Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2017-04-06 13:26:21

LOGOUT.hu

Kedves Coolpad F1 tulajok!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#6501) mexel válasza mibilszerviz (#6499) üzenetére


mexel
veterán

Mi a trükk?

(#6502) Nemo1


Nemo1
tag

Sikerült vennem egy TD-SCDMA verziós telefont, TWRP 2.7-es van rajta, a ROM pedig valami kínai, csak angol, meg kínai nyelvet lehet kiválasztani. De a nyelv kiválasztás után nem megy tovább SIM kártya nélkül.
SIM kártyával is mindig vissza dob a nyelv választó képernyőre. Lehúzva látszódnak és kezelhetőek az ikonok. De a beállításokba már így nem enged be, érdekes, mert pl. Wi-fi ikont, hosszan nyomva be is jön annak a beállítási menüje.

Itt feljebb azt olvastam hogy elvileg hardveres egyforma és egy patch vagy egy teljes ROM cserével megoldható és WCDMA lesz belőle.
Azt is olvastam, hogy az IMEI szám oda lesz, a ROM cserével.
Próbáltam megnézni az IMEI számot de,csak a "vészhívás" funkcióhoz férek hozzá, oda pedig hiába írom be a *#06# vagy *#*#3646633#*#* kódot nem történik semmi.
Az NVRAM-ot lementettem külön a TWRP-böl, sőt az összes adatról készítettem egy másik teljes mentést pluszba.

Kérdésem:
Mivel jelenleg így használhatatlan a készülék, megpróbálhatom rátolni a Mexel féle ROM-ot?
Vagy mit tegyek rá, mit ajánlotok?
Tudok még valamit tenni, hogy ne tégla legyen a vége?
Tudok én ebből WCDMA-t varázsolni, vagy felejtős?
Ez ugye csak annyit jelent, hogy nem menne rajta a 3G?

Előre is köszönöm a segítséget.

(#6503) WOT-H-A-C válasza mibilszerviz (#6499) üzenetére


WOT-H-A-C
veterán

Várjál már kicsit azzal a forrasztgatással.... az sp flash tools mit szól hozzá?? Vcom driver fenn van?? Létre jön valamilyen kapcsolat?? Akku bent volt mikor próbáltad??

"Akár hiszed, hogy sikerül, akár nem, mindenképp igazad van."

(#6504) csongi válasza mexel (#6488) üzenetére


csongi
veterán

wifiel kapcsolatban. Ha be van kapcsolva a wifi, de nincs csatlakozva, a második simen nem indul el a mobilnet, ki kell kapcsolni a wifit hozzá. Nem tudom másnál van e ilyen?
Ez pedig lehet teljesen egyedi. Asztalon vagy pl autós tartóban nem érzékelnek az vezérlő gombok de a kijelző is nehezen reagál. Kézbe veszem és voilá minden megy mint a tavirat. Más tapasztalt ilyet?
Vagy nyugalmi hlyzetben leállhat valamelyik szenzor :F

(#6505) csongi válasza Nemo1 (#6502) üzenetére


csongi
veterán

Az ime szám vagy a dobozon vqgy a teleronba matricán rajta van.
Elsőnek egy sajat rendszerének megfelelő gyári romot tennék fel, és miutan az megy akkor csinalnék egy ime és nv ram mentést, és lehetne tovabb lépni. Egy félig működő hibas adatokkal rßndelkező telfonból normalis mentést egyyébként sem lehet csinaálni, szerintem.

(#6506) mibilszerviz válasza WOT-H-A-C (#6503) üzenetére


mibilszerviz
csendes tag

Sp falsh toolsnál akku nincs bent, kapcsolat van valamilyen szintű feljebb írtam, hogy eszközkezelőben ADB device / Android devidce felkiáltó jel, hardverazonosítók értéke üres.

Mexel: Laza féle trükk Sp flash toolsnál mikor elindítod a Flashelést akkor egyszerre dugod rá a telefont a gépre és pattintod bele az akkut, neki már sikerült azt hiszem Inew-nál, de mondta, hogy valami fél órát szórakozott vele már majdnem feladta mikor elindult a flashelés.

!!! XIAOMI KIEGÉSZÍTŐK !!! méretpontos üvegfólia 1500 Ft | átlátszó szilikontok 1500 Ft | SIM kártya átalakító szett + tű 1000 Ft | Piston füles 6000 Ft | Powerbank 10.000mAh 5000 Ft | Powerbank 20.000mAh 8000 Ft

(#6507) mibilszerviz válasza Nemo1 (#6502) üzenetére


mibilszerviz
csendes tag

A telefonod hardweressen TD-SCDMA, tehetsz rá bármilyen romot, a modemed az sajna only Kína, itt EU-ban csak 2G. Részvétem.

[ Szerkesztve ]

!!! XIAOMI KIEGÉSZÍTŐK !!! méretpontos üvegfólia 1500 Ft | átlátszó szilikontok 1500 Ft | SIM kártya átalakító szett + tű 1000 Ft | Piston füles 6000 Ft | Powerbank 10.000mAh 5000 Ft | Powerbank 20.000mAh 8000 Ft

(#6508) WOT-H-A-C válasza mibilszerviz (#6506) üzenetére


WOT-H-A-C
veterán

Összekevered a kettőt.

" írtam, hogy eszközkezelőben ADB device / Android devidce felkiáltó jel,"

Ez azt jelenti , hogy az adb driver nem megfelelően van telepítve vagyis debug bridge-en nem ismeri fel az eszközt de fentebb már leírtam , hogy spflashtoolsnak nem adb driver kell!!! Adb driver a droidtoolsnak kell. Spflashtools Vcom drivert használ. Meg kéne próbálni az akksi ki / akksi be megoldást is. Illetve tudni kéne ,hogy amikor rá dugod akkor folyamatos e a kapcsolat és látja az spflashtools vagy "bimm-bamm" olva csatlakozik és bontja ....

[ Szerkesztve ]

"Akár hiszed, hogy sikerül, akár nem, mindenképp igazad van."

(#6509) A Peti


A Peti
csendes tag

Én a Coolpad downloadert szoktam használni, az mindig működik nekem.

(#6510) ekrisztian válasza mibilszerviz (#6506) üzenetére


ekrisztian
senior tag

Szia!

Eszközkezelőben nézd meg, mikor akkuval és nélküle is feldugod, hogy megjelenik e új com port.
Ha megjelenik akkor kapd el és manuálisan add be neki a Vcom drivert.
Van, hogy ezt a win nem tudja magától megtenni, mert a port 2-3mp-ig aktív, ha flashtools nem fogja meg, akkor nem is látszik az eszközkezelőben.
Nekem pl Mtk6xxx preloadernek nevezi magát.
:R

(#6511) andras888 válasza ekrisztian (#6510) üzenetére


andras888
aktív tag

+1 flashtoolsal mennie kell!
Nagyon brutálisan hangzik nekiesni forrasztgatni :))

(#6512) mibilszerviz válasza WOT-H-A-C (#6508) üzenetére


mibilszerviz
csendes tag

Vcom drivert nem tudom feltenni, mert ahogy rádugtam a telefont a gépre egyből látja (akksi nélkül/akksival/mindegy mit teszek) folyamatos a kapcsolat. Nincs Bimm-Bamm ez a probléma egyik lényege, hogy az interfészt látja a gép, de már a nand flash/soc –ig már nem jut el, ezért van az, hogy nem lehet feldriverezni. Huaweinek látja, de csak az interfészig…….. gondolom onnan már Coolpad-ként szeretné kezelni.

Ahogy korábban írtam, ha látja is valamilyen formában, nem tudok manuálisan telepíteni drivert, mert a hardverazonosító menüben, az érték mező üres! Nincs mihez hozzáadni másik drivert.

Szitu. TWRP-ből szerették volna a mostani Huawei Emui-s romot cserélni AOSP-re. Végigmentek a leíráson, amit találtak hozzá, de mikor szerették volna az új romot felrakni a TWRP hibásnak találta az AOSP rom filét. Aztán restrat. És tégla! De most legalább már nem akarják garanciába csináltatni telót.

Köszönöm a segítséget, meg az ötleteket, de nem szerettem volna napokat próbálkozni, úgyhogy megcsináltam a készüléket, a hagyományos műszerész módszerrel. Nand flash ki/ rom beleír / Nand flash vissza, IMEI helyreálit.

Köszönöm! :R :R :R :R

U.I.: Azért érdekelne a véleményetek, mennyit ér meg szerintetek ez a meló? A válaszolok közt egy hibás Galaxy s3-at sorsolok ki. :D

[ Szerkesztve ]

!!! XIAOMI KIEGÉSZÍTŐK !!! méretpontos üvegfólia 1500 Ft | átlátszó szilikontok 1500 Ft | SIM kártya átalakító szett + tű 1000 Ft | Piston füles 6000 Ft | Powerbank 10.000mAh 5000 Ft | Powerbank 20.000mAh 8000 Ft

(#6513) mexel válasza mibilszerviz (#6512) üzenetére


mexel
veterán

Meg lehet kérdezni tőlük melyik emuit cserélték volna melyik aosp-ra és melyik twrp-vel?

Fura hogy recovery és minden egyéb elment, egy rossz, vagy hibsan felrakott custom romnál nem kellene elmennie, legfeljebb a rendszer nem indulna.Ilyen nálam mindennapos szokott lenni amikor tesztelek.

Most erősen azon dolgozgatok hogy az emui rom is coolpadként szerepeljen bár nem biztos hogy megoldható. Ehhez majd még kérdezgetnem kell olyanoktól akik láttak már ilyet :)

Amit még kérdezni akartam: de csak kérdés lenne a kérdésre, hogy mibe kerül egy ilyen meló? :DDD

[ Szerkesztve ]

(#6514) mexel


mexel
veterán

Melyik a legújabb gyári custom rom? tud valaki linket? Szeretnék belenézni.

(#6515) WOT-H-A-C válasza mibilszerviz (#6512) üzenetére


WOT-H-A-C
veterán

Érdekes a szitu, gyakorlatilag ugyan ezt megcsináltam én is... Emui 12.17 et flasheltem hungo magyaosított 18-asára. Mindent le wipe-oltam előtte, csakhogy anomáliák jelntkeztek, a hálózat kapcsolódásnál és a kijelzőn. Erre flasheltem egy AOSP leak-et ami felment gond nélkül. viszont a gazdájának nem tetszett így visszament a az emui restore ami bootlop lett!!! A megoldást az sd-n hagyott AOSP rom jelentette mert az megint fel ment gond nélkül. Már többször volt róla szó, hogy nem mindegy mit flashelünk mire. Illetve most itt az azonosítási probléma.....

A munkadíjjal kapcsolatban: Ha feldobsz egy 1+1-t a samu helyett akkor mondok árat!! :P

Egyébként grat a megoldáshoz!! :)

[ Szerkesztve ]

"Akár hiszed, hogy sikerül, akár nem, mindenképp igazad van."

(#6516) mexel válasza WOT-H-A-C (#6515) üzenetére


mexel
veterán

Én azért szoktam mindig mindent törölni! Format data format sd stb. Sokan ezt ellenzik de nagyon sok maradék fájl lesz anélkül amik igencsak bezavarnak.

A fura az nekem az, hogy elment a recovery is, és custom telepítésnél annak nem kellen elszállnia. Az csak egy dolog hogy a rom nem jól megy fel és hibázik, mert pl akksi ki, recovery-be belépni és telepíteni egy tuti romot. ( nekem az sd-n mindig ott egy tuti nandroid mentés és egy tuti működő rom. Most is éppen megállt a dolog, mert tettem fel egy romot amivel kísérletezem az azonosítókkal de nem jut tovább a bootlogónál. Akksi ki, és rakok mást. De mindig törlök és formázok mindent! Abból még soha nem volt bajom.

( egyébként ki lehet próbálni hogy pl tc-vel írni kell fájlokat ezekre a területekre és csinálni egy új telepítést úgy hogy nem töröljük az sd-t és nem csinálunk format data-t, akkor sokszor új rendszer alatt is megtaláljuk azokatafájlokat amit mi írtunk oda. Na ez nem biztos hogy jó, mert akkor az előző rendszer maradékai ugyanúgy ott lesznek)

[ Szerkesztve ]

(#6517) zkobee28 válasza mexel (#6480) üzenetére


zkobee28
csendes tag

Egy tipp: http://www.tinydeal.com/coolpad-f1-5-ips-ogs-mtk6592-8-core-android-42-3g-phone-p-132362.html

Bár hogy ez új, vagy pervollal mosva, arról fogalmam sincs. De maga a webshop aránylag megbízható forrás. Mindenesetre rendelése előtt megér egy mailt a dolog....

(#6518) janaman01 válasza mibilszerviz (#6512) üzenetére


janaman01
addikt

Munkadij ? Hát egy 10 es számla nélkül mondjuk.....

/tudom hogy nincs igazam, de attól még nem tévedek/

(#6519) mexel válasza janaman01 (#6518) üzenetére


mexel
veterán

Ne akarj rosszat magadnak :) Ha te is rá leszel szorulva majd bánod hogy ennyit írtál. :)

(#6520) Laza... válasza janaman01 (#6518) üzenetére


Laza...
addikt

Annyi szerintem is korrekt, és aki nem ilyen szinten felkészült, a tulajnak van egy valóban téglája - így ismét van telefonja :K

Never give up!

(#6521) WOT-H-A-C válasza Laza... (#6520) üzenetére


WOT-H-A-C
veterán

Az biztos , hogy jobban jár a 10 gurigával mintha újjat kéne vennie!! :K

"Akár hiszed, hogy sikerül, akár nem, mindenképp igazad van."

(#6522) Laza... válasza mexel (#6519) üzenetére


Laza...
addikt

Na igen, ha a számítógépet le lehetne tölteni, a magyar akkor azt is letöltené :P

Amúgy mi az olcsóbb? Kidobni a kukába, vagy megcsinálni? Ismerek olyan gsm szervizest, aki simán elkér egy ilyen műtétért 20k szemrebbenés nélkül. Ha szla kell, +27 ÁFA :U

Never give up!

(#6523) janaman01 válasza mexel (#6519) üzenetére


janaman01
addikt

na jó haveri alapon meg egy 5 ös :D( kérdés haver volt e? ) :))

[ Szerkesztve ]

/tudom hogy nincs igazam, de attól még nem tévedek/

(#6524) mibilszerviz


mibilszerviz
csendes tag

Garanciába küldték a telefont, ez úgy indult, hogy nem kapcsol be. Aztán derültek ki a turpisságok. Például hogy ők mindent formáztak TWRP-be (kérdezem és mit lett formázva, a válasz: a biztonság kedvéért minden, annyi mindent írtak, hogy ezt kell, meg azt kell, én mindent leformáztam, abból baj nem lehet) és úgye AOSP rom hibás volt, onnantól vége a dalnak, se custom recovery, se fastboot.

10K-t kértem.

Ezek szerint korrekt? vagy nem?

[ Szerkesztve ]

!!! XIAOMI KIEGÉSZÍTŐK !!! méretpontos üvegfólia 1500 Ft | átlátszó szilikontok 1500 Ft | SIM kártya átalakító szett + tű 1000 Ft | Piston füles 6000 Ft | Powerbank 10.000mAh 5000 Ft | Powerbank 20.000mAh 8000 Ft

(#6525) mexel válasza csongi (#6504) üzenetére


mexel
veterán

Kipróbáltam ezt a wifi dologt. Elfelejttetem a wifit de bekapcsolva hagytam, azonnal szólt hogy mobilnettel menne tovább, akarom-e. Persze nem a második slotban van a kártya, oa másikon nincs mobilnet. nem tudom hogy ez baj vagy nem.
Az autóstartó: itt inkább a töltővel lesz a gond, ez atelefon is érzékeny bizonyos töltőkre ( mint sok másik), ha töltőn van akkor össze vissza érzékel vagy sehogy. Ha jó a töltő akkor nincs gondja, sokszor olyan töltőkkel van gond amik nem elég stabilak szerintem.
Vagy Te arra érted az érzékelést hogy leteszed töltés nélkül de nem tartod a telefont? Mert az egyedi, nekem sokszor egymás mellé vannak lerakva és úgy zongorázok sorban rajtuk, de mind érzékel.

Más: úgy néz ki megoldódott a wifi kikapcsolás probléma telepítés után. Most nem kéri a wifit telepítés utánígy nem tud összeakadni a google telepítőjével. Ráadásul sim nélkül is megy most a téma ilyen beállításokkal. Alapnyelvnek marad a kínai nyelv+lokáció úgy hogy mégis magyarul induljon itteni időzónával. Úgy veszem észre hogy több/más témát dob így fel, de valahogy mindig más.

(#6526) WOT-H-A-C válasza mibilszerviz (#6524) üzenetére


WOT-H-A-C
veterán

Valószínű a kolega nem rá való romot próbált meg ráerőszakolni, ez okozhat olyat, hogy a reco is meg döglik, sőt benne volt a pakliban, hogy az emmc is akkor meg kuka.... Szerencséje volt...

"Akár hiszed, hogy sikerül, akár nem, mindenképp igazad van."

(#6527) mexel válasza WOT-H-A-C (#6526) üzenetére


mexel
veterán

Biztos hogy nem jó romot tett fel, de érdekes hogy twrp alól minden elhalt. Nekem gyanúsabb hogy Flashtoollal vagy valami más progival telepített valamit.
Bármit törlünk a Wipe menüpont alatt attól még a recovery-nek mennie kell. Arendszer nyilván nem fog indulni, de az más kérdés.

(#6528) WOT-H-A-C válasza mexel (#6527) üzenetére


WOT-H-A-C
veterán

Így van... én is arra gondoltam, hogy flashtoolsal csinált valamit ami ballul sült el... :(

"Akár hiszed, hogy sikerül, akár nem, mindenképp igazad van."

(#6529) Graphics válasza mibilszerviz (#6512) üzenetére


Graphics
Jómunkásember

Mármint a meló melyik része?

Akinek kell a telefon, és nem szeretné kukázni sokat megér, véleményem szerint.

Viszont én nem tudom belőni a piaci árakat. A szaktudás egy részét fórumokból halászom össze, ehhez tudni kell mit és hol, és a megfelelő szoftveres környezetet is ki kell építeni.

Ha garanciába küldték, de elcsehszlovákolták ,akkor megvonható is lehetne a gari, ámbár azért nem kezelném ennyire markánsan a helyzetet :D

[ Szerkesztve ]

EAGET 1TB SSD review - https://logout.hu/bejegyzes/graphics/eaget_s600_1tb-os_ssd_aliexpressrol_kihagyhatatlan.html

(#6530) tope


tope
addikt

Szép napot mindenkinek.
Milyen memória pucoló progit ajánlanátok a telefonra ? (Clean Master ?)

UI: Jó lenne ez a telefonkezelő is ? (Mexel 12.17 ROM)

[ Szerkesztve ]

(#6531) WOT-H-A-C válasza tope (#6530) üzenetére


WOT-H-A-C
veterán

Minek is van szükség a clean masterre?? :U

"Akár hiszed, hogy sikerül, akár nem, mindenképp igazad van."

(#6532) Lidl válasza mibilszerviz (#6524) üzenetére


Lidl
senior tag

Mivel ki kellett forrasztanod egy alkatrészt és vissza, szerintem még kevés is volt. Bár nem tudom mekkora és mennyi lába van annak az alkatrésznek, ami biztos SMD, de nem hiszem, hogy egyszerű volt.
Mindenesetre gratula. Remélem nem kell hozzád elvinnem egy telefonomat sem, de ha mégis ilyen gondja lesz,akkor keresni foglak ;)

Köszi
Lidl

(#6533) Turbobacsi válasza WOT-H-A-C (#6531) üzenetére


Turbobacsi
senior tag

a szemetek eltüntetésére jól használható, a memóriapucolás (szerintem) felesleges

"A pisztácia kifogyott! Van vanília, karamell, tutti frutti, rumos dió és kávé!"

(#6534) Graphics válasza tope (#6530) üzenetére


Graphics
Jómunkásember

Clean Master lassítja a telefont, én egyetlen komplex programot szoktam javasolni, és a tapasztalat alapján garantáltan nem reklámozza a telefont teli, ez pedig a Lenovo Security, store-ból elérhető.

Számomra bevált alkalmazás, Lenovosoknak nem kell bemutatni. Teljes magyar.

@Turbobacsi: Maga a program egy szemét... Reklámoz, rádtukmál plusz telepítéseket, igazi retek program a Clean Master...

[ Szerkesztve ]

EAGET 1TB SSD review - https://logout.hu/bejegyzes/graphics/eaget_s600_1tb-os_ssd_aliexpressrol_kihagyhatatlan.html

(#6535) Turbobacsi válasza Graphics (#6534) üzenetére


Turbobacsi
senior tag

akkor letörlöm ;)

"A pisztácia kifogyott! Van vanília, karamell, tutti frutti, rumos dió és kávé!"

(#6536) mexel válasza Graphics (#6534) üzenetére


mexel
veterán

Kb ugyanezen elven működik az EMUI telefonkezelője, szerintem jobb mint a lenovo-é. Ráadásul a lenovot nem lehet normálisan letörölni ha minden igaz :)

(#6537) Graphics válasza mexel (#6536) üzenetére


Graphics
Jómunkásember

Mármint melyiket, mert ami gyárilag érkezik, azt tényleg nem tudod törölni, max rootolva.

De amit leszedsz a playről az simán törölhető, nem gyárilag ott lévő alkalmazás :)

Amúgy a két kezelő tök egyforma, nálam volt épp Huawei is, még a paraméterezési opciók is ugyanazok szinte.

[ Szerkesztve ]

EAGET 1TB SSD review - https://logout.hu/bejegyzes/graphics/eaget_s600_1tb-os_ssd_aliexpressrol_kihagyhatatlan.html

(#6538) tope


tope
addikt

Köszi mindenkinek, akkor marad a zöld ikonos Telefon kezelő (előtte volt Clean Master, de tényleg minden féle reklámot dobott)

(#6539) mexel válasza Graphics (#6537) üzenetére


mexel
veterán

Nagyon hasonlít az biztos, egy-két opcióban más. A gyári lenovo amit a vibeui 2-ben próbáltam nem tetszik annyira mint az emui-s, de ez szubjektív. Ezt a letölthetőt még nem próbáltam, de megnézem.

(#6540) Graphics válasza mexel (#6539) üzenetére


Graphics
Jómunkásember

Ez utóbbi elvileg a hazai Lenovokon is megtalálható, viszont eltávolíthatod, és kicsit másabb a felülete is.

Szerintem használható ez is. És nem Clean Master :D

EAGET 1TB SSD review - https://logout.hu/bejegyzes/graphics/eaget_s600_1tb-os_ssd_aliexpressrol_kihagyhatatlan.html

(#6541) WOT-H-A-C válasza mexel (#6539) üzenetére


WOT-H-A-C
veterán

Ugyan az a 2 szerintem, bár a tölthetőt nem használtam...

"Akár hiszed, hogy sikerül, akár nem, mindenképp igazad van."

(#6542) mexel válasza WOT-H-A-C (#6541) üzenetére


mexel
veterán

És kb ugyanez a miui féle is. :) Nekem egyébként tetszenek ezek a kezelő progik, jól be lehet állítgatni pár dolgot.

Régebben jól működött az APKDownloader ha pc-re le akartam szedni valamit a play-ről de mostanában nyűgös, jelszót, mindent akar. Nincs valami jó alternatíva amivel simán le lehet rántani play-ről pc-re az apk fájlokat?

[ Szerkesztve ]

(#6543) Graphics válasza mexel (#6542) üzenetére


Graphics
Jómunkásember

És most egy keresztkérdés, a Te ROM-od tenném egy Coolpad-ra.

8297W_Emui_3_B255_mex_12.17

Kell valami extra dolgot tudnom a leíráson kívül? :R

[ Szerkesztve ]

EAGET 1TB SSD review - https://logout.hu/bejegyzes/graphics/eaget_s600_1tb-os_ssd_aliexpressrol_kihagyhatatlan.html

(#6544) mexel


mexel
veterán

ha még nincs fent más akkor várj, küldök hamarosan egy legújabbat, legalább teszteled kicsit, de elvileg jó :)

Közben úgy döntöttem hogy a teszttelefonba teszek egy sim kártyát hogy lássam telepítés után mi lesz vele. Sajnos amint belerakom teljesen máshogy viselkedik, pedig már sikerült elérnem hogy ne okoskodjon bele a google a telepítővarázslóba ha nincs sim. Ha van sim akkor azonnal beleszól hogy ott van a google is. :( Na mindegy. Ráadásul bármilyen nyelvet állítok, a sim miatt valószínűleg magyar lesz.

[ Szerkesztve ]

(#6545) Graphics válasza mexel (#6544) üzenetére


Graphics
Jómunkásember

Oksa, egyelőre nincs más, ma kapok egy telefont ,vagy holnap, arra kell rávarázsolnom

EAGET 1TB SSD review - https://logout.hu/bejegyzes/graphics/eaget_s600_1tb-os_ssd_aliexpressrol_kihagyhatatlan.html

(#6546) mexel válasza Graphics (#6545) üzenetére


mexel
veterán

Akkor hamarosan küldöm a linket.

(#6547) pècsimunkás válasza Harpoon13 (#6263) üzenetére


pècsimunkás
addikt

Mùltkori " beszèlgetèsünk" - ès a mai MA teszt alapján kijelenthetem, hogy Piston 2 - m van. Ìrtad , h van a jobb fülesen gyűrű-amiről tudtam is meg van hozzá csipesz. A csipeszről eddig azt hittem , csak valami fèm dìszìtès a dobozban . Most - jobban megnèzve, meg kb 5 hónap után megvilágosodtam ! lol

Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!

(#6548) ZS3NI


ZS3NI
őstag

Hi!

Hogy tudom kikapcsolni az OTA frissítés értesítést? 4.8.8 MIUI van fennt a telón talán még itt a fórumban linkeltétek korábban. Gyakran felugrik, hogy frissítés elérhető de letölteni meg már nem lehet ugye.
Kezd kicsit zavaró lenni, hogy mindig csipog és el kell tüntetnem.

IDDQD ( ͡° ͜ʖ ͡°)

(#6549) erik88


erik88
aktív tag

Kérlek titeket írjátok le szerintetek melyik a legjobb rom :) ne legyen bugos bár egy kettő nem számit, telefonálni tudjak meg netezni. :) akkuhasználata ne legyen szar és ne cpb-s legyen :) valamit mondjatok kérlek

(#6550) tope válasza erik88 (#6549) üzenetére


tope
addikt

Mexel 12.17 ROM, de hamarosan jön az újabb testamentum

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.