Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Trooper82
senior tag
Sziasztok! Búcsúzok, ma végül beszereztem egy note 9 pro-t. Ismerkedünk, tetszik. De a régi is megmarad másod telefonnak.
-
Trooper82
senior tag
válasz Gery1987 #2265 üzenetére
Én is note 5 -ről váltottam muszájból, mert tönkrement. Nagyobb, mindenben egy picit jobb kivéve a szoftveres hibákat. Bár én a snapdragon 665-től sokkal többet vártam! Alig észrevehető a különbség a 636-hoz képest. Hozzá kellett volna vágni egy 20-ast és a pro-t venni. De még ezt az évet kihúzom vele aztán talán note 9 pro lesz. Vagy note 10 pro ki tudja mi lesz év végére.
[ Szerkesztve ]
-
Trooper82
senior tag
Azért az agyam eldobom , hogy augusztusban pie- os frissites jön. Lesz itt android 10, tudtok valamit?
-
Trooper82
senior tag
Feldobott ma egy frissítést. 11.0.10.0. feltette valaki , ez vajon már a 10- es droid? 1.9 gb
Ugyanaz, pie miui11 security patch
[ Szerkesztve ]
-
Trooper82
senior tag
Sziasztok. A problémám ,hogy a miui keudőképernyő rendszer app folyamatosan crash-elt. Letoroltem a frissiteseit, most működik, viszont a frissítési előzményekben ott vannak a korábbi frissítések szerintem ezért nem ajánl frissítést. Most ősrégi verzioval vagyok app drawer nélkül ☹️. Valaki tud megoldást arra, hogy törölni lehessen a rendszeralkalmazások frissítési előzményeit?
-
Trooper82
senior tag
Prof reminder eddig hibátlanul működött. Eddig...
Most jelzésnél ha villog az akku, bekapcsolódikk a zseblámpa a telón, és úgy is marad amíg ki nem kapcsolom. Jó, hogy észrevettem, mielőtt kisütöm az akksit. Más még használja? Ha igen figyeljetek erre a "kis" hibára. -
Trooper82
senior tag
válasz gagyilovag #1951 üzenetére
Most őszintén.. Szerintem jogos elvárása, hogy tudja a wifi a sebességet hozni. Nekem is van Bt eszköz ami folyamat szinkronizal, de az csak a 2.4 ghz es csatornán zavar be. Bár ott sem kéne. 5 ghz en stabilan hozza a 300 mbitet egy hagyományos még fehér upc routerrel. Nekem külön van beállítva egy 2.4 es wifi hálózat, és egy 5 ghz es. Igy az 5 ghz es wifin nincs probléma a sebességgel.
-
Trooper82
senior tag
válasz WOT-H-A-C #1911 üzenetére
Nem javitanak ezek semmit, küldheti az ember a bug reportokat. A bosszantó, hogy más jóval drágább xiaomik is ilyen hibáktól szenvednek. Ha 10-essel sem valtozik, meg lehet amúgy is búcsút veszek a márkától, pedig redmi note 3 óta kitartottam. Mondjuk nem túl bő a választék markákban ami szóba jöhetne. Lehet cserélni kéne egy a51 es samura tudom kb ugyanezt tudja , csak stabil a rendszer és sajna drágább.
[ Szerkesztve ]
-
Trooper82
senior tag
válasz viktorhu #1816 üzenetére
Hmm.Nem tudom mi lehet a gond , nálam megy a waze.
Többen javasoltátok a miui optimalizáció kikapcsolását. Nálam kikapcsolva használhatatlanság határát súrolja a teló. nagyon lassú lesz az egész.
Én annyit csináltam, hogy a létező összes appnál kikapcsoltam a miui akkumulátor kímélő módot. Így elég fürge, nem veszem észre azt sem, hogy jobban merülne. -
Trooper82
senior tag
válasz Flowtation #1773 üzenetére
Alkalmazások menübenaz alkalmazást kiválasztani, majd rányomni a frissítések eltávolítására...
-
Trooper82
senior tag
válasz spiderpig820 #1769 üzenetére
Köszi. Akkor jön a havi hard reset😂.
Kapjunk már valami normalis romot. -
Trooper82
senior tag
Global 11.07
Jött egy csomó rendszeralkalmazás frissítés, azóta nem érkeznek meg az értesítések csak ha feloldom a kijelzőt. Eddig jo volt. A miui beállításokat ismerem. Ez az egyik gond. A másik , hogy azóta akadozik a telefon még gepelésnél is. Gboard. Más tapasztalt hasonlót? -
Trooper82
senior tag
válasz SkyLine3000 #1713 üzenetére
Kiváncsi lennék más véleményére is , de szerintem addig jó amíg miui 10 van rajta. Eléggé elbántak szoftveresen szegény telefonnal...
Én viszonylag későn vettem, alapból miui 11-el.
[ Szerkesztve ]
-
Trooper82
senior tag
válasz SkyLine3000 #1710 üzenetére
Kamerabeállításokban kapcsold ki a készülék vízjelét...
-
Trooper82
senior tag
-
Trooper82
senior tag
válasz WOT-H-A-C #1608 üzenetére
Na jókor kérded. Pont ma reggel kezdte ugyanazokat a hülyeségeket mint a global, pedig hetek óta fent van. Közellségérzekelő fagyás volt reggel, aztán a szétcsúszott gyorskapcsolók probléma. De azért küldök linket.
https://androidfilehost.com/?fid=4349826312261753139
De én most azon gondolkozom, hogy eladom a telefont ,nincs kedvem tovább küzdeni a bug-okkal.
-
Trooper82
senior tag
Az eu-romban nem minden app tud frissülni play áruházból, néha hívás közben feljön a "ne takarja le a hangszórót felirat" amit csak a telefon tetejének végigsimításával lehet eltűntetni. De ezek számomra még elviselhető bugok. A globalban van egy rakat bug ami random előjön , ha picit visszaolvasol láthatod a sok panaszt a global stabilra...
-
Trooper82
senior tag
válasz aprokaroka87 #1566 üzenetére
Nehéz rá custom romot találni, amúgy kb semmi gond nincs vele...
Én azt venném ha most vennék. Családban van kettő, jó teló. Az én 8t-mel több a szoftveres bug. Most custom romon(eu-rom) kevesebb az idegesítő bug, de azért akad néhány.[ Szerkesztve ]
-
Trooper82
senior tag
Látom másnak is van minenféle nyűgje. Ma nekem épp a közelségérzékelő bolondult meg. Türelmes ember vagyok ,de most már tényleg csak a custom romban látom a megoldást.
-
Trooper82
senior tag
11.07 Első komolyabb bug. Egyszerűen nem ébresztett reggel, pedig be volt állíva...
-
Trooper82
senior tag
válasz handrash #1442 üzenetére
Nekem is a napokban jelent meg a volte, pedig elvileg nem volt aktiválva. Én telenoros vagyok, elképzelhető, hogy aktiválták mindenkinek. Hívás közben is működik a hd hang, úgyhogy valahogy aktiválva lett. Ha hívás közben 4g jelet látsz, nem vált vissza 3g-re akkor nálad is működik.
[ Szerkesztve ]
-
Trooper82
senior tag
válasz hellboy4591 #1430 üzenetére
Fogalmam nincs...
-
Trooper82
senior tag
De mintha jobb lenne ez a 11.06 os. Mentésből mindent visszaállítottam app adatokat is.
Pörgősebbnek tűnik egyenlőre, + nem dobál le végre az 5ghz es wifiről fél óránként. Egyenlőre ennyi tűnt fel. -
Trooper82
senior tag
válasz Trooper82 #1420 üzenetére
https://c.mi.com/thread-2951208-1-0.html
Beta update volt amit random ota-n szórtak...
Storno ez sima redmi note 8-ra vonatkozik, de az előző posztom továbbra sem téves.
https://c.mi.com/oc/miuidownload/detail?device=1900375
ez a hivatalos oldalon lévő.
[ Szerkesztve ]
-
Trooper82
senior tag
Na. Az van, hogy jól járt aki nem rakta fel a 11.07-es frissítést. Nem véletlenül tűnt el az ota, visszavonták. Az előző ugyebár 11.05 volt. Azóta a hivatalos oldalon egy 11.06-os került fel mint végleges. Tehát aki feltette amit visszavontak, annak gondolom fel kéne tennie a 11.06-os hibatalos verziót. Egyetértetek azzal, hogy ez viszont factory resetet kíván?
Azt hiszem nálam most telt be az a bizonyos pohár...
[ Szerkesztve ]
-
Trooper82
senior tag
válasz #07282432 #1405 üzenetére
Szntén zenész.
Jó szívvel ismerősöknek nem adnám, hírdetésekre semmi...
Pedig szerettem a redmiket. Note 3 máig hibátlan, note 5-öm elrontották kijelzőcserénél az is jó volt bár a vége fele ott is jöttek a bugos frissítések. Na de ez a 8T... Kritikán aluli.[ Szerkesztve ]
-
Trooper82
senior tag
válasz aprokaroka87 #1395 üzenetére
Teljes csomag letöltésével nálam is meglépte a feladatot...
-
Trooper82
senior tag
Tükrözi a remek global rom színvonalát, hogy a mai ota frissitest képtelen feltelepiteni. Hibauzenettel elszall.
-
Trooper82
senior tag
válasz enduser333 #1352 üzenetére
Jah jó lenne. Ha nem égetné szét az akksit az eu-s rom feltenném. Lehet a régebbi eu rom jó de én már nem tesztelnék. Elég volt egyszer majdnem eldobni a telefont olyan forró volt 56 fokos akksival 5 perc játék után. Globalban fél óra után ha felmegy 35-6 fokra.
Ja és az alap üzemi hőmérséklete volt 35-6 fok körüli[ Szerkesztve ]
-
Trooper82
senior tag
válasz Zoli bácsi #1324 üzenetére
A global az a hivatalos rom. Arra nem lehet miui tárcsázót telepíteni tudomásom szerint. A xiaomi.eu az nem hivatalos custom rom, abban van miui tárcsázó.
Olvasgattam a pro fórumát is, őszintén szólva nem jött meg a kedvem. Van ott is gond bőven. Hátha kapunk majd valamikor egy értelmes frissítést. Ebben bízom.
-
Trooper82
senior tag
válasz Zoli bácsi #1317 üzenetére
Én gondolmozom, hogy ezt eladom és inkább benevezek egy pro-ra. Picit többet vártam a telefontól. Elolvasom a fórumát, hogy ott milyen nyűgök vannak aztán elgondolkozom.
[ Szerkesztve ]
-
Trooper82
senior tag
válasz Zoli bácsi #1310 üzenetére
Pedig pont az eu-s romban van miui tárcsázó. Ajánlanám de nálam valamiért főztem az akksit. Melegedett nagyon.
-
Trooper82
senior tag
Sziasztok. Nagyon kezd elegem lenni ebbol a f..talicska telefonbol vagy szoftverbol. Fontos hivasok voltak. Szénné egtem kb otszor hivtuk egymást az ügyféllel és teljesen néma volt nálam a vonal. Külső belső hangszóró. Kiprobaltam mas szamrol is full néma volt. Újraindítás segített. Nektek ilyen volt már?
Már ez nagyon sokadik idegesítő jelenség... -
Trooper82
senior tag
válasz #49155328 #1246 üzenetére
Akkor látogass el ide:
https://logout.hu/tema/xiaomi_redmi_note_8t_melyviz/friss.htmlÖsszefoglalóban le van írva. Mondjuk így is majdnem téglásítottam a telefonom ha látod az ottani bejegyzésem
Én Eu romot tettem fel, de mivel átlagban kb 10 fokkal melegebb volt az akksi , így visszatértem globalra. Vissztérés, bootloader zárás környékén lett majdnem féltégla. A többi romot nem próbáltam ezen a telefonon, lehet, hogy azok jók...
[ Szerkesztve ]
-
Trooper82
senior tag
válasz #07282432 #1235 üzenetére
Pár tesztben már megírták, nem a mobilarénásban, hogy kerülni kell a 3/32-es verziót. Rendmi note 3-am volt 3/32-es pár éve. Amúgy is eléggé visszafogott tempót nyújt ez a snapdragon 665. Sajnos vásárlás után olvastam csak, hogy tulajdonképpeni lassabb mint a snapdragon 660. A fene sem gondolta volna . Így a 4/64- essel elvagyok. Majdnem hozza a snapi 636-os redmi note 5-om tempóját.
-
Trooper82
senior tag
Novemberben mutatták be a telónkat erre most olvasom , hogy március 12-en mitatják be a note 9-et. Hova rohannak ezek ennyire?
Pár hónap és le leszünk tojva gondolom frissítés szempontból..https://xiaomilife.hu/marcius-12-en-mutatkozik-be-a-redmi-note-9-sorozat/
-
Trooper82
senior tag
Szia. Minden engedélyt megadtam neki amit kért, plusz lelakatoltam, hogy ne záródjon be,
Automatikus indításba felvettem, és kikapcsoltam a miui akkumulátor kímélőt az app-nál. Nekem 5 percenként rezeg, villog egy órán keresztül, nekem az elég. Mindig működik , ha ujrainditom a telót akkor is szépen elindul és működik. -
Trooper82
senior tag
Sziasztok. Már korábban volt róla szó, de valakinek végülis sikerült megoldást találni az értesítési led pótlására? Villogó vakus visszajelzés nekem pl jó lenne átlátszó tokkal. Próbáltam jó pár programot mindegyik max pár percig működött. Vagy olyan beállítás nincs, hogy pl rezegjen pár percenként a teló, vagy felvillanjon ha nem fogadott hívás volt? Az is jobb lenne a semminél. A tippeket előre is köszönöm!
-
Trooper82
senior tag
Másnak is halkabb lett jóval a hívás hangereje, ledobál az 5ghz es wifiről a mai frissítés óta?
-
Trooper82
senior tag
válasz #07282432 #1007 üzenetére
Nálam is lassabb, akadozott a főmenü, a rn5p-hoz képest, az alkalmazások azért pörgősebben futnak. Én lecseréltem a gyári launchert poco launcher-re azzal nem tapasztalok döcögéseket, grafikai hibákat. Nálam azok is volt a gyári launcherrel. Szerintem javitják majd frissitéssel, még nagyon friss a teló.
-
Trooper82
senior tag
Másnál nem fordult még elő olyan, hogy szetcsuszik a kijelzőn a kép? De szépen fogalmaztam.😂. A navigációs gombok osszeolvadnak az ertesitesi sáv nem fér ki a kijelzőn, mintha grafikus bug lenne. Eddig 2 honap alatt 2 szer fordult elő. Újraindítás megoldja. Vagy hardverhiba ha senki másnál nincs ilyen. Remélem nem...
-
Trooper82
senior tag
válasz numera007 #766 üzenetére
Nekem adatkapcsolat szakadás még nem volt, csak wifi probléma. 5 g-s wifi hálózaton szűnt meg az adatkapcsolat eddig kétszer. Úgy, hogy mellete a tab, gép rendben volt. Ilyenkor wifi kikapcs, bekapcs oldja meg a problémát. Alap upc- s router. De csinálta ugyanezt a note 5 is anno, 2.4 en meg semmi baja nem volt. Csak nem szeretem a 2.4-et a sebesség nem zavarna annyira, de megy mellette Bluetooth is szintén 2,4 en az visszafogja a lassabb sebességet is.
Máshol is ahol a fehér upc router van ezt csinálta legalábbis a note 5, ezt még nem tudom. Gondolom ugyanaz a wifi chip lehet mindkettőben mert más eszközökkel nincs ilyen gond.[ Szerkesztve ]
-
Trooper82
senior tag
Na látszik, hogy ugyanaz a panel mint note 5 nél. Eddig mondjuk fel sem tűnt itt, (note5-nel megszoktam), hogy a kijelző alja sötétebb, sárgásabb picit mint a tetején. Ha Fehér hátteret néztek ott látszik igazából. Alig észrevehető amúgy. Másnak is ilyen , vagy én fogtam ki megint ilyen panelt. Mondjuk ennyi pénzért túlélem...
Más... Megjött a nillkin h+ pro tempered glass, most tettem fel nagyon jó. Ez sem ér le teljesen a redmi felirat aljáig, de tapintásra mintha rajta sem lenne, jó mint általában a nillkinek. A fentebb irt színeltérést még feltétel előtt vettem észre, nem az üveg hibája. Még várom az átlátszó nillkin ultrathin nature átlátszó tokot remélem az is jó lesz.
[ Szerkesztve ]
-
Trooper82
senior tag
Közben kiszaszeroltam, hogy a gyári gyorstöltő küldi fel egeszen 100 fokig a soc hőmérsékletet. Ha lehuzom órák alatt folyamatosan csökken a soc hőmérséklet...
Nem értem a dolgot, és nem is nagyon látom benne a logikát de nálam tuti ez van. -
Trooper82
senior tag
válasz aprokaroka87 #687 üzenetére
Ránéztem más appal is, ugyanaz. Viszont eegy antutu 3d és geekbench teszt után amikor éreztem is , hogy meleg a teló, alacsoyabb hőmérsékletet mutatott (80 celsius). Szóval itt valami fake adat lehet szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
Trooper82
senior tag
Sziasztok. Az aida64-el néztem a hőmérsékleteket és olyan 85-100 fok között mozog alapjáraton a soc hőmérséklet. Szerintetek ez mennyire normális? Persze az is lehet,hogy az aida hibásan jelzi ki, valaki meg tudná nézni esetleg, hogy nála mennyit mutat? Amúgy nem érzem melegnek a telefont...
[ Szerkesztve ]
-
Trooper82
senior tag
Sziasztok. Ti használtok valamilyen app-ot az értesítési led pótlása céljából. Tudom, hogy az always on ips-nél nem a legjobb módszer, de ha ismertek olyan appot ami működik normálisan és nem szívja nagyon az akksit, kérlek adjatok tippeket.
-
Trooper82
senior tag
válasz instantwater #564 üzenetére
Élvezkedj rajta ha nincs jobb dolgod !
Szerencsére semmi extrát nem tudsz az inboxomból.
Sajna az extrém elfoglaltság miatt ,a kapkodás közepette ez így történt.Amúgy igazad van, gáz...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest