Hirdetés
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
malz
csendes tag
Sziasztok! Az elejétől fogva EU romot használok le is frissítettem a telefont a 10-es androidra. 2 napot használtam majd tiszta telepítést is végeztem, de nem jött nyerte meg a tetszésemet sebesség tekintetében. Sokkal lomhább a rendszer mint a legfrisebb 9-es esetében így ment vissza az egyenlőre. Galéria nagyon lassú volt alternatív alkalmazást kellett már használni hozzá. Lehet csak nekem voltak ilyen problémáim. Azonkívül hogy emondhattam hogy 10es android van rajt nem hozott semmit számomra...
-
malz
csendes tag
Sziasztok, lehet hogy én kifogtam de semmi hibát nem tapasztalok a legfrissebb EU rom használatával. Csak pislogok milyen hibákat sorol fel mindenki. Lekopogom remélem így is marad :)
-
malz
csendes tag
EU rom tapasztalatok? 120 óra van vissza aztán kipróbálom szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 256GB,Átlagos,Adatkabel, 12 hónap garanciával
- Huawei P40 Pro 5G 256 GB dual sim, félig hibás érintő
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ, bontatlan iPhone 17 256GB levendula KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASRockB450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD STRIX RTX 2070 SUPER 8GB GameMax Aero Mini 700W
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB + 32SSD I Radeon I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy Watch 8 40mm, Új, 1 Év Garanciával
- SzoftverPremium.hu
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest