Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2017-04-06 13:26:21

LOGOUT.hu

Kedves Coolpad F1 tulajok!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#6901) mexel válasza Cyborg (#6900) üzenetére


mexel
veterán

Nem tudom mik vannak a fényképezőjében, nézsd át. Az aosp-ban nagyon sok beállítás van, az biztos jó ilyesmire is.

(#6902) ekrisztian válasza Cyborg (#6900) üzenetére


ekrisztian
senior tag

:D hát igen furi tud lenni a betétes tamponos polc előtt várni, hogy átmenjen a kép az asszonynak :)

(#6903) Cyborg válasza ekrisztian (#6902) üzenetére


Cyborg
őstag

Hát jah... :)
Az ilyen cuccokat pont meg tudom jegyezni hál istennek, mert abból legalább ugyanaz kell mindig, azt gyorsan behajítom a kenyér alá, oszt jó van:)
...de a hajfesték, öblítő, satöbbi megjegyzésére képtelen vagyok. Mindig jön szöveg, hogy "Tudod, amelyiknek a múltkor tetszett az illata" - ezzel rúgja belém a legnagyobbat, mert mindig mindegyik öblítőt meg kell szagolni, és már végig próbálta az összes hajfestéket is, fene tudja, épp akkor melyikre gondol, mert rohadtul nem figyelek sose, csak az órát nézem, hogy meddig képes filózni egy szaros öblítő, vagy hajfesték felett:)

Egyébként pont az tetszik a emui kamerában, hogy "szög egyszerű", nem vagyok profi, nem szeretek állítgatni, és nem akarok tűéles képeket. Én pont arra használom a telefon fényképezőjét, amire való, valamit gyorsan lefotózni, hogy meglegyen, akár egy termék, amit látok, vagy pl., ha látok egy redőnyös csávót valahol a városban, és lefotózom a kocsiját, hogy meglegyen a telefonszáma, mert már ezer éve keresek egyet, satöbbi. de a szükség egyszerűen rávisz, hogy kotorásszak a szoftverben, mert egyszerűen szar ez a kamera, vagyis inkább úgy mondanám, hogy az átlagosnál sokkal több, jobb megvilágítást/fényt igényel, mint más telefonok.
Verőfényes napsütésban szép képeket csinál, tényleg, de beltérben kínszenvedés, és kérem értse/kezelje ezt mindenki a helyi értékén, a fenti pár sor olvasása után ismerve a csekély elvárásaimat.
Pl. a Tescoban nem tudtam lefotózni vele egy duplo legót, hogy le tudjam olvasni a számát a dobozról, hogy rákeressek a neten, próbáltam 10x lefotózni, 2 másodperc, mire befókuszál, és közben mindig láttam az éles képet, de a végeredmény mindig az lett, hogy olvashatatlan. A régi Defym képes volt erre, a Honor2-őm képes volt erre, a Coolpad F1 egyenlőre nem.

Pl. Ez a kép Nekem több mint tökéletes, igaz itt több is a fény, mint a kéne. Ez meg több, mint kiábrándító, a legós, és ez volt a legjobb próbálkozásom:)

Na mindegy, ez nem panaszkodás, csak úgy kikívánkozott belőlem, meg kicsit jól el is kanyarodtam az eredeti témától, de most már nem törlöm ki:)

(#6904) Robit Sakraf válasza Cyborg (#6903) üzenetére


Robit Sakraf
tag

Most komolyan iszol te eleget? :DDD
Azért ennyire nem tragikus a helyzet. Ezt én is hasonló körülmények között készítettem. https://lh5.googleusercontent.com/vRc074dDB1e2pKRvsCj27LNIntiCb40lbDxiirw2Eb-PKcEjsXCZ-SWrjL6_7V5uFAxlPCryuTI=w1256-h555

(#6905) Cyborg válasza Robit Sakraf (#6904) üzenetére


Cyborg
őstag

Igazad van, nem iszom eleget! Két hete tiszta vagyok:)
A hsz-emet vissza olvasva tényleg csalódottabbnak tűnhetek, mint amilyen valójában vagyok( Mert nem vagyok csalódott, akkor már eladtam volna), nem tragikus ennyire a helyzet valóban, csak kiragadtam egy szituációt, Nekem is sikerül ilyet lőni vele, de néha az istennek sem akar összejönni. Az, amit én elvárok(az a nem sok), az más telóvel 10-ből 8-szor sikerült, az F1-gyel jó, ha 10-ből 3-szor, és nem tudom, miért van ez.
A mesterséges fényt nem szereti az F1, az biztos. A számot a Legóról le kellett írnom:)

...légyszi ne kövezzetek meg ezért, és ne küldjetek el a 3,14csába, hogy vegyek Iphonet, vagy Nokiát, ha nem tetszik! :DDD

[ Szerkesztve ]

(#6906) Robit Sakraf válasza Cyborg (#6905) üzenetére


Robit Sakraf
tag

Nekem viszonylag jó arányban sikerülnek a képek, bár az is igaz hogy amikor a bátyám kezébe adtam hogy készítsen a családról olyat is amin én is rajta vagyok elég elmosódott képeket készített 10-ből kb. 10-szer.

(#6907) zoli81 válasza Cyborg (#6903) üzenetére


zoli81
csendes tag

A 2. képnél egyszerűen nem tartottad elég stabilan a gépet az exponálás alatt, ezért elmosódott lett a hosszú záridő miatt. Tippre 1/17 s volt a záridő, de ezt a kép tulajdonságainál meg lehet nézni. 1/30 s-nál hosszabb záridőnél már nagyon kell figyelni a stabil kameratartásra, illetve mozgó célpontot (pl gyerek) kvázi lehetetlen fotózni.
Alapbeállítások mellett a coolpad kamerája először a záridőt emeli meg ha kevés a fény, hogy ne legyen túl sok a zaj, aztán ha már nagyon kevés a fény jön az szenzor érzékenységének(ISO) emelése és a szoftveres fényerőnövelés, amik zajossá teszik a képet (vagy olajfestményszerűvé, ha aktiválódik a zajelmosó algoritmus).

Na mármost a megoldási lehetőségek a problémádra:
-stabilan tartod a telefont:)
-átteszed sport vagy portré módba a kamerát (az emui kamerájában nincs ilyen opció)
-ISO-t manuálisan megemeled fényerőtől függően. tescoban szerintem 400 már bőven elég, hogy 1/30 alatt legyen a záridő, és jelentősen javul az esélye, hogy nem mozdul be a kép.

Mindemellett szerintem is gyenge a kamera kevés fény mellett. Elvileg F/2 az f-stop, de a lencse fényáteresztő képessége gyenge lehet mert occsó kínai (sunny márka ha vkit érdekel).

(#6908) Cyborg válasza zoli81 (#6907) üzenetére


Cyborg
őstag

...köszi, hogy egy picit megnyugtattál, hogy nem vagyok paranoiás, hanem tényleg valami nem kerek a kamerával.

Megnéztem a képeket, 1/17 ISO134 a legós kép, a Yeti meg 1/5495 ISO106 :)
Most megnéztem pár előlapi kamerás képet, amik szintén gyenge fény mellett készültek, viszont azok élvezhető képek, azok 1/17 ISO561-en készültek. Hátra kell raki az előlapi kamerát:) Nekem elég lenne az 5MP bőven:)

Nem értek hozzá, de esetleg mondjuk a 2.3-as emuiból nem lehet valahogy átrakni a camera appot utólag?
Bár kerestem a zipben, de igazából nem is találtam meg a apk-t a systemben/app könyvtárban.

(#6909) zoli81 válasza Cyborg (#6908) üzenetére


zoli81
csendes tag

A legósnál egy ISO400-zal jobban talán jártál volna, de ott annyira bemozdult a kamera, hogy lehet még az ISO1600 se mentette volna meg:)

emlékeim szerint az emui 2.3-ban semmivel sem volt jobb a kamera.
Pár hozzászólással korábban linkeltem a gyári coolui-s kameraappot, abban aztán mindent be lehet állítani, bár van egy pár kisebb bugja.
Vagy a playen is van sok app amiben be lehet állítani a scene-t. pl. opencamera, lgcamera stb. Átállítod sport scene-re, és tényleg csak akkor lesz elmosott a kép, ha remeg a kezed. Viszont lehet, h szemcsésebb lesz.
A beállításokon mindenképpen kell variálni sajnos, ha a maximumot ki akarod hozni a kamerából.
Szerintem a kontraszt is túl magas alapból, nálam mindig alacsonyra van állítva.

[ Szerkesztve ]

(#6910) Robit Sakraf válasza zoli81 (#6909) üzenetére


Robit Sakraf
tag

Olyan van amit ajánlanál ès tud magyarul?

(#6911) Cyborg válasza zoli81 (#6909) üzenetére


Cyborg
őstag

Nem kell, hogy jobb legyen a kamera benne, csak legyen benne sport mód:)

(#6912) zoli81 válasza Robit Sakraf (#6910) üzenetére


zoli81
csendes tag

Nehéz kérdés, nekem általában fel sem tűnik, hogy egy app nem tud magyarul:) Mintha ha az lgcamera tudna, de én nem használom, mert videokészítéshez vacak. Tökéletes kameraappot még nem láttam emuihoz, de szerintem nekem túl nagyok az igényeim:). Gondoltam rá, hogy az opencamera-t továbbfejlesztem (opensource), de behalt a projekt, mert ugye nincs rá idő és végülis a meglévő appokkal is elérem amit szeretnék.
Mintha az infocus romban elég jó lett volna a kamera, azt talán majd még megnézem egyszer.

(#6913) mexel válasza Cyborg (#6905) üzenetére


mexel
veterán

Vegyél Iphonet, vagy Nokiát, ha nem tetszik! :DDD
Sajnos én is csalódtam kicsit a kamerában, igaz nekem nem az a bajom hogy sok a megpixel, hanem az hogy kinti erős fényen kívül máshol tényleg nem lehet normális képet csinálni vele. Pedig az egyik ok amiért megvettem az volt hogy "ebben a legjobb a kamera". :(
Mindenesetre a többi része tetszik, jó telefon, de mindegy hogy melyik romot próbáltam, gyári, aosp vagy emui stb, nincsenek nagy különbségek, sokszor nem is veszem észre melyik jobb-rosszabb.

(#6914) A Peti


A Peti
csendes tag

Miui V6:

Ugyan az a bugos mint a többi, csak beleraktam a Magyart.

[link]

(#6915) A Peti


A Peti
csendes tag

Közben találtam egy jobbat, csak még meg kell csinálni ezt is... :DD

(#6916) Bélabá86 válasza A Peti (#6915) üzenetére


Bélabá86
újonc

Nem tudom Te melyik verzióra gondolsz, Én a következőt használom:
[MIUI V6 5.2.4.]
Forrása az orosz [4pda]fórum, és mickviprus fórumozó munkája.
A PIN hibától (SIM2 esetén), valamint a fájlkezelő fagyásától, összeomlásától eltekintve egyéb hibát nem találtam eddig :). Kiváncsian várom a Te verziódat is! Elcsábultam a MIUI irányába mexel remekművétől :)

[ Szerkesztve ]

--- Xiaomi Redmi Note 2 Prime + Xiaomi Mi Pad 2 + Xiaomi Mi Band 1S ---

(#6917) A Peti válasza Bélabá86 (#6916) üzenetére


A Peti
csendes tag

Ez nem az, ez innen van:

[link]

Azaz Fire verzió.
Az oroszt is próbáltam, de ahogy beleraktam néhány javított fájlt, elkezdett iszonyatosan melegedni.

(#6918) mexel


mexel
veterán

Van még egy verzió amit Hrabci ajánlott, állítólag az jó ( lehet ugyanaz mint Bélabáé, nem néztem) abban is csak a pin hiba van. Azt nem nagyon lehet variálni mással mert eléggé érdekesen van összerakva, de ha minden jó akkor érdemes megnézni. Én sajnos időhiány miatt már kihagyom a miui-t. Meg a többit is, kivéve ha valamit nagyon javítani kell az emuin.

(#6919) unskillful válasza A Peti (#6917) üzenetére


unskillful
tag

Szia!
JBart-al magyarítasz? Ha igen akkor kérlek küld el nekem privátban a V6-os magyar repo linkjét. Ha miden igaz akkor vagyula githubja, csak ami nekem van arról nem tölti le a magyar nyelvi csomagot... :( Köszi

@mexel: közben látom hogy kijött a B262-es EMUI verzió.

[ Szerkesztve ]

The Devil whispered in my ear: your not strong enough to withstand the storm. Today I whispered to the Devil's ear... I am the storm

(#6920) A Peti válasza unskillful (#6919) üzenetére


A Peti
csendes tag

Szia!

Igen, azzal próbálkoztam, de sajna nekem sem töltötte le, így kénytelen voltam átmásolgatni egy már lefordított romból a magyar nyelvi mappákat.

(#6921) mexel válasza unskillful (#6919) üzenetére


mexel
veterán

Van új? Nem is néztem semmire 2 npja, nincs időm, minden időm elment az elmúlt hónapban is az emuira. :( Ha nem lesz gond a 258-al és nem tartalmaz sok újat a 262 akkor nem fogok hozzányúlni szerintem., de azért a hétvéén biztos meglesem :D

[ Szerkesztve ]

(#6922) pècsimunkás válasza Robit Sakraf (#6910) üzenetére


pècsimunkás
addikt

Ment pü.

Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!

(#6923) unskillful válasza A Peti (#6920) üzenetére


unskillful
tag

Szia!

Írnál erről pár sort (akár privátban is jöhet) hogy pontosan hogyan csinálod, miket másolsz át honnan... stb? Nekem is van full magyar V6-os Miui letöltve Xiaomi Hongmi 2-höz. Ha jól tudom akkor pont arról prtolják az F1-re kiadott Miui V6 romokat is. Ha viszonylag egyszerű áthelyezni a magyar nyelvet, akkor a "jobb" verziókból azért csinálnék én is magyart.

Köszi előre is.

[ Szerkesztve ]

The Devil whispered in my ear: your not strong enough to withstand the storm. Today I whispered to the Devil's ear... I am the storm

(#6924) Hrabci válasza mexel (#6918) üzenetére


Hrabci
csendes tag

Most nekem is az orosz miui6 van fent (csak liutaos, mert az eredeti forrást nem találtam) , az apn -t javítani kellett, fájlkezelőt meg töltöttem le playről. Viszont ebben tök jól, hogy módosítva lett a dpi, ezt az összesbe meg kéne játszani... van még egy xiaojie nevű srácnak is új verziója, kezd dömping lenni.. van valami leírás a magyarosításhoz? ugyanúgy kell, ahogy az ötöst?

Nem találok changelogot a 262es emuihoz... :-(

[ Szerkesztve ]

(#6925) mexel válasza Hrabci (#6924) üzenetére


mexel
veterán

Emuinál a szokásos hibák megvannak, de arra már megvan areceptem hogy mit kell javítani, állítólag a kamerát megint javították :D , ezt mindig odaírják de én nem látok különbséget. Összerakom a 262-t hogy minden működjön benne és felrakom még hétvégén. Akinek nem sürgős várja meg mert megint tele van mindennel :)

(#6926) Hrabci válasza mexel (#6925) üzenetére


Hrabci
csendes tag

Meglesem, ha felrakod, de a kamerának nagyon előtt kell térnie az előzőtől, hogy észrevegyem... :-) tegnap feldobtam gyorsan a liutaos 262 verziót, átnyomkodtam, de semmi korszakalkotót nem találtam benne, a kamerát pont nem is néztem.

[ Szerkesztve ]

(#6927) Hrabci válasza unskillful (#6923) üzenetére


Hrabci
csendes tag

Ez engem is érdekelne ...

(#6928) mexel válasza Hrabci (#6926) üzenetére


mexel
veterán

Átnéztem én is, nem hogy korszakalkotó, hanem még mindig minden ugyanaz mint volt a kezdetektől szinte. A fájlok is ugyanazok, semmi frissítés. A kamera ugyanaz, a hang sem kikapcsolható egyik új 262-ben sem, stb. A kernel ugyanaz, az alapsáv végre az egyikben már az új amit én is használok régóta, de sok minden még mindig hibás náluk a kezdetek óta ugyanúgy. Nem tudom ezeket a build számokat mire föl írják, hacsak arra nem hogy a ramdiskben van minimális javítgatás, de elenyésző majd megnézem jobban. Mondjuk kevesebb mint amiket én átírkáltam, majd én is beírom az új build számot hogy ne maradjon le, mert akkor senkinek nem fog kelleni a régi ( ami ugyanaz). Majd berakom az új zenelejátszót és filemanagert és build számot változtatok :DDD
Ja, egy jó van, talán a kangvip az egyikben újabb ( de az már megvolt a múltkori 258-ban is csak nem próbáltam még átrakni), most lehet hogy azt is átrakom. Van benne screenfilter és egy back menü ami nem tudom pontosan mire jó, csak hogy letiltja a back kapacitív gombot.

[ Szerkesztve ]

(#6929) mexel


mexel
veterán

Találtam szép új filemanagert, szebb mint a régi, az új zenelejátszó nem tudom miben jobb, és a biztonsági mentés app is új lesz. Ja és úgy néz ki működni fog a régóta hibás Quick Calling funkció ami nem is rossz dolog. :)

(#6930) Robit Sakraf válasza mexel (#6929) üzenetére


Robit Sakraf
tag

Nem semmi. :DD Így az életben nem lakom be a telefont :N . Nem tehetek róla, de nem tudok ellenállni az újításaidnak. :DDD

(#6931) andras888


andras888
aktív tag

A gyári rendszert használóknak lenne egy kis infóm.

A ota frissítéseket nem tudtam feltenni a root és a TWRP miatt. Ezt meg is oldottam úgy, hogy ygdp-vel feltettem egy szűz 23 romot, és azt felfrissítettem majd újra belaktam. Ez elég hosszas folyamat, de rájöttem hogyan lehetne gyorsítani rajta és ne vesszen el az beállítás.

Tehát:

1.: TWRP-ben csináljunk egy mentést az eddig használt, belakott gyári kitkat romról.
2.: A frissítést azt muszáj mindig egy szűz gyári rendszer vissza tételével kezdeni.
3.: Ezt felfrissítjük ota-val.
4.: Elindítjuk a gyári recovery-t, fel tesszük az official root zipet.
5.: Aztán mtkmobileuncle tools, itt a TWRP img-ét feltehetjük.
6.: TWRP-ben restore menüpont kiválasztjuk az 1-es pontban lementett backup-ot, majd innen csak a data-t jelöljük ki és állítsuk vissza.
Ezután minden beállítás és alkalmazás visszaáll, csak újból törölni kell az gyári alkalmazásokat.

Ezt még egyszerűbben megoldható, ha ezt csak egy ember csinálja meg, és a 5 pont után lementi twrp-be a friss rendszert. majd ezt feltölti valahova.

Ebben az esetben csaka következőket kell megcsinálni

1.: TWRP-ben csináljunk egy mentést az eddig használt, belakott gyári kitkat romról.
2.: TWRP-ben visszaállítjuk a letöltött friss mentést.
3.: TWRP-ben újra visszaállítjuk a rendszert, de most a saját mentésünkből, és csak a data részét.

Ha kell feltöltöm a V32 frisített twrp mentést, ha használja még rajtam kívül valaki ezt a romot :)

(#6932) tope válasza Robit Sakraf (#6930) üzenetére


tope
addikt

Ehh, ma akarom felrakni a 258-as 02.05-it :)

(#6933) Robit Sakraf válasza tope (#6932) üzenetére


Robit Sakraf
tag

Én a 02.02 után azt mondtam hogy nem rakom fel a 02.05-öt. És mégis felraktam 😃

(#6934) tope válasza Robit Sakraf (#6933) üzenetére


tope
addikt

Jó, de ott 3 nap alatt jött a másik ROM :D , igaz nekem a 12.17-el sincs különösebb bajom

(#6935) Robit Sakraf válasza tope (#6934) üzenetére


Robit Sakraf
tag

Nekem sem volt bajom vele. A 02.02 és a 02.05 között csak pár órás eltérés volt.

(#6936) mexel


mexel
veterán

Nem lesznek nagy különbségek, nincs értelme a 02.05 után felrakni.

(#6937) Robit Sakraf válasza mexel (#6936) üzenetére


Robit Sakraf
tag

:) :) Már egyre könnyebben megy az átállás. Ne értsd félre hogy viccelődünk. Én nagyon örülök a munkádnak és hogy egyre jobb ROM-ok kerülnek ki a kezedből.
Az a pár perc amit én az átállással töltök meg sem közelíti azt amit te a fejlesztéssel.
:R :R :R

(#6938) Hrabci válasza mexel (#6929) üzenetére


Hrabci
csendes tag

A huawei marketből lehet frissíteni a file managert és szép színes lesz... a quick izé nekem nem akarta elfogadni pl. azt, hogy Kistündér, abban a verzióban ahol egyszer működött, de aztán majd meglátjuk, hátha azóta megtanulta... :-)

(#6939) tope


tope
addikt

Gyors kérdés, teló a gépen töltödik, így rádugva is lehet ROM-ot frissíteni ? (csak azért kérdem, mert esetleg csinálna a gép valamit mikor bekapcsolódik a teló)

(#6940) gyczib válasza andras888 (#6931) üzenetére


gyczib
csendes tag

@andras888 :köszi az infot.

Érdemes frissíteni a gyárit v28 ról v32-re? Van esetleg valamilyen blokkoló hiba?

Én pár napja tettem fel @janaman01 kolléga kipucolt gyári twrp-s 023-sát.
OTA-n keresztül felkínálta v28 as frissítést. A frissítés után eltünt a twrp recovery és a root is.
De gyári recovery-ben fel tudtam tenni a official root zipet, és utána a mobileunceltoolsal a twrp-t.
Így most minden szép és jó.
Ma felkínálta, a v32 ota frissítést. Ha elfogadom megint le kell játszanom root-ot és a twrp-t vissza kell raknom.

(#6941) mexel válasza Hrabci (#6938) üzenetére


mexel
veterán

Az a quick calling csak azért nem működött eddig sem, mert egy kínai app el let távolítva, mert nem nagyon volt használható. ( kiírta a rizsa szöveget és azt kellett beolvasni. Na ezt nem egyszerű egy európainak, ezért azt az appot kilőttem) Közben annak a beszédfelismerő részét használja a quick Calling is, több-kevesebb sikerrel ahogy írtad is :D
Próbáld meg így : "kicitündél" talán így sikerül :)

Az anagy helyzet sokat nem érek a 262-vel mert van benne egy-két olyan hiba ami a másikban már ki van javítva, de ott máshol hibázik, és nincs kedvem keresgélni.
ha lee tudom fordítani a beszédes progit akkor beüzemelem, mondjuk jobb ha működik a Quick Calling és van egy app amiben vannak kínai karakterek, és átrakom a menübe a 2 kangvipes ikont ( screen filter és a másik back akármit :) ) valamint berakom az új zenelejátszót és file managert, bár az utóbbi mindig ajánlgatja a cloud-ot amire sajnos itthonról nem lehet regisztrálni. Pedig jó lenne. Más újdonság nem nagyon lesz, mert a buildszámon kívül semmi sem különbözik a régebbitől.

(#6942) andras888 válasza gyczib (#6940) üzenetére


andras888
aktív tag

Nekem most nem akarta feltenni, hibával leált muszáj volt felrakni a szüz 23 mast. Nem találtam leírást hogy mit javítanak a 32 ben, az ota ban meg kínai volt. :-)

(#6943) csudri


csudri
őstag

Feltettem egy zenelejátszó appot (Music Folder Player), működik is frankón, de van egy dolog, ami az agyamra megy. Ha zenehallgatás közben lelövöm a kijelzőt - nyilván így teszem zsebre a telefont mondjuk a BKV-n - és a képernyő bekapcsolásánál, ha le akarom állítani a zenét, akkor ugye nem kell feloldani a képernyőt, csak rábökök a pause-re és kuss. Na igen, elkussol, viszont a gyári app meg elindul... :W

Már alapértelmezetté tettem az MFP-t, semmi hatása. Restart is volt, úgy se. Sajnos muszáj külsős progit használnom, mert a gyári (Mexel 12.17) hiába mutatja a mappákat, csak ABC sorrendben hajlandó lejátszani, nem pedig úgy, ahogy a mappában van. Nekem pedig sajnos úgy kellene.

Javaslat?

Mexel: Megjött a tempered glass a cuccra. Nem éppen úgy néz ki, mint az ebay-en, meg egy picit kisebb is, mint a telefon. :DDD Írtam nekik, hogy WTF, küldtem képet [link], hogy rossz helyen kivágva, rálóg a front kamerára, erre azt írták, hogy tegyem csak fel, ők a kép alapján nem látják, hogy gond lenne. :F Az üveg meg tiszta nem fogja befolyásolni a kamerát. Na mondom oké, felrakom. Elég fura lett, még jó, hogy adtál a telcsihez bumpert, mert az pont rálóg annyira a telefon szélére, hogy jól nézzen ki. :)

[ Szerkesztve ]

(#6944) tope


tope
addikt

Most már a 02.05 van rajta a telón, ismerkedek ép vele

(#6945) TedThomas válasza csudri (#6943) üzenetére


TedThomas
aktív tag

Nekem két helyről is ugyanilyen kivágással jött.
Elvileg a kamerának mindegy, a közelség/fény érzékelőnek van kivágva.

(#6946) tope válasza tope (#6944) üzenetére


tope
addikt

Hogy tudnám a bill-t magyarra állítani, mert nincsenek ékezetek, hiába rakom magyarra

UI: Megoldva, valamiért a Huawei lett jó, ott magyart kellett letölteni, a másik bill hiába magyar, nincs ékezet

UI2: Viszont az alsó gombokat nem látom hol tudom hogy világítsanak, lehet este van már

[ Szerkesztve ]

(#6947) Robit Sakraf válasza tope (#6946) üzenetére


Robit Sakraf
tag

Fent az értesítési sávban a parancsikonoknál kapcsold be a BTN LED funkciót. Ezzel kapcsolod ki-be.

(#6948) tope válasza Robit Sakraf (#6947) üzenetére


tope
addikt

Köszi :R, ez a 18-as még nem így volt.

(#6949) mexel


mexel
veterán

A Huawei Swype billentyűből jó lenne egy magyart szerezni. ma csinálgattam a 262-t de sok érdemi változást nem tudtam csinálni, nem lett jobb min a másik. Abban viszont megcsináltam a Quick Callingot ( ezzel elvile g eltűnt az utolsó hiba is :DDD ), kicseréltem pár fájlt és a kangvipet. Majd felteszem ha teljesen kész.

(#6950) Anonymus23 válasza csudri (#6943) üzenetére


Anonymus23
veterán

Nekem is ilyen a tempered glass, a kamera helye nincs kivágva, a feleségemére ami most érkezett, az viszont olyan, hogy a kamera is ki van vágva. Szerintem nem jobb vele, mivel a kis mélyedésben hamarabb megül a por, ezért ha ott akarna fotózni, akkor az jobban ront rajta.
Mondjuk én még az életben nem használtam az előlapi kamerát :) épp eleget látom magam a tükörben :DDD

;) - The Power of the Light Side

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.