- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Kempingezés és sátrazás
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
lac10
csendes tag
válasz
Trooper82 #2084 üzenetére
komolyan nem értem ezt a cuccot. a rom az amit írsz, a ne zavarjban a timer1 így van beállítva és nem, nem veszi vissza reggel 6-kor. sok dolog amit írtam az mondható szubjektívnek, ezer helyen lehet mindent állítani, már sok próbálkozás után a dolgok jó része használható szinten van, a hangja továbbra is tré, de kb elvagyok azért vele. ez viszont objektív dolog. nem értem. -
viktorhu
veterán
válasz
Trooper82 #1954 üzenetére
De ez inkább ilyen pszichológiai dolog, nem? Mert most én is kipróbáltam, és nálam is így van, de eddig nem tűnt fel, mert pont zéró lehetőség van egy ilyen kategóriájú mobilon kihasználni ennél nagyobb sávszélességet. Netflixen, youtube-on nem tudod, 50 gigás játékot sem erre a telefonra érdemes letölteni stb... Szóval ha az ember nem méri, hanem használja, akkor a 300 megabites és a 25 megabites letöltés az egészen pontosan egyenlő lesz.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Trooper82 #1920 üzenetére
Én is azért vettem ezt, mert az Android one fapados szer volt. MI A1 et használtam ez előtt. A korábbi telefonjaimat állandóan ROM-olgattam, de ma már nem vonz ez. Csak egyszerűen használni szeretném a készülékem. Erre tessék...Most vissza állok MIUI 10 -re és addig maradok is azon, amíg nem olvasok egy jó 12 ről. Sajnos én sem tudom mire váltanék. Talán hüvej, de az is indoklotlanul drágább a Xiaomihoz képest. A Xiaomi besokallt a telefonokkal és ez a használhatóság rovására megy, sajnos.
-
lac10
csendes tag
válasz
Trooper82 #1739 üzenetére
próbálom megfejteni ennek a telefonnak a varázsát.
a digi hálózata most épül, de ez nem arról szólt, hnem arról hogy ennek a telefonnak a vételi képessége nem a legerősebb.
már találtam egyébként olyan appot amivel a fényerő_túltengése kordában tarthatónak tűnik, szóval egyre jobb a telefon.
épp most keresem az utódját. -
SkyLine3000
addikt
válasz
Trooper82 #1714 üzenetére
Akkor lehet, ezen is 11 lesz... Régen volt Redmi 2 Pro-m. Ott vissza lehetett tenni régebbi miáút.
Asszony leginkább messengert, fészt használ, meg böngetés. Néha viber. Nincsenek nagy igényei, csak már régi az LG G3.
Bár, anyám is nemrég kapott egy Sziamiaut, de azon asszem 9.5-ös, vagy 10-es miaú volt. Majd holnap kiderül. -
SkyLine3000
addikt
-
viktorhu
veterán
válasz
Trooper82 #1685 üzenetére
Én Galaxy S8-ról váltottam (összetörtem a kijelzőjét). Annak a megjelenés utáni két évben sokkal több szoftveres nyűgje volt, mint most ennek a Xiaominak van - nekem az a kilences droidnál érte el azt a szintet, hogy elégedett voltam vele. Mostanra kiforrott úgy az S8, hogy már sajnáltam, hogy összetört, még egy évet adtam volna neki szívesen.
Most viszont nem érzem visszalépésnek a 8T-t, nekem egyedül a közelségszenzor, amit ilyen szempontból szoknom kell még, és ha az árát is figyelembe veszem, nagyon jó választás volt. Majd ha az 5G ára lejjebb megy, akkor veszek megint kicsit erősebb telefont, de szerintem az is xiaomi lesz most már.
-
lac10
csendes tag
válasz
Trooper82 #1678 üzenetére
engem nagyon bosszant. merthogy nem én mondtam meg az árát, de valahol 10-20 kHuf felett illik bele tenni hangszórót, az egyszerűen jár.
a fényerő az szoftver, azt "ingyen" lehet javítani.
nem hiszem el hogy csak nekem túl fényes.
10 évvel ezelőtti készüléken volt egy fényerőszabályzó az automata fényerő mellett, amivel azt tudtad hogy oké automata, de mennyire legyen alapból fényes. ha alapból bazi fényesre szeretnék állítani a szabályzót, mert a boltban akkor örül a sok ember és majd megveszik ezért, tőlem csinálják. de a használhatóságot azért ne dobjuk ki, mert ha megvette akkor használni szeretné majd.
ez 2 olyan szintű hiba, hogy az általános normális minősége ellenére sem merek majd ilyen telót venni. ez alap hogy ennek jónak kellene lennie. egyetemi nyelven ez a "beugró". ha egy telefon torzít, akkor hogy telefonáljak már vele? 3 perc után a földhöz verni lenne kedvem, ez így nem pálya.
a fényerő csak bosszúság, azt kapcsolgatom, de a hanggal nincs mit csinálni. az diszkvalifikálja a versenyzőt egyből. -
lac10
csendes tag
válasz
Trooper82 #1673 üzenetére
telivan netbankoktól kezdve email , szóval be van lakva stb, valamint nem annyira jó most személyesen mozogni sem.
a hangszóró rossz, de elvinni leürítve valahová, ott bizonygatni hogy milyen, ahol jól megfogdossa mindenki, majd elviszik a szervízbe, majd érte menni, na ez sem egy örömteli kör most a vírus miatt. de végül ez lesz úgyis, vagy marad itthon mint token, meg tablet.
volt már, meg van is egy jópár telefonom, mostanában nem volt ilyen csapnivaló túlvezérelt, torzító közöttük. -
lac10
csendes tag
válasz
Trooper82 #1675 üzenetére
mondanám hogy csak nálam, de kollégám is ezt jelezte vissza, mármint a szintén xar, torzító hangszórót a saját készülékén.
a fényerő meg objektíve durván fényesebb mint bármi ami a közelemben volt mióta ezt az ipari hulladékotbirtoklom.
már az összes fényerőszabályzó programot kipróbáltam a play-ről, most épp ott tartok hogy manuálisan változtatom a fényerőt, ha kimegyek szabadba akkor elengedem automatába, bent meg leveszem mondjuk 1/3-ra. nem tetszik. -
Linda1
aktív tag
válasz
Trooper82 #1664 üzenetére
Már írtam korábban is, hogy rossz a közelség érzékelője, pláne ha jobb kézbe használod, én jobb kezes vagyok.
Állandóan megnyomodik valami, vagy lenémítja, vagy mást kapcsol be.
Amúgy minden szuper, csak ez az egy idegesítő problémája van. Ha hozzáér az ujjam az ujjlenyomat olvasóhoz, akkor is bekapcsol a képernyő, pedig nincs aktiválva.
-
kisszee
csendes tag
válasz
Trooper82 #1654 üzenetére
Nem vártam a világ csodáját, hogy ennyi pénzért tökéletes telefont kapok, tisztában voltam a képességeivel, de azt nem gondoltam volna, hogy pont a MIUI lesz az egyik "gyenge pont". Redmi 3X-ről váltottam, nem emlékszem, hogy azzal ennyi nyűg lett volna. Persze nem dől össze ettől a világ.
Azt vettem észre, hogy amikor nyomtam egy gyári visszát, akkor az alap facebook verziónál jól működött... egy darabig: néhány óra használat után (úgy, hogy konkrétan a témához, sötét módhoz már direkt hozzá se nyúltam, még a közelébe se mentem a menünek) az is bugos lett.
-
WOT-H-A-C
veterán
-
Latza
aktív tag
-
rep3at
őstag
válasz
Trooper82 #1477 üzenetére
Valszeg nálam is az lesz, az akku már mintha jobb lenne. Az a baj hogy olyan laptopom van amin csak microUSB csatlakoozó van (félig tablet) és otthon hagytam az átalakítót, így elég nehéz a backup sajna..
Na mindegy, végülis az akku merülés nem nagy gond, úgyis csak a boltig lehet menni kb. meg vissza..
-
Trooper82
senior tag
válasz
Trooper82 #1420 üzenetére
https://c.mi.com/thread-2951208-1-0.html
Beta update volt amit random ota-n szórtak...
Storno ez sima redmi note 8-ra vonatkozik, de az előző posztom továbbra sem téves.
https://c.mi.com/oc/miuidownload/detail?device=1900375
ez a hivatalos oldalon lévő.
-
törölt tag
-
Zoli bácsi
őstag
válasz
Trooper82 #1318 üzenetére
Köszi. Nem értek ezekhez a dolgokhoz, ha jól látom az enyémen globál miui van. Euronicsban vettem, bontatlan készülék.
Nem lehet külön feltelepíteni ezt a Miui tárcsázót?
Ja, én is ránéztem a Pro-ra, 18 ezerrel lett volna drágább a 8T-nél, Euronicsban. Nem a pénzt sajnáltam, de elolvastam a teszteket, én úgy láttam a proci ami erősebb, és én 50 évesen tuti hogy játszani nem fogok telefonnal, max facebookozom, fotózom és telefonálok. Ehhez ez is bőven elég. -
jFox
addikt
válasz
Trooper82 #876 üzenetére
Ez olyan, mintha rànagyitanál a képre, és kilóg a széle a képernyőről?
Nekem olyankor jön elő, ha egy alkalmazás fölött, ami támogatja a képernyő elforgatást, lehúzom az értesítési sávot, és így elfodul az is majd vissza. Utána ha álló helyzetben lehúzom, olyan mintha kilógna a képből. De az alkalmazás felett mégegyszer elfordítva és vissza helyreáll a rend.
Ez tuti valami sw bug. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elektromos cigaretta 🔞
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vicces képek
- Milyen házat vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Google Pixel topik
- Érkezik az első Silent Hill remake is!
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged