Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
koby11h
őstag
-
-
koby11h
őstag
Arra is érdemes figyelni, hogyha E8400 helyett kap egy négymagos valamit, akkor a hűtés sem biztos, hogy elég egy brand gépnél...
Így járt ismerősöm, raktak be neki a boltban Q9550-et helyette, de a hűtés maradt, a proci meg izzad mint a zsidó adakozáskor! -
jokeph
nagyúr
válasz
fatpingvin #20036 üzenetére
Én maradtam a mod nélküli natív s775-ös XEON-oknál.
pl. E3120 (C2D E8500), X3330 (C2Q 9400) és X3360 (C2Q 9550). -
válasz
fatpingvin #20029 üzenetére
Ja, pedig azért azok sok esetben jól jönnek. Ilyesmit azért olyan helyen szokás, ahol valami komolyabb alkalmazásban van ISA kártya. (Jellemzően ipari.)
@Gézengúz : Azért nézd meg, hogy abban a gépben melyik proci megy, mielőtt megveszed... Brand és nem brand gépeknél sem kezel minden lap minden procit (helyből esetleg nincs mikrokód a BIOS-ban).
-
Gézengúz
addikt
válasz
fatpingvin #20034 üzenetére
Mennyire költséghatékonyan tudnám az E8400-at valami 4 magosra cserélni benne? Kb. egy éve kaptuk hozzá az E8400-at, az E5*** valamennyi helyett érezhető volt a gyorsulás.
-
jokeph
nagyúr
válasz
fatpingvin #20031 üzenetére
Jaaahhh....
Használd DDR1-el.
Szerencsére jó a slot kiosztás, jól mutatott benne együtt a HD3850 AGP és a HD3870 pci-e VGA.#20034fatpingvin: mellik Xeon ?
-
Gézengúz
addikt
válasz
fatpingvin #20026 üzenetére
Köszi!
-
jokeph
nagyúr
válasz
fatpingvin #20027 üzenetére
Haldoklik ?
Ne már.... ezek még fiatal lapok...
Mi a jelenség ?
Az enyémet nemrég crossflashaltem Asrock B450 PRO 4 AGESA Combo V2 1.2.0.0-ás BIOS-al és így hasított benne az 5600X.
Aztán 2 hét móka után visszaraktam a saját utolsó BIOS-át.
Igazán lehetne hozzá hivatalos BIOS is a Vermeer-hez.
-
-
Pötyi
őstag
US Robotics 56,6 rulez!
-
kenwood
veterán
Nekem valami olcso belso 56kbites-s modem volt az elso.
Freestart maxiumum 2-3 kbyte/secet tudott. Baromira irritalt, hogy kozeleben sem vagyok az elemeleti max. 7kbyte-nak.
Allitolag kulso modemmel gyorsabb volt,de mire lett volna ra penzem,mar 384 kbps adslem volt.
A kartya az egyik legolcsobb volt, a net pedig A legolcsobb.
Persze ezt azert konnyebben toleraltam,mint azt,hogy az akcios idoszak kezdetenel neha 30 percig tarcsaztam,mire felepult a kapcsolat. Ha pedig szakadt,akkor kezdhettem elolrol. -
bambano
titán
van még itthon isa csatolós Zyxel modemem... 19200-zal hasított, mikor a lámáknak csak 14400 jutott rotfl
-
-
jokeph
nagyúr
válasz
kenwood #20007 üzenetére
Van "modern" lapom ilyesféle huszárvágással.
Asus ROG Crosshair VI Extreme. -
bambano
titán
írtam egy idevágó hsz-t, és nem találom...
-
.com-ot lespórolja
sokan nem tudják, de egyébként a legtöbb (összes?) böngető tudja azt vagy 15 éve, hogy csak annyit írsz, hogy domain, ütsz egy Ctrl-Entert és elérakja a http://www.-t a végére meg hogy .com
Persze ehhez fel is kellene nézni néha a billentyűzetről, mert sok esetben ez is elmarad, inkább pötyög két ujjal
tizensokévvel ezelőtt végignéztem, ahogy egy haverom faterja ismerkedett az akkor frissen bekötött szélessávval.
a www bepötyögése úgy nézett ki, hogy mindhárom alkalommal megkereste a W-t a billentyűzeten -
vince
őstag
Sosem értettem, miért jó a keresőbe beírni a címet (oké, itt a .com-ot lespórolja
), amit meg szeretnék nyitni, majd a találati oldalon kattintani, mint a címsorba beírni és azonnal az áhított oldalra jutni.
Sokszor látom ezt a kollégáimnál is, hogy beírja a google-be akár a teljes webcímet (aldomain.domain.hu/valami), majd a google találati listájában kattint jó esetben az első találatra, rosszabb esetben még keresni kell ott is, hogy melyik lesz a nyerő. A böngésző az első pár karakter begépelése után már kiegészíti a címet, sokszor töredékét kellene csak begépelni, különösen gyakran látogatott webhelyek esetén. Persze ehhez fel is kellene nézni néha a billentyűzetről, mert sok esetben ez is elmarad, inkább pötyög két ujjal -
Hopp, ISA-s alaplap Gen3 Core i alá
(Vajon egy T8900 ebben adna képet...?)
-
Vajon volt ember, aki használta azokat a jumpereket?
@E.Kaufmann : Azért a Tomato 486 lapjai nagyon nem voltak rosszak. Zida-ból is volt pár kellemes darab, bár vagy ezek voltak átcímkézések, vagy ezeket címkézték át, már nem tudom.
Ipari PC-ből az az igazán jó szabvány, amin az alaplap is csak egy kártya. Az "alaplap" meg csak egy NYÁK sok PCI/PCIe/ISA csatival, meg egy tápdugóval... Persze rackbe szerelhető, porszűrők mindenhol... (P4-ből még volt olyan kártyás alaplapú ipari PC, amin ISA slot is volt)
@quailstorm : Ilyen upgradelhető lapokat szívesen látnék mostanában is.
-
-
DJGABI
addikt
válasz
E.Kaufmann #19972 üzenetére
"Lásd a T&T videókat a youtube-on"
Büszke vagyok rá hogy helyi, de legalábbis környékbeli a srác. Az Acer Windows telepítésen mondjuk nagoyn meglepődtem, milyen körülményes is lehet egy új cuccnál. [link]
Új hozzászólás Aktív témák
lo Sokan találkoztunk már olyan ismerőssel, "üzletféllel", aki minden segítséget ingyen szeretne, és azt is...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kézilabda topik
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- iPhone topik
- E-book olvasók
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- EAFC 25
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Autós topik
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- További aktív témák...
- Iphone 12 Black 64Gb független 87% akku
- LG 27 Odyssey 144Hz Gamer monitor
- 27% Számlával! HP Gaming! 16.1" IPS 144Hz / 7640HS / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 512GB NVMe! BeszámítOK
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L13 Yoga Gen4 X360 Érintős! Ryzen 7 Pro 7730U 16GB RAM / 256GB SSD Magyar
- BESZÁMÍTÁS! 500GB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic 7 Pro 512GB / 12GB RAM / Fekete / Független / Újszerű állapot / 3 év gyári garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA SilverStone 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest