Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
MATEO6600
őstag
Köszönöm, le is szedtem a legújabb verziót, ég és föld
Gyári beállításokkal használod, vagy más értékekkel?"the most common is -0.2 exposure, saturation on the back camera 1.1 shadow 1.9 lights, pixel 4 xl colors and 15/13 frames for hdr+."
Még egy apró kérdés:
A telefon képes 4k videózásra, de érdemes-e azt használni, ha van 4k-s megjelenítőm?
Az A1-em is tudott 4K-t, de csak interpolált full HD volt kevesebb framerattel. -
z123456z
őstag
Ha ennyit akarnék foglalkozni vele, hogy komponálgassak és szerkesztgessek, lenne külön egy milc vagy tükrös gépem. Ennyire azért nem érdekel a téma.
De valószínűleg többek által félre lettem ám értve. Eszemben sincs egy DSLR vagy egy MILC képéhez hasonlítani, hiszen tisztában vagyok vele, hogy egy jó objektív egyetlen lencséje is többe kerül, mint maga a telefon. Sőt, összességében elégedett vagyok a telóval lőtt képekkel, bár ritkán használom. Ahogy Zoli bácsi is mondja, emlékképeket készíteni tökéletes.
Amire én gondolok valójában, hogy néhány éve még nem találkoztam ilyen képhibákkal. Legelőször a fiam rn7-én tűnt fel, és itt a telefonos fórumokon is elképedve láttam, hogy nagyon sok más készülék is produkálja. Az előző olcsó Redmi S2 nem csinálta ( csak a szelfi, de azt szökőévente használtam ), asszony Galaxy S3 szintén nem, lányom régi Redmi 3s szintén nem, és azt megelően a régebbi telefonoknál is ismeretlen volt ez a jelenség, legalábbis avatatlan szemnek nem tűnt fel.
Olybá tűnik, hogy a csilliárd megapixeles szenzorokkal megérkeztek a low end lencsék is. Valahol kompenzálni kell. -
viktorhu
veterán
Amire szükségem lenne, hogy ha a 2. simen hívás van, akkor a net is ugorjon át a 2. simre, hogy ne szakadjon meg az adatkapcsolat.
Pont azért kell ez, mert csak egy sim lehet aktív, tehát szükségszerű, hogy az 1. simen nem mehet tovább a net, amíg a hívás megy a 2. simen.
-
Linda1
aktív tag
Hát nem tudom, eddig egy meizu M2 minim volt, ilyen jellegű gondom nem volt vele. A férjem Huawei mate 10 lite-ja se csinál ilyeneket.
Most olvastam bele a note 8pro topikjába, ott is megemlíti az egyik kolléga. Amúgy most 80 ezerért lehet kapni a pro- t, az elég jó ár nem? Talán megkockáztatom, ennyi hiba még belefér.[ Szerkesztve ]
-
Linda1
aktív tag
Nem vagyok szemüveges, de néha a vállamon tartom, ha mindkét kezem foglalt.
Az előző telefonomnál nem volt ilyen probléma, kb 5 cm-nél kapcsolt be a kijelző. De megoldom, lezárom a bekapcsoló gombbal míg beszélek, csak nagyon idegesítő.
Most akartam venni a gyereknek egy prot, most akciós, de ha ugyanilyen, még gondolkodom rajta.[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
Tökimanó
senior tag
A gboard van a jelenlegi telefonomon (redmi 5 plus) nekem is. A note8 T tegnap jött meg és kezdem belakni. Próbálgatok rajta dolgokat mielőtt állandó használatba kerül. Egész jónak tűnik a billentyűzete csak sajna túl kicsi. Ha nem tudom megnövelni a méretét akkor visszatérek ezen a készüléken is a gboardhoz.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest