Új hozzászólás Aktív témák

• Flowtation

őstag

Sziasztok!
    Pár napja vacakol az openelec. A média infonál, amikor beállítjuk, hogy honnan szedje le a filmhez tartozó tartalmat, ott van egy opció, hogy a fájl a könyvtáron belül található, vagy valami ilyesmi. Én azt bepipáltam, mert igy ha egyből a nasra töltöm le a filmet, akkor nem kell vacakolni a fájlnevek átírásával, illetve én eddig letöltöttem majd átmásoltam a filmet, de ugye igy kétszer lesz meg.
    Szóval a gondom az, hogy eltünögetnek a fileok a könyvtárakból. Nem fizikailag, hanem egy új tartalom keresése után. De törlődés nincs, tehát a nason minden megvan. Kérdem én, hogy ez mitől lehet? Esetleg a fent emlitett beállítástól? Egyébként eddig meséknél vettem ezt észre, amik a nason vannak, az én filmjeim pedig a laptopon vannak egy megosztásban. (Van otthon két 8gb-os pendriveom, ma ha tudok teszek rá új, friss rendszert, aztán meglátjuk.)

Más: tegnap rájöttem, hogy van egy beállítás amivel kicsit szét lehet húzni a mozis képarányú tartalmat, 20%-ig. 5%-nál még nem volt torzulás.

harmadik: Nekem nem birta wifiről az 1080p-s filmet, folyton megállt előtöltéssel. Rákötöttem a laptopot kábellal a hálózatra, egy ideig ment, de aztán kb a film felénél igy is elkezdett akadozni. Az lehet, hogy bizonyos - részletességű - képnél akad csak?
    Bocs a hosszért.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés