- Alulfeszelés profilok tesztelése és százalékos eltérés a gyári profilhoz képest
- Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- WLMouse Strider gamer egér - Artisan FX Type 99 egérpad bemutató
- A „két Kína” között - A Matsu-szigetek
- ChromeOS Flex operációs rendszer telepítése lépésről, lépésre.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- bobalazs: Alulfeszelés profilok tesztelése és százalékos eltérés a gyári profilhoz képest
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
fudi2002
veterán
Hi
Segítséget kérnék, 2 hete boldogít az ubisoft:
Próbáltam már a szinkonizációt kikapcs, játék, kilép, szink visszakapcs, játék, kilép, ugyanez.
Más tipp esetleg? -
Sziasztok!
Játszik még ezzel valaki? Nekem nagyon bejön. A raidet még nem próbáltam. Esetleg valakinek lenne kedve hozzá? Jó lenne kinyírni a főbosst. -
macilaci78
nagyúr
Megjelent pár új loot, "sárga" fegyver, ami erősebb a korábbiaktól. Max 20% ez meg az helyett +30%-ot add erre, vagy arra.
-
spleenszuru
őstag
11 órám van eddig, gear level on. Ez a mindig szinten tartani a cuccot annyira nem adja.
Ha kikapcsolom, kb. olyan lesz mint a Wildlands, nem?
Attachmentekkel kell jobbá tenni a fegyvert, és szia.
Emellett a blueprinteket ugyanúgy meg kell találjam, ha kell az adott fegyver, de legalább szintezni nem kell. -
d3tox1c
senior tag
válasz
spleenszuru #1218 üzenetére
Szia
Egy darabig toltam, imadom a kidolgozottsagot, a hangulatot, stb, de nekem most kell egy kis szünet vele. Sajnos túl "steril" minden pálya, minden épület. És amit nagyon utálok benne:a civilek. Körbe lövöm őket, ki lövök minden enemyt körülöttük, ezek meg pakolgatnak tovább a polcokon,nyomják a tetrist a pc-n. Ennek ellenére imádom.
De átugrottam most Division 2-t tolni. Na, ott baromi valtozatos pályák, szerintem rohadt jó ai,ami nagyon kéne bele :egy breakpoint szeruen kidolgozott karakter. Viszont a division képi világa engem kilóra megvett, pedig ps4es játék, ps5-ön nyomom. Ha valaki esetleg jelölni akar(division 2re), irjon privátot :) -
spleenszuru
őstag
Na 6 óránál tartok, jó lesz ez, tetszenek az újítások, de persze biztos lesz majd olyan enemy, amitől agybajt kapok.
Kár, hogy alig van elfogadható női fej, Furyt nem akarom ellopni a gazdájától, szóval most maradtam a néger csajnál ,egész elfogadható a feje. -
macilaci78
nagyúr
válasz
#60252516 #1223 üzenetére
Hány találat oldja meg a gondot?
Én biztonságos távolból lövetem az npc-vel.
Kell hozzá vagy 30 lövés, de előbb-utóbb elfogy.
Vagy ha van valami jó kis épület a közelben, akkor onnan én is besegítek a Tact50-nel. Így azért már 10 lövés elég tud lenni.Ellenben a kémrepülőről lőtt rakéta kb hatástalan ellene.
Kedvencem az a küldi volt, ahol egy drónépítő gonosz zseni ellen kellett küzdeni és több felvonásban küldte rád a drónokat. De gyűlölök drónok ellen küzdeni...
De csak mert itt nincs EMP drón, csak rövid hatóidejű EMP gránát.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
spleenszuru #1222 üzenetére
Én általában akkor mentem rá a side-okra, amikor besokalltam a main-től. Az ellenség mindig újratermelődik pár nap után, úgyhogy itt tartós hatása a kipucolásnak. A rebelből is csak az a max 1-4 fő jöhet számításba, akit az adott területen kiszabadítasz.
A zöld küldik folyamatosan ismétlődnek, csak más-más táborban. Keresd meg, vagy lopd el a teherautót, menekíts ki valakit, ölj meg 1-4 főt, takarítsd ki a tábort...
A kék küldik loot-ra mennek. Ha meglett a loot, nem jön újra elő.
A sárga a main szál, szintén ha megcsináltad, nem jön elő újra.A random drón időnként egy kémrepülő a magasban. Messziről észrevesz és még az elhaladása után is lát valamennyit vissza. Piros piktogram jelzi a HUD térképen, illetve piros jezőfüsttel jelöli meg a helyed, illetve EMP-vel blokkol egy területet. Ilyenkor se HUD, se drón, se semmi, csak a jó öreg fegyverek vannak. Persze a területről el is lehet menni, már ha tudsz. Mert jönnek gyalog, kocsivsal, helikopterrel is, illetve a környékeden lévő drónok is rádmásznak. Elég kellemetlen halál.
Ami biztos jó, az a lehasalsz és beásod magad, ahogyan azt sok demó videó is mutatja. Vagy olyan épületben meghúzod magad, amiben nem lát rád.
Én sniperrel seggbe szoktam lőni, két lövés elég. A lezuhant roncs elég komoly loot-ot ad.Sok olyan fegyver van, amit meg kell szerezni, vagy venni, hogy az inventoryba kerüljön. Bármelyik fegyverrel lehet sikereket elérni, inkább a tetszik dolog dominál szerintem. Hangtompító kell, hiába vesz le 20% damage-t, amit nem is lehet kiütni skillből. Elég kevés olyan pénzért vehető dolog van, amire érdemes is költenem. Mondjuk, csak fél millám van, de szerintem ettől is kevesebbet tapsoltam el.
Fegyvert eladni nem éri meg, szétbontani és az alkatrészeket felhasználni jobban megéri. Csak mert alkatrészt nem tudsz venni. Mármint Standard weapon part, advanced weapon part, stb-t. Elite weapon part kell 1, vagy 2 darab az mk3 szinthez, eddig talán 4-5 darabot találtam...
Class-ból az adott feladat mondja meg, melyik a legjobb. Bár a medic szerintem elég inpotens, amíg csak botokkal játszol. Már a legtöbb class-om level10-nél jár. Most épp a Pathfinder-rel vagyok elakadva. A Golem Island egyik terepén kellene 6 fejlövést leadnom 24 másodperc alatt. Amúgy ez az a class, ami a fejed felett időnként elrepülő kémrepülő fölött át tudja venni az irányítást (uplink protocoll), és fentről tudod pásztázni érzékelőkkel a terepet, megjelölve az enemyt. Na meg tud lure-t, flash-t is, illetve rakétát is lőni.
Eleinte nem láttam sok értelmét, még a medic-et is előbb húztam fel. Ennek asszem, 2. szintjénél fogtam hozzá komolyabban, 11-12. szinten lehet most. A drónnal pásztáztatok, ha van elektromos agregátor, azt rakétával kilövöm. De volt már olyan side mission, hogy kamiont kellett elpusztítani, vagy kilőni a 4 ellent, az is ment rakétával, pedig még a műveleti terület közelében sem voltam.Ja igen, térkép: Golem Island a térkép jobb felső sarkában van, kb 20 km-re a "kontinenstől". Sok class alacsony szintjéhez van ott feloldó feladat. Elég későn jött az infó, hol keressem.
-
törölt tag
Behemot -ok ellen IC8-Incursion APC jott be nekem. En vezetek, az npc tars meg lovi.
-
spleenszuru
őstag
válasz
macilaci78 #1221 üzenetére
Ismét egy részletes guide, köszönöm!
Küldetések szempontból arra volnék kíváncsi, hogy pl. milyen egyensúlyban toljam a main-side arányt?
Pl. vagyok egy területen, pucoljak ki minden side questet main előtt, vagy más területek side questjeit is toljam le előbb, vagy mi a javasolt?
Számít egyáltalán?
Letöltöttem már a sztorihoz egy mission tree képet, hogy legalább azt ne rontsam el, de a side questek tuti meg fognak zavarni.Tegnap random egy helyen kiszúrt valami drón, ami azt se tudom mi, aztán jött egy kisebb sereg, és le is daráltak pár másodperc alatt.
Ulti verzióm van amúgy, de pl. az azzal járó MK14 Assault Brown meg a TAC50 fegyvereket nem látom a loadoutomban..
Vagy, azt is olvastam hogy a shopban a silencereket érdemes megvenni prioban, de kb. mindegyik megvan már alapból, max nem csicsás.Skilleket tekintve is, jól gondolom, hogy előbb a passzív, és ability dolgokat jobb fejleszteni, mivel azokat nem kell cserélgetni, mint a perkeket?
Class is van annyi, hogy döntsem el, mi tetszene legjobban, bár a panther körül elég nagy a hype, főleg a Behemótos skill farmos dolog miatt.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
spleenszuru #1220 üzenetére
A sárga a main küldi, a kék inkább loot-ért megy, a zöld side quest.
A kék loot fegyvert, kiegészítőt unlock-ol. Minél táposabb a cucc, annál nehezebb megszerezni. A játékban sok és sokféle drón van, a "behemoth" a legnehezebb ellenfél számomra, egyedül nem is mindig sikerül legyűrni. Kisebb ház méretű lánctalpas drón, ami gépágyúval, aknavetővel és vegyi fegyverrel is rendelkezik. Ezeket kerüld az elején.Ja, gyűjtögetni kötelező! Egy csomó dolgot meg tudsz csinálni, nem kell megvenni. Mondjuk, ez nekem nem tetszik a játékban. Oké, hogy a túlélés mestere a kommandós, de fel-alá szaladgálni a virágos réten a különféle összetevőket hajkurászni kissé gyerekes.
Gyűjtesz egy rakás fegyvert, ruhát, kiegészítőt, összetevőt. Ezeket a bivouac-ban lehet hasznosítani. Nem kell a fő bunkerbe mindig visszamenni, a shop-ba be lehet lépni bármelyik bunkiba. Itt szét lehet szedni a felesleges fegyvereket, az azokból nyert alkatrészekkel pedig lehet tápolni a kedvenceket.
Egy loot 3 szintű lehet: 1, 2, vagy 3 vonalas. Minél magasabb szintű, annál táposabb. Például egy fegyver adhat +5% accuracy-t és +2% damage-t 1 vonalasként, de 3 vonalasként már +20% accuracy és +6% damage.
Ugyanígy a ruha: az is adhat damage resistance-től kezdve stamina-n át bármit. A ruha nem feltétlenül írja felül a külsőd, illetve a választott külső csak egy skin, nem ad semmit. Például a bekattintott ghilie ruha nem ad semmit a rejtőzködésre, de az inventoryban bekattintott farmer és bonnie kalap már esetleg igen.
Ugyanígy az összegyűjtött összetevőkből magad is elő tudod állítani a kopó-fogyó dolgaidat, például gránátot tudsz csinálni a lelőtt drónokból kukázott robbanóanyagból, mk2 gránáthoz pedig valami régi löveghüvelyt kell találni. Szóval kár venni ezeket. Eladni is kár, mert mondjuk a 150$-ért megvehető gránátot 10$-ért tudod eladni.Pénzen járművet kell venni, én egy elektromos krosszmotort vettem. Trial EX. Csendes, jól gyorsul, jól mászik hegyet, ha pedig leszállok róla, a botok azonnal megjelennek mellettem. De általában sétatávon belül mindig van valami jármú 2-4 fős járőr mellett.
A skillfát érdemes átnézni, mi mire jó. Van, ami a felszedhető összetevőket mutatja a HUD-on, az nagy segítség a gyűjtögetésben.
A konvolyok támadását szerintem felesleges erőltetni, én csak mostanában kezdtem beleállni, mármint hogy nem térek ki előlük. Nincs semmi különleges a cuccokban.
Ha a skillfát kimaxoltad, változik a képernyő, fegyvercsoportokat tudsz tuningolni 3 szempont szerint. Az achievmentek, amikkel a különböző szakirányokat tudod fejleszteni, általában fegyvernemre mennek, vagy ölésre. Pl ölj meg 10 főt 30 másodperc alatt, vagy 60 főt anélkül, hogy észrevennének, vagy maroklőfegyverrel 3 főt 10 másodpercen belül. Én a sniperre, DMR-re és SMG-re mentem rá. Van egy bulp up rövid SMG, egy 416-os DMR és egy Tact50 sniper, amivel játszok. Még feltuningoltam egy hatlövetű gránátvetőt, ami papíron 350-et sebez, de a behemoth ellen nem ér többet, mint a fele annyit sebző sniper. Van még egy LMG is, de azzal se nyertem.
Az egyes fegyvert is lehet pimpelni: kisebb, nagyobb kapacitású tárak, bipod, távolságmérő, hangtompítő, csőszájfék, optikák, stb. Ezek ilyen-olyan értékeket befolyásolnak felfelé, vagy lefelé. Ezt már más játékokból megszoktuk. És ugye ott van a fegyver szintje is, ami erre az egészre rátesz valamilyen százalékot, de ez ugye voltaképp alaptulajdonság.
Tehát egy -20% cool down-t adó fegyvert közelharcra érdemes megépíteni, mert enbnyivel csökkenti a kiütés esélyét. Egy +6% damage to drones fegyvert értelemszerűen drónok ellen. A fura, hogy ezek az értékek fegyvernemtől függetlenek, tehát egy pisztoly is kaphat drónok ellen extra sebzést.Én egy story line-ra ráálltam és görgettem végig. Az én szememben ez a sztori messze nem olyan komplex, mint a Wildlands esetében.
-
spleenszuru
őstag
válasz
macilaci78 #1219 üzenetére
Küldetés prio van, vagy mindegy?
Ahgy nézem, van main, side, kék, zöld, stb. színű küldi.. Érdemes itt is előbb mindenféle mellék küldiket tolni a sztori előtt? -
macilaci78
nagyúr
válasz
d3tox1c #1217 üzenetére
Kb 200 órám van benne, csináltam a küldiket, ahogy jöttek. Csak egyszer kezdtem el, végig offline. Kb kész.
Azért a menüt tanulni kellett. A maps melletti képernyőn úgy lehet navigálni, mint a google maps-en: bal egérgombbal megfogod az abroszt és tolod. Amikor erre rájöttem, kinyílt a világ.Skillfa: gyűjtöd a skillpontokat, elköltöd. Ha kimaxoltad, új lehetőségek nyílnak, fegyvercsportokat lehet tuningolni.
Vannak különböző specializációk, amiket kb acsik teljesítésével lehet fejleszteni. Például ölj meg 6 ellent fejlövéssel sniperrel 24 másodperc alatt a Golden Island egyik helyszínén.
Ami újdonság és nem tetszik, hogy nincs civil sofőr. Ami jármű a pályán mozog és nem te vezeted, az ellenség. Eleinte inkább kerültem őket, akár az útról is letértem, de most már csak farmolom az XP-t.
A bunkerekben lehet választani a specializációk között, itt feltankolsz, gyógyulsz is, illetve kérhetsz boost-ot. Pl +20% accurqcy, én itt mindig a +10% XP bónuszt választom.
A fegyvereket is lehet tuningolni, mk3 szint a max. A felszerelés tuningjára nincs mód, de eltérő erősségűeket gyűjthetsz.
-
d3tox1c
senior tag
Sziasztok .
Egyedül kezdtem bele,offline ,story .
Csak 1 teammate-t használok .
Hogy érdemes bele kezdeni a sztoriba?Mikre figyeljek? -
Hauptmann
addikt
válasz
spleenszuru #1214 üzenetére
Megvettem a mostani akcióban a játékot. Immersive-ben a sisak, testpáncél tényleg csak dísz, védelmet nem ad?
-
spleenszuru
őstag
Együtt vettem meg a Wildlands-el, de már nagyon nehezen állok ellen, sztem ma feltelepítem, csak kipróbálni legalább.
Ott 61 órám van már, lehet kéne kis változás. -
Spizzi
tag
Mostanában valami új erőre kapott a játék, tele a YT videókkal, hogy milyen fa**án összekalapálták az elmúlt 3 évben. Megvettem én is most akciósan 10 euróért PC-re és tényleg elég jó. Az egész látvány brutál jó szerintem, nem csak maguk a textúrák hanem ahogy a karakterre hat a környezet és fordítva, tehát a csizmád sáros lesz, de a sárban is ott a csizma nyoma, ugyanez havas tájakon. Maga ez az Aurora sziget szépnek szép, viszont nincs olyan "élettelteli" mint Bolívia volt ami részben érhető elvégre ez konkrétan egy DMZ nem egy funkcionáló ország, de az NPC-k hiányoznak akkor is. Nagyon részletesen beállítható, hogy milyen paraméterekkel szeretnék játszani, de tényleg, olyan mélységig, hogy mennyi a maximum kötszer ami elférhet nálad.
A sztoriban nem haladtam sokat bár így is látom, hogy nem egy TLoU, de arra amire való, hogy valamilyen keretbe foglalja a gameplayt, annak megteszi. Biztosan végig fogom vinni, kellemes csalódás ez a játék.
-
Dave567
addikt
Sziasztok
Érdemes meg venni a játékot? -
Elims
veterán
Tudna vki segíteni az online trófeában?
Pár nappal ezelőtt kezdtem a játékot,így még csak 37-es szintű vagyok (a cuccaim kb.90-esek),nem tudom,hogy így is összerakna e nagyobb szintű játékossal.
Platinázni szeretném a játékot,de tudom,hogy ez lenne a legnehezebb trófea számomra..Úgy lenne a legjobb,ha oda-vissza mehetne a dolog.Fel van oldva minden a kaszt,szóval nekem nem lenne akadály.
És ez a kiírásom vonatkozik több évre,ha vmikor kellene vkinek ez a trófea,írjon rám nyugodtan(!!),bármikor tudok segíteni,megmarad -ez- a játék -is- és a gép is.
-
Elims
veterán
válasz
macilaci78 #1203 üzenetére
-
Elims
veterán
Sziasztok!
Ha a csapatommal egy erősebb ellenfélnek próbálnék nekiugrani és vmelyikük meghalna+esetleg lehet,hogy én is,újraéledéskor meglesz az a csapattársam? (AI csapat)
-
bozont
veterán
Üdv
Valaki tapasztalt mostanában teljesítmény problémát a játékkal? Most váltottam procit, gondoltam újra előveszem a játékot, de így játszhatatlan:Nem tudom mi lehet. Ezelőtt nem volt probléma, futott a játék 60-70 Fps-sel. Semmi fps korlátozás nincs bekapcsolva, in-game overlay letiltva. Telepített mondjuk egy 3GB-os javítást.
A 3600 után 5700X-nél előrelépésre igen, visszalépésre nem igazán számítottam. Más játéknál így is van.
-
-
Magicrat
tag
Sziasztok!
Van egy kis problémám. Sikerült kissé felcserélni a küldiket az Episode 1-ben, és a
"Stop Walker plan +150"-ban ott járok, hogy bemegyek egy behemót kinyírása után egy reptéri épületbe, és jön Walker a haverjaival és ki kéne nyírnom, de folyton megöl. Próbáltam többször, nem sikerült, gondoltam lehet, hogy még izmosodok a magam 78.-k szintjére.
Folytattam az "Avange your brothers-in-arms +100" as küldit, és ugyanoda vinne be.
És nem tudja eldönteni a game, hogy melyiket is akarom csinálniJó lenne valahogy visszatérni egy korábbi állapotba a +150-es küldinél, de csak az utolsó chekpointig enged visszatölteni, az meg az, hogy menjek be az ajtón...
Bele lehet ebbe valahogy piszkálni?
Köszi
Mr -
Ubisoft ends Ghost Recon Breakpoint updates
Szóval vége, nincs több újdonság. szerverek viszont maradnak. -
törölt tag
válasz
DiamondBack #1195 üzenetére
Az ki van kapcsolva.
-
törölt tag
válasz
st3v3np3t3r #1193 üzenetére
Division 2 alatt is megnéztem, ott is most kicsit laggolt, de nem volt olyan vészes, mint a Breakpoint.
A Technomancer alatt viszont nagy laggom volt és az még csak nem is kapcsolódik online sehová.
Ilyenkor általában megnézem tényleg a legújabb driverek vannak-e fent, esetleg DX reinstall, ilyesmik, de lehet most megnézem a controller beállításokat.
Köszi az infót. -
-
törölt tag
Annak mi lehet az oka, hogy a játék akadozik és olyan, mintha laggolna?
Egy erdős-árnyékos részen lopakodtam, elég nehézkesen reagált a játék. Vsync nincs bekapcsolva, a max 60 fps limit viszont igen. Ennek ellenére a döccenéskor simán leesett az fps 50-re.
Ha nincs fps limit, akkor simán megy a 80-90 fps is ultra beállításon.
CPU 30% terhelés körül 50 fokon, GPU 80% terhelés körül 70 fokon.Controllerrel játszom, a BT vevő kb. 2-3 méterre van nem direkt légvonalban. Xbox One controllereknél van alapból hogy holt zóna, de elég nagy idő eltelik a stick mozgatása és a képernyőn a mozgás között.
1-2 hétig most nem játszottam és előtte nem volt ilyen gond, de a mostani játszáskor eléggé akadt és laggolt.
i5-10400F CPU
RTX 2060
16GB dual RAM -
-
törölt tag
Sziasztok,
Játék elején tartok még csak. Teljesítettem a fő küldi egy részét, majd menet közben meghaltam.
Helyileg ugyanoda dobott vissza a betöltés, viszont az előző pontot teljesítetlennek jelölte, így mehettem vissza vagy 2km-t.
Ha már teljesítettem egy küldi pontot, akkor miért kellene még egyszer megcsinálnom?
Illetve amikor meghalok, akkor minden ellenség újra éled, még a kezdőponton is. Ez nem fura? -
-
-
Uraim, volna pár kérdésem:
1. Rosszul emlékszem, hogy korábban a SYNCSHOT DRONE-t a kémkedő drónnal is tudtam használni?
2. Ha AI teammate-t használok, egyesével nem tudom a kiscsávókat utasítani, hogy idemenjen, odamenjen, stb?
Köszi. -
-
válasz
st3v3np3t3r #1183 üzenetére
szóköz vagy bal trigger kontrollerrel
-
Kis segítség kéne. A mesterlövész skill-et csinálgatom, hogyan kell visszatartani a levegőt, melyik gomb az?
-
-
bendegruz
őstag
Pár napja Játszottam kicsit és a story helyett a motherland-be dobott be.
Ezt lehet valahol Állítani? -
Sziasztok! Pár napja elkeztem játszani a Breakpointtal… Nagyon jó kis játék
Bár a Division 2 után furcsa ez a hatalmas open world
-
Ghalesh
csendes tag
Jó lenne ha folytatnák valahogy a játékot. Vagy újabb sztori DLC-kkel, vagy egy új *normális* single player játékkal. A kampányt én is kétszer játszottam végig, de ezt az új dlc-t már nem fogom 2x azért.
-
-
Ghalesh
csendes tag
Más is tolja az új "kampányt", az Operation Motherland-t? Nagyon jók lettek az új ellenségek, a bodark-k. Feldobják tökre a játékmenetet. A láthatatlan, a páncélos akibe többet kell lőni, a rakétás. Meg sztem aknák sem voltak eddig, legalábbis nem emlékszem rá, hogy lettek volna 2 éve.
-
Puma K
nagyúr
válasz
M_AND_Ms #1173 üzenetére
Nem úgy volt hogy ne szóljak hozzád?
Így ezt nehéz tartani
De elképzeltem és még sok mást is. De pont nem érdekel, hogy hol pattog a labda ahol a gond van, mert mint látom-olvasom más is ugyan abba futott bele mint én ugyan abban a helyzetben. Történetesen az Ubisoft saját weboldalán és kliensében próbált vásárolni ami meghiúsul. És ez csak náluk nem működik.
Legutóbbi játék vásárlásom interneten az novemberben volt és Steam-en megvettem ugyan azzal a bankkártyával a Death Stranding-et mint amivel a Div2 DLC-t akartam volna megvenni még ősszel.
Alapból Steam-re szedném össze a játékokat még ha rajta kívül húsz másik kliens is feltelepül... mert 16 lassan 17 év Steam használat során alig futottam bele hibákba... (a fiókom összértéke maximum 2500 euró körül van.)Gondolom nem én vagyok az első (lásd: [link]) és tudhatnak a hibáról, de még mindig nem sikerült megugraniuk hogy megoldják.
Ez kb hasonló mint a Vodafone appja... a nyáron történt "nagy karbantartásig" hibátlanul működött. Majd úgy elkefélték az egészet az 1 hónapos szarakodásukkal, hogy nyár óta sokad magammal nem tudunk belépni a szutyok applikációjukba.
A telefon, az Android verziója és minden ugyan az mint volt. Csak az app "frissült", de nem lép be és semmilyen hibát-kódot nem ír ami az ok lenne avagy a hiba forrása.Aztán van még a Raid Shadow Legends című mobilos játék.
Nem szoktam játszani telefonon, de ez a cím irodában néha rá-rá nézni jó volt és ezt-azt csinálni, fejlődni avagy játszani.
Ennél is volt egy olyan fantasztikus frissítés ami után adott hálózatokon egyszerűen nem lép be a játék. Ezt is sokad magammal jeleztük, hogy teljesen mindegy, hogy kék, piros, sárga vagy zöld esetleg otthoni net (Wi-Fi) vagy vezeték nélküli (4G-5G) a hálózat egyszerűen nem lép be a játék. Itt már van hibakód, de semmit mondó és rengeteg ember jelzi a játéknál is értékeléseknél, hogy nem lehet belépni, mert adott hálózatokon nem hajlandó működni a játék.Az Ubisoft-nál meg ameddig sima Uplay volt addig minden flottul ment. Mióta lefrissült erre az új szutyokra az Ubisoft Connect-re azóta pocsék ez is.
-
Puma K
nagyúr
válasz
nanamii_o #1169 üzenetére
Egy pár hete-hónapja ilyen hulladék ez is náluk.
Szintén próbáltam volna megvenni böngészőből és kliensből is a Div2 DLC-t, de nem engedte.... korábban tudtam vásárolni ugyan azzal a kártyával és mindenhol máshol tudom használni jelenleg is a kártyát...
Náluk valami nem kerek...
-
nanamii_o
tag
Tegnap megpróbáltam megvenni a játékot,de nem engedte. Folyton hibát ír a tranzakció során. Játékon belül,ubi store-ból illetve firefox-ról is felmentem az ubi oldalára,de sehogy se engedi. Sokat vásárolok online a kártyámmal nincs gebasz. Talán az zavar be,hogy még nem telt le a demo verzió ideje? (40 percet játszhatok még vele). Megpróbáltam más böngészővel is. Töröljem le epic-ről? Talán ti tudtok segíteni.
-
-
M_AND_Ms
veterán
válasz
bobalazs #1163 üzenetére
Ha Epic alól telepíted, akkor az Epic könyvtárába települ, de mindkét kliensben megjelenik, emiatt az Epic alól törlöd, akkor az Ubi alól sem fog menni. Még annyi, hogy Epic alól indítva is beindítja az Ubi klienst.
Ha Ubi alól telepíted, akkor az Ubi könyvtárába települ (azt most hirtelen nem tudom, hogy ilyenkor látszik-e az Epicben, mint telepített játék .. majd hazaérve megnézem) -
-
Desy
tag
hahah...
Ez nagyon jó táblázat és bizonyára azoknak szól, akik az úgynevezett történetet akarják üldözőbe venni. Van a játékos... aki nem törődik a dolgokkal, hanem élvezi azt amit lehet.Csak azért a kép, hogy ne a szó legyen... Láthatóan , szinte sehol nem vagyok a történetben azonban az egész terület minden zugát bejártam... "többnyire".
-
Epicről letörölheted.
Elinditod az epic telepitést, ha kész elinditod, akkor elkezdi feltelepiteni uplayen is. Ahogy kész, a epicen ha törlöd, már nem indul el a játék hiányzik neki valami. (lehet pont nem a Breakpoint települt igy, hanem valamelyik másik játék, ha igen, sorry - de el birom képzelni hogy ez az eljárása minden játék esetén) LÉnyeg az hogy ha már fel van telepitve mindkét helyen, bizony én letöröltem a epicről a játékot, (minek legyen meg kétszer?) meg a uplayről is, és mivel ilyenkor már amúgy is a játék a uplayben van, ezért innen inditom a telepítést, most már harmadszor. Ekkor már nem kell a epic egyáltalán.
( ha már össze van kapcsolva a uplay-epic fiók ahogy hozzáadódik a uplayhez a játék, már nincs szükség a epicre, mert uplayről indítod a telepítést. -
-
Puma K
nagyúr
válasz
M_AND_Ms #1155 üzenetére
Akkor minek írtál le egy evidens dolgot?
Vagy mi lenne abban a röhej hogy adott felületen történ vásárlás esetén minden olyan kliensben megjelenik a játék ahol meg kell hogy jelenjen?Hiába veszed meg Epic-en és jelenik meg Uplay-ben ha Uplay-ből indítva úgy is el fogja indítani az Epic-et is. Szóval jelen esetben kell foglalkozni az Epic-el is...
-
sith7
félisten
1153 - ra valaki ?
-
nanamii_o
tag
válasz
Csabahun #1151 üzenetére
De komolyan kérdem. Legnehezebb fokozaton is 20méterre az őrjárattól az út közepén nem vettek észre. Pedig a játék tetszik.
Lassan végigtolom a ghost warriort a hitmant kimaxoltam meg a splinter cellt is. Lehet visszanézek strongholdozni vagy kipróbálom a dishonored-t.
-
sith7
félisten
Sziasztok
Én is megvettem Xbox - ra, most, hogy jó áron volt, csinálgatom a sztorit, volt pvp is, eddig tetszik.
2 kérdés
A terminátoros eventet, küldetést hogyan lehet előcsalni ?
Raid - et érdemes tolni ?
Ha igen, milyen szint/felszerelés az alap hozzá ? -
MzperX07
tag
válasz
bendegruz #1145 üzenetére
Én is kipróbáltam régebben a játékot, de nem tetszett, most olcsón behúztam és az alábbi videó is csinált nekem egy kis kedvet hozzá:
Youtube: [link]
Operation Motherland a címe az új ,,dlc"-nek, amit a Standard verzió is tartalmaz.
3 hónappal a fő sztori után az oroszok megszállják a szigetet.
Ha a játékot elkezded, akkor pár perc után felajánlja a 2 lehetőséget: csinálod az alapjátékot, vagy egyből beleugrasz az Operation M.-be, de figyelmeztet, hogy akkor spoileres lesz. -
Puma K
nagyúr
válasz
M_AND_Ms #1148 üzenetére
Ez minden esetben így megy, nincs benne semmi újdonság.
Ha nem az adott játék kiadójának a kliensében vetted meg hanem máshol akkor a játék indításakor 2 kliensbe be fog léptetni.
A játék eredetiségének az ellenőrzését minden esetben a játék kiadójának a saját kliense végzi.
-
nanamii_o
tag
Sziasztok!
Régen kipróbáltam a demo verziót,de borzasztóan buta volt az enemy AI. Változtattak azóta rajta valamit?
-
-
-
bendegruz
őstag
Most vettem meg a standard editiont mert tenyleg nagyon jó aron volt (9 euró)
Feltettem, nagyon szepen fut vulcanon.
Talan az utolsó ghost recon amit komolyabban nyomtam az a graw2 volt :D
Kb mennyi idő a kijatszasa a storynak?
Update várható meg rá? -
Desy
tag
... nos, rendben. Ami engem illet, még sohasem foglalkoztam a vulkánnal. Valamiért viszont most ez egy aprócska kíváncsiságot hozott.
Csak megjegyezném... mostanában a játékok indírása problémásnak látszik amikor a felugró azt írja: a video driver elavult és... blabla... cseréld, frissítsd.
Aztán amikor csak kikapcsolom... simán teszi a dolgát. A játék fut és több panasz nincs.
Vulkán...
Optimizing Shaders...hmm... ilyet még korábban sohasem láttam kivéve a "Detroit Become Human" alkotást. Nekem ez fut... és azon túl, hogy némileg sötétebb lett a kép.. időnként némi frekvencia zavar látszik. De ha azt veszem, hogy fut... akkor fut (persze nyilván valamit állítani kellene a monitor/megjelenítő körül vagy video driver cserélése(?) de azt meg nem teszem meg)... -
Puma K
nagyúr
Pont hogy inkább tartsuk a szintet egy bizonyos norma felett mint sem engedjük, hogy becsússzon az alá.
Az egyéni problémája pedig mindenkinek a saját maga dolga. A böngészőkbe beépített helyesírás ellenőrző meg nem ördögtől való mint ahogy az adott nyelvtani szabályok betartása sem az.
-
Nemo1
tag
válasz
DiamondBack #1131 üzenetére
Köszönöm, megnézem magamnak ezeket a gépeket
Na, pont ez az, minden pipa, szürke...elmegyek, és vagy 4-5 pont után visszanézek és a térképen újra azt mondja, hogy van elérhető ruha, fegyver (ami általában persze, hogy jobb mint ami éppen nálam van). -
Puma K
nagyúr
válasz
DiamondBack #1131 üzenetére
-
Nemo1
tag
Én az előző résszel játszottam sokat, így most "hiány érzetem van"
Ha egyedül játszom, tényleg nincs olyan jármű amit vezethetek és tüzelhetek is vele egyszerre, pl helikopter?
A térképen igyekszem egymás után megoldani a területen lévő pontokat, de azt veszem észre, hogy időnként "vissza zavar" a már megoldott pontokra is(új ruha fegyver), ez szándékos? Vagy én nézek be valamit?
A térképen látom valahogy, megtudom ránézésre is különböztetni, hogy melyik pontra érdemes még visszamennem anélkül, hogy rá vinném az egeret? -
Nemo1
tag
Köszönöm az ötletet.
Megnéztem a Redit-en, illetve a Ubisoft fórumán, ezek még év eleji bejegyzések voltak.
Azóta gondolom sikerült kijavítani ezt a hibát.
Nálam ha ki van kapcsolva resize BAR, akkor hamarabb fagy ki a játék, sőt a benchmark alatt a második indításnál is már kifagy.
Bekapcsolt BAR-nál, legalább a benchmark mindig simán lemegy, akárhányszor is futtatom egymás után. -
Nemo1
tag
Nem beállítás szerintem, mint írtam ugyan az környezet.
A konfig fájlban is csak annyi a változás, hogy Vulkan API van DX11 helyet.
"Talán a játék utolsó frissítésének ideje szerinti környeztet kellene biztosítani...?" ezt nem értem. Van minimum, és ajánlott...attól, hogy az ajánlottól nekem erősebb gépem van, nem hiszem, hogy gondot kellene, hogy okozzon
Pedig érdemes lenne használni, pl a Vulkán API nem csak gyorsabb [link] , de olyan dolgokat is tud amit a dx11 nem... Egyébként egyetértek: A játék attól (akkor) jó ha fut
A 76-al én is így voltam, az első béta teszt időszak alatt nem jött be, de most...mivel le is volt árazva, rögtön le is csaptam rá.
Nem az én internetemmel van gond.
Ha minden más tökéletesen fut, csak ez az egy program nem, akkor... De mint írtam, direkt megteszteltem (igaz másik Ubisoft játékkal), és ott egyértelmű, hogy a szerver oldal, illetve a gyengébb internet kapcsolat volt a gond.
Mindenkinek köszönöm a hozzá szólásait, mint írtam nem foglalkozom többé a Vulkán alatti játékkal, marad a dx11.
Nem fizetnek érte, hogy én teszteljem ki, hogy mi a hiba oka.
Én csak játszani szeretnék, azt meg most dx11 alatt is tudok.
Persze azért keserű a szám széle, de hát...ez van srácok... -
Puma K
nagyúr
Külön támogatás nélkül is tudnak futni az újabb címek.
Jellemzően grafikai hibákat orvosolnak esetleg optimalizálást (is) tartalmaznak adott újonnan megjelenő cím esetén.Ahogy a BIOS/Firmware-t úgy a szoftvereket-driver-t sem feltétlen érdemes mindig a legújabbra frissíteni ha a gép rendben és hibamentesen működik. Persze ha biztonsági rés foltozásról vagy más kritikus hibajavításról van szó akkor mihamarabb ajánlott frissíteni.
Reddit-en a Resizable Bar-t említik, hogy új driver és a BR funkció bekapcsolva hibákat produkálhat adott címek esetén ha Vulkan-t használ az ember.
Nálad be van kapcsolva a Resizable Bar?
-
Nemo1
tag
-
Desy
tag
Nos... azt gondolom, nálad a beállítások körül leget valami gubanc. Főként azért is, mert ha az egyik rész jó... akkor a másikkal lehet a probléma. Bizonyára a másik rész valahol hibádzik.
Ha ezt a másik beállítást erőlteted, akkor ehhez kellenek mindenféle lényegi információval előrukkolni. Talán a játék utolsó frissítésének ideje szerinti környeztet kellene biztosítani...?
Ami azt illeti... hogyha egy módon jól fut, akkor azt kell használni.
Valójában és sohasem használtam vulkánt meg egyéb extra őrültséget...
A játék attól jó ha fut...
Amikor a tesztelési idő van... mesés... többnyire. Néha nem. És amelyik nem az később sem működik egy másik tesztnél vagy próba alkalmával. Irigylem a másikat mivel nála az a játék mozi szinten tökéletes? Igen, irigylem! Ugyanis bosszantó, hogy nekem nem akar működni. Az ilyen alkotások kiesnek a lehetőségeim közül. És van belőle jó pár...
Az internetkapcsolatra sok dolgot rá lehet fogni. Azonban a legtöbb a felhasználói beállítások miatti probléma. Amikor nem, akkor a kiszolgáló alacsony képessége az ok. A szervereket időnként az átmenő forgalom mértéke szerint kikapcsolják és ez a hirtelen növekedéskor jelentős teljesítményveszteséget jelent. Néha a vonalakon túl sok a fölösleges adat... Szóval ismert ez mindenkinek. A 76 esetében is írtam a kiszolgálói problémát. Amikor az első szabad időszak volt ... semmiképpen nem találtam vonzónak. Amikor az utolsó... összességében is jelentős változások történtek. Akár a töréspont esetében. Az utolsó szabad időszak annyira élvezetes volt, hogy befizettem a játékra. És... ilyenkor gondolok arra, hogyha ezt a teljesítményt az első pillanatban is megadta volna a kiadó... akkor a bevételei az egekben lehettek volna! Ámde és azonban nem vagyok ilyen optimalitása mivel az Ázsiai árak a realitás és az EU pedig az igásló. Pontosan ezért sem vásárolnék a nyugati árakon...Az interneti elérés csak akkor elég gyors, hogyha a vonalat egy pajzskiszolgáló támogatja. (legalább is a rendszergazda szerint ez alaptény, mivel a reklámokat és a fölösleges adatcseréket meg a háttér-kapcsolatok és gép-társalgások sokaságát csak így lehet kiszűrni) Az itteni 1000/1000 kapcsolat 949-en a megfelelő géppel egy méréskor elérhető. Ha valami gond van a géppel... bármi... akkor ez lemegy 150...100... 10 alá...
-
Nemo1
tag
Az Ubisoft az eladó, annak a suport-ja meg...inkább hagyjuk...
/Már több tucatnyi hibát jelentettem benekik, az összes zárt bétánal, és most is... és igen, naplófájlokkal, képernyő felvételekkel stb, de érdemi választ nem, kaptam(kb mint az Oculus support...)/
Pont ellenkezőleg, ha gyenge az ember gépe, akkor még azt mondja, hogy ok, nem "erre/ilyen gépre tervezték/tesztelték", de így...
Én azt gondoltam, hogy ezek a fórumok, pont ezért vannak, hogy segítsük egymást, közösséget építsünk stb. (ja bocs, ha tévedtem...)
Igen, pontosan így érezem magam, mert a free hétvégén még Vulkán alatt is simán ment, úgyhogy nem csak néhány órát "teszteltem", pont úgy ahogy írod(ezért vettem meg).
De, mindegy, én ezt már elengedtem, marad a dx11, persze ezért időnként majd "rá próbálok", egy-egy patch után, vagy Nvidia driver frissítés után.
Csendesen mondom(bár nem vagyok hivatásos tesztelő), hogy a hiba náluk van, a szerveroldalon.
Miből gondolom?
Mert most volt alkalmam a Division2-öt egy sokkal lassabb internet kapcsolaton játszani, és ott is előjött hasonló hiba.
Annyi különbséggel, hogy nem csak kifagy, de egy idő után be is zárja a játékot, és már dobja is fel a képernyőt, hogy akarom e hibát jelenteni.
"Normális", gyors internet kapcsolatnál nem jön elő a hiba.
-
Desy
tag
Miért nem a konkrét támogatást keresed a problémáddal? Azt gondolom, talán túl erős a géped és a futtatott programok képtelenek megbirkózni a roppant teljesítménnyel. Az Ubisoft vagy az eladó... segít ha konrétan leírod a problémát és a szükséges naplózó "hibafájlokat" is mellékeled.
Persze... ha túl sok időt játszottál vele, akkor nem kapsz visszatérítést maximum néhány tanácsot. Ez a felhasználó képességéhez mérten vagy elég vagy nem....
Azonban van néhány játék... ami nálam hasonlóan válogatós. A probléma akkor jön elő... amikor már birtoklom a művet és... amíg a szabad próba fut ~ 20-30 órát... hát... mesés és kiváltképpen ösztönző!
Persze... átverve érzi magát az ember és hajlamos azt mondani a két cucc... nem is azonos! -
Nemo1
tag
válasz
Csabahun #1113 üzenetére
Lehet, mert az Nvidia nem rég adott ki új drivert (a régi drivernél, még nem volt meg a játék).
A benchmark alatt a talaj csomó háromszögből áll elsőre, aztán menet közben tölti rá a textúrákat, olyan mintha nem tudná "időben" kirakni a képernyőre.
Ami csak azért "vicces" mert más játékokban nincs ilyen probléma...
De a régi driver-el a Red Dead, és a Doom szépen ment nem volt vele gondom. -
-
-
-
Nemo1
tag
Üdv!
Most vettem meg a játékot (lehet nem kellet volna).
Úgy veszem észre, hogy kb 15-20 perc után bármit is teszek a játék lefagy, hang van kép nincs. A számítógép működik, a billentyűzetre, egérre reagál, új programot tudok indítani, de átváltani rá nem (alt+tab). A feladatkezelőt is el tudom indítani, de nem tudok rá átváltani.
Csak a ki jelentkezés segít, vagy a tálcán ha rá nyomok, hogy bezárás, akkor egy csomó idő után bezárja. Az Ubisoft overlay ki van kapcsolva. A VGA ram, és a gép ram nem fogy el (RTX 3090 24 GB+128GB RAM) [kép]
Minden más program, játék tökéletesen fut...
Bármi ötlet? -
válasz
DiamondBack #1106 üzenetére
Valami dereng mostanában Redditen olvastam hogy az in game overlay kell kikapcsolni már nem emlékszem melyik játék volt ahol problémát okozott. Próbát megér.
-
DiamondBack
senior tag
válasz
bobalazs #1105 üzenetére
levettem már 1080p, low, res-scaling: 50-re is ugyanezt csinálja, akkor kb 3500 vramot mutatott felhasználásra.
#1104 Puma K:
Nem csak a bench alatt csinálja csak ezt egyszerűbb volt felvenni.Azért nem értem mert párszáz órát már toltuk haverokkal és sose volt ilyen gondom, nemhogy a 3070Ti-al hanem még anno a 1070-el sem.
-
válasz
DiamondBack #1103 üzenetére
150 resolution scaling vedd vissza 100re. Egyszerűen kifogytál a vramból.
-
Puma K
nagyúr
válasz
DiamondBack #1103 üzenetére
Ugyan olyan monitorunk és kártyánk van. Ha lesz rá időm akkor ránézek én is most mit tapasztalok. A legutóbbi frissítés óta nem indítottam el a játékot.
Azt viszont tudom, hogy az Ubisoft benchmark-okban... akadhat a játék (pl AC Odyssey), de közben játék közben semmi hasonlót nem tapasztalok... de ez mondjuk az esetedben teljesen más és konkrétan nem néha akad meg hanem darabos.
-
DiamondBack
senior tag
Frissítés óta játszhatatlanul akad a játék: [link]
Teljesen mindegy milyen beállításra teszem (próbáltam full hd full lowon is ugyanez van) Soha eddig nem csinálta (minden más game kifogástalanul fut 2k-ban), mitől lehet ez szerintetek? -
válasz
bobalazs #1101 üzenetére
Egyelőre angol release notes
-
Új content van. Pár uj enemy, fegyók, segithetsz outcasteken. Stb. Majd ha irnak róla és látom, belinkelem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Horgász topik
- Eredeti játékok OFF topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Asus Zenfone 8 - komplett kompakt
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Ukrajnai háború
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS dokkoló 210-AZBV + DELL 180W AC töltő
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest