Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
-
LOGOUT.hu
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
válasz djculture #14618 üzenetére
Eltekintek attól, hogy jogilag és erkölcsileg blődli, amit írtál, kezdjük ott, hogy a hardveraprón nem is látszik, hogy valaki prémium-e. Aki pedig tudja, hogy ez egy lapcsalád, az adatlapok elérhetőek más domainek alól is, és még át is tud írni egy URL-t, attól feltételezném, hogy tud kattintani a csillag melletti linkre is ahol le van írva, hogy mi a prémium tagság.
De lehet, hogy gyorsan kitiltom őt, mielőtt milliárdokat szedne itt össze.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
válasz Chaser #14832 üzenetére
Nézd, 10 évvel ezelőtt tizedennyi felhasználó volt kb., aktív még annyi sem. Teljesen más, egyfajta kamarahangulat volt, mindenki ismert mindenkit. Minden barát, mindenki kolléga volt, full idegenek pacsiztak le egymással. Összedörgölték kis csápjaikat és megállapították illatról, hogy ők egy klub tagjai.
Nem volt ilyen kultúrája az üzletrontásnak, nem is volt ez a mindenbe beleszólok fikakultúra, békén hagyták egymást az emberek.
Most meg mindenki beböffen a másik termékére, és a másik is be van bolondulva ha megszólják a picidrágakisztermékétamithanemtudeladniakkorborulacsaládiköltségvetés. Sokkal magasabb az alap rezgésszám, sokkal jobban ugrik mindenki minden hülyeségre és sokkal jobban is fáj mindenkinek a ráugrás. Baromi nehéz és háládatlan emberei reakciókat mérlegelni, beárazni és szankcionálni. Odakünn a zéletben jogászok százezrei viaskodnak a feladattal jogalkotói, jogalkalmazói szinten egyaránt, a GDP Holdról is jól látható részének felhasználásával, és mégis mennyi hibával...
Mi itt kevesebb mint 10-en foglalkozunk ezzel és a nulla pénz mellett erre csak néhány virtuális funkciónk, a jó ügybe vetett hitünk és a lelkesedésünk van. Amit nagyon erodálnak...
Pár napja is kapott valaki egy értékelést, és kétoldalas fenyegetőző levelet írt három szólamban, kígyóvérrel, denevérbőrre, hogy abba LELKILEG BELEFÁRADTAM, mire elolvastam. Persze arra nem volt képes, hogy leírja, ki ő, mi a hirdetés, de feketeöves energiavámpír volt Az a baj, hogy nagyon gyakori az ilyesmi.14+ éve (én se tudom, nekem is volt több nickem anno), hogy itt vagyok, voltam a második legjobban imádott (persze csak az örök babérkoszorús Den mester után), és enemy of the forum (első és második helyen egyaránt). Megjártam itt a poklot és a mennyet (inkább fordított sorrendben). Olykor saját hibámból, olykor más megvezetése miatt, mindegy ez a múlt, ezen nem tudok javítani. Én jogász-bölcsész vagyok, nem Isten, így a régi hardveraprót nem tudom feltámasztani. Hozott anyaggal dolgozom, azzal, amit kapok. Ugyan van beleszólásom, de sem nem az enyém a cég, sem nem az enyém az utolsó szó. Én használom, próbálom a legjobbat kihozni belőle magam is és a srácokkal is, akik hardverapródként a lelküket kiteszik, miközben a szar ömlik rájuk.
Nem akarok ígéreteket tenni mint holmi pofozkodó családfő, hogy drágám, mostantól minden jobb lesz. Nem is tehetek, nem én vagyok a cég feje. Én csak annyit tudok a jövőről, amit láttam belőle: készül az új apró, pofás, az értékelési rendszer kissé más lesz. Nekem pedig minden egyes tanácsomat egy dolog hatja át: minél egyszerűbb legyen, minél kevesebb moderátori beavatkozás legyen benne, mert annál kiszámíthatóbb lesz.
Régen a véglegekig lemenve mikromenedzseltem / mikromenedzseltünk, ez 600.000 főnél már lehetetlen időben és minden más ismérvben.Nem vagyok a Prohardver egy személyben, csak egy szem a láncban, egy fogaskerék a gépezetben, esetleg csak homokszem a gépezetben vagy csak szellem, ezért a Prohardver nevében nem ígérhetek semmit, de talán annyi megengedhető, hogy bejósoljam: akkor lesz megint minden olyan, mint 10 éve, ha megint az az emberanyag lesz itt, mint 10 éve ÉS ugyanazok a kegyelmi körülmények lesznek, mint 10 éve (a reklámköltések 40%-ra mentek vissza, stb.). "nem indul el egy óra sem visszafelé", ahogy Zolee megaszonta.
Ami rajtam múlik, az egyszerűbb és átláthatóbb lesz.
-
válasz Chaser #14853 üzenetére
Csalók száma is nyilván nőtt, de már kb nincs aki foglalkozzon velük, mert ovis dolgokkal vannak lekötve a moderátorok.
Sokkal kevesebb csalónk van, mint más oldalakon. Egyszer végignyálaztam a jogifórum.hu és az egyik legnagyobb etémájú FB-s csoportot egy nagyobb időszakra, és kb. minden 30-50. bejegyzésben volt hardveraprós kapcsolat. Messze jobbak vagyunk még mindig a Deáknék vásznainál.Amennyiben a moderátoroknak nem azzal telük kb az egész napja
Egy üzletrontás elbírálása gyors és rutin feladatokat, nem azok viszik az időt. Az utolsó 100 jelentésre kerestem most rá és 0 darab üzletrontás volt benne. Sajnos ezt nagyon rosszul hiszed, nem ezzel megy el az idő!esetleg kikérjétek régebbi tagok véleményét
Nem ismeritek a környezetet, amiben megkötözve táncolunk, hogy milyen lehetőségeink vannak (anyagilag, jogilag, hatóságilag, stb.). Én próbálkoztam párszor ilyen ötletbörzével, de miután értékelhető ötlet nem jött be, ellenben elszabadult lakossági fórummá vált a hely, én pedig nettó 2 munkanapig kérdésekre válaszoltam és a "ha már megkérdeztetek, akkor legyél szíves válaszolni a felvetésemre vagy megsértődök" hozzászólásokra válaszaimban lelkeket ápolgattam és magyaráztam a dolgokat (vagy nem, mert éppen emberileg nem voltam olyan állapotban és akkor persze én voltam a szar, hogy kussoltam vagy csak azt mondtam, hogy nem).
De elment egy halom időm, és nem hogy előrébb, hanem hátrébb jutottam Ezt persze lehet úgyis nézni, hogy a büdös dög a magas lóról meg se hallgat bennünket, de gondolj bele, puszta logikával, nekem lenne a legkényelmesebb(!!!), ha valaki okosabb helyettem bogozná a gordiuszi csomókat.Viszont ez megint azt szüli, ha pl csaló az illető ki tudja még meddig marad játékban, mert egy tag nem tette közé.
Ha valaki csaló, akkor jelentik és egyből likvidáljuk vagy kivizsgáljuk.
Ha csak gyanús, hogy az, akkor is jelentik, ezt is megnézzük, de persze sokan egyből beírnak a hirdetéséhez is, addig is látják mások. A jelentések átlagos feldolgozási ideje 30-60 perc alatt van, bruttálisan jó, én amikor máshol leadok ilyen jelentést vagy soha nem jön visszajelzés vagy hetek múlva... -
válasz Chaser #14859 üzenetére
az úgy fair bárkivel szemben ha meg sem próbáljátok, mert így is a legjobbak között van?
Ezt csináljuk nap mint nap, mint írtam, a csalók visszaszorításánál legalább mindenképpen sikeresen. Persze saját magától senkit se tudunk megvédeni. Aki előreutal egy nullnapos újoncnak egy fél minimálbért, az mellé az utcán se állhatok oda, hogy lécci ne adj a pirosnál a kéregetőnek, meg az alapítványosnak az aluljáróban, meg a kihagyhatatlan ajánlatos emberkének.Meg kellene nézni, ha a hsz tiltva lenne mennyivel csökkenne a moderátori megkeresések száma. Egy próbát megér.
Ekkora rendszert, több százezer ember életét nem rángatjuk dróton, egy próbált megér alapon. Nem mellesleg pont a régi tagok szokták verni az asztalt bármi változtatásnál, hogy már megint mi folyik itten? És amúgy is régen minden jobb voltNem azt mondtam, hogy egy nagy fórum legyen, ahol bárki hozzászólhat, only régi tagok akiknek már "kényszerből" is kell legyen némi rálátása dolgokra, akár civilben foglakozik pénzügyekkel akár nem. A jó ötletek nem annak függvénye. Nyilván nem csak neked kellene jelen lenni ph oldaláról, vmelyik tulajdonosnak is egyértelmű, meg bárkinek aki kompetens benne.
Mikrodolgokban lehet és érdemes kikérni a régi tagok véleményét, ezt azt hiszem az előző hsz-ben be is bizonyítottam, amikor szerinted nagy gond volt az üzletrontás moderátori munka részéről, én meg bebizonyítottam, hogy nem, az utolsó 100 jelentésben 0 darab volt.
Kismillió belső információt kell tudni, hogy reálisan lehessen látni a helyzetet. Ti ezeket nem látjátok, így ugyan lehet ötletelni, de máris ott tartunk, amit írtam: azzal megy el az időm, hogy ezekre a kérdésekre válaszoljak, de nem hogy előrejutnék, hanem hátra.
Nektek lehet, hogy egyszerű válaszokat írni, ötletelni, nekem viszont baromi nehéz és hosszadalmas feladat, hogy ne sértsek meg senkit, ne adjak ki csak annyi információt, amiből nem lesz baj, de talán meg tudom értetni, hogy az ötlet miért nem jó, ellenben ne tudjon belekötni senki se abba amit írok, és konzisztens legyen legalább nagyjából azzal a pár tízezer hsz-el, amit valaha írtram, különben jön holnap kispista és háhhá felkiáltással lobogtat egy 2008. július hatodikai hsz-t, amikor már mondtam, tehát háhhá, én egy szar ember vagyok.
Mindez nekem 20 perc / hsz. Minimum.
A ti itt eltöltött éveitek nagyon értékesek, és volt már, hogy születtek ötletek, amelyeket beépítettünk, de abból a szempontból, hogy mennyi információtok van, mennyire látjátok át a Prohardvert, az szerintem 10-25% között mozog abból a szempontból, hogy mennyire tudnátok helyes döntést hozni. És ez nem a hi hibátok, csak ennyire bonyolult a világ, ennyi mindenre kell tekintettel lenni.
Olyan mikrodolgokban tudtok segíteni, pl. ami volt a prémium rendszer körüli kavarásnál, hogy hogy legyen kijelezve, mert ez színtisztán tetszik-nem tetszik dolog, nem kell hozzá egyéb információ, nincsenek vonzatai más területekről.Jófogásból ítélve ha nem lehet valamihez hozzászólni nyilván nem ütközik semmibe.
Az, hogy a hirdetések kommentelhetőek, egy őscsökevény mint a farokcsont, ittmaradt köztünk 15 éven át. Biztos lenne hepaj meg régen minden jobb volt, meg süllyed a ph meg minden, ha megszüntetnénk. Én nem kardoskodom mellette, nekem emberileg 8, hogy ott van-e, moderátorként baj az biztosan van vele. Az biztos, hogy egy régi dolog megint ledőlne.
A jófogáson nincs komment, de a vaterán van, igaz, a hirdető törölheti magától is.Anyagi nyilván nem tartozik senkire, de jogi és hatósági nem titkos, mert bárki utána tud nézni mire milyen megkötések vannak.
A belső statisztikákat kihagytam, ez is fontos, enélkül és az anyagi dolgok nélkül pedig már nem lehet megítélni valamit teljes körűen (lásd feljebb). A jogi és hatósági rész pedig olyan dolog, hogy én nem fogok naprakész tájékoztatókat gyártani ezügyben a teljes környezetről és azt prezentálni, hogy ez alapján ítéljen meg bárki. Addig meg az van, hogy mindenki iderángatja a kis azt hallottam, hogy ez így vagy úgy van passzusait, és aztán az vagy így van vagy nem úgy van... Vagy egy magasabb szintű jogszabály ezt másképp rendezi... Vagy épp a jogszabály szó szerinti szövege nem az, amit ő ért alatta (merta jogszabály értelmezése vagy a jogi bevett gyakorlatok ismerete külön műfaj). És akkor megint ott tartunk, hogy vagy azt mondom valamire szimplán, hogy nem, nem jó ötlet és akkor szar vagyok meg tutibiztos az márpedig működne, csak én nem akarom, vagy elkezdek paragrafusokat idézni és magyarázni, és hopp megint egy 20 perc ugrott és hátrébb vagyok mint előtte. Vagy szimplán csak nem válaszolok. És akkor is én vagyok a szar Egyszerűen ebből jól kijönni nem lehet.Fel lehetne hívnia vásárló figyelmét, hogy minden esetben csináljon képernyő mentést az adott hirdetésről, mivel szabadon módosítható eladói oldalról bármikor.
Na ez viszont meg lesz oldva, komoly tervben van, szép inkrementális változáskövetés lesz hirdetésre, hsz-re, mindenre. Nem, nem tudom mikor, de lezso már foglalkozott vele.Arra is fel lehetne hívnia figyelmet, hogy
Én legszívesebben, kiscsoportos foglalkozásokon tréningezném a vásárlókat és az eladókat, hogy mire figyeljenek, de az emberek leszarják a jótanácsokat, olyan full szimpla retard üzenetek nem mennek át, hogy ne utalj előre. Előreutal egy 8 karakteres senkinek, akiről semmit se tud. De erről már beszéltem. Nem tudod mindenre felhívni a figyelmüket, pusztába kiáltott szó.
Ennek ellenére (és mert igyekszek nem megkeseredett **** lenni) vannak ilyen sorozatok, próbálkozom, de rendszerint úgyis az értelmesebbje olvassa el, nekik meg inkább érdekesség.Értékelési rendszer meg egyebek más téma, de ha már szóba jött, 1-10-ig lehetne értékelni.
A PH egy csatahajó, nem is, nem csatahajó, hanem egy óriási tankerhajó. Nem rángatom a kormányt, mert óriási hullámokat vet, meginog a hajó, és ott áll párszázezer ember, hogy mi a franc már megint?
Röpke példa: amikor átálltunk a kérésemre az email alapú beléptetésre, kb. 2-3 hónapig csak supportáltam embereknek, hogy de miért nem fogadja el a jelszavamat?! De miért kellett megváltoztatni? De nemértem, azonnal segíccsél! Olyan betekintést nyertem a magyar netes társadalom lelkivilágába, ami az enyémen is tuti nyomott hagyott. Csak a félelmetes szót tudom használni értékítélet alkotása nélkül.
Egy ilyen szintű változtatást "nincs vesztenivalónk" alapon nem csinálhatunk meg, vagy nagyon át kell gondolnunk, vagy nagyon alapos ok kell, mint az emailes beléptetésnél. Személy szerint odasettenkedni szoktam a kormányhoz és lassan, észrevehetetlenül, pici lépésekben módosítani rajta, az úgy átmegy, azt úgy megértik, apró lépések, az nem okoz sokkot. Persze ez se sikerül mindig...
Visszatérve az értékelésre: ami lesz, az nagyon-nagyon egyszerű lesz, hogy ne terheljük túl az embereket, és a rendszer beavatkozásmentesen, kiszámíthatóan működhessen. De lesz, és a mostani pontokat is átkonvertáljuk majd, értelemszerűen.6 óra 21-kor kezdtem el írni a hsz-t és most 7 óra 28 van, ez egy teljes órámba került így vasárnap reggel.
Ez több mint egy óra. Csak az itteni hsz-eim több óra munkát vittek már el. Ezt nem véletlen szoktam megspórolni máskor
Aztán még csak beleszerkesztettem és 7:37 van[ Szerkesztve ]
-
-
Az egyes hirdetések linkjét ha már korábban tudtad akkor azt a böngészőbe beütve kiadja a hirdetést. Csak nem listázza ki az apróhirdetési oldalon az egyes termékekköröknél. Sem a hirdetés feladójának az adatlapján.
Persze ennek is van egy kis rövid átfutási ideje kitiltás után pár percig még látható. -
-
-
Csörög a telefonom:
- Jónapot, a hirdetést kérdezem, hogy megvan-e még?
- Jónapot, mire gondol?
- Hát amit árul, hát maga árulja, nem?!Lesokkolt, de1-2 mp után azt hiszem a leghelyesebbet mondtam:
- Nincs.
- Jajóvan, akkor vissszhall. -
-
-
-
A termékről feltett kérdések száma fordítottan arányos a vásárlási valószínűséggel.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz MK VII #25499 üzenetére
Mi a pláne abban, hogy feltesz valaki egy hirdetést, hogy xy dolgot keres x forint és y forint közt.
Tök egyszerű, kéltfajta hirdető van, a horgász és a vadász.A vadász kimegy az erdőbe, űzi-hajtja a hirdetőket és elejti a legjobbat.
A horgász felhúzza a hirdetését a horogra, bedobja és vár a kapásra. Egyszerűbb és kényelmesebb. -
-
Innen indult a topik 5 éve:
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat."5 évig korrekten ment, innentől kezdett el durvulni az egész:
Most már lehet linkelni helyi versenyzőket direktben?Kérek mindenkit, hogy nyugodjon le és térjen vissza a régi kerékvágásba: ne linkeljetek, ne másoljatok ki konkrét szöveget és screenshotot se tegyetek be!
Hogy az üzenet biztosan mindenkihez eljusson, egy napra bezárom a topikot.
[ Szerkesztve ]
-
válasz seniman #26007 üzenetére
5 évig világos volt mindenkinek, hogy mit lehet, utána kezdett eldurvulni és verbális közösségi lincselésbe átmenni a topik.
Ennek lett a tegnapi nappal vége.Ha 5 évig ment rendben a dolog, ezután is menni fog
-
válasz Tomasz72 #26013 üzenetére
Nyeríteni kiválóan lehetett 5 évig úgy is, ha szimplán leírod, hogy mi volt egy hirdetésben. Nem kell belinkelni vagy betenni képben.
De fél éve már elszabadultak az indulatok, és ez nem visz előre, ez nem szolgálja a hirdetések megtisztulását, ez nem a hirdetésekről szól már, hanem az indulatokról, amitől titeket is ugyanígy megvédenénk adott esetben.
Az 5 évig jól ment gőzkieresztés-ventilálás és az utóbbi fél év indulatspirálja között óriási különbség van, ezért léptünk közbe (nem pedig holmi nepperlobbi miatt), ugyanis évtizedes tapasztalatunk, hogy ha egy topikban feloldódnak a gátlások és emelkedik a rezgésszám, azt a tagok átviszik más topikokba is magukkal és tovagyűrűzik.
-
válasz zoltanz #26018 üzenetére
Mi honnan gyűrűzik be, inkább hagyjuk.
Köszönöm, pontosan azon vagyunk, hogy abból az indulatosságból minél kevesebb gyűrűzzék be ide.Pont ez a célja ennek a kis totyiknak, hogy elkerüljük a beugratós dolgokat stb.
Ez nagyon jó és kiválóan meg lehetett tenni 5 éven át linkelés-idézgetés nélkül is, ugye ez után is menni fog?Tomasz72:
"Én megértelek, és néha én is csak pislogtam!"
Ezért kellett közbelépni A topoik mehet ugyanúgy tovább, ahogy 5 évig mentDe például, ha nem idézhetek a hírdetésből, akkor elég nehezen jön át a lényeg...
A lényeget átírod saját szavaiddal, ahogyan ez korábban is ment.Az országban uralkodó sötétségen mi nem tudunk javítani...
De tudunk, ha nem hagyjuk ezt a helyet az indulat martalékául, akkor éppen a topiklakó MK VII aláírását kapjuk: Jobb meggyújtani egy gyertyát mint átkozni a sötétséget![ Szerkesztve ]
-
-
-
Árulok egy széket, a hirdetésben leírtam, hogy az ülőlap magassága 48 cm.
Első bejövő kérdés: honnan mérte a 48 cm-et?
-
-
válasz Tikakukac #27154 üzenetére
Ennyiszer kérdeztem rá az konkrétumokra vagy mondtam, hogy nincs kapcsolat:
1. konkrétumos hsz-em:
Akkor ide jöhet a 3 link, ahol látszik, hogy ő ki van tiltva.2. konkrétumos hsz-em:
A Google cache link is másolható, ezeket a linkeket kérem.3. konkrétumos hsz-em:
Se név, se weblap, se telefon, se város, semmi nem stimmel az általad említett felhasználóhoz4. konkrétumos hsz-em:
Ha valamit meglátásod van, azt konkrétan, röviden, érthetően, tényekkel, linkekkel alátámasztvaÖsszesen 19 hozzászólást váltottunk és nem jutottunk sokra. Sajnálom, ha szerinted tovább kellett volna faggatnom téged ahhoz, hogy jussunk valamire, rengeteg az ügy, arra koncentrálok, amivel lehet haladni.
De maradjunk abban, hogy én vagyok a szar ember, meg a keresztapa az összes csaló mögött, csak hagyjuk már ezt abba, köszönöm.
-
válasz Gyuri27 #27134 üzenetére
Olykor ambivalens érzés fórumozni, mert innen kell mindent megtudnom saját magamról. Az almás sztori megmaradt bennem. Nem tudom, hogy milyen almás sztori, de biztosan így volt.
supreme7:
"ne mondd el a véleményed ami esetleg K urat érzékenyen érinti, mert dühből kibasz "személyeskedés" címszóval"
Az ilyen és ehhez hasonló beszólásod nem vélemény, hanem személyeskedés: "Kalandornak kezd elgurulni a gyógyszer ..."
"Föccernek is elgurult valahova a gyógyszer úgy látom"[ Szerkesztve ]
-
válasz Gyuri27 #27159 üzenetére
Ez egy más hátamögötti, tényként leírt nettó piszkálódás:
Az almás sztori után meg pláne. Nagyon megmaradt benne. De ez van. Megyünk tovább.Ez pedig a jelenlétemben egy szelid, ártatlan, "pici" feltételezés:
Én akkor úgy éreztem megsértődtél picit.A kettő nagyon nem ugyanaz sem súlyban, sem módban. Az igazságtartalmára pedig még rá sem tértem.
És ha közben valaki nem küldi át a linket, hogy szerinted mi volt az az almás, akkor sose tudom meg. -
válasz Chaser #27215 üzenetére
Nem, sajnos ilyen lehetséges, mi is már találkoztunk ezzel a csalások során. "A tökéletes módszer" nevet kapta, mert ha jól csinálják, tényleg nem lehet elkapni az illetőt. Mondjuk az itt leírt csak a módszer harmada, de ő ennyit lát belőle.
Sokszor nem tudjátok mi van mi mögött, mi is csak hüledezünk, hogy ha ezt a szellemi energiát jóra fordítanák, akkor ugyanígy ha nem fényesebben megélnének, emelt fővel.
-
-
válasz SUPREME7 #27439 üzenetére
A semmi kötekedést nehéz elhinnem a hobbijogászos és a többi beszólás után.
Nem akarom senki dolgát megkönnyíteni és támadási felületet nyújtani, így maradok a szűkszavű válasznál, ami szerintetek úgyis hazugság, flegmázás, takargatás, stb. Mindegy, hogy mit válaszolok, úgyis folytatódik a virtuális lincselés.
-
-
-
válasz MK VII #27446 üzenetére
Ilyen fejet vágtam, hogy egy bug, ami már javítva lett, megint itt van.
Ez a meme sértő szerinted? Komolyan nem értem.Lehet, hogy kellene egy olyan fejlesztés, hogy ki mit szeretne, hogyan beszéljen vele az ember: közvetlen vagy formális, mert ami az egyik felhasználó igénye az a másiknak vörös posztó.
-
válasz MK VII #27450 üzenetére
Elnézést kérek, hogyha megsértettelek téged egy mémmel, nem állt szándékomban, ezentúl csak szövegesen írok.
felválaszokat és a hozzá társított, lekezelő hangnemet.
Pont erről írtam pár sorral lejjebb Oldani akartam a hangulatot, viccesebbre akartam venni a figurát, amiből azt hittem, hogy esetleg egy ciki-béna szituáció lesz, pedig gondolkodnom kellett volna, hogy rólam csak a legrosszabbat lehet feltételezni. Erre a fogadtatásra nem számoltam, de alkalmazkodom a jövőben.A fejlesztőnk már foglalkozik az ignorálási problémával.
Végzett vele.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Háztartási gépek
- OpenMediaVault
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest