Sőt...
Így aktív használat mellett át kell gondolni a különböző alternatívákat, funkciókat is. Általánosságban nézve például munkahelyi/iskolai töltési lehetőség, normális autós töltő, power bank, vagy hogy mennyire képes az adott eszköz a gyorstöltésre.
-
cidalain
veterán
Mindennél van bug, nem találkoztam még bugmentes telóval. Bár ezen mondjuk nálam semmi extra nem jelentkezett (a gyári kamera appot leszámítva, de azt könnyen lehet cserélni)
5 óra képernyőidő azért szerintem megvan, bár nem próbáltam. Amiben nagyobb akku van, az többet is fogyaszt. Javasolt akkor egy 20000 mAh power bank is, aztán akkor mindenki happy lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Ha nem növelnéd feleslegesen a villanyszámlád, a Chieftecnek van pár új ajánlata
- Félszáz terabájtos HDD-k előtt nyitotta ki az ajtót a Seagate
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Búcsúzik a magyar fejlesztésű GFXBench és CompuBench
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Phantom Black, fóliás új állapot, Regalaxy
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P40 Pro 5G 256 GB dual sim, félig hibás érintő
- PocketBook Touch Lux 5 (PB628) /hibás/
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- HPE Aruba switch, 48G PoE+, 4SFP+, L3, Smart managed
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Hétköznap 4 órára van korlátozva a használat, ezt főleg játékokkal (Among Us, Jurassic Monster World, Stickman Hook, Fruit Ninja), Youtube-val tölti ki, meg persze Messenger, WhatsApp, Google Classroom. Általában 40-50% között szokott az akkutöltöttség lenni nap végén. Hétvégén nincs korlátozva a telefonhasználat, akkor is elég este töltőre rakni.