Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- bambano: Bambanő háza tája
- Hieronymus: Kalózkodás. Kalózkodás? hozzászólás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
ivopapus
tag
válasz
Stylewars_kp
üzenetére
Valamelyik külföldi fórumon azt olvastam, hogy hónap vége, jövő hónap eleje.
-
ivopapus
tag
Valaki, aki xiaomi.eu romot használ twrp-vel, tudna csinálni egy twrp mentést és feltölteni valahova? Az enyém elveszett és most szopok vele, mer perpill se gép se Windows. Mert avval 30 perc alatt meglenne.....
-
ivopapus
tag
válasz
Flowtation
üzenetére
OTP simple+Erste Pay . Tökéletesen teszi a dolgát.
-
ivopapus
tag
1. Az érzékelőt tisztán tartva nekem nem volt ilyen bug, ettől függetlenül váltottam EU romra mert a miui tarcsázó szimpatikusabb.
2. A rom felpakolása semmi extra tudással nem jár, kb 15 perc alatt kész van, ha megvan a bootloader nyitás.(ez 1 hét)
Garanciavesztéssel nem jár, ha esetleg szervizes, vissza rakod az eredeti romot és kész. -
ivopapus
tag
válasz
Zoli bácsi
üzenetére
A nevjegyhez rendelt csengőhang nálam sem működött. Ezért váltottam a xiaomi.eu romra. Ott a "mijau" tarcsazo névjegy üzenetküldő úgy működik ahogy kell. Lehet neked is megoldás lehet.
-
ivopapus
tag
Használ valaki RevOs-t?
Kíváncsi lennék véleményekre. -
ivopapus
tag
válasz
vitezlejszlo
üzenetére
A global és az EU rom nem ugyanaz. Egyébként igen, nyugodtan vedd meg!
-
ivopapus
tag
Nekem is megvan 😁😁😁
Szerelem elsőre 😁😁😁😁
Új hozzászólás Aktív témák
- Hp Zbook 15 G5 15,6" FHD/ i7-8850H, 32GB, 512GB SSD, Quadro P2000, Magyar- Win11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő