- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Tutti Georg: A Microsoft 2025. augusztusi biztonsági frissítései hibásak
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dino
újonc
Sziasztok!
Még a nyáron vettem egy Redmi 8T okostelefont és egy jó ideje, amikor sokáig nem használom a telefont és megnyitom a telót akkor az applikációkat meg úgy a kezdőképernyőt nem azonnal hozza be, hanem úgy 2-3 másodperces késéssel. Akkor is elő szokott fordulni, habár ritkán, ha sokat nyitogatom ki és be a telefont.
Mitől lehet ez? Nem tudom pontosan, mióta csinálja ezt. Lehetséges, hogy amikor rácsatlakoztattam a telefonomat a számítógépemre hogy zenéket másoljak át akkor felmászott rá valami spyware/spybot vagy valami vírus ami a gépemen van csak nem tudok róla? A gyári vírus irtója és az egyszer feltelepített Avira vírus irtó sem talált semmi. A telefont folyton tisztogatom (memória tisztítás, felesleges fájlok stb)
2 applikáción és a már említett vírus irtón kívűl nem raktam fel semmit rá.
A segítségeteket szeretném kérni ebben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ízléses lett a Drop kompakt, vezeték nélküli klaviatúrja
- Bluetooth hangszórók
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hardcore café
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Trollok komolyan
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó iPhone 14 Pro 128GB Black Karcmentes
- iPhone 14 Pro 1TB Deep Purple Hatalmas tárhely, 100% akku!
- Realme GT2(használt, független, 128 GB, 8 GB RAM, szürke)
- Samsung Galaxy S24 128GB Onyx Black Megkímélt állapot, 100% akku!
- Honor X6a 4/128GB, Újszer, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3220
- Asus Zenbook 15 OLED UM3504 - 15.6" 2.8K 120Hz - Ryzen 5 7535U - 16GB - 512GB - 2+ év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest