Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2017-04-06 13:26:21

LOGOUT.hu

Kedves Coolpad F1 tulajok!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#6051) mexel


mexel
veterán

Érdekes. Nekem egyszer frissítette amikor még csinálgattam, utána soha nem működött. Azért írtam hogy inkább ne, mert akkor mindig nyafogott. Ha frissül akkor csak jó :) Mindenkinél frissül?Pedig az újban pont azzal szórakozok már egy napja hogy a legfrissebb és frissíthető legyen benne. :D
Érdekes hogy nincs 2 egyforma működés. Mondjuk lehet hogy ez függ a play-től, és hogy ugyanazzal az acc-al lépek be ezekre a telefonokra.

(#6052) kornel1987 válasza mexel (#6051) üzenetére


kornel1987
csendes tag

Szia. A ROM-mal kapcsolatban lenne egy észrevételem, a volumepatch felrakása után jó hívás közben a hang egy rövid ideig, utána elhalkul, nagyon csendes lesz, majd felhangosodik vissza. Ilyen gond nem volt? Üdv

(#6053) mexel válasza kornel1987 (#6052) üzenetére


mexel
veterán

Még nem írta senki és én sem tapasztaltam még. A mikrofon vagy a hangszóró része? ( téged nem hallanak vagy te nem hallassz?)

(#6054) kornel1987 válasza mexel (#6053) üzenetére


kornel1987
csendes tag

A hangszóró része,engem jól hallanak. Lehet hogy a hiba az én készülékemben van :W

(#6055) zoli81


zoli81
csendes tag

1-1 bugot találtam a 11-ei és 17-ei mexel féle romokban:
A 11-eiben a képszerkesztő összeomlik amikor a fényerőállító módba próbálok lépni.
A 17-eiben amikor a lehúzott értesítési sávban rábökök az órára, nem indítja el az ébresztőóra beállításokat.

Egyébként nekem minden működik. Valaki írta, hogy nem olyan jó képeket csinál mint a gyári, nos ellőttem kb. ugyanazt a beltéri képet a 22-es gyárival és az emuival, szerintem teljesen ugyanaz az eredmény élesség, zajszint, fehéregyensúly tekintetében. (annak ellenére, hogy nem ugyanaz a kamera driver van bennük)

[ Szerkesztve ]

(#6056) Kloss válasza zoli81 (#6055) üzenetére


Kloss
őstag

Azt én írtam, de mint írtam is, csak az én készülékemmel volt ez a jelenség (meg egyéb más is), mindenki másnál jó a rom.

(#6057) zoli81 válasza Kloss (#6056) üzenetére


zoli81
csendes tag

Igazából azért hasonlíttam össze a gyárit az emuival, mert én sem vagyok elégedett a fotók színeivel. Lámpafény mellett egyértelműen túlhúzza a vöröst a kamera driver, ezt legjobban az emberek arcán és ajkán látni, napfényes szobai képeknél meg mintha a kékből lenne túl sok néha. Sajnos szerintem a gyári rom sem jobb ebből a szempontból.

(#6058) mexel válasza zoli81 (#6057) üzenetére


mexel
veterán

Az óra valóban nem állítható onnan, köszi az észrevételt :R . ( fel sem tűnt eddig, de most megnéztem az új kangvip-est ott működik, ha rábökök bejön az óra, tehát ez valós hiba - ha tudom megoldom, de nem biztos hogy sikerül csak nagy módosítás árán - arra meg nem lesz időm sajnos, akkor ezzel együtt kell élni :D - persze ha sikerül megcsinálom hogy minden jó legyen)
A 12.11-est lehet hogy törölni kellene az összefoglalóból (- azt már nem kellene szerintem tesztelgetni sem ), ahelyett jött a 12.17, az az újabb, az lett javított verzió.
A fényerő/képszerkesztőt kifejtenéd bővebben? Azt megnézem. Milyen képszerkesztő omlik össze és pontosan mikor? Az újban jó?

Hrabci tesztelte az emailklienseket exchange-hez , és a gyári nem akart működni. Ajánlott másikat ami bevált :R , próbára be is tettem neki az új kangvipes-be és azt mondja az a mail kliens jó. Azt is majd cserélem mindben és ha az új kangvipes jól működik akkor az is cserélve lesz.

Ha fényképezőben valaki olyat talál ami biztosan a legjobbnak mondható és megmondja melyik rendszer akkor azt talán lehet integrálni a rendszerbe, mondjuk nekem pl minden telefonon tökéletes a mostani, nagyon jó képeket csinál, a színek nagyon szépek kalibrált IPS monitoron is.( azt azért tegyük hozzá hogy a kamerák beállításai és paraméterei nem tökéletesen egyformák valószínűleg minden telefonban, gyártási eltérések is lehetnek, akár az is előfordul hogy nem minden szériában ugyanaz a kemara, hiába ugyanazok a paraméterei. Nagyobb gyártóknál is van különbség sokszor, ezért lehet hogy ami egyiknél nagyon jó képet csinál az a másiknál nem annyira. Ezek viszont olyan eltérések amiket rom foltozással nem lehet megoldani szerintem, nem is nagyon akarom az az igazság)
Van most egy új driver, de nem vagyok biztos benne hogy jobb, teszteltem és semmi különbséget nem láttam ezért maradtam a beváltnál. Ha érdekel valakit lehet hogyfelrakom majd a romot amiben az van és lehet tesztelni jobb-e. ha a nagy többségnek jó ez a mostani kamera akkor nem piszkálom, főleg hogy elég szubjektív a megítélése is.

(#6059) zoli81 válasza mexel (#6058) üzenetére


zoli81
csendes tag

"A fényerő/képszerkesztőt kifejtenéd bővebben? Azt megnézem. Milyen képszerkesztő omlik össze és pontosan mikor? Az újban jó?"

A galériában megnyitok egy képet szerkesztésre, alul van 4 opció (forgatás,szűrő,beállítás,körbevágás). A "beállítás"-tól omlik össze. Az újban nem jelentkezett a hiba, remélhetőleg a későbbi verziókban sem jön elő.

Én is próbálkoztam különböző kamera driverekkel, de semmi különbséget nem láttam még. Sőt JB és KK között sem látok eltérést, pedig sokan mondják a KK romokban jobb a kamera. Igazából ha jók a fényviszonok akkor mindig szuperek a képek, rossz fényviszonyoknál pedig előjönnek a lencse és a vaku hiányosságai mindegyik szoftvernél. Azt majd még megnézem, hogy a gyári romban működik-e az auto scene detection, tehát ha mondjuk ha egy mozgolódó gyerekről akarok képet készíteni akkor átvált-e sport módba.

(#6060) mexel válasza zoli81 (#6059) üzenetére


mexel
veterán

Köszi az infót! ( eddig nem is néztm hogy ilyen szerkesztési módok is vannak :DDD )
Az újban néztem most, ott valóban jó. Majd megnézem a régiben mi okozza, nem javítani akarom már csak kíváncsi vagyok az okra :)

A lényeg hogy a 12.17-ben nem hibás. ( az óraállítást még nézem majd ha lesz időm) ha valamit még észreveszel írd meg légyszíves, talán sikerül mindent megcsinálni előbb utóbb hogy majdnem hibátlan rom legyen.

Az mennyire lenne fontos vajon, hogy a régebbi záróképernyő visszajöjjön amin a tükör van?

(#6061) turai_ válasza mexel (#6060) üzenetére


turai_
tag

A minimalis fenyerot lehet valahol berhelni?
Propokkal sincs bajom, ha ott van, de nagyon elsotetul neha, vilagosban is, hiaba hagyom szabadon a szenzort.

[ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf / || echo *Click*

(#6062) A Peti


A Peti
csendes tag

Kijavították a HiveUI telefon problémáját.
Egy egyszerű de nagyszerű kis romot sikerült csinálni.
Komolyabban nem merültem bele a tesztelésbe, a kamerája jó, a zene jól szuperál rajta, elég gyors, a többit nézze meg akit érdekel. :D

Himax_Polymer_Xolo_Hive_S032

[link]

(#6063) libus


libus
őstag

Én is találkoztam egy problémával mexel 12.17. romjában.
A múltkor feltettem az egyik kollégának, és másnap cserélnem is kellett neki másra (InFocus-t tettem fel neki), mert nem volt jó a térerő neki. Az előző romon ami fent volt neki (Miui), bárhol volt térereje a lakásban, ezzel a 12.17. meg keresnie kellett.
Ő ahol lakik, elég gyenge a térerő (ahogy nálam is). :(((
De másban nem volt vele gondja. :N

Ps5 Digital Edition, LG Oled55C9, LG Oled48C1, Hyper X Cloud II, Poco X4 Pro 5G

(#6064) A Peti válasza libus (#6063) üzenetére


A Peti
csendes tag

Használjatok inkább gyári romot, azok mindig a legjobbak.
Nekem is bejönne, csak nagyod idegesít, hogy félbetöri a szavakat.

(#6065) mexel válasza libus (#6063) üzenetére


mexel
veterán

A miui egy jól összerakott rom ( ha a 4.2-ről beszélünk), pedig abban a régebbi alapsáv van. A 12.17-be a legújabb került, éppen a sok hiba ( szakadás-fagyás stb miatt). Lehet hogy térerőben gyengébb lenne? Másnál is van ilyen gond? A régebbit nem merem visszatenni mert az sokaknál fagyott, mindenképpen az új alapsáv kell szerintem.

( az nem lehetett gond hogy pl annál a kártyánál nem volt beállítva a 2g vagy 3g és az okozta a gondot a térerőnél? Mintha másnál is lett volna ilyesmi)

A Peti: szerinted a félkész bugos backdooros gyári rom jobb bárminél is? A legújabb gyáriból vettem ki az alapsávot, tehát térerőben nem nagyon lehet különbség. A gyári szerintem akkor lesz jó ha még egy-két kiadást megcsinálnak belőle, kiszedik gyárilag a szemetet belőle és teljes fordítása lesz. Akkor inkább az AOSP alap romot javasolnám, az jobb mint gyári szerintem. A miui is jónak tűnt, csak éppen 4.2-es és nem tudta a dts hangot.
Nem azért mert én foglalkoztam a dologgal, de több telefonon is a 12.17-es miuit használjuk abszolút hibamentesen - én jobbanak tartom a gyárinál, sok beírásnál legtöbbször user error van, sokan nem tudják mit hogyan kell beállítani stb. Ez a rom kicsit többet tud mint az alap romok, de ez nem biztos hogy hiba. Mostanában olyan hibákat írnak amik nem mondhatóak nagy gondnak, a lényeg jó: nem fagy, a telefonálással általában nincs hiba, jó akksi idő, jó gps és fényképező, a legtöbb funkció rendeltetésszerűen működik, ez a legtöbb romról nem mondható el. Az hogy egy-két apró kisbizgenytű éppen nem megy nem hiszem hogy gond, hiszen a legtöbb romban nincsenek is ilyen dolgok Kipróbáltam a gyári romokat szinte mindet, de egyik sem volt hibátlan, főleg nem teljesen magyar. Persze sokaknak nem tetszik biztos az emui külseje, de szerintem tudásban veri a többit. ( csak sokan nem tudják kezelni a sok beállítást és ez is lehet bajok forrása)

[ Szerkesztve ]

(#6066) Turbobacsi válasza mexel (#6065) üzenetére


Turbobacsi
senior tag

én ezt nem tapasztaltam!

"A pisztácia kifogyott! Van vanília, karamell, tutti frutti, rumos dió és kávé!"

(#6067) A Peti válasza mexel (#6065) üzenetére


A Peti
csendes tag

Erre csak azt tudom mondani: Akkor Huawei telefont kell venni. :C

Tényleg jó az Emui rom, ez igaz. Eddig a Lenovoét nyüstöltem, mert az jobban bejött.
Olyan frissítést küldtek rá ami egy komplett rom, csak hát ugye F1-en az nem megy.
A buheráltal egy baj volt, nem ment a gps. Megcsináltam... El is voltam vele, mert jól ment, egészen addig, amíg nem csináltam egy biztonsági mentést, restart után nem indult a rendszer, visszaállításból sem.
Csak ezért dobtam a tendert. :Y

(#6068) libus válasza mexel (#6065) üzenetére


libus
őstag

Ha jól emlékszem 4.2 volt fent belőle neki. Viszont ezzel az volt a baja, hogy mikor befejezett egy hívást, kb. 10-20mp telt el, mire visszajött a kép a telefonon és akkor tudta letenni, ha csak addig a másik fél le nem tette.
Azt viszont tudom, hogy nem volt lekorlátozva csak 2G-re a kártya a romodban.

Ps5 Digital Edition, LG Oled55C9, LG Oled48C1, Hyper X Cloud II, Poco X4 Pro 5G

(#6069) mexel válasza A Peti (#6067) üzenetére


mexel
veterán

Sőt akkor már iphone 6-ot kell venni. A huawei árából 2-3 ilyen telefon kijön, és kb ugyanezt tudom ezzel az F1 is elérni. Aki nagyon fél az ilyen dolgoktól azoknak valóban nem való kínai telefon amit esetleg buherálni kell. Ugyanezt a tudást 100e alatt nem nagyon lehet más készüléknél megkapni szerintem.
Amit feltettél romot és már belenyúltál, abban azért nem ment a gps (és bt sem valószínűleg) mert úgy oldottad meg, hogy a data/nvram mappába beraktad a wifi patch cuccait. Már fentebb és régebben írtam hogy az úgy nem fog menni, csak ajánlottad is azt a romot másnak is kellő próbák nélkül. Te most azért nem szereted az emuit mert amit próbáltál rossz volt? 30-ból 29 rossz. Az sem biztos hogy mindenben jó amit próbáltam összeekecselni, de én ilyen anomáliákkal nem találkoztam, így nincs ilyen bajom, ezért is használom. Ha ilyen hibák lennének benne biztosan nem használnám mert nem vagyok mazochista. Még a kis jelentéktelen hibákat is ki akarom javítani, pedig nem olyan fontosak.

libus: nem lehet hogy le kellett volna korlátozni? Mintha valaki azt írta volna nem régen hogy neki akkor lett jó a térerő amikor csak 2g-re tette, mert ahol volt ott nagyon nem volt 3g és 2g-vel megjavult. ( lehet hogy félreolvastam valamit, de mintha ilyesmit írtak volna - ha hülyeség akkor bocs, félreolvastam valamit - de most nincs kedvem keresgélni)

[ Szerkesztve ]

(#6070) A Peti válasza mexel (#6069) üzenetére


A Peti
csendes tag

Lenovoról beszéltem, az meg Emui, És nem én csináltam, csak kijavítottam és ment a szenzor, nem a gps.
Kicsit figyelhetnél már.... :DD

(#6071) mexel válasza A Peti (#6070) üzenetére


mexel
veterán

Én figyeltem. Itt ajánlottad. Le is töltöttem, de látszik hogy már módosítottak rajta. Mivel te tetted fel és írtad is, gondolom te módosítottál rajta, de a belerakott nvram-os javítás az nem működik így, gps és BT hibát is tud okozni. Utána máshonnan leszedtem a módosítatlan eredetit, de sajnos abban is voltak más hibák még, ezt írtam is akkor hogy nem jó rom, kár ajánlgatni.

A lenovo az nem VibeUI? Az Emui az a Huawei-é nem? Az F1-re van mindkettő ha jól tudom, bár a lenovót nem próbáltam ki mert van itthon pár lenovo cucc és azokra tettem Nova-t mert a VibeUI nem annyira jött be.

(#6072) A Peti válasza mexel (#6071) üzenetére


A Peti
csendes tag

Igen, jót linkeltél, de hol ajánlottam? És leírtam én mit csináltam rajta. Ott nincs gps, azt az előbb mondtam a valóban VibeUi-val kapcsolatban.

Nekem bejött a Vibe, használnám is, csak leírtam a hibát. Amúgy tényleg egy jó rom lenne.
Simán lehet regisztrálni a Lenovohoz, nem úgy mint az Emuin.
És ne tévesszen meg a DTS kapcsoló, mert más romokon ilyen nélkül is DTS hangzás van.
Ez csak olyan parasztvakítás.

(#6073) libus válasza mexel (#6069) üzenetére


libus
őstag

Az a helyzet, hogy ott ahol lakik ő, ott a 3g-ről csak álmodnak!
A 2g is elég gyenge. Szóval, ebből kiindulva, nem hiszem hogy a 2g-re való váltás megoldotta volna a térerő gondot. :(

Ps5 Digital Edition, LG Oled55C9, LG Oled48C1, Hyper X Cloud II, Poco X4 Pro 5G

(#6074) Hrabci válasza A Peti (#6067) üzenetére


Hrabci
csendes tag

Lenovo telefont kell venni... ;]

(#6075) mexel válasza A Peti (#6072) üzenetére


mexel
veterán

Azt hittem az emuin van ilyen hiba, a lenovosat én nem használtam még. Ha jó rom akkor lehet hogy érdemes azt is teljesen rendberakni és ajánlani. Az hol található? Elvileg van valahol egy lenovo romom, de nem próbáltam, nem volt rá időm, lehet hogy érdemes lenne kipróbálni.
A dts valóban parasztvakítás, de az emuin nem kapcsolható és úgyis szól mint amikor ki van kapcsolva. Az már nagyobb baj, mert zenénél csak dts bekapcsolásával szól igazán jól ( persze ennek semmi köze az igazi dts-hez szerintem, csak olyan jól hangzik)

(#6076) A Peti válasza Hrabci (#6074) üzenetére


A Peti
csendes tag

És fején találtad a szöget, a kettő között vaciláltam, Lenovo vagy Coolpad....

(#6077) A Peti válasza mexel (#6075) üzenetére


A Peti
csendes tag

Töltöm fel, mer most az egyszerűbb megoldás mint keresgetni hol találtam. :D

VIBEUI2.0_v1451_Coolpad8297_4.12.28

[link]

Amit tudni kell, gps nem megy, takarítani kell, a gyári időjárás olyan mint a coolpadé, nem fog europait mutatni.
Ne szedd le a biztonsági appot, security hibát fog jelenteni, king rootos, működik, de sehogy sem tudtam a supersu-t frissíteni amit ráraktam utólag. ez az amit le lehet tölteni, nem piszkáltam bele.

[ Szerkesztve ]

(#6078) WOT-H-A-C válasza Hrabci (#6074) üzenetére


WOT-H-A-C
veterán

Az biztos!! Egy Vibe Z-t !!! ;]

"Akár hiszed, hogy sikerül, akár nem, mindenképp igazad van."

(#6079) mexel válasza A Peti (#6077) üzenetére


mexel
veterán

Köszi, ezt megnézem. Amit használsz abban megcsináltad a gps-t? Ez akkor az eredeti.

Én is lenovo-t akartam először venni, van itthon lenovo yoga tabeltből is, szeretjük is :) Miután megláttuk az F1-et úgy döntöttünk ez most megéri ennyiért :) ( mondjuk én még mindig hagyományos gombos telefont használok de ez más kérdés, a teszttelefonomban nincs kártya), de családban most többen is F1-et használnak és szeretik nagyon.

(#6080) janaman01


janaman01
addikt

lenovo A808 volt a kezemben.."javitásra" volt itt recseg ropg a müanyag hátulja, szinek , fehér stb az f1 en sokkal jobb...kamera nem egy nagyágyú....gagyi hatást nyujtott...én is gondolkoztam rajta A 806-on...jó hogy nem azt vettem....és nem is venném..a vibe 2 meg társai meg marha drágák...

/tudom hogy nincs igazam, de attól még nem tévedek/

(#6081) A Peti válasza janaman01 (#6080) üzenetére


A Peti
csendes tag

Ez elvileg egy S898+ rom. Csináltam pár képet szerintem marha jó.
Ha recseg, hát recseg, Kínai ez is, csak van neve. :DD
A Coolpad mellett az ár-érték arány miatt döntöttem, de jól. :))

[ Szerkesztve ]

(#6082) mexel válasza A Peti (#6081) üzenetére


mexel
veterán

Na mindjárt fel is teszem ezt a Lenovos romot. Mik a hibái? GPS? Annak mi baja? Na mindjárt fent is lesz. :) Hátha ebből is lehet valamit használni majd :)

[ Szerkesztve ]

(#6083) Robit Sakraf válasza janaman01 (#6080) üzenetére


Robit Sakraf
tag

Én örülök neki hogy az f1-re voksoltatok. 😃 Ki foglalkozna ilyen lelkesen a telefonnal ha ti nem lennétek? Én hozzá sem szagolnék 😃. Ma jött meg a hőkezelt-üveg képernyővédőm. Kár hogy nem egy héttel hamarabb, akkor lehet nem reped be a kijelzőm.😞

(#6084) A Peti válasza mexel (#6082) üzenetére


A Peti
csendes tag

Amit tapasztaltam azt leírtam. :)
Jó lenne ezt kipofozni, Hungobungonak van hozzá ungarische fordítása. :DDD
Bár néhány app tud magyarul. Ezek bizti emigránsok. :DD

[ Szerkesztve ]

(#6085) mexel válasza A Peti (#6084) üzenetére


mexel
veterán

Na belenéztem. Sajnos valóban nem tud magyarul. Kínaiul annál inkább. Na ebben van annyi tyúklábas program, hogy még a wifit sem mertem bekapcsolni :DDD
nekem nem ez volt meg, ez szép romnak tűnik mondjuk a fényképezője érdekes. ( talán kicsit túlbonyolított, de nem biztos még)
Az iránytű az nem fog menni szerintem, ha jól tudom az f1-ben nincs. ( jól tudom?)
A többi része nagyon klassz, ha van értelme akkor totál kipucolom, mindent helyreteszek amit tudok és ha lenne egy hibátlan magyar nyelv ( nem gépi fordítású) akkor tuti is lehetne.
Ez jó alternatíva lenne egy emui mellé akár, szép modern rom.

[ Szerkesztve ]

(#6086) turai_ válasza mexel (#6085) üzenetére


turai_
tag

Kollegam mikor nezegette, akkor mondta, hogy elvileg csak a kernel nem tudja a zinranytut meg a gyorsulasmerot, HW-ben megvan, ugyanugy, mint a G2F-nel (lehet csak le van tiltva). Ebbol nem tudom mennyi igaz, nincs nekem energiam ilyenekkel foglalkozni.

[ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf / || echo *Click*

(#6087) mexel válasza turai_ (#6086) üzenetére


mexel
veterán

Az eredeti romnál akkor kellene menni, de nem is néztem van-e benne iránytű, de nem emlékszem. utána sem olvastam, csak mintha valaki panaszkodott volna egyszer valahol hogy nincs benne iránytű.

(#6088) Anonymus23 válasza Robit Sakraf (#6083) üzenetére


Anonymus23
veterán

EBAY-en láttam ~4200 Ft-ért kijelzőt.
Szerintem marha olcsó, azért kíváncsi lennék, hogy valóban ugyanaz a kijelző-e, mint az eredeti...

;) - The Power of the Light Side

(#6089) janaman01 válasza Robit Sakraf (#6083) üzenetére


janaman01
addikt

tényleg rendeltél már kijelzőt , Te rakod bele?

mexel : szerintem sincs iránytű benne, ha lenne akkor már előcsalogatták volna :)

/tudom hogy nincs igazam, de attól még nem tévedek/

(#6090) erik88 válasza Anonymus23 (#6088) üzenetére


erik88
aktív tag

Valóban ugyanaz a kijelző :) és tényleg nagyon olcsó :) én is rendeltem :)

(#6091) Robit Sakraf válasza Anonymus23 (#6088) üzenetére


Robit Sakraf
tag

Én is láttam az alliexpressen kb. 6000-ért. Nem tudom hogy van-e olyan mint az eredeti, és a beszerelésével is lehetnek problémák. Mivel a nem a képernyő közepén hanem felül az állapotjelző sornál van egy vonalban megrepedve az üveg, megpróbálok megbarátkozni vele legalább egy ideig. Ha netán lesz még egy baleset akkor rászánom magam a kijelzőcserére. Azért érdekelne van-e valakinek ezirányú tapasztalata.

(#6092) Robit Sakraf válasza erik88 (#6090) üzenetére


Robit Sakraf
tag

A csere mennyire bonyolult?

(#6093) andras888 válasza Robit Sakraf (#6092) üzenetére


andras888
aktív tag

Én szoktam kijelzőket cserélni, több kínait is javítottam, mire lennétek kiváncsiak? 😃

(#6094) Robit Sakraf válasza andras888 (#6093) üzenetére


Robit Sakraf
tag

A beszerelés megoldható házilag vagy kell hozzá spec szerszám? Az adatkábel csatlakozása csak simán összedugós?

(#6095) erik88 válasza Robit Sakraf (#6092) üzenetére


erik88
aktív tag

Hát hősügárzó pisztoly kell hozzá meg kézügyesség. Ja meg nyugalom. És is cserélek kijelzőket és ha az ember nem halál nyuhodtan csinálja akkor bizony vagy rosszul rakod össze vagy elszakítod a szalagkábelt vagy valami beüt. Szóval halál nyugi kell :) ja meg kevésbé poros helység :)

(#6096) erik88 válasza Robit Sakraf (#6094) üzenetére


erik88
aktív tag

Semmi speckó cucc nem kell hozzá :) műanyag gitár pengető (én bankkártya meg lakcím kártya). Meg a megfelelő csavarhúzók.pl torx..
Meg a hőlégfúvó ügye

[ Szerkesztve ]

(#6097) Robit Sakraf válasza erik88 (#6096) üzenetére


Robit Sakraf
tag

A hőlégfúvó mihez kell?

[ Szerkesztve ]

(#6098) erik88 válasza Robit Sakraf (#6097) üzenetére


erik88
aktív tag

Hülyevagyok. Összekeveredtem bocsi. Sok telefonnal pl csak üveglapot cserélek mert olcsóbb de az F1-nél ügye egybe van. Az akksi alatti matricát kell csak leszedni azthiszem. Ennél nem kell melegítés. :) Nehragaudj csak sok telefont csináltam és nekm nagyon hétfő van még

[ Szerkesztve ]

(#6099) Robit Sakraf válasza erik88 (#6098) üzenetére


Robit Sakraf
tag

Semmi gond 😃. Köszi hogy egyáltalán megosztod velem a tudásod.Te honnan rendelted a kijelzőt? Mi a legnagyobb hiba amibe beleszaladhatok egy cserénél? A telefon károsodhat vagy csak a kijelző szalagkábele?.

(#6100) janaman01 válasza erik88 (#6098) üzenetére


janaman01
addikt

Ha cseréled a kijelzőt, kell újrahúzni a romot ?

/tudom hogy nincs igazam, de attól még nem tévedek/

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.