Hirdetés

2024. június 24., hétfő

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#71187) gorgo


gorgo
őstag

Kibaszott pipa vagyok. És kibaszottul nem értek 2 dolgot.
Megvettem első droidos (7.1.2) Mi A1 telomat. Két baja van. Kínai és droid. Egy kurva nagy rakás szar. Szar kijelző (fakó, élettelen színek), szar zenelejátszás (ZAJOS bazdmeg!! Elviselhetetlen!!!!)
Azt sem értem igazán hogyan lehet az hogy milliárd ember ezt a szar oprendszer használja naponta. Nem mondom hogy a win 8.1 hudejo, most már tudom mihez hasonlítani. Nos, az a drága Windows ehhez a szarhoz képest mennyország. Egyetlen jó pontot tudok felsorolni: végtelen számú app. De minek. A win-re is az alap appok megvoltak, és jobbak voltak. Ha, nem volt 1M alternatíva?

Namost valaki sebesen ajánljon egy olyan zenelejátszót amit használ és NEM produkál zajt. Nem kell fiszem faszom effekt, rohadt eq, satöbbi. Van jó füles, az majd szól ahogy kell. Abban bízok, hogy csak szoftveresen bassza el (sistereg, knagy alapzajjal?!?!?44!4!4!) és másik lejátszóval jó lesz.
Mert ha nem visszaküldöm a gecibe.
A másik amit nem értek, sokan ajnaroztak ezt a telót. Ennyi süket vak igénytelen ember nyilván nincs!!! Nem lehet. Most mi lehet a gáz? Oké droid nem jött be, egyéni szociális.prob. De ez a hardver szar...
Elnézést mindenkitől, de rettenetesen kiakadtam. Ehhez képest a Nokia 735 win81 mennyország volt.

Visszaküldhetem szerintetek azzal a kifogással hogy az audio egy határ szar minőségű? Elvben baja nincs, de könyörgöm, Sokol rádió volt ennyire zajos. Bahhh

Ezt a szopast. Alma brutál drága, nincs duál SIM. Win kivonul a piacról, marad ez a szar. Egek!! (Gyűlölöm ezt a szar primitív prediktív szótárt is).

[ Szerkesztve ]

"Lehet az olaj keletről jön, de a szabadság mindig nyugatról érkezik"

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.