- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Kempingezés és sátrazás
- gerner1
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kékkutya
csendes tag
A pimoroni-nál megint rendelhető a zero.
-
Celtis
veterán
Kodi wiki oldal
A lényeg, hogy keymap.xml fájlocskát kell létrehoznod userdata/keymaps folderben, amiben csak a saját módosításaid vannak benne.
Például ez annyit csinál, hogy az Alt+Shit+"A" billentyű feliratot vált.
Ebben a példában a definíció globális érvényű, de meg lehet adni üzemmódonként is, ha arra van szükség.<keymap>
<global>
<keyboard>
<a mod="shift,alt">NextSubtitle</a>
</keyboard>
</global>
</keymap> -
válasz
Mr Dini #16281 üzenetére
Szia,
köszi a választ, de lehet rosszul tettem fel a kérdést. SMB persze be van kapcsolva, de nem file-okat akarnék megosztani, hanem komplett média folyamot. Tehát ahogy egy mai okos tv-nél is működik. A telefon össze van "párosítva" DLNA-n, és a telefonnal tartalmakat osztok meg a TV-re.
Vagy én tudom rosszul, és ilyet nem is tud a DLNA? -
HaJózsi
aktív tag
Sziasztok!
A Raspberry Pi 2 Model B mennyire alkalmas médialejátszónak? Amire szükségem lenne a Pi-től, de nem találok a neten infót róla, hogy gigabites Ethernet portja legyen és tudja dekódolni a DTS-HD MA és Dolby TrueHD 7.1 hangokat. Illetve lehet távirányítóval használni? Alkalmas erre a kis gép bármilyen op rendszerrel vagy rossz helyen keresek? -
synar
őstag
Igen, én is egy 2,4 GHz-s légegérrel irányítom a KODI-t, még a boot menüben és a Raspbian oprendszerben is működött. Legfeljebb a specifikus gombokat a Keymap editor addon segítségével testre szabod.
-
-
Sziasztok,
Tegnap be izzítottam a Pi2-t, egy OSMC-vel, és az elmaradhatatlan hyperion-al
Nagyon állat, végre nem akad, szépen futA kérdésem az lenne, hogy DLNA-t hogy tudok OSMC alá állítani?
És nem a megosztásra gondolok a menübe, mert bekapcsoltam és a TV látja a Pi tartalmát, de én fordítva akarnám, tehát, hogy az Pi működjön mint DLNA vevő(?!), és a telefonról tudjak neki tartalmakat megosztani, vagy laptopról. -
Az OSMC Nálatok hogyan indul? Nálam egy rettenetesen elferdült, torz OSMC felirat fogadja a nézőt, a bootlistából nemlátok semmit.
B+
MaCS
-
Celtis
veterán
válasz
Flowtation #16263 üzenetére
Ahogy a többiek is írták, a Pi mindenképpen az SD kártyáról bootol. Viszont be lehet állítani, hogy utána az USB-ről fusson az Openelec.
Én is kigugliztam, te is meg fogod találni. Arra emlékszem, hogy a cmdline.txt fájl így módosul:
boot=/dev/mmcblk0p1 disk=/dev/sda1 ssh quiet -
Celtis
veterán
válasz
Flowtation #16269 üzenetére
Ahogy említettem én bottal sem piszkálom a film infót. Jön magától és nekem ennyi elég.
Emiatt nem is nagyon tudok segíteni. Annyi a sejtésem, hogy a torrentről leszedett filmek mellett van .nfo fájl, amiben benne van az imdb link és szerintem elsősorban ezzel dolgozik a scraper. Csak akkor megy rá a névre, ha nincs link.
A fájl elnevezésekre egyébként van szabály -
válasz
wassermann #16272 üzenetére
Köszönöm a választ
Ezt a képernyőkímélő módot a KODI-ban kell beállítani? Ez azért is érdekes számomra, mert plazma TV-m van és a képernyőkímélő üzemmód egy esetlegesen véletlenül bekapcsolt TV esetén fontos...Tehát, ha jól értem, akkor nem érdemes "kikapcsolni", mert akkor úgyis "újra kell indítani", hogy fusson a KODI.
(#16273) lord.lakli: úgy látom nem jött át a hozzászólásomból, hogy a software-re gondoltam, nem a hardware-re... Nem vagyok műszaki analfabéta, hogy tudjam, táp nélkül maga a Pi nem megy...
-
wassermann
Topikgazda
A Pi-t folyamatos működésre tervezték, nagyon keveset fogyaszt, Az enyém közel 3éve megy bedugva.
Mivel jóval kisebb, mint egy PC: nincs benne bekapcsoló-leállító áramkör. Ha bedugod be-bootol. Ha leállítod a szoftvert, a program leáll de ugyanúgy áram alatt marad és csak akkor indul újra, ha kihúzod a konnektorból és újból bedugod. Ezért nem nagyon érdemes vacakolni...
Képernyőkímélője van azt be lehet állítani, hogy pár perc után vegye le 0%-ra a fényerőt.
-
PpenoO
őstag
DTS HDra nem tudom a választ. Openelec testbuilddel megy a frame packed 3D, szedd le a 1130 vagy a 1201eset. Táppal kapcsolatban nem érdemes variálni. Smart töltőt mellőzd és vegyél egy rendes 2A vagy 3A adaptert (Strontronics, Thepihut, Iroon Technology).
-
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogyha KODI-val médialejátszóként, távirányítóval szeretném használni a Pi-t, akkor be- és kikapcsolást hogyan kell elképzelni a gyakorlatban?
Ha be van dugva a táp, akkor megy, ha nincs, akkor nem megy? Vagy van úgymond standby üzemmódja, mint egy normál médialejátszónak és ebből az állapotból lehet be- majd kikapcsolni távirányítóval? -
Flowtation
őstag
válasz
azbest #16266 üzenetére
oké, akkor megcsinálom az új kártyát, de ha rossz lesz akkor nekiesek ennek. Köszönöm a segitséget mindenkinek.
szerk: most nézem, amikor a pendrivera irtam az img-t akkor 3.5 MB-al irta, most a kártyára 10 MB-al. Szóval akkor nem a sebesség a rossz csak maga a kártya.
-
wassermann
Topikgazda
válasz
Valami olyasmire emlékszem: hogy egy bejegyzést kell módosítani, majd ezután a FAT (boot) particiónak kell maradnia csak az SD-n, a többi mehet a pendrájvra át. De biztos idetéved egy okosabb is : )
...be is előzött Azbest,,, : ))
-
azbest
félisten
válasz
A pi nem bootol közvetlenül pendriveről. A boot-ot mindneképpen kártyán keresi.
Itt egy leírás [link], openeleccel nem próbáltam még.
-
Flowtation
őstag
válasz
Arolotifar #16264 üzenetére
Akkor ezzel nem leszek beljebb, hogy kiváltsam a rossz sd-met? Csak mert ki akartam próbálni, hogy jobb lesz e pendriveról. Hogyan kell használni akkor a kettőt együtt?
mintha az openelec oldalán azt irnák, hogy jó usb is meg sd is...
-
Arolotifar
őstag
válasz
Mindenképpen microSD-ről fog bootolni
Pendrive-ról megy a rendszer többi része.
-
Laca0
addikt
Előszöris válaszolok magamnak:
A rendszer/beállítások alatt van egy haladó mód, amikor megjelennek a DD és a DTS valamint a passtrough is.
Működik is minden film, amit csak megnéztem.Keletkezett viszont néhány új kérdésem:
1. DTS-HD kikódolás megoldható vele? Mert most "csak" sima DTS megy át.
2. BD ISO 3D lejátszható vele 3D-ben? Nem találtam frame packed csak half SBS meg OU opciókat és csak 2D-ben játszotta le a filmeket.
3. Ha kevés a táp, akkor egy Y kábellel meg lehet 2 adapterrel táplálni? Ill. ha a rákötött USB winyó húzza le nagyon, akkor az USB winyót meg lehet Y kábellel plusz adapterrel hajtani? -
Celtis
veterán
válasz
Flowtation #16260 üzenetére
/storage/.kodi/userdata/
Ha hálózati megosztásban böngészed, akkor pedig \\eszköz_hálózati_neve\Userdata\
-
Celtis
veterán
válasz
Flowtation #16257 üzenetére
Én talán még soha nem neveztem át filmet. Ahogy letöltöm a NAS-ra, úgy is marad. A Kodi pedig automatikusan megtalál hozzá mindent.
Ha a fekete csíkok levágását beállítod 5%-ra, akkor pontosan 5% a torzítás. Az más kérdés, hogy ezt esetleg nem veszed észre. Mondjuk ha nem pont középről nézed a TV-t ,akkor is torzul valamennyire a kép.
Helyi hálón szakadozásnál próbáld meg ezt.
-
válasz
Arolotifar #16255 üzenetére
Köszönöm
-
Flowtation
őstag
Sziasztok!
Pár napja vacakol az openelec. A média infonál, amikor beállítjuk, hogy honnan szedje le a filmhez tartozó tartalmat, ott van egy opció, hogy a fájl a könyvtáron belül található, vagy valami ilyesmi. Én azt bepipáltam, mert igy ha egyből a nasra töltöm le a filmet, akkor nem kell vacakolni a fájlnevek átírásával, illetve én eddig letöltöttem majd átmásoltam a filmet, de ugye igy kétszer lesz meg.
Szóval a gondom az, hogy eltünögetnek a fileok a könyvtárakból. Nem fizikailag, hanem egy új tartalom keresése után. De törlődés nincs, tehát a nason minden megvan. Kérdem én, hogy ez mitől lehet? Esetleg a fent emlitett beállítástól? Egyébként eddig meséknél vettem ezt észre, amik a nason vannak, az én filmjeim pedig a laptopon vannak egy megosztásban. (Van otthon két 8gb-os pendriveom, ma ha tudok teszek rá új, friss rendszert, aztán meglátjuk.)Más: tegnap rájöttem, hogy van egy beállítás amivel kicsit szét lehet húzni a mozis képarányú tartalmat, 20%-ig. 5%-nál még nem volt torzulás.
harmadik: Nekem nem birta wifiről az 1080p-s filmet, folyton megállt előtöltéssel. Rákötöttem a laptopot kábellal a hálózatra, egy ideig ment, de aztán kb a film felénél igy is elkezdett akadozni. Az lehet, hogy bizonyos - részletességű - képnél akad csak?
Bocs a hosszért. -
Laca0
addikt
Sziasztok!
Általában a fordítottja szokott megjelenni kérdésben, hogy hogyan lehetne analóg jelet...
Nekem az a kérdésem, hogyan lehetne digitális jelet kicsikarni belőle?
Pi2 Openelec-el. Erősítőre kötve csak PCM hang jön ki belőle. A beállításoknál HDIMI-re van beállítva a hang meg 5.1-re. Más beállítást nem találtam, ami erre vonatkozna. -
válasz
Arolotifar #16250 üzenetére
Esetleg be tudnád linkelni a házat meg a tápot? (nem szeretnék mellényúlni). (Esetleg az SD kártya pontos típusát is megadnás?
Köszi
)
Magát a Pi-t honnan rendelted? -
synar
őstag
válasz
envagyok #16251 üzenetére
Csak azt tudom mondani, hogy én ez alapján írtam be a hdmi_pixel_encoding=1 sort és jó lett a kép:
# HDMI_PIXEL_ENCODING_RGB_LIMITED = 0, /**<Default, note that CEA mode defaults to limited RGB limited but DMT modes always uses RGB full */
# HDMI_PIXEL_ENCODING_RGB_FULL = 1,
# HDMI_PIXEL_ENCODING_YCbCr444_LIMITED = 2,
# HDMI_PIXEL_ENCODING_YCbCr444_FULL = 3,
Ami még előfordulhat, hogy a projektor RGB módban van és ezért volt rossz az alpbeállításokkal? Eddig is RGB-ben használtam a többi eszközön, Onkyo TX-NR609 AVR-en keresztül (Amiko MINI T2/C, M8S, Egreat R6S, Dell laptop). Kipróbálhatnám az ycbcr beállítást is, de mivel így már jó a kép, nem kísérletezem tovább. -
synar
őstag
Sziasztok!
Tegnap estig próbáltam installálni egy IR receivert OpenElec-re a PI2-höz, az itt talált leírás alapján. A LED-et a megadott ábra szerint kötöttem be. A PuTTY SSH 6/2 utasításig sikeresen eljutottam és meg is jelent a távszabályzó nyomkodására egy csomó tesztsor, tehát a hardver elvileg sikeresen installálódott. A 7/4 pontnál viszont elakadtam, többször is nekifutottam, de nem sikerült elindítani a mapping varázslót, mert itt már nem reagált a távszabályzóra, amikor a gomb utasításokat kellett volna rögzíteni. Gondoltam újraindítás után most már működik az OpenElec-en belül a Keymap Editor addon, de nem jártam sikerrel, mert nem érzékelte a távszabályzót. Van erre egyszerűbb, működő módszer esetleg, vagy tudtok tanácsot adni, hogy mit próbáljak még ki? Közben ugyan megrendeltem egy ilyen usb IR vevőt, de az még kb 1 hónap, amíg ideér. Köszönöm a válaszokat előre is. -
envagyok
veterán
Nem így van? :
hdmi_pixel_encoding=0 default (limited for CEA, full for DMT)
hdmi_pixel_encoding=1 RGB limited (16-235)
hdmi_pixel_encoding=2 RGB full ( 0-255)
hdmi_pixel_encoding=3 YCbCr limited (16-235)
hdmi_pixel_encoding=4 YCbCr full ( 0-255)Nekem az avr fele alapból ycbcr fullban ad ki mindenféle hókuszpókusz nélkül a pi.
-
-
azbest
félisten
ehh.. most, hogy összegyűlt pár dolog az asztalomon, kicsit úgy érzem talán túltolom ezt az arm board témát
Balról kezdve: rev1 B 256MB, rev2 B 512MB, 2B és egy kakukktojás orange pi pc.
- A régivel hömérsékletet loggoltam melóhelyen, csak megint gyengélkedik, rosszul viselte a rendszere hogy kihalt alóla már egyszer az sd kártya és néha beragad a mérés. Most hoztam haza újratelepíteni.
- A rev2-es leginkább pihent, mert hibás volt az smsc chip forrasztása, ezt írtam nemrég, hogy sikerült helyre hozni, így ki kell találnom mi legyen belőle. Mondjuk van kamerám, érdekes lenne webkamerának vagy timelaps felvételeknek beüzemelni.
- 2B: Ez a tévé szerver, hogy kényelmesen tévézhessek. De van egy másik, amivel filmezek mostanában. Eredetileg a win kipróbálása miatt lett még egy, de mivel nem sok dotnetes érdeklődésem van, így hamar másra lett hasznosítva.
- Az orange pi pc még csak hánykódik, a tévé szerver funkciót szeretném majd átrakni rá, csak sajna ott kernelt kéne fordítgatni még ahhoz. A pi sajna néha fagy, azért is teszek egy próbát ezzel. Áh, meg mert függő vagyokEgy pi zerót majd biztos beszerzek én is, ha már normálisan forgalmazzák. Azt nem tudom minek, de csak jó lesz valamire
-
Flexxy
csendes tag
Sziasztok,
pár hete van egy Raspberry Pi 2-m egy official 7" touchscreen monitorral. Openelec fut rajta, minden szuperül működik. Mivel itthoni hangrendszerbe integrálom, a touch kijelző tökéletes a zene vezérlésére, de elgondolkodtatott, hogy ha már van rajta HDMI port is, ráköthetném a tévét, és mehetne azon a film. Egyelőre azonban nem találtam olyan beállítási lehetőséget, hogy egyszerre kezelje mindkét kijelzőt. Ha lehúzom a touchscreent a DSI portról, akkor a HDMI-n bootol be a Pi, viszont ha rajta van a touchscreen, akkor csak azon jelenik meg a kép.
Lehet egyáltalán két monitort futtatni? Egyelőre az is jó lenne ha klónozná, az meg hab a tortán, ha a vezérlés és minden más maradna a touchscreenen, és csak a film futna a tévén. -
Gyb001
senior tag
Valakinek van itt esetleg bpi m3-ja?
-
vargalex
félisten
Legegyszerűbb a
chmod -R a+rw /media/HDD/
Ezzel ugye rekurzív írásjogot adunk.
Nem tudom, hogy mi a cél, de célszerű lenne úgy beállítani mindent, hogy a különböző alkalmazások/hozzáférések által létrehozott file-okra a másiknak is legyen joga. (Gondolok itt arra, hogy pl. deluge/transmission letölt, arra a file-ra fenti parancsot újra ki kell adni, ha a samba user-nek írásjogot akarunk adni. Ezt helyes config-olással el lehet kerülni/megoldani.
-
Gyula84
veterán
válasz
FireKeeper #16222 üzenetére
viszont arról lövésem sincs hogy miért nem férek hozzá ha a pi-be mountolja.
erre én is szeretnék választ kapnimert így a deluge se tud írni rá
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
Clever0 #16221 üzenetére
közben én is hasonlóan rájöttem a megoldásra, ebben az fstab-ban beírtam h hova mountolja.
viszont arról lövésem sincs hogy miért nem férek hozzá ha a pi-be mountolja.
ahogyan arról sem, hogy a pptpd service miért nem indul automatikusan
vagy a samba-s nyomtatómegosztás miért nem működött normálisan, miért kellett nanoval a konfigban turkálnom hogy jó legyen.
csupa titok még nekem ez a linux
-
Clever0
senior tag
válasz
FireKeeper #16219 üzenetére
Nekem ez vált be az /etc/fstab-ba írva:
/dev/sda1 /media/pi/*hdd_neve* ntfs-3g rw, defaults 0 0 -
Celtis
veterán
válasz
Flowtation #16211 üzenetére
Például olyan USB3-as pendrive, aminek megadják az írási és olvasási sebességét is. A többi lutri.
Persze ezek drágábbak is.Példa. Volt nekem egy Kingston Datatraveler 16GB-os pendrive-om. Ezt dugtam rá az említett Pi-re, ahol a Kingston 8GB Class10-es SD bitang lassú volt. Az Openelec megtáltosodott, ami a médiatárban való böngészést illeti. Előtte kb. másodpercenként töltött be egy borító, utána szinte nem volt várakozás.
Ezek után vettem egy ugyanolyan Kingston Datatraveler pendrive-ot, de csak 8GB-osat, mondván az is elég. Na az annyira lassú volt, hogy először visszavittem, hogy hibás. Miután a cseredarab is ugyanazt a teljesítményt hozta, nekiálltam levelezni a Kingstonnal, ahol kb. felvilágosítottak, hogy az USB3 semmilyen sebesség garanciát nem jelent.
Ez valahol igaz az SD kártyára is. Igaz a Class10-hez kell bizonyos sebesség, de lehet, hogy random olvasásnál nagyon lassú az eszköz.Na azóta nem veszek Kingston terméket.
-
FireKeeper
nagyúr
sziasztok!
azt meg lehet oldani valahogy hogy újraindításnál egy megadott mappába mountoljon fel egy meghajtót? alapból a /media/pi/*hdd_neve*-be mountolja de onnan valamiért nem megy a megosztás. csináltam neki egy mappát, /media/*hdd_neve*, onnan megy a megosztás faszán, de ha újraindítom, a pi-be rakja. -
lord.lakli
őstag
válasz
Flowtation #16213 üzenetére
Honnan veszed, hogy osmc-t már nem frissítik? Minden hónapban jön az újabb frissítés.
-
dejaris
addikt
Pi 2-ot hol erdemes most venni?
-
ht42
senior tag
válasz
Flowtation #16203 üzenetére
Általában azt használják, de nekem az OSMC és az XBIAN is jobban tetszik.
-
sztanozs
veterán
válasz
sztanozs #13448 üzenetére
Végre rászántam magam és egy fél év után simán bekonfiguráltam a távirányítót a standard KODI Keymap Editor pluginnel.
Szuperül működik minden gomb most már.
-
Celtis
veterán
válasz
Flowtation #16200 üzenetére
Egyrészt nem mindent az SD kártya sebssége határoz meg, hanem a CPU, és azért a PI nem egy erőmű.
Másrészt a Kingston pont egy hulladék. Nekem is volt ilyen, ha visszaolvasol meg is találod. Egy megfelelő USB pendrivval nagyságrendekkel gyorsultak egyes funkciók. -
Flowtation
őstag
-
Arolotifar
őstag
válasz
Nálam 1 hónap után kukázva lett a Kingston... Használj SanDisk-et, többünknek bevált
-
sztanozs
veterán
válasz
Kingston-t előszeretettel hamisítják és az utóbbi időben az eredetinek sincs túl jó híre.
-
synar
őstag
Ma végre volt időm letesztelni projektoron is az új beszerzésű Raspberry P2-t és az M8S androidos box-al összevetni, ugyanazon beállítások és kábelek használatával, mindkettőn OpenElec rendszert futtatva. Legnagyobb csalódásomra a PI képminősége bizonyult az eddig megszokottnál gyengébb minőségűnek, főként a sötét tónusok részletei hiányoztak, valamint a gyengén megvilágított jelenetek színzajosnak és az egész kép túlszaturáltnak bizonyult. Végül találtam itt a fórumon is egy régebbi bejegyzést hasonló problémával és végül működött is az ott linkelt megoldás: Questions About RGB scaling 0-255(monitor), 16-255 (tv). Tehát a lényeg, hogy a teljes RGB skála megjelenítéséért be kellett írni a config.txt -be a következő sort:
hdmi_pixel_encoding=1
# HDMI_PIXEL_ENCODING_RGB_LIMITED = 0, /**<Default, note that CEA mode defaults to limited RGB limited but DMT modes always uses RGB full */
# HDMI_PIXEL_ENCODING_RGB_FULL = 1,
# HDMI_PIXEL_ENCODING_YCbCr444_LIMITED = 2,
# HDMI_PIXEL_ENCODING_YCbCr444_FULL = 3,
Miután az OpenElec így újra betöltődött, helyreállt a világ rendje és a képminőség is megjavult. -
válasz
Flowtation #16195 üzenetére
Az a filmek eredeti képaránya lesz, ami nem ugyanaz, mint a tv-k képaránya, mert inkább mozira vannak optimalizálva. Ezzel nem nagyon lehet mit csinálni.
Az ugráshoz: érdemes lenne a config.txt-ből minden egyedi beállítást kiszedni, hagyni, hogy a kodi magának állítsa be a képarányt. Majd a kodi beállításoknál megadni, hogy a megjelenítő sebességét igazítsa a film sebességéhez. Ekkor olyan frissítést fog beállítani a hdmi kimeneten, amilyen a film sebessége, és nem lesz ugrás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gamer Gép - MSI PRO H610M, Intel I7 12700KF, 32GB DDR4, RTX 4070 12GB , 4 TB M.2 SSD, 550W
- Gamer Gép - ASUS TUF B660, Intel I9 14900K, 32GB DDR4, RTX 4070 SUPER , 4 TB M.2 SSD, 550W
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Gamer Gép - MSI Z490, Intel I7 10700, 32GB DDR4, RTX 3060 Ti 8GB , 1 TB M.2 SSD, Gigabyte 450W
- Eladó fullos Asus Tuff PC Plusz Monitor +...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest