Hirdetés
- sidi: 286-os Laptop memóriabővítés: Toshiba T3100e (gázplazma)
- Vic87: Nem tudom mit tévő legyek - tanács kérés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcwizard
tag
válasz
mcwizard #2098 üzenetére
Sziasztok!
A Bluetooth sehogy sem akart megjavulni bármint is csináltam, ezért visszavittem a telenorba, ők meg elküldték szervízbe. Az autórádióval egyébként használhatatlan volt. Oda-vissza ugrált a hang az autó hangszórója és a telefon hangszórója között, percenként többször.
A szervízlap szerint tesztelték az eszközt, de nem találtak hibát. Csináltak egy szoftver frissítést elvileg, bár én úgy adtam le a telefont, hogy nem volt elérhető frissítés. Lehet, hogy ők tudnak valamit, amit én nem
Újratelepítettem mindent, amit előtte is használtam. A hatótáv kb 8-10 méter attól függően, hogy van-e a telefon és a karórám közt fal vagy működő mikróÚgy veszem észre, hogy nálam nem számít, hogy szilikon tokban van-e a telefon, vagy nem.
Mindenesetre most úgy néz ki 2 nap használat után, hogy jól funkcionál a Bluetooth.Üdv,
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i7 13700K 32GB DDR4 2TB SSD RTX 4080 16GB be quiet! 500DX Seasonic 750W
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3467, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3234
- OPCIONÁLIS: 2 részletben is elviheted Razer Naga V2 Pro Gamer egér (RZ01-0440100)
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest