Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
-
LOGOUT.hu
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricshard444
veterán
Ó, eddig hogyan nem vettem észre ezt a topikot? Mindenképp a kedvencekben a helye.
[ Szerkesztve ]
Vannak dolgok...
-
ViZion
félisten
válasz ricshard444 #11951 üzenetére
Megfogod bánni...
Agyvérzést lehet kapni néha, hihetetlen, h egy-egy "fajtársunk" khmmm... megáll az egyedfejlődésben.Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
ViZion
félisten
válasz Ed3r_X_ #11953 üzenetére
seniman: rá kellene írni, hogy van pendrájvról futtatható linuxod, rajta van pár tesztprogi, elugranál vele...
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
MK VII
veterán
Tudom megint a gémör, de akkor is..
Szupergyors fullHD gémör PC a legújabb játékokra hangolva!
Pofám leszakad..(#11951) ricshard444
Ugye, hogy ugye! -
MK VII
veterán
Egyszer találkoznék a lófogás honlap szerkesztőjével, szerintem hatfelé törném a kezét..
Hogy lehet ennyire rakás szar egy kereső egy oldalon.
Persze, hogy a legelső találatoknak közük nincs Veszprémhez, de még a következők közt is csak elvétve találok Veszprémi hirdetést.. Konkrétan a hatodik oldalig kellett elmennem, hogy találjak egy helybelit..[ Szerkesztve ]
-
MK VII
veterán
válasz shteer #11960 üzenetére
Tök mindegy, mert, ha kikattintom akkor is mindenféle megyéből vannak hirdetések.. Mucsajbasznádról meg a tököm tudja honnan még.
Amúgy kb évente 2x járok jófogáson és így nem nagyon finomhangolom a keresést..
Veszprémet állítottam be akkor baszki Veszprémet tegye be na a világ másik végét..
Ééééted.. -
gozso
őstag
2015.11.24-én tettem fel egy kérdést az eladónak. ma, 2015.12.10-én válaszolt is rá...
fél vese eladó..., szivárványhártya ugyanitt
-
66zio
aktív tag
Egy furcsa vásárló kérdezett tőlem, de olyan kérdéseket tett fel amire kérdéssel kellett válaszolnom mert nem bírtam rájönni mit akar kérdezni. Azután 11.27.-én írta, hogy „Még ma utalom a pénzt”. Ez nem történt meg. A beszélgetésből már számítottam erre. Aztán most decemberben 8.-án jött kétezer forint a bankszámlámra. Néztem, hogy ez meg mi. Aztán rájöttem, hogy ő utalt. Még szerencse, hogy jófogáson vissza tudtam keresni az üzeneteknél, mert annak az oldalnak szokása törölni az üzeneteket bizonyos idő után.
Írtam neki, hogy „Megjött a pénz”, „Feladtam a csomagot”, de azóta se reagált. -
66zio
aktív tag
válasz norbert1998 #11966 üzenetére
Szerk: 11.25.-én
Amúgy ez elég bosszantó. Nagyon sokan vannak akik csak úgy feljárnak kérdezősködni az aprókra. Vásárolni egyik se akar. De a legjobbak azok akik kérdeznek, pár órán belül válaszolsz majd egy hét múlva kérdez és ezt elismétli párszor. Persze a végén nem vesz semmit és még annyit se nyög oda, hogy: Bocsi mégsem kell.
-
norbert1998
nagyúr
Én már lassan oda fogom írni az apróimhoz, hogy aki előbb jön, előbb fizet, az viszi, mert elegem van abból, hogy holnap akkor elmegyek érte, aztán anagy büdös lóf@t jött el, azóta jön érte...
Aztán felhivom telefonon afaszit, hogy mi van, erre meg azt mondja, hogy téves... Azt a számot hívtam fel, amin ő hivott engem, nehogymár téves legyen vaze -
ricshard444
veterán
válasz norbert1998 #11968 üzenetére
Nekem is az elmúlt hetekben volt egy ilyen "vevőm", 3x ígérte, hogy eljön a cuccért és nem jött, végül eladtam másnak, 1.5 hét tartogatás után meguntam a várakozást. Megírtam neki, hogy így járt és ennyi, de nem is reagált már...
Másik példa:
Az is szuper, hogy mindenképp rendeljem be a terméket, tuti fizet, holnap utal. Mondom rendben van, ha holnapig utalsz, akkor berendelem a terméket, még aznap este. Nos, azóta 2 hete nem volt fent és aranyosan egy GTX 980-t szeretett volna, telefont nem veszi fel...
Míg nincs az ember kezében / számláján a pénz, addig erőfeszítést nem érdemel az ügy, mert ígérgetni bárki tud...
Egyébként elolvastam pár oldalt, hát vannak beteg dolgok.
Vannak dolgok...
-
gozso
őstag
válasz norbert1998 #11968 üzenetére
sajnos, ez most nálam is játszik, hülye vevő vagyok... hetek óta hitegetem az eladót (személyesen régről ismerem, felesége kollegám volt anno )
kb 8km-re van tőlem (egyébként szülővárosom) de egyszerűen képtelen vagyok eljutni. most azt írtam neki átutalom a pénzt, a cuccért meg majd megyek valamikor...
minden iskola ilyenkor hülyül meg, meg minden pályázatot ebben a két hétben akar mindenki lezongorázni...tiop ellenőrzés, tiop új eszközök, mindenhol most akarják a netet bővíteni...[ Szerkesztve ]
-
norbert1998
nagyúr
válasz ricshard444 #11969 üzenetére
Az szép dolog
Gozso: Téged nem ismerhetlek valamelyik topikból, ezen kívül? Okostelefon vásárlós vagy xperia sp, még régebbről?
[ Szerkesztve ]
-
gozso
őstag
válasz norbert1998 #11971 üzenetére
van egy topic ahonnan ismerhetsz (ha ügyes vagy megtalálod bár túl fiatal vagy hozzám ), de az nem az okostelefon... ez év szeptemberéig nokia 6230-at használtam, most van már droid... de nem szeretem, nem értem, idegesít
[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
Q6600 helyi hirdetés, kapsz hozzà kalapácsot is.. Nekem zavaros az egész, de ha van itt valaki aki tudja értelmezni.. Az ár gondolom egy nullával el van írva..
OEM = alaplap dobozát kidobták, hátlapját elhányták..
-
wolfman
veterán
válasz bullseye #11980 üzenetére
Bocs, lejárt a szerk. idő.
Erre én is kíváncsi leszek, hogy kik mennyien fognak jelentkezni.
Az a jó, hogy a síléced meg Blizzard, azok meg jó játékokat írnak, jó csapat, biztos lesz rá jelentkező.
Meg írhatnád, hogy Tefal olyajsütő 3Gb memóriával, 256bit-es!„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
AtHoS
nagyúr
A jövő marketingeseinek jeligéje: "Ha szeretnél róla tudni valamit nyugodtan érdeklődj!"
[ Módosította: Speed® ]
read-only mode on the forum
-
zoltanz
nagyúr
Fickó hirdet egy Hi-Fi erősítőt, "helyhiány miatt". Kérdezem csere másik erősítőre? Rendben érdekel.
-
félisten
Jaj, de jó ez a topic! Igen, sok az idióta és az aki link. Legutóbb amire berágtam, de úgy rendesen és ment is a Pü meg a tiltás, hogy megbontottam egy laptop LCD-t, ami nem épp kellemes dolog, mert azt jellemzően a hátlappal együtt kapni, de itt az nem kellett. Kitaláltam egy szép árat, persze körbenéztem előtte nem volt elszállt. Minden flottul ment, kaptam címet is ahol ha jól rémlik 240 noti volt (írta a fazon) még mert egy cég és kellett az én LCD-m. Becsomagoltam ráadásul, erre egy laza, köszi de találtam olcsóbbat pü jött. Hát töröm el a kezed ember. Megbontom neked, becsomagolom, meg van dumálva erre lefújja.
Aztán van függőben egy pontosan 3 hetes üzi is amiben valaki laptopot keres és arra vár mit mondok neki. Azóta sem lépett be. HA tudná, hogy az amiről szó van elment sőt még azóta 3 és már nincs is ami neki kell. A szörnyű az, hogy totál szimpatikus volt az illető, sőt!
Valami változott, mert jó 5 éve még nem így mentek a dolgok, én itt pár hét alatt több mérget ettem mint korábban évek alatt. Minden olyan döcögős és nehéz és gyanakvó és a tököm kivan ezzel, hogy mindig azt bizonygatom ami tény. Vagy megeszed a szöveget, hogy jó vagy csá, nekem erre sem időm sem türelmem. Persze ez nem az első üzi után van, hanem a 126. után. Minden viccel félretéve írtam ezt.
Tűnhetek pöcsnek, valóban ha elszalad a hangyám 0:21-nél.2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
ricshard444
veterán
válasz Kolondrum #11995 üzenetére
Szép menet.
Sokkal több a felhasználó, mint pár éve és a bizalmatlanság valóban nagy probléma. Szerencsére a rangom és a múltam miatt 90%-ban leokézzák a dolgot, de ha most lennék újonc, akkor valószínűleg nem sok babér teremne. Így is 5-ből 2 embernek kell mondanom, hogy nézzen utánam, nem egy helyi banda feje vagyok, aki lehúzni jár másokat ide, aztán nagy nehezen belemennek, de régen ilyen bizonygatás nem kellett.
Persze amennyi hírt olvasni mostanság a csalókról, megérthető valamilyen szempontból.
[ Szerkesztve ]
Vannak dolgok...
-
seniman
veterán
válasz ricshard444 #11996 üzenetére
Nem tudom régen hogy ment,de mostanában van olyan,hogy naponta több simlist is jelenteni kell.Egyik nagyobb hazug,mint a másik.
PSN:seniman77-----> https://psnprofiles.com/seniman77
-
ricshard444
veterán
válasz seniman #11997 üzenetére
A sokkal kevesebb felhasználó miatt nem volt ennyi az biztos. Én azért hagytam abba az aktív fórumozást 2-3 éve, mert a légkör is megváltozott. Régen a topikokban szinte már családias hangulat uralkodott, manapság pedig azt élvezik az emberek, ha beleköthetnek a másik tévedésébe vagy véleményébe és csak vitatkoznak. Van még pár ilyesmi topik, ahol a megszokott tagok beszélgetnek vagy ha jön is új, akkor tesz hozzá a topik értékéhez, de nagyon kevés van már. A létszám növekedésével olyan emberekhez is eljutott a fórum / apró, akik csak rombolják /jelen esetben a bizalmat is/ a színvonalat.
Remélem ez nem számít Off-nak itt és alapból ez egy ilyen beszélgetős topik (is), ha nem, akkor elnézést kérek.
[ Szerkesztve ]
Vannak dolgok...
-
zoltanz
nagyúr
válasz ricshard444 #11998 üzenetére
Számítógéphez meg a focihoz mindenki ért. (te hülye vagy mert az sem tudod mit jelent a Gamer)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest