Hirdetés

2024. május 21., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2017-04-06 13:26:21

LOGOUT.hu

Kedves Coolpad F1 tulajok!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#7083) mexel válasza Hrabci (#7078) üzenetére


mexel
veterán

:( Azért az tényleg tetszik hogy mindenki beírja hogy ez a baj a rommal, az a baj a rommal, de azt véletlenül sem írja senki hogy mielőtt felrakja azért módosít rajta :(
Akkor legalább írnátok be hogy ne rugózzak azon hogy mit változtassak rajta, ne próbálgassam a hibákat előhozni, mert így kicsit nagy kib@szás velem. Jópár órát baszkolódtam ilyenekkel amiket beírtatok hogy mi lehet a baj, cserélgettem dolgokat és úgy próbálgattam, de lényegesen leegyszerűsítette volna a dolgot ha mindjárt beírod hogy nem azt a romot tetted fel amit letöltöttél, hanem egy módosítottat. Mert akkor pl úgy próbálom ki és akkor látszik hogy attól lehet a hiba.
Egyébként egyszer ( kétszer-) már leírtam hogy 1 azaz egyetlen érték vagy sor megváltoztatása is ami esetleg bagatellnek tűnik teljesen megváltoztathatja, vagy el is ronthatja a romot!
Pl csak az hogy megoldjam hogy a play-ről minden telepíthető legyen egy kis változtatáson múlt, de ha azt nem pont úgy és ott csinálom, hanem más kis apróságokat is átírok akkor esetleg el sem indul a play. Ésatöbbiésatöbbi. Van hogy egy kis módosítástól folyamatosan összeomlott a rendszer és azon kellett napokat sakkoznom hogy mit kellene kicsit, de nagyon kicsit változtatni hogy valami működjön, vagy éppen teljesen elromoljon hogy meglegyen az egyensúly. Ha az egyik működött, a másik nem, és volt pár dolog amit nehéz volt így megoldani. ( pl DTS és play együtt jó legyen)
Ne csodálkozzunk akkor hogy ha valamit átírunk akkor elb@szódik a rendszer. Vagy legalább ne írjuk be ide hibának főleg azért hogy ne szívassunk engem, és másrészt ne vegyük el mások kedvét a romtól mert olyanokat olvasnak hogy ez sem megy, az sem megy.
Ilyenkor azt kellene beírni, hogy megváltozattam ezt- és ezt, és ez lett az eredménye, vagy azt hogy telepítettem ilyen és olyan programot és utána viselkedett így. Így érthetőbb lenne.
Azokon az sms problémákon is mókoltam vagy 3 napot, de sehogy sem tudtam előhozni a hibát így abbahagytam és semmit nem változtattam, de szerintem ott is lehet más is a háttérben.

Azt hiszem innentől nem foglalkozom a hibákkal, majd ha találok valamit akkor azzal elbíbelődök, vagy ha sokan ugyanazt írják hogy nem jó akkor megnézem, de egyedi hibákkal nem fogok nagyon figyelembe venni, azt hiszem így nem sok értelme van.
Marad a 2 rom ami most kint van a blogon, nem nyúlok többet hozzájuk amíg nincs olyan ok ami miatt muszáj. Ezt már felismeri a gép is így lehet menteni és gépről újrahúzni ha gond van, az apró hibák meg nem nagyon érdekelnek, de az sem nagyon ha olyan romok után lesz felrakbva amik átírtak valamit és ez nem törölt mindent, stb.
PL a Nexusomat nemrégen frissítettem a gyárilag érkezett lollipop-ra azóta annyi hibája van hogy szinte használhatatlan. Ahhoz képest ez a rom ezen a telefonon hibátlannak számít, így marad.
A 02.09KV Nálam 7 napja megy folyamatosan és még 50 %-on van, igaz kb csak 1 óra képernyőidővel mert alig használom, de ezek után nem hiszem hogy zabálná az akksit, jó lesz így. Minden bosszantó hiba megcsinálva, ha esetleg egy-két alkalmazással van valami akkor ahelyett kell keresni valami mást.
Az összes többit is leszedtem a blogból, a Lenovo VIBEUI 2-t amit úgy ahogy megcsináltam végre azt ki sem rakom mert biztos van benne egy-két hiba de elment a kedvem a fölös köröktől, talán ha kész lesz teljesen és lefordítva akkor kikerül, addig nem, vagy így marad. Igazából nem jobb mint az EMUI, legfeljebb más.
A MIUI6-hoz nem nyúlok, azt A Peti már kezelésbe vette, biztos lesz belőle valami, szerintem dolgozik rajta erősen :R

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.