Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  Plazma TV topic (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:08:33

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#90001) CheGhost válasza M_AND_Ms (#90000) üzenetére


CheGhost
aktív tag

A pontosítás végett megjegyezném, hogy az "irtani az ellent" kifejezést KTTech használta, BBéci csak idézte.

Nekem lehetőségem van/volt mindkét oldalt kipróbálni. A környezetemben többségben vannak, akik nem értékelik a számítógépes művészetet, sőt olyan is van, aki magát a tv/film műfajt sem tartja sokra. Ezekkel az emberekkel nem beszélek ezekről a témákról. Egy biztos, hogy én nem fogok senkit sem győzködni, hogy egyik vagy másik oldal jobb. Mert nem így van. Ebben is, mint mindenben az életben az egyensúlyt kell megpróbálni megtalálni.
Nekem jól esik egy filmet megnézni, egy játék világába elmélyedni, a természetben túrázni, és növényeket ápolni is. Mindegyik más élmény. Számomra nem összehasonlíthatóak.
Ha valami nem esik jól, akkor nem csinálom. Ezért nem nézek horrorfilmeket, és nem mászom sziklát. De akinek tetszik, az csinálja, nekem az nem fáj, sőt örülök, ha örömét leli benne. ;)

*** Ha egy probléma megoldódik, akkor kérjük a megoldást is leírni, nem csak annyit, hogy "megoldódott"! *** Hosszú log-ok esetén külső oldal ajánlott mindenki lelki békéjének megőrzése céljából! https://pastebin.com ***

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  Plazma TV topic (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.