Hirdetés
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
KayD
újonc
A locus pro konkrétan úgy is megfagy, hogy teljesen fel van töltve a telefon, be van kapcsolva a képernyő. Elindulok, egy ideig rajzolja az utat, aztán ottragad egy ponton, az időt számolja tovább. Ha rányomok hogy helyezze a térkép közepére a jelenlegi pozíciómat, egy pillanatra odaugrik, aztán vissza a beragadt pontra. A Strava volt úgy, hogy 10 km után megfagyott, máskor meg 70-et végigcsinált. A lépésszámlálónál is hektikus hogy mikor megy és mikor nem, legalábbis nem láttam arra utaló jelet, hogy egzakt módon függne valamitől. Ezért inkább hardveres hibára gyanakszom. Most megint szervizben van, de nagyon úgy néz ki megint ugyanúgy vissza fogják adni, arra hivatkozva, hogy ez nem garanciális. A gyári google maps-ot nem teszteltem rajta hosszú távon, de van esély hogy az is akadni fog, még ez marad "esélyként". Négy telefonon használtam már gond nélkül ezeket az appokat, még régi négymagoson is gond nélkül mentek, ezernyi elmentett útvonal, stb, elég dühítő hogy ezt meg alig tudom valamire használni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár iPhone AIR 512GB fekete gyönyörű ALZA számla 2028 szeptember 18-ig Apple garancia Fulldoboz
- iPhone 17 fekete 256Gb, ÚJ, 3 év Gari, Független
- Eladó egy kiváló állapotban lévő Honor 400 Pro mobiltelefon
- iPhone 13 256GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4624
- iPhone 15 Pro 128GB gyári független kiváló akku!
- Xbox One S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium 256 GB Használt, megkímélt 93% akku 2026. 02. 27-ig
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3858
- 188 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi