Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#10015) BiP válasza koby11h (#10013) üzenetére


BiP
nagyúr

Kimondtad a varázsszót: elvileg.
De ha gyakorlati szinten felmerült nála a vázolt probléma, akkor azt jelenti, hogy a gyakorlatban nem feltétlenül van így.
(lehet, hogy pont azért is kell neki az 1 közös gép, hogy amíg a magándolgokkal matat, az is úgy tűnjön, mintha dolgozik. Ne menjen el állandóan away-be/sleep-be a céges gép :) )

#10012 gban : Nálam ott hibádzik a dolog, hogy az otthoni gépről nem tudok rácsatlakozni sem a céges notira. Pedig már az is nagy segítség lenne.

#10006 Moleman : Az enyém nem mély, hanem széles, 170centi. Így kényelmesen elfér a desktop gép 32"-os monitora meg a laptop+a márciusban hozzá vett 27-es monitor. (márciusban látszott, hogy itt hosszabb home office lett, így vettem magamnak egyet pluszba, mégiscsak jobb, mint a 14"-os kijelzőt bámulni.
Azóta a cég is reagált, és haza lehetett hozni a benti monitorokat, de az csak 20", 1680x1050. Igaz, 2db, de akkor sem az igazi. De legalább ha a gyerekek a nyakamon lógnak, el tudok vonulni ahhoz a "munkaállomáshoz".)

#10014 hcl : Jaja. nálunk az leleményes értelmesebbek azt csinálták, hogy azokat a feladatokat, amik másoknak fél nap, megoldották gyorsan, de kussban maradtak, így mindenki azt hitte, hogy az fél napi meló. Így volt pár ingyen órájuk.
Amint kiderül, hogy az ember valamit gyorsabban is meg tud oldani, akkor jár némi buksisimi, és azonnal nyakába sóznak valami extra feladatot, ha már úgyis felszabadult némi idő.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.