Hirdetés
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MárkaLánc
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
-
LOGOUT.hu
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Facebookon jött egy óccó telefonra :
"Telfookaveni"
Ennyi.Mutogatni való hater díszpinty
-
KROK640
nagyúr
Mondjuk úgy, hogy a fejekben létezett. Elterjedten hittek ebben az emberek, hogy majd pár év múlva ez így lesz, különben nem épültek volna ezek a monstrumok.
Nagybátyáméknak is azért van 3 (pincével 4, padlással 5(!) ) szintes házuk, mert egyrészt fontos volt, hogy magasabban legyen a háztető mint a szomszédoknak, hiszen így látja a falu, hogy márpedig náluk VAN (pénz), (azt, hogy hogyan és miből inkább ne firtassuk, de erkölcsileg minimum is megkérdőjelezhető) valamint, hogy itt fog élni majd nagyszülő, szülő, gyerek, gyereknek a gyerek, és mindez lehetőleg egy időben.
Aztán nagyszülők kihaltak, szülők élnek ott, gyerekek leléptek városba/külföldre, és most tök jó 400nm-et fentartani két emberre. (90 körül mikor bejöttek a nyugati autók, akkor 1-es Golffal jártak, meg vettek egy Mercit ami a kertben a garázs előtt állt, hogy lássa a falu, hogy nekik pár éves Mercire is telik - igaz, hogy az autó önmagában mozgásképtelen volt, de kert dísznek ott rohasztották hosszú évekig)Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
-
-
berek21
őstag
válasz aprokaroka87 #76563 üzenetére
Te a logikát keresed, ami itt nincs. Ez hűtő, ami nem hűtő. Teccikérteni!
Lancia Delta III eladó!
-
koko52
nagyúr
válasz berek21 #76562 üzenetére
Hűtő, de már nem hűt Ő! Vagyis tyúkól.
[ Szerkesztve ]
"Meglepetten néztünk Európára, arra, hogy mennyire nyitottak az országok, és vannak, akik csak úgy magukhoz veszik a bevándorlókat, fel nem ismerve azt, hogy egy napon a saját hazájukban kisebbséggé válhatnak."-Ernst Roets
-
kenwood
veterán
[link]
Vajon a 250-350 a heti ber lenne itt ?
Mennyit kereshet itt a call centeres , 100k netto ?[ Szerkesztve ]
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
F.E.K..
senior tag
válasz kenwood #76567 üzenetére
"php telepítése"... No, ilyet se igen láttam még álláshirdetésben
Ez volt sz a rész amit maguktól írtak be, a többit másolták valahonnan...
(A felkínált bérsáv meg... Desktopos kollégák felette keresnek a jelenlegi munkahelyemen... Szóval mindent IS, olcsóért...)
Legyen olyan szép és vidám napod amilyet csak szeretnél!
-
koby11h
őstag
válasz kenwood #76567 üzenetére
Az erős, nem tudom megsaccolni, de kb. 15 éve kerestem bruttó 250-et, vagy még régebben!?
Félre ne értsd nem keresem magam halálra, de annál amit ott elvárnak nyugodtabb munkám van kicsivel több fizuért. Laptopot meg raktam össze magamnak mások hulladékából, el vagyok vele
Amit felénk adnak laptop céges használatra arra egy portable appot nem rakhatsz fel kb., net szűrve és naplózva van, tárolt tartalom rendszeresen ellenőrizve... szóval az nem juttatás kedves munkáltatók, hanem munkaeszköz!"C3PO egyetlen igazi hibája, hogy választékosan fejezte ki magát a sok bugris között..."
-
törölt tag
válasz KROK640 #76547 üzenetére
A több generáció együtt lakik dologgal nincs baj, vidéken ma is sok helyen van így.
Az erőn felül a probléma, mert normális esetben a többgenerációs kérdést nem kastéllyal akarják megoldani ami kiáll az utcaképen felül magamutogatva, hanem több kisebb házzal amit fenn is lehet tartani. Ha elköltöznek se marad hátra akkora rezsidíj. Egyébként is jobb, ha külön tudnak lenni, mint egy nagy házban. Régebben a nyárikonyha vagy nyári lak is elterjedt volt, sokan azt építették át a második generációnak és abban laknak. Vagy kiadták szállásnak.Lehet egyébként levinni a rezsijét egy ilyen monstrumnak, ha beköltöznek egy szintre, a többit meg lezárják, víztelenítik stb. Pusztulni fog cserébe, de nem kerül vagyonokba fenntartani.
Az ingatlanárak meg a vicc kategóriában vannak, a turizmus meg a családalapítós támogatások tönkretettek mindent. A teljesen lepusztult falvakban távol a városoktól kapni reális áron házat, cserébe napi 1-1 óra autózás a munka oda és vissza, de ha egy kóla kell is autóba kell ülni érte. Vagy a városok nyomortelepeinek környékén kapni még olcsó házat. -
koby11h
őstag
válasz #89309696 #76570 üzenetére
Eladtuk a nagyszülői házat vidéken 16-ért, beletoltak 8-at, most 38-ért akarják eladni.
Az utcában a következő eladó ház majdnem olyan állapotban 25. Azon kívül van még szintén az utcában 9-15-22-ért is különböző állapotban 700-900 m2 telekkel (nagy kert).
Mindenki kíváncsi mennyiért fog elkelni!
Most egyébként felénk mindenki profi házfelújítónak hiszi magát és abból akar megélni... Az ócska falakat belülről leverik, újravakolják, cserepet cserélnek, vezetéket, csövet, nyílászárót, burkolatot és kész. Aztán ugyan úgy vizesedik fel a fal, szigeteletlen a ház háta, gazos a "tündéri kiskert"...
Az ingatlan árakat a videokártyákéhoz tudnám most hasonlítani. Csak itt nem bányászokkal van tele a környék hanem TISZTELET A KIVÉTELNEK!!! de nyerészkedő kóklerekkel"C3PO egyetlen igazi hibája, hogy választékosan fejezte ki magát a sok bugris között..."
-
kenwood
veterán
válasz #89309696 #76570 üzenetére
Nem csak a turizmus es a csok.
kb. 7-8 eve meg siman 100-110k nettot keresett egy tesco penztaros.
Manapsag mar a duplaja alatt utcaseprot se nagyon talalnak.
Az arak szinte pontosan lekovettek a berek emelkedeset.Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
törölt tag
válasz koby11h #76571 üzenetére
Igen ez itt is megy, több ház is áll, mert az új tulajok fel akarták újíttatni hamargyorsban, de közölték velük, hogy bontani kell alapig a szerkezeti állapota miatt. Persze úgy meg nem adja ki a matek, úgyhogy azóta is állnak ezek érintetlenül.
A szálláshelyek melletti telkekért 15-20-25 milliókat kérnek. Üres 700nm körüli telkek. Mert abban a vágyban vannak, hogy amit megvett pár éve negyedáron, azt majd most a turizmus miatt bővülni akaró szállóhelyek megveszik. -
törölt tag
válasz kenwood #76572 üzenetére
A pontos lekövetés valóban probléma, mert emiatt ugyanott vagyunk, mint 15 éve. Hiába nő a fizetés duplájára, ha minden más is annyit drágul. Én is érzem egyébként, hogy wow mennyivel többet keresek, mint 10 éve, de semmivel sem vagyok előrébb vagy csak minimálisan.
[ Szerkesztve ]
-
Cs1csó
félisten
Ez a része elhanyagolható, sőt szerintem a nagyvárosi AirBnB-t leszámítva a turizmus sem fontos. Egyértelműen a CSOK és a hozzá kapcsolódó megoldások hajtják az árakat:
+ nincs bérlakásépítési program
+ a magyar társadalom mentalitása: SAJÁT LAKÁSTDe a legfontosabb a CSOK - és a hozzá kapcsolódó dolgok - jelentik.
-
kenwood
veterán
válasz Cs1csó #76575 üzenetére
Nyilvan elhanyagolhato,hogy 7-8 eve egy segedmunkas az epitkezesen kapott 150-180 nettot,most meg 20k a napidij.
Eszre se veszik a kulonbseget.Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
mpo
veterán
válasz koby11h #76578 üzenetére
Akkor még EUR se volt csak márka, és még volt NDK is.
Persze nem írtam, hogy forintban kerestünk annyit 40-45 évvel ezelőtt.
Apukám még kettőnyolcvanasnak hívta a lecsókolbászt, pedig akkor már 28 Ft volt.
Idővel lett 280, most nem tudom mennyi.[ Szerkesztve ]
Ha érted, akkor már elavult.
-
envagyok
veterán
"kb. 7-8 eve meg siman 100-110k nettot keresett egy tesco penztaros."
Most meg 160 körül...
És főleg most a válságban simán elvárás, hogy örülj ha munkát kapsz a minimálbérért.
Meg azóta legalább a duplájára emelkedett mindennek az ára.
Itt Győrben is szépen lehet keresni Audinál a soron, csak épp senkit sem vesznek már fel, és a régieket is hajigálják szépen csendben kifele a cégből, hogy ne tűnjön még csoportos leépítésnek, de mégis az. A Home Office-ozó alsó-közép vezetők is nem feltűnő mennyiségben de szépen sorban kapják a felmondó emaileket, hogy akkor ennyi volt.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz envagyok #76580 üzenetére
Ez nagyon függ a területtől. Itt is ilyen 200 alatti értékek vannak a segédmunkásoknál, de Budapesten ez tutira van a duplája, ismerős üzemében a kezdő 240, a többi 300 és még ő mondja, hogy nincsenek túlfizetve amúgy, szerencséje van velük, hogy ennyiért elvállalják. Nem véletlenül csődül a nép a fővárosba meg a néhány nagyobb városba.
A járvány hatása a fizetésekre más téma, mert az csak időszakos.
[ Szerkesztve ]
-
-
törölt tag
válasz envagyok #76585 üzenetére
Kocsikat elverte a környezetvédelmi szigorítás is pluszban, nemcsak a többi. Az autóipar úgy halott ahogy van ebben a formában, legalábbis magánszemélynek újonnan és pár évesen mindenképp. Sikeresen át is léptük a 15 évet átlagautó életkorban. És ez az átlag, nem a medián.
[ Szerkesztve ]
-
kenwood
veterán
"Eladó a címben is említett alaplap tökéletes állapotban.A foglalatban az érintkezők nem.tudom a pontos megnevezést hibátlanok."
Bank Ban ?
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
válasz #89309696 #76586 üzenetére
Nana, itthon halott. Jobb helyeken azért sokkal újabb az autópark.
Az EU norma meg pár évvel ezelőttig teljesen rossz volt, ne csodálkozzunk, hogy a gyártók mindenfélét elkövettek hogy be tudják tartani - lettek is szénné bonyolított motorok, dízelbotrány, stb.Mutogatni való hater díszpinty
-
-
-
MasterMark
titán
Na lassan ott tartok, hogy akkor elengedem ezt a használtan vásárlás dolgot.
Switch Tax
-
megott
aktív tag
válasz berek21 #76597 üzenetére
Csak a csillagos!
Volt ilyenem, imádtam, selymes hathengeres duruzsolás, ha kellett megindult, akkor olyan volt a Millennium Falcon hiperűrugrásnál, kicsit gondolkodott, majd összefolyt a táj, hátul dobott egy diszkrét őzbarna pamacsot, az elégetlen gázolaj miatt (ezalatt a bébifókák felsírtak), a viszkókuplung felért egy turbina hangjával. Odabent viszont csend és a fokozódó G hatás csak tolt bele az ülésbe.
Aki másnak gedezbider, maga kenész fence!
-
envagyok
veterán
válasz megott #76598 üzenetére
Azért a sorhatos bmw 3000-es dízel se kutya.
Nekem azzal volt csupacsupa pozitív élményem.
530d ment mint az állat, szolíd 7l fogyasztással steptronic váltóval. 120k km-el vettem, kb 240 körül adtam el, talán fékpofát ha kellett cserélni olajcserén kívül.
Vagy a 3000es s6 benzines[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest