- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Hirdetés
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Melorin
addikt
Sziasztok!
Tudtok olyan bordáról Pi4-hez aminek a tetejére még rá lehet tenni egy HAT-et is és nem csak chipre ragasztható süni?
Valami ilyesmire gondolok, csak ezt nem lehet kapni: [link] -
Melorin
addikt
Sziasztok!
Tennék még egy próbát a Pi2/3-al rajta Open/libreelec-el. Úgy 1 éve megpróbálkoztam vele de akkor nekem kissé lassúnak tűnt a menükezelése, lassan töltögette a borítókat, stb.
Ti nem tapasztaltok ilyesmit? Lehet, hogy amiatt tapasztaltam ezt, mert az SD kártya nem volt szupergyors fajta?
Nem vagyok tisztában a Pi-k többi verziójával, mint pl. Banana, Zero, stb, de melyik a legmegfelelőbb arra a célra, hogy filmet nézek vele CEC-el vezérelve a TV-vel együtt, és esetleg torrentezek is mellette? -
Melorin
addikt
Üdv!
SOS kérdésem lenne a Pi3-al kapcsolatban.
A Pi tudja a CEC-t és a TV-m is. Openelec lesz a rendszer rajta és az a kérdésem, hogy ha a hangerő gombot nyomom a távirányítón, akkor a TV fogja a hangerőt állítani avagy az Openelec szoftveresen?Azért fontos ez, mivel az erősítőm hangerőszabályozója most a TV távirányítóján lévő Volume +/- gombokra van tanítva, a TV-n pedig letiltottam a hangerőszabályozás funkcióját, így csak az erősítő szabályozza a hangot.
Viszont az Openelec-en belül nem tudom megoldható-e, hogy minden működjön a TV távirányítójával, kivéve a hangerő. -
Melorin
addikt
Sziasztok!
Mi a reális ára egy Pi3-nak 2.5A táppal és egy 8GB-os SD kártyával használtan? -
Melorin
addikt
válasz
tupacamaru #16300 üzenetére
Miért ilyen kapós ez a zero?
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS Z97-AR - i5 4670 - 8GB DDR3 - 120GB SSD - 500GB HDD
- AAM számla - Mini PC / SFF / MT / TWR - Brand gépek - HP / DELL / Lenovo - több db, 1 év garancia
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (GTX 1070 8GB, I7-7700, 16GB RAM, SDD) Beszámítás Posta ok (32)
- Félkonfig Asus z690, i7-12700k, 4x8gb 4400mhz, 1tb Ssd,
- Bányász alaplapok eladóak (Alaplap+CPU - csak egyben!)
- Akció! Gigabyte Vision Z590 D Wi-Fi Alaplap! LGA 1200!
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest