- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- bambano: Bambanő háza tája
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
synar
őstag
válasz
envagyok #16251 üzenetére
Csak azt tudom mondani, hogy én ez alapján írtam be a hdmi_pixel_encoding=1 sort és jó lett a kép:
# HDMI_PIXEL_ENCODING_RGB_LIMITED = 0, /**<Default, note that CEA mode defaults to limited RGB limited but DMT modes always uses RGB full */
# HDMI_PIXEL_ENCODING_RGB_FULL = 1,
# HDMI_PIXEL_ENCODING_YCbCr444_LIMITED = 2,
# HDMI_PIXEL_ENCODING_YCbCr444_FULL = 3,
Ami még előfordulhat, hogy a projektor RGB módban van és ezért volt rossz az alpbeállításokkal? Eddig is RGB-ben használtam a többi eszközön, Onkyo TX-NR609 AVR-en keresztül (Amiko MINI T2/C, M8S, Egreat R6S, Dell laptop). Kipróbálhatnám az ycbcr beállítást is, de mivel így már jó a kép, nem kísérletezem tovább.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest