- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Argos: Szeretem az ecetfát
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
LógaGéza
veterán
válasz
Scooter #20956 üzenetére
Köszi, akkor rendelem is
azbest
Neked is köszönöm a tippeket.
Eddig úgy néz ki, hogy céleszköz lesz, ergo a Pi-n (valószinűleg Model B) csak 1db DVB-C tuner lesz tvheadend-el, és annak kell a műsort adnia egy Android + KODI alapú médialejátszónak.
Mondjuk előtte kipróbálom, hogy a lejátszó kezeli-e közvetlen a tunert, amit nem tartok esélytelennekSzerk.: Eszembe jutott még egy ötlet, hogy mennyire megoldható az, hogy esetleg még egy, tán DVB-S alapú tányéros UPC rámenne. Létezik egyáltalán ilyen USB-s vevő?
-
sirarcheer
senior tag
válasz
Scooter #19392 üzenetére
Én sem vagyok nagy Linux guru, ez a leírás működött.
Megírod hogy melyik lépést kell máshogy csinálni.Keef Lee
Lehet hogy úgy is működik, de azt olvastam hogy jobb a fix mountolás.truefx
Transmissionnál a webes felületen tudod megadni hogy hova töltse le.
Én a filmeket a transmission default könyvtárába töltöm, a sorozatokat pedig a flexget válogatja szét sorozat név szerint és úgy adja át a transmissionnek.
Vagyis
Könvytár A -- Filmek
Könyvtár B -- Sorozat 1 - Részek
-- Sorozat 2 - Részek
... -
-
válasz
Scooter #16353 üzenetére
Eddig azért én is eljutottam.
A kábel azért nem lehet szerintem a gond, mert ha az nem lenne stabil, akkor szakadozottan, de meglenne a kapcsolat, most meg ha egyszer elmegy,sose jön már vissza.
A router talán rendben van, minden más eszköz, köztük elég kényesek is, kifogástalanul működnek.
A PI OSMC és OpenElek alatt is leszakadgat, ami hardverhibára utal -- na erre van-e ötlet, hogy hogyan tudnám tesztelni. Így, hogy egy leszakadás órák, napok után következik be, elég nehéz.
Köszönettel: MaCS
-
Osynho
addikt
válasz
Scooter #15736 üzenetére
van erről valami szájbarágós leírás?
Küszködtem a külső hdd-vel, sajnos csak 7200-es volt otthon, ami a rajta található írás szerint 800mA-t igényel. A Pi ezt nem tudja etetni, az Y kábel egyik felét egy 850mA-es teló töltőre kötöttem, a másikat a Pi-re. Így is csak akkor megy, ha a töltő és a hdd között nincs usb hosszabbító. Félelmetes, mennyit levesz egy-egy kábel, nagyon nem mindegy a minőség sem.
-
s_e_n_k_i
tag
válasz
Scooter #15512 üzenetére
Ahogy az elottem levo hozzaszolo irta a T230-as az egyik legolcsobb es legjobb megoldas. En MyGica T230-as neven vettem meg.
Digi-vel probaltam, tokeletes, de arra figyelj, hogy MPEG2-es license-t ebben az esetben javasolt megvenni (nekem legalabbis Openelec alatt csak hang volt egy csomo adonal, aztan miutan megvettem a codec license-t, minden tokeletes lett).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Komplett PC
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Megaport gaming pc + billentyű
- ! AMD Brutál Gamer Konfig ! 9800X3D / 7900XTX ( RITKASÁG ) 32Gb RAM 32Colos ROG Monitor
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged