- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
-
LOGOUT
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
SUPREME7 #113153 üzenetére
na erre a készülékre mondják, hogy halmozottan hátrányos helyzetű.
van benne egy valószínűleg crt projektor, ami egyesíti a projektorok és a crt kijelzők hátrányait, és ez a projektor be van rakva egy dobozba, ami így egyesíti a crt projektorok és a naaaaagy dobozú tévék hátrányait. ezért mindenképp érdemes darut bérelni ésvagy korlátot bontani.
és mindezt annyi pénzért, amennyiért egy sokkal újabb, legalább ekkora, tizenötször jobb képű tévét lehet kapni. -
opr
nagyúr
válasz
SUPREME7 #110719 üzenetére
Elaludt... Kiváló kifogás lenne (nem), azt az apróságot kivéve, hogy nekem már az nagyon sokat elmond róla, hogy tartozik valakinek, aki nem valami haverja, bőven határidőn túl, és úgy egyáltalán tud aludni. Illetve úgy gondolja, hogy ez egy jó kifogás.
Mármint, hasonló szituban én biztos nem tudnék rendesen aludni, nemhogy csak úgy "hupika Béláim, bocsi bocsi, épp a csomagodnak énekeltem az esti boci boci tarkát, oszt nem hiszed el, kiütött engem is!" - hát, jah. Nem hiszem el...
-
cidalain
veterán
válasz
elaludt?
és bezárt a Foxpost automata?
nem hiszem el, hogy valaki ekkora segget tud csinálni a szájából. Nincs plusz x perce semmikor a nap folyamán, hogy odaugorjon egy rohadt automatához? Ha mást nem este tévé nézés helyett bepattan a kocsiba, és rászán 20 percet.Múltkor asszony is lebeszélt egy Packeta feladást, a vevő intézte a fuvart, kaptuk a kódot. de így kóddal nem lehet az utca végén lévő automatába beletenni, csak Packeta ponton. ami nincs nálunk. másik településen 2 hétig zárva volt a packeta pontos bolt (karácsonyi szünet). egy harmadik településre kellett elkocsikáznom feladni a könyvet, amiért kb 1000 forintot kapott az asszony. Megérte így? rohadtul nem, de ha már le lett beszélve, akkor ez van.
-
válasz
"tegnap azért nem adta fel, mert elaludt
"
Neki meg nem 3 betű a nickje@gyulaszu : "Ergo ha nincs hely akkor én sem tudom beletenni, "
De, mert közben szedik ki a címzettek, a Fox-os arc viszont nem minden nap hoz újabb adagot.Bármelyik automatán feladhatod a csomagot, csak a célautomata kötött
-
válasz
SUPREME7 #110703 üzenetére
Azért 3* leírja hogy legkésőbb holnap, ma feladja, aztán eltelik 8 nap közben..., nem, nem reagálod túl!
Legkésőbb holnap adja fel, oldja meg, nem hitegetek senkit napokon át, többször is.Arról nem beszélve, hogy tegnap próbálkozott feladni, de nem sikerült, hát akkor ma miért nem ment máshová ahol sikerült volna feladni?...
Remélem happy end lesz, és ha valóban úgy van ahogy írja, akkor is felmerül hogy valami nem ok. -
-
válasz
SUPREME7 #109372 üzenetére
Milyen lehet, amikor valakinek rosszat akarsz?
ON :
User megvesz egy nagyobb darab cuccot futárral. Ő küldi. (Nem, nem átverés, elutalta a pénzt, rendelt futárt.) Futár hív :
Itt vagyok az Attila utcában!
Mondom OK, viszem, de nem látlak az ablakból...
De hát ő itt van.
Mondom József Attila u.?
Nem, Attila utca!
Akkor azért...Ő nem tud átjönni, nem tudja, mikor ér ide, stb.
Kösz GLS. -
KROK640
nagyúr
válasz
SUPREME7 #100814 üzenetére
Azért egy "elkelt"-et igazán írhattál volna neki
(még akkor is ha nem).
most árultam egy PS4-et, egy darabig a kutya nem írt ám, utána egyszerre hárman is. Az egyik arról érdeklődött, hogy milyen firmware van benne. Mondtam neki h másnap megnézem. majd írtam neki h más ettől függetlenül elvitte, szóval elkelt. Felfogta. -
-
Gyuri27
félisten
válasz
SUPREME7 #51748 üzenetére
Figyi tesa. Ha 2 hét alatt 5 tulaja volt a telónak akkor 2 lehetőséget tudok elképzelni.
Vagy szar a teló így mindenki továbbadta.
Esetleg lopott a teló (ezt nem hiszem de benne van). Vagy részletre lett véve egy talált személyivel (hajléktalan papirjával kannásborért).Ha minden tiszta egy teló (bármi körül) ott 2 héten belül nincs 5 tulaj.
-
envagyok
veterán
válasz
SUPREME7 #51741 üzenetére
Ott már eleve gyanús, hogy a hirdetésben nem a készülékről készült kép szerepel, hanem netes.
A vevő is hülye ilyenkor, ilyen esetben az első dolog amit kérek, hogy küldjön képet elölről, hátulról, és valami bizonyítékot amivel ellenőrzöm a garit.
Addig ne is postázza senki. -
válasz
SUPREME7 #50503 üzenetére
Lehet igazad, de eddigi üzleteim során nem kértem számon soha senkit, ha valaki feladta, pláne ha nem újonc, egy ezer forintos tételnél meg véletlenül sem követelőznék képek után. Ha azt mondtam feladtam akkor feladtam, ennyi erővel miért az milyen hogy hazugnak néz?
-
válasz
SUPREME7 #49929 üzenetére
Ez azért nem igaz, az apple-nél gondolom nem bohóckodnak a töltővel garinál, leadja a készüléket és cserélik újra.
Ez a töltő nem az iPadhez való, erre nem élhet garancia, tehát nem az iPad meghibásodásáról van szó, hanem ha a töltő lesz hibás (amire a túlzott igénybevétel miatt esély van). -
-
válasz
SUPREME7 #49902 üzenetére
ha hajlandóságot mutat rendezni
A negatív után.
A vevőnek honnan kellene tudni hogy nem gyári tartozékokkal eladó valami ha új, garanciálisként van hirdetve?
Kérdés, mennyire használható így, illetve honnan tudjuk hogy rendezte volna valóban ha a vevő teljesen eltűnt?
Ezen felül a garancia feltétele általában a gyári tartozék használata, oké hogy ez elmélet meg nehezen bizonyítható, stb., és akár a kompatibilitási listában szerepelhet is ez a páros, de szerintem is közölni kellett volna hogy mit takar az 'új, garanciális' leírás.Kérdés, mennyire vállalja be a garanciát a gyártó amennyiben a töltő tönkremegy.
Negatívat meg nem az ezer forintos kacat miatt kapta hanem a hiányos tájékoztatásért.
Másfelől valóban egy olcsóbb dolog miatt kapta, de ez csak rajta múlt.Azt is érdekes lenne tudni, hogy zajlott a kommunikáció - a negatív értékelésig vajon felajánlotta-e a visszavételt vagy bármi mást?
-
-
-
Vangelis
félisten
-
-
kenwood
veterán
válasz
SUPREME7 #48929 üzenetére
Igen. Van nehany olyan ember, aki tenyleg ugy van vele, hogy neki nem kell javitott cucc,es amint beszarik,veszi a masikat,azt meg eladja szare-hugye.
Lehet,hogy egy 100 forintos kondi,vagy egy uj bios,es hibatlan.
A tobbseg viszont eloszor minden kovet megmozgat,aztan amikor belatja, hogy GTK. ,akkor meghirdeti majdnem hibatlannak -
pomorski
őstag
válasz
SUPREME7 #48829 üzenetére
Én pl. nem szívesen adok meg a hirdetéseimben (vagy adatlapomon) telefonszámot, mert nekem nem hiányoznak a szellemi fogyatékosok hívásai, illetve SMS üzenetei. Én úgy vagyok vele (bár lehet, hogy ez az én szegénységi bizonyítványom), hogy ha valaki nem képes velem írásban kommunikálni, akkor inkább ne kommunikáljunk sehogy sem, ebből kifolyólag ne is üzleteljünk! Nem idegelem magamat a telefonálgatós félkegyelmű hülyékkel... A telefonszámom egyébként szerepel az adatlapomon, de amióta fent van pár éve így, azóta még csak egyszer hívott valaki.
-
-
kenwood
veterán
válasz
SUPREME7 #46648 üzenetére
Gondolom kiderult, hogy hazugsag volt az egesz,es a helyi sufnin kivul senkivel nem vette fel a kapcsolatot a vevo. Innentol mar nem szamit, hogy a lap hibas-e, vagy csak bios/ram para, van-e rajta fizikai serules. Tett egy bejelentest,megvadolt valakit ugy,hogy az egesz valotlan allitasra epult, majd az ezzel kapcsolatos kerdesekre erdemben nem valaszolt,esetleg elismerte/kiderult, hogy tenyleg kamu.
Biztos vagyok benne, hogy nem lenne kitiltva,ha a Radium, vagy az akitol a Radium vette a lapot, igazolna, hogy valoban nem garis mar lap,es nyelvesz elott is probalkozott mar valaki gariztatni.
Ez utobbi azert eleg sulyos vad,valljuk be. -
Popes
őstag
válasz
SUPREME7 #46648 üzenetére
Az összes hsz-a törölve lett a csalósból és már nem emlékszem hogy kivel volt gondja, viszont kár hogy ilyenkor nem derül ki hogy ki volt a hunyó, és mi alapján. (ja az kiderült hogy karoly lett kib@szva de a miért az nem) Azért annyi bent maradhatott volna hogy ki a hunyó és miért.
-
kenwood
veterán
válasz
SUPREME7 #46637 üzenetére
eleg kacifantos.
a papiron mas a proci,mint amirol a jelentes szol.
Radium komplett gepre vallalt garit,de megbontasra kerult.
ugy tudom ok mindent ott vesznek meg,ahol a legolcsobb. ha ez szlovakia ,vagy a fulop-szigetek,akkor ott.
lehet,h nincs is az alkatreszekre kulon magyar garia szakvelemeny valami helyi sufniban keszult.
lehet,h csak biost kene frissiteni.
miert nem fotozta le az alaplapon a serulest?
mondjuk mindegy is, mert okozghatta o is a serulest.a linkelt papiron szerepel egy torvenytelen kiteteles "eredeti csomagolas"
fogyasztovedelem allaspontja az eredeti csomagolas megkovetelesrol
-
-
Chaser
legenda
-
Cs1csó
titán
válasz
SUPREME7 #44949 üzenetére
Volt itt egy beszélgetés nemrég linkelve ahol cseten ment a beszélgetés hogy bontatlan a cucc erre kérdezte az illető hogy mennyi mondta hogy x erre mondta hogy tesztelje le mondta hogy oké - kamuzott mivel nem akarta kibontani - de visszaírta hogy kipróbálta hogy jó erre a fickó: mivel már fel van bonva x- 2 ezret ad érte.
(nem pontosan idéztem csak a menetét írtam le)
-
Chaser
legenda
válasz
SUPREME7 #44942 üzenetére
Arra, h nem en vagyok ott, es nagy esellyel te nem fogod pofan verni ( :
Szerk:
Ma erdeklodott egy neni egy kad irant, neki kell, megteszem h masnak nem adom oda? Mikor tetszik erte jonni? Meg decemberben ... ((( : Mondom neki, maga ismeretlennek odaigerne igy, mikozben lehet 2 nap mulva jon mas aki egybol vinne? Azt mondja nem, na mondom, en sem -
válasz
SUPREME7 #38822 üzenetére
Hát gondoljatok, amit akartok, de ha egy termék piaci ára 10k és én kirakom 5k-ra, hogy hagy vigyék, de 500-an bejelentkeznek rá, akkor én is feltolnám 7k-ra(1db-nál persze nem, de ha van belőle vagy 10-20 akkor igen), mert úgy is megveszik, nekem meg több lesz a zsebemben. Nincs rá sehol írott szabály, hogy nem szabad. Hányszor fordult elő, hogy egy webshop is "elírta" az árat és később javították, de természetesen nem kaptad meg.
-
-
chopin42
őstag
válasz
SUPREME7 #38509 üzenetére
Én aprón adtam el a régi cuccaim. Volt olyan eset, hogy felraktam 3 ventit: 2200/db, egyben 6000. Postát te állod. (Bolti ár 3400 körül mozgott). Vevő: megvenném, 5000 postával együtt? Nemet mondtam természetesen, de vagy fél napig kerestem neki a legolcsóbb posta opciókat, plusz leengedtem 5800+postára. A gond az volt, olyan helyen élt, ahol se pikpakkpont, mpl automata, stb nem volt. Csak a jó öreg postai díjszabás. Lényeg: Utánvéttel javasoltam, mivel nem ismerem személyesen, sose kérek előre pénzt. Másnap ír, neki max 5k-t ér, úgyhogy felejtsük el....
Másik cucc, ugyanaz a vevő. Kemény 2 rongyért raktam fel, de szerette volna, ha ebbe benne van a posta is (ami lett volna kb 3k oda, ahol él). Természetesen nemet mondtam.Volt olyan is, szintén a ventikkel amit fent vázoltam, hogy ír XY csávó: tudok-e képet küldeni (nem volt fotó, csak 2 nap után tudtam volna, nekem nincs gépem hozzá
). Írtam: igen, tudok küldeni, de csak holnap után. Nem írt. Közben eladtam helyi arcnak úgy, hogy írt, felhívott, eljött érte, addig jegeltem, megnézte, kifizette. Értékelés, archiválás. Erre ír XY, hogy mekkora paraszt vagyok, hogy eladtam, őnáluk illik tartani az adott szót. Annyit írtam neki, hogy szóval sem mondta, hogy megveszi, és mivel eladtam, okafogyottá vált a képküldés. De azért én voltam a paraszt, hajtotta a magáét, mert mit gondoltam, minek kér képet, meg akarja venni. Tehát az ő logikája alapján el kellett volna küldenem a másik vevőt, aki biztosra mondta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 25
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- EA Sports WRC '23
- Okos Otthon / Smart Home
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Sorozatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- 126 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- 128 - Lenovo Legion 5 (16IRX9) - Intel Core i7-14650HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Apple iPhone 13 / 128 GB / 89% akkumulátor / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged