Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
-
LOGOUT.hu
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
válasz ricshard444 #11951 üzenetére
Megfogod bánni...
Agyvérzést lehet kapni néha, hihetetlen, h egy-egy "fajtársunk" khmmm... megáll az egyedfejlődésben.Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
norbert1998
nagyúr
válasz ricshard444 #11969 üzenetére
Az szép dolog
Gozso: Téged nem ismerhetlek valamelyik topikból, ezen kívül? Okostelefon vásárlós vagy xperia sp, még régebbről?
[ Szerkesztve ]
-
seniman
veterán
válasz ricshard444 #11996 üzenetére
Nem tudom régen hogy ment,de mostanában van olyan,hogy naponta több simlist is jelenteni kell.Egyik nagyobb hazug,mint a másik.
PSN:seniman77-----> https://psnprofiles.com/seniman77
-
zoltanz
nagyúr
válasz ricshard444 #11998 üzenetére
Számítógéphez meg a focihoz mindenki ért. (te hülye vagy mert az sem tudod mit jelent a Gamer)
-
norbert1998
nagyúr
Az egész őkratos-sága miatt van
-
félisten
Hát a rang sem ér semmit azt látom.
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
vwpolopg
őstag
válasz ricshard444 #12104 üzenetére
Na de engem sose hívnak fel akik elkérik a számom Valamit nagyon rosszul csinálok... lehet, hogy rontás van a számomon vagy tudja a rosseb...
Hasonló nekem is volt, régi symbianes időkben, de ő priviben zaklatott napi 30-40x, mindennel kapcsolatban ami symbian... a végén azon filóztam, hogy inkább visszaveszem a telót, csak hagyjon békén, de aztán egyik napról a másikra eltűnt a tag
-
föccer
nagyúr
válasz ricshard444 #12306 üzenetére
Hardverapród voltam pár évig.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest