Hirdetés
-
LOGOUT.hu
"Itt a tavasz szele, és a nyúlpörkölt hihi, haha, huhu, hehe..."
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ajándékok
aktív tag
Nem értek a témához, de amikor pár régi magazinomat bescanneltem, sok-sok kísérletezés után 600dpi-t használtam.
Egy másik dolog: Nagyon régen egy haverom scannelte a papír képeit. Valami kicsi felbontásban akarta csinálni, én a maximumot javasoltam, hogy később is használhatóak legyenek. Sokkal tovább tartott neki, de már 5-10 évvel később megköszönte a tanácsot.
Az UHD már itt van, a 8k-ra állítólag érdemes lesz váltani... Biztosan elég a 300dpi?Nagy raktár kis helyen! Anyagáron eladó ~200m hosszú rakódófelületű gördülő polc rendszer. A helyigénye csak 3.6m*1.4m. Akár egy lakáscserét is megspórolhat vele!
-
nesa
veterán
Keresek AM4-hez hűtő lefogató műanyagot.
-
Zewa
senior tag
En is a 35mm-es filmre gondoltam.
Meglovod, a ff-et otthon hivod, otthoni hitvany scan es az arra erdemes kockakat (teglalapokat : D) elviszed/elkuldod valahova ahol magas minosegben tudjak digitalizalni. A RAW fotokat Lightroomban kicsit korrigalod es maris nyomtatasra kesz.
Szerintem ennek igy van ertelme. Az analog nyersanyag szineit, dinamikajat igy adja vissza. Egy rossz szines hivas, gagyi scan vagy ocska nyomtatas mind-mind haza tudja vagni ezt az "elmenyt"."Táncolni kell, uram, a zene majd csak megjön valahonnan…"
-
nesa
veterán
Ryzen 5 1600-2600-3xxx körüli procit keresek.
-
samu2062
aktív tag
Újból kell majd digitalizálnom, mert folyton xar kerül a palacsintába és jelenleg nincs meg digitális formában. Anno a fotoplus-ban szkennelték be a negatívot majd cd-re írták, de ez a cd elveszett. Persze felraktam pc-re is, abban tönkre ment a vinyó, és 5000 képem ment a levesbe, köztük ez is. Most már vannak biztonsági mentéseim, nem szeretnék mégegyszer így járni. Főleg, hogy azóta sokkal több képem van ismét.
A változatosság kedvéért a mostani gépemben is bexart valami és nem műxik. -
UHHH
senior tag
2022-ben már végképp a felhőben kell tárolni mindent, ami fontos. Sok ismerős elveszített sok fotót, mert hiába mondtam nekik, hogy ne egy külső vincsin tárolják a sok év fotóit.
Szóval: Felhőre fel! -
PRDZsolesz
aktív tag
Sziasztok!
ANK uszodával kapcsolatban tud valaki segíteni? Milyen időszakban lehet most ott úszni egy sima halandó embernek? Illetve ha jár valaki, az megtudná mondani mikor vannak aránylag kevesebben? Régebben csak este volt lehetőség úszásra és állandóan tele volt, illetve a fele le volt zárva oktatás miatt.
-
Exian
addikt
válasz PRDZsolesz #96110 üzenetére
Szia!
Hétköznap: 18:00–21:45, szombat: 8:00–19:45, vasárnap: 12:00–19:45
Változó a telítettség, szóval nem igen lehet tudni előre, hogy mikor vannak kevesebben. Hullámzó.
Egyébként a Facebook oldalunkat érdemes figyelni, itt a rendkívüli és egyéb nyitvatartás is felkerül mindig.
Az továbbra is úgy van sajnos, hogy oktatás és egyéb dolgok miatt lehet korlátozás.
[ Szerkesztve ]
-
M_AND_Ms
veterán
válasz PRDZsolesz #96112 üzenetére
annyi, hogy maszkban kell úszni
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
-
őstag
válasz PRDZsolesz #96114 üzenetére
Arra számíts, hogy szarrá van klórozva a víz a covid miatt. Érdemes úszószemüvegben úszni, ha nincs.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
-
őstag
válasz PRDZsolesz #96117 üzenetére
Mondjuk úgy jobb, azaz értelmesebb lett volna a tipp, hogy érdemes venni, ha nincs, de értetted így is.
CPT.Pirk: a covid az új csokító.
[ Szerkesztve ]
-
Bigemperor
senior tag
Skacok!
Némi segítséget kérnék,a következőhöz.
Msi b450m pro-vdh max lapom van és a VGA rálóg az M.2 portra,ahová viszont ssd-t szánnék. Na most van erre valami megoldás? -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz Bigemperor #96119 üzenetére
De hol a probléma? Ezt így találták ki.
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
Bigemperor
senior tag
-
Bigemperor
senior tag
válasz Bigemperor #96121 üzenetére
Kezdem kapisgálni,ki kell vennem a VGA-t és alá ennek be kell férnie,ha jól sejtem. Bocsánat de tényleg ma nagyon szarul voltam,láthatóan gondolkodni is korlátozottan sikerült.
-
nagyúr
válasz Bigemperor #96121 üzenetére
Általában közvetlenül a processzor behelyezése után kerül be az M.2 SSD a helyére, amikor az alaplap még nincs beszerelve a házba sem.
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz Bigemperor #96124 üzenetére
Vedd ki a vga-t, tedd be az ssd-t, csavarozd le, majd tedd vissza fölé a vga-t.
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
válasz Engineer086 #96133 üzenetére
Te meg ennyiből levágtad, hogy ez pont kicsoda? Az is gáz
Mutogatni való hater díszpinty
-
dunc
nagyúr
válasz Engineer086 #96133 üzenetére
Youtube, és minden videó között IQ politikai lejáratás.....
-
zsolt19900
őstag
szívtam a fogam a yt prémium havidíja miatt, de egyszerűen nem bírtam tovább ezt a sok szar "reklámot" és még mennyi fog jönni belőle....
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
dunc
nagyúr
válasz zsolt19900 #96136 üzenetére
Van, hogy zeneszámot megszakítja, és bead egy ocsmány reklámot.....
-
zsolt19900
őstag
és ráadásul a normális ember számára mekkora blődséget mintha full narancs nézné csak a yujtubot, úgy nyomatják a reklámaikat.... de jam' igen nekem is itt szakad el a cérna.... hallgatok egy zenét, legyen 3-4 perc és beteszi oda is.... na akkor néha letöltögettem, de az sem volt megoldás, akkor hallgassunk hosszabb mixet, hát oda is úgy bepakolta az algoritmus
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz zsolt19900 #96136 üzenetére
Szintén, az állandó karácsonyozás miatt előfizettem, most ezeket oda dughatják felőlem, ahová gondolom.
[ Szerkesztve ]
-
zsolt19900
őstag
válasz CPT.Pirk #96139 üzenetére
én is úgy vagyok vele, hogy mindenkinek van egy véleménye, persze természetes és ha én úgy szeretném tudjam már eltüntetni ezeket a vackokat.... ugye régebben úgy volt, hogy azokat dobálja az algo, amikre rákeresek stb. na most politika közel sincs benne....
persze tudom, hogy a világ összes pénzét belepumpálják és azért van mindenhol mindenki, de tényleg elég volt. Persze hümmögtem, hogy régebben mindenjobbvót' amikor még ingyenes volt a clean yt is, de mindegy megvárjuk az április végét és kiderül, hogy visszajönnek-e vagy mi történikFaragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
-
Exian
addikt
Van itt olyan - vagy tudtok olyat ismerősi körben -, aki még örülne írott CD/DVD filmeknek? Több száz, talán több ezer lemezről van szó. Külföldre költözött egy ismerős család és átvettem tőlük jó pár dolgot, de ezekre nem lesz szükségem. Kidobni viszont nincs szívem.
Képek nem is adják vissza annyira a mennyiség Lapozható kisebb-nagyobb-hatalmas tárolókban és dobozokban.
Hátha valaki örülne neki...
-
Ferdzsoo
addikt
válasz zsolt19900 #96141 üzenetére
Én szerintem több mint 1 éve előfizetem a prémiumot, képtelen voltam elviselni a folyamatos reklámokat annyi sok mindenre költ az ember el havonta 2800Ft-ot ez igazán nem sok szerintem azért hogy nyugtod van, és mehet a zene kikapcsolt telefonkijelzővel is.
Meg már a youtube music is bennevan. Arról nem is beszélve hogy 2800-ért igazából 6 ember használhatja. Ez szerintem no brain deal."It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
Ferdzsoo
addikt
válasz IO.sys #96147 üzenetére
Ha elosztjátok akkor igen.
Én fizetem nem kérek senkitől úgy gondolom hogy a jó barátimért/pár családtagért ennyit megtehetek.[ Szerkesztve ]
"It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest