- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Azonos árketegóriájú (105-110.000 Ft-os) relatív olcsó telefonok kamerái
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- sziku69: Szólánc.
- Rap, Hip-hop 90'
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
A legegyszerűbb Ugreen ventirácsosat használom, az egyoldalasat: [link]Én még 2.62-ért vettem tavaly, most drágább.
Tartjastabilan ezt a telót is, korábbi telómat is tartotta. Leesés még nem volt ezzel. Az egység a szellőzőrostélyon is stabilan áll. (Volt ilyesmi 1 dolcsi alatti tartóm is, de az lényegesen bénább volt)
Van ennek a kétoldalas rugós verziója, ami annyiban lehet jobb, hogy a hátsó forgásponthoz képest középen van a teló, míg az egyoldalas nyílásúnál nem, de mivel a teló nem nehéz nem fordul el.A cucc szélei gumírozottak, és a rostélyba dugható része is az, így nem karcol se autót, se telefont. Nekem állítva van benne a teló, azaz oldalról fogja, nem csúszkál ki belőle. Több órás úton is tesztelve, illetve zötyögős úton is.
Még annyi, hogy a kocsi szellőzőjének azért legyen tartása, ne fityegjen, ne legyen nagyon laza.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Bomba ár! Dell Precision M6500 i7-920XM I 32GB I 1TB I 17,1" WUXGA I FX3800M I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged