- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bigmasterl
tag
Nem találtam pontosan ehhez kapcsolódó topicot, de remélem valaki tud segíteni.
Pc használom a kodit. Vettem egy távirányítót amivel az lenne a célom hogy a bekapcsoló gombbal indítsam a Kodit és azzal vezéreljem. Erről van szó : [link]
A probléma hogy a Win10 billentyű egér kombónak ismeri fel és sehol nem lehet programozni a gombokat. A gombok funkciói működnek pl hangerőt tudom állítani, vagy böngészőt indítani , de nem ez lenne a cél. A googlban találtam néhány segédprogramot de egyikkel sem mentem semmire. Tudtok olyant ajánlani amivel be lehetne konfigurálni a gombjait? Előre is köszönöm -
Bigmasterl
tag
Üdv !
Kizárólag Tv re csatlakoztatva szeretném használni a RPi-t Kodival. Ezzel kapcsolatban lenne pár kérdésem. A pc n lévő filmeket wifin keresztül szeretném megosztani a RPi vel. Így akadásmentesen képes lenne lejátszani 1080 as minőséget?
Nincs a tévén Hdmi cec így a távirányító gondolom nem működne. Bluetooth adaptert csatlakoztatva lehetne irányítani telefonon keresztül?
Van egy soundbarom ami jelenleg optikai kábellel van összekötve a tévével. Ha a Pi-t összekötöm hdmi kábellel akkor úgy képes lenne a HD hang megjelenítésre?
Előre is köszönöm a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fűnyíró topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Fujifilm X
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Rendszergazda topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Brutál Gamer PC eladó! 17-12400F/Víz/Asus Tuf 3080 10GB/32GB Ram/1,5TB SSD
- AMD Ryzen 5 5500 - GTX 1080Ti 11Gb - MSI B450 Max
- Gamer Gép - MSI Z490, Intel I7 10700, 32GB DDR4, RTX 3060 Ti 8GB , 1 TB M.2 SSD, Gigabyte 450W
- Gamer Gép- Gigabyte Z790, Intel i7 14700, 32GB DDR5, RTX 4070 Ti Super, 1 TB M.2 SSD, 1300W
- Garis Komplett PC eladó!/4060Ti/5600G/16GB/500GB/ Ertekelesre var
- Samsung Galaxy A15, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Vásárolj okosan, fizess kényelmesen!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest