Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2017-04-06 13:26:21

LOGOUT.hu

Kedves Coolpad F1 tulajok!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#7051) mexel válasza MatyiDeLudas (#7049) üzenetére


mexel
veterán

Megy privi.

(#7052) janihunk


janihunk
senior tag

EMUI ból mi a legújabb ami fainul müxik?

Battlefield 3 Origin/Battlelog: janiHUNK464 , Need For Speed World: BRIAN66

(#7053) ekrisztian válasza Hrabci (#7050) üzenetére


ekrisztian
senior tag

Annak idején, mikor Cappa mester megcsinálta az A820 romot és a kínai webshop kicserélte a ruszki gyerek nevét Cappáéra, rövid idő múlva volt nyavajgás. :)
Úgy hogy irigyek a ruszkik.
Itt is dolgoznak sokan ,ők se mások :)
Szóval tegyétek bele a magyarnyelvet és osszátok vissza a mega linket a saját forumán, csak hogy érezze a törődést :D

(#7054) Robit Sakraf válasza janihunk (#7052) üzenetére


Robit Sakraf
tag

A mexel blogjában találhatóak!

(#7055) Lajos65 válasza HerbertSobel (#7046) üzenetére


Lajos65
tag

Melyik tetszik jobban 258 v 262?

(#7056) HerbertSobel válasza Lajos65 (#7055) üzenetére


HerbertSobel
csendes tag

258 odex-ben is leállt a naptár képernyőzár feloldás után.
Számomra nem szükséges a KV ezért marad a 258 odex.

(#7057) MatyiDeLudas válasza Regit (#7022) üzenetére


MatyiDeLudas
újonc

Szia!

Megvoltál elégedve a munkájukkal? Hogyan jutattad el a készüléket hozzájuk? És hogy kaptad vissza?
Telefonszámod van tölük?

Mex.: irtam nekik nincs reakció. :(

(#7058) Hrabci válasza mexel (#7035) üzenetére


Hrabci
csendes tag

Hi, nekem most a telefonkezelő meg a Akkumulátor közli, hogy leáll. Mást nem találtam. ;-)

(#7059) mexel válasza Hrabci (#7058) üzenetére


mexel
veterán

Érdekes dolgok, nekem nem áll le semmi. :D Ez a 02.09KV? Format data volt-e? :DDD
Azon gondolkodtam, hogy be kellene raknom egy uboot.img-t hogy írja felül telepítéskor a kamera és kijelző drivert is ( feltehetőleg azt teszi az uboot.img) mert pl ami után használjátok miui abban van uboot.img. Ha ezután felkerül az emui akkor ez valószínűleg nem kerül felülírásra. ( nem nagyon szeretek soha felrakni olyan romot amiben van, sokszor törlöm telepítés előtt belőle.)
Ráadásul én még szoktam olyan dolgokat törölni, ami nem nagyon ajánlott annak aki nem tudja mit csinál: a twrp-ben a filemanagerrel kiválasztom a külső sd-t és megnézem az előző romok mit hagytak ott ( ami androidos rendszercucc azt törlöm).
Sajnos sokan olyan romot csinálnak, ami a külső sd-re is igen sok mindent pakol. Új rendszer telepítésekor azok mind ott maradnak, hiszen a külső sd-t nem töröljük. ( én ezért szoktam egyesével kiszedni mindent ami nem oda való.)
Aki viszont nem tudja mik vannak ott azok ne kalandozzanak a filemanagerrel mert gondot okozhatnak maguknak!

Sajnos ennek a telefonnak a gyárija az a coolpados rom, és pakolgatjuk rá a miui, lenovo, emui stb mindenféle romot, így egyre inkább sok a maradék és átfedés, főleg ha olyan a rom ami hagy maga után bőven cuccot :)
Sajnos úgy látom egyre inkább ez a helyzet, mert amikre pakolom a romot és nem volt előtte sok minden más ( vagy semmi) vagy mindent letörölgetek, ott nincsenek hibák.
Az a baj így nem is tudom mit kellene változtatnom :(
Lehet hogy berakok egy uboot-ot ami néha emuiknál van, de nem tudok belenézni hogy mit tartalmaz sajnos :(
Persze ez csak találgatás. Tanácstalan vagyok ezekre a hibákra, én nem tudom generálni, sajnos nem olyan egyértelmű mint a régi alap hibák voltak, mint hogy pl nem megy a youtube vagy a gps, nem rezeg a gomb, stb.

Egy barátomnál pl tökéletesen felment minden, de telepített valami progikat és azt mondja a komplett beállítások menüben pirosak a betűk azóta :D
Nem tudom a kangvip nem kavar-e be valamit, főként a kangvip-esben van ennyi érdekesség ha jól tudom. Sajnos mostanában időm nulla, nem tudok átnézni megint mindent, legfeljebb az uboot-ot berakom hogy az ne lehessen hibaforrás. A miui-t sem raktam még fel csak belenéztem az orosz gyerek telepítőjébe, de az nem tetszik hogy nagyon sok mindent változtat és egyedi módon oldja meg.
Lehet néha érdemes lenne a cpb-s gyárit feltenni cwm-el mindennel együtt, mert az mindent helyrerak elvileg.
Tesztelem most én is a 02.09-et, nálam még nem jött elő semmi gond, de ez még változhat.

[ Szerkesztve ]

(#7060) ekrisztian válasza mexel (#7059) üzenetére


ekrisztian
senior tag

Nem lehet, hogy megtémázta és azért piros?

(#7061) Robit Sakraf válasza mexel (#7059) üzenetére


Robit Sakraf
tag

Nálam már egy ideje fut a 02.09KV. Eddig semmi hibát nem tapasztaltam. Az elődökből a sima odexes verziókat telepítettem és most mintha azokhoz viszonyítva kevesebbet bírna az akku. Lehetséges hogy a KV verzió több naftát kér?

(#7062) mexel válasza ekrisztian (#7060) üzenetére


mexel
veterán

:DDD Valanetin napi téma a beállításokra?

Robit Sakraf: Nem hiszem hogy az akksihoz a kv-nek köze lenne nagyon. Szerintem ez az aksi dolog is nagyon szubjektív, lehet hogy egy-két beállítás ami az egyikben megvolt az most más és az is oka lehet, nálam mind kb ugyanazt tudta. Persze nem mindegy a fényerő, stb. Mivel méred? Vagy csak érzésre megy? Az a helyzet hogy nem sok különbség van a sok rom között, inkább sok apró különbség. Túl nagy változásokat nem hoztak a build szám növekedések, az akksit nem tudom mennyire befolyásolják. Biztos van különbség de nagyságrendit nem tapasztaltam. Mondjuk nem is nagyon használom :DDD A teszttelefonom most már 6 napja megy és még 69%-on van, folyamatos wifivel és 3g-vel. Beszélni viszont alig beszéltem vele és képernyő idő sincs még benne csak kb fél óra :D

Sajnos már annyi kis működési zavarról volt szó a romoknál ( amik nem kapcsolódnak ahhoz amik javítva lettek) hogy nehéz követni, és ahogy írtam reprodukálni is, elég egyediknek tűnnek. Kezdem úgy érezni hogy ezek a gyártóspecifikus romok ( miui, emui, lenovo) elég érzékenyek sok mindenre ( főleg így hogy portolva vannak coolpadra). Valószínű ezekkel együtt kell élni, sok telefonon pl mindig ott van az nvram warning pedig nem kellene :(
Szívesen megnézném az összes telefont amiken a hibák előjönnek, azokat lenne jó tesztelnem és kitalálni mi lehet az ok, de ez nem nagyon megvalósítható :)

Azért nem is nyúlok most a romhoz mert nem tudom mit kellene javítani :) Pl Habci írta hogy leáll az aksi és még valami, írtak naptárt és sms-t is, de valakinél hibátlan ez a rész. Nem tudom mitől lehet, pedig kíváncsi vagyok :)

(#7063) Hrabci válasza mexel (#7059) üzenetére


Hrabci
csendes tag

Volt bizony! :-) utána jött is egy 8 gigás backup, úgyhogy holnap cpb-s gyári állapotról és szűz sd-ről indítok mindent, mert az is tele van már fo.va mindennel... :-)

(#7064) mexel válasza Hrabci (#7063) üzenetére


mexel
veterán

Ez a sok gigás backup is érdekes, nem tudom mitől lehet, Janamannak is van ilyen :) Kíváncsi vagyok cpb után lesz -e változás. Mit teszel fel utána?

(#7065) Hrabci válasza mexel (#7064) üzenetére


Hrabci
csendes tag

A 0209es kvs emuidat tervezem.

A fire csapatnak van egy egész kellemes miui6osa, lehet érdemes megnézni. Mickviprus most pl. a gmailt kúrta el az új gappsével, előtte a gpsel szívatott meg, kapkod vmiért szerintem

[ Szerkesztve ]

(#7066) Robit Sakraf válasza mexel (#7062) üzenetére


Robit Sakraf
tag

Nekem szerencsére ezekből a hibákból semmi sem jött elő. Minden működik patentül.:-) Az akkut csak érzésre mondtam nem mértem semmivel. A kijelző időt azt szoktam nézegetni, de az sem mindegy hogy mi fut éppen a kijelzőn. Összességében nekem nagyon tetszik ez az emui rom.

(#7067) Robit Sakraf válasza Robit Sakraf (#7066) üzenetére


Robit Sakraf
tag

Ma 5ó4p kijelzőidőnél tartok és még 24% van hátra. Ebben volt játék, videónézés, internet, telefonálás, facebook, messenger stb.. Nem is tudom tegnap miért panaszkodtam. :-) :-)

[ Szerkesztve ]

(#7068) Hrabci válasza Robit Sakraf (#7067) üzenetére


Hrabci
csendes tag

Minden romnak kell egy kis idő, amíg beáll az akksihasználat... :-)

(#7069) mexel


mexel
veterán

Na visszatérve a rom hibáihoz: írtam hogy egy barátomnál meg pirosak lettek a betűk valamitől, és hiába töprengek hogy mi okozhatja ezt nem jövök rá, mert azt mondta csak egy-két progi ment rá. Azokat én is feltettem de semmi. Egy valamit felejtett el közölni, hogy egy témát is feltett: Beaty fo EMUI. Na amint azt feltettem persze hogy minden betű piros lett. :F
Ennyit a hibákról. Innen is látszik hogy sokszor nem a rom a hibás hanem a használója :DDD Még jó hogy kérdeztem hogy mi lehet a hiba, mióta csinálja stb, de ezt érdekes módon elfelejtette.

(#7070) tope válasza mexel (#7069) üzenetére


tope
addikt

A felhasználó mindenre képes, ezt már megtanultam a korábbi munkám során :D

(#7071) ekrisztian válasza mexel (#7069) üzenetére


ekrisztian
senior tag

Mondtam én :)

(#7072) csongi


csongi
veterán

Nekem a 0.28 as Kv van fent, es nalam az akku jobban birja, igaz toltot is csereltem, de elmeletileg az nem befolyasol. A ram szabad hely tobb van.jobban kezeli ezt.
Az sd kartya szemetelesnel, pedig telepites elott en torlom az sd kartyarol az androidos mappakat, ujtelepitesnel ha a romnak szukseges az sd kartya, akkor felteszi amit kell. Eddig nem volt bajom igy.

(#7073) Lajos65


Lajos65
tag

Sziasztok! Nálam egyik napról a másikra megváltozott az akku viselkedése. 40% ról kb 4 óra kell a feltöltéshez 100%-ig- Korábban max 1,5 óra és csutkán volt. Teljes feltöltésen pedig 20 óra várható időt jelez.
Foglalkozzak vele, vagy majd a MEXEL 258 megoldja? (Most tervezem lecserélni a 12.17-et)

[ Szerkesztve ]

(#7074) erik88


erik88
aktív tag

Ez a rom amiről beszéltek ezt hol tudom letölteni? Neharagudjatok :R

(#7075) tope válasza erik88 (#7074) üzenetére


tope
addikt

(#7076) erik88 válasza tope (#7075) üzenetére


erik88
aktív tag

Mondjuk megnézhettem volna a bevezetőt :D

[ Szerkesztve ]

(#7077) A Peti


A Peti
csendes tag

Próbálkozom, de nem egyszerű....

Újabb MIUI V6 amit magyarosítottam és kicsit próbáltam kipofozni, ez lett belőle:

[link]

Az apn-t át lehet írni, bár lehet nem is kell, bővítettem a szolgáltatók listáját.
A kamerából továbbra sem az aktuális kép nyílik meg.
90%ban magyar.
Kikapcsolt állapotból nem ébreszt.
Akinek halk, az használjon volume fixet.
play, root benne.

(#7078) Hrabci válasza mexel (#7069) üzenetére


Hrabci
csendes tag

...és tényleg a fránya user... :-) Ha beszúrom a build.propba alábbit, akkor áll le a telefonkezelő és az akkumulátor a beállításokban:

ro.sf.lcd_density=280

Mondjuk az a fura, hogy korábbi emuik nem problémáztak ezen, illetve más rom sem. Lehet, hogy az új kangvip nem szeresse ezt?

(#7079) Hrabci válasza A Peti (#7077) üzenetére


Hrabci
csendes tag

Mi a forrásod? Két napja használok egy fire team féle miui 6ost, érdekel esetleg, hátha? Ja, jó... :-)

[ Szerkesztve ]

(#7080) A Peti


A Peti
csendes tag

Már én sem tudom melyik volt az eredeti..... :D
Szerintem kipróbáltam már az összes létező Miui v6ot.
De valahogy nem sikerül összepofozni egyiket sem. Csináltam egy majdnem tutit, de bármelyik system ui-t raktam bele, az mindig leállt.

(#7081) Hrabci válasza A Peti (#7080) üzenetére


Hrabci
csendes tag

Ez az, eredeti nevén van. Simán ette a pa pico gappset is

https://mega.co.nz/#!8kITHRpa!X0LUBo9gPl8eMuBbi3qSiPKvFjja4s-CuWGKfB6D6A4

[ Szerkesztve ]

(#7082) TedThomas


TedThomas
aktív tag

Én is felraktam az újabb mexel romot de elég furcsa dolgokat csinál. Megszakadt hívás pl. Vissza raknám a mentésem de ott még halk volt a hívás. Minden más jó. Van hozzá hang patch valahol? Azt simán csak telepít twrp alól?

(#7083) mexel válasza Hrabci (#7078) üzenetére


mexel
veterán

:( Azért az tényleg tetszik hogy mindenki beírja hogy ez a baj a rommal, az a baj a rommal, de azt véletlenül sem írja senki hogy mielőtt felrakja azért módosít rajta :(
Akkor legalább írnátok be hogy ne rugózzak azon hogy mit változtassak rajta, ne próbálgassam a hibákat előhozni, mert így kicsit nagy kib@szás velem. Jópár órát baszkolódtam ilyenekkel amiket beírtatok hogy mi lehet a baj, cserélgettem dolgokat és úgy próbálgattam, de lényegesen leegyszerűsítette volna a dolgot ha mindjárt beírod hogy nem azt a romot tetted fel amit letöltöttél, hanem egy módosítottat. Mert akkor pl úgy próbálom ki és akkor látszik hogy attól lehet a hiba.
Egyébként egyszer ( kétszer-) már leírtam hogy 1 azaz egyetlen érték vagy sor megváltoztatása is ami esetleg bagatellnek tűnik teljesen megváltoztathatja, vagy el is ronthatja a romot!
Pl csak az hogy megoldjam hogy a play-ről minden telepíthető legyen egy kis változtatáson múlt, de ha azt nem pont úgy és ott csinálom, hanem más kis apróságokat is átírok akkor esetleg el sem indul a play. Ésatöbbiésatöbbi. Van hogy egy kis módosítástól folyamatosan összeomlott a rendszer és azon kellett napokat sakkoznom hogy mit kellene kicsit, de nagyon kicsit változtatni hogy valami működjön, vagy éppen teljesen elromoljon hogy meglegyen az egyensúly. Ha az egyik működött, a másik nem, és volt pár dolog amit nehéz volt így megoldani. ( pl DTS és play együtt jó legyen)
Ne csodálkozzunk akkor hogy ha valamit átírunk akkor elb@szódik a rendszer. Vagy legalább ne írjuk be ide hibának főleg azért hogy ne szívassunk engem, és másrészt ne vegyük el mások kedvét a romtól mert olyanokat olvasnak hogy ez sem megy, az sem megy.
Ilyenkor azt kellene beírni, hogy megváltozattam ezt- és ezt, és ez lett az eredménye, vagy azt hogy telepítettem ilyen és olyan programot és utána viselkedett így. Így érthetőbb lenne.
Azokon az sms problémákon is mókoltam vagy 3 napot, de sehogy sem tudtam előhozni a hibát így abbahagytam és semmit nem változtattam, de szerintem ott is lehet más is a háttérben.

Azt hiszem innentől nem foglalkozom a hibákkal, majd ha találok valamit akkor azzal elbíbelődök, vagy ha sokan ugyanazt írják hogy nem jó akkor megnézem, de egyedi hibákkal nem fogok nagyon figyelembe venni, azt hiszem így nem sok értelme van.
Marad a 2 rom ami most kint van a blogon, nem nyúlok többet hozzájuk amíg nincs olyan ok ami miatt muszáj. Ezt már felismeri a gép is így lehet menteni és gépről újrahúzni ha gond van, az apró hibák meg nem nagyon érdekelnek, de az sem nagyon ha olyan romok után lesz felrakbva amik átírtak valamit és ez nem törölt mindent, stb.
PL a Nexusomat nemrégen frissítettem a gyárilag érkezett lollipop-ra azóta annyi hibája van hogy szinte használhatatlan. Ahhoz képest ez a rom ezen a telefonon hibátlannak számít, így marad.
A 02.09KV Nálam 7 napja megy folyamatosan és még 50 %-on van, igaz kb csak 1 óra képernyőidővel mert alig használom, de ezek után nem hiszem hogy zabálná az akksit, jó lesz így. Minden bosszantó hiba megcsinálva, ha esetleg egy-két alkalmazással van valami akkor ahelyett kell keresni valami mást.
Az összes többit is leszedtem a blogból, a Lenovo VIBEUI 2-t amit úgy ahogy megcsináltam végre azt ki sem rakom mert biztos van benne egy-két hiba de elment a kedvem a fölös köröktől, talán ha kész lesz teljesen és lefordítva akkor kikerül, addig nem, vagy így marad. Igazából nem jobb mint az EMUI, legfeljebb más.
A MIUI6-hoz nem nyúlok, azt A Peti már kezelésbe vette, biztos lesz belőle valami, szerintem dolgozik rajta erősen :R

(#7084) tope válasza mexel (#7083) üzenetére


tope
addikt

Köszönjük az eddigi fáradozást is, és igazad van az egyedi hibák javítása nem egyszerű dolog, főként ha kiderül majd, hogy előtte ezt meg azt csináltam, és akkor lett olyan amilyen. Ide írja be mindenki, hogy milyen hibát talált, mikor történt, csinált-e előtte valamit, ami esetleg befolyásolja a telefon működését, és hátha ha ezeket más is megcsinálja akkor neki is jelentkezik (persze nem akarom, hogy másnak is problémája legyen a telóval), mert akkor könnyebb lesz javítani a bajt.

(#7085) Hrabci válasza mexel (#7083) üzenetére


Hrabci
csendes tag

Tényleg nagyon sajnálom Mexel, de kiment a fejemből, hogy átírtam, most tűnt fel, mikor frissen leszedtem és felraktam, hogy furán nagyok az ojjektumok, így ugrott be...

(#7086) mexel válasza Hrabci (#7085) üzenetére


mexel
veterán

És a vízbül veszi kija zoxigént. Teccik érteni? :D
Nem csak neked szólt, ahogy írtam haverom is megszívatott pl egy témával így, hogy pirosak a betűk... Csak egyszerűen nem foglalkozom tovább az egyedi hibákkal, nincs értelme. Ha igazi nagy hiba lesz azt megpróbálom javítani, de a többi nem biztos hogy valós mindenkinél, így nem nagyon lehet mit kezdeni a dologgal és nem is biztos hogy érdemes. Olyan úgysem lesz hogy mindenkinél jó legyen.

(#7087) A Peti válasza Hrabci (#7081) üzenetére


A Peti
csendes tag

Biztosan a felépítéséből gondolod, de csak a scriptet vettem ki belőle a root miatt. :DD

Ez az alapja: [link]

Info: [link]

(#7088) Hrabci válasza A Peti (#7087) üzenetére


Hrabci
csendes tag

Aha, Őt még nem ismertem... liutaonak is van új, illetve egy xiaoije nevű is adott ki tegnap, ezeket láttad?

(#7089) Hrabci válasza mexel (#7086) üzenetére


Hrabci
csendes tag

Igazad van teljesen, nagyon lelkiismeretesen toltad, és el voltunk kényeztetve, sőt kapatva... ;-)

(#7090) A Peti válasza Hrabci (#7088) üzenetére


A Peti
csendes tag

A liutao az oroszt vette alapnak. Azzal egy bajom van, fel van cserélve a telefon memória és az SD megnevezése.A másikat nem ismerem.

(#7091) mexel


mexel
veterán

Mik azok a hibák amiknek el kell tűnnie a miui-ból? ( a pin kódon kívül)
Azaz mikre figyeljek ha akarok valamit csinálni vele?

(#7092) ekrisztian válasza mexel (#7091) üzenetére


ekrisztian
senior tag

Apn szerkesztés,
A legjobb alapsáv legyen benne :)
Tudjon váltani 3g-t szoftverből.
Nekem ennyi :)

(#7093) mexel válasza ekrisztian (#7092) üzenetére


mexel
veterán

:DDD nem az a kérdés hogy mit csináljon, hanem azt szeretném tudni hogy a jelenlegi verziók mit nem csinálnak.
Tehát mi a rossz a verziókban. ( pl nem megy a gps vagy nem jó a youtube stb)
Kipróbáltam egy-két verziót, nekem az orosz gyerekében nemmegy agps stb.
Alapnak nem tudom mi kellene azt hiszem kb 3-ból lenne érdemes összerakni, először az angol verziót aztán jöhet a fordítás. Persze lehet hogy megunom és abbahagyom, de ma van kis időm, és ránéztem. ( mondjuk én nem vagyok oda a miui-ért, kicsit olyan meseszerű :DDD A beállításaiban van pár dolog ami jó lene az emui-ba de azon kívül sok minden nem nagyon tetszik :)
Tehát mit kellene figyelnem ami rossz ( a pin kódon kívül) és mit érdemes kipróbálni?

(#7094) ekrisztian válasza mexel (#7093) üzenetére


ekrisztian
senior tag

De hát ezek rosszak :)
És/vagy nem működnek.
Nekem egyik simmel se volt 3g adat.A kapcsoló mindig vissza ugrott 2g-re.

(#7095) Hrabci válasza ekrisztian (#7094) üzenetére


Hrabci
csendes tag

Ha még valamennyire véleményformáló lehetek: Verziója és fejlesztője válogatja, hogy mi szar, mickviprus pl. az előzőben a gpst kúrta el, az most jó, viszont berakott egy olyan gappst, amivel nem megy a gmail szinkron. Így kuka... A kínaiakban is elég változatos, hogy mi van, az apn módosítás már szerintem műkszik a legtöbben, 3g bugot is csak régebben tapasztaltam. Gapps nem mindegyikben megy... Ami eléggé jó lenne, az a magyar nyelv funkcióvesztés nélkül (pl. ébresztés némileg megmakkan, óra nem szeretni ungarishe nyelv...). Font készlet pl. a kínaiakban szar (ékezetes betűk), mickvipuséban meg jó.

Ez alapnak nem jó?
https://mega.co.nz/#!8kITHRpa!X0LUBo9gPl8eMuBbi3qSiPKvFjja4s-CuWGKfB6D6A4

Funkcionálisan nem találtam benne bibit (csak a 2. Sim pin szar), és lazán röppent rá gapps is... és lezárt képernyőnél is van töltésjelzés... ;-) fontos...

[ Szerkesztve ]

(#7096) mexel válasza Hrabci (#7095) üzenetére


mexel
veterán

Ezt és az orosz gyerekét nézegettem, plusz egy harmadikat ami szerintem az oroszból készült.
Ezen a 7TO-n mit érdemes megcsinálni?

(#7097) Alvopingvin


Alvopingvin
újonc

Sziasztok!

Segítséget kérnék tőletek!
Egy Coolpad F1 tulajdonosa vagyok, original kínai szoftverrel hozta egy barátom Kínából, az itteni leírás alapján minden gond nélkül feltettem egy magyarított ROM-ot még tavaly októbreben.
Nemrég SD káryát cseréltem a telefonban, ami valszeg hibás volt, mert kiírta, hogy formatáljam, nem látta,stb.
Visszacseréltem a kártyát, és azóta nem indul el a telefon.
Bekapcsolni be lehet, fel is ugrik a Coolpad F1 logo, aztán kikacsolódik magától, majd magától ismét be, logo, ki, és ez folytatódik, míg az akksit ki nem veszem.
Gyanítom, hogy nem tölti be magát az android rendszert,tehát tuti valami szoftveres probléma.
Viszont nem vagyok egy nagy telefon guru, nem tudom mit csináljak vele.
3 szervízt is megkérdeztem, sehol sem vállalták.
Tudtok adni valami tippet vagy kontaktot, hol próbáljam szervizeltetni, hol foglalkoznak kínai telefonokkal?

Előre is köszi a segítséget!

(#7098) WOT-H-A-C válasza Alvopingvin (#7097) üzenetére


WOT-H-A-C
veterán

Érdekes, hogy sd cserétől bootlop lett. Van mentésed? Van valami módosított recoveri telepítve? Ha van akkor elsőnek egy FR-et nyomnék és wipe-olnék.Ezt még gyári reco. val is megtudud csinálni, csak valsz. , hogy kínai a reco, ha nem volt cserélve. Aztán ha nem megy akkor YGDP toolsal feltennék egy gyári romot utána egy root + twrp és mehet fel egy magyar rom. Kb ennyit tehetsz.

[ Szerkesztve ]

"Akár hiszed, hogy sikerül, akár nem, mindenképp igazad van."

(#7099) Alvopingvin válasza WOT-H-A-C (#7098) üzenetére


Alvopingvin
újonc

Nincs mentésem, rootoltam és feltettem egy Andriod 4.2 -40.es verziót. Eredeti belpiacos szoftver volt rajta, azzal használhatatlan volt, minden le volt tiltva, a google, gmail is.
Elvileg a recovery upadte-elve lett, a leírás szerint.
Az a baj, fogalmam sincs hogy kell jelen állapotban a telefonra csatlakozni, és elindítani a Factory reset-et, ami ugye a működő kínai szoftver alatt még sikerült...

(#7100) Hrabci válasza mexel (#7096) üzenetére


Hrabci
csendes tag

Ennek az orosz default theme jönne jól a fontjaival illetve a magyar nyelv plusz beépített gapps. Mást én ebből nem nagyon hiányolok (ja, van azért csincsung meg procihúzó progi, de ezek tapasztalható következmény nélkül behódoltak a titaniumnak).

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.