Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
forguet
senior tag
válasz gdevil #35150 üzenetére
En is altalaban hierot szoktam ha totemezek, de ez a champion most nagyon bejott....ennyi vedelmi reteggel nagyon nehez halni :) es nekem leginkabb akkor megy el a kedvem amikor elkezd a kari fekudni. Dmg meg marad igy is dogivel.
Mundo will go where he pleases! SZLÖRTY.
-
Mad_Wolf
aktív tag
válasz forguet #35152 üzenetére
adsz valami pob-ot vagy linket, ami alapján csináltad? Van egy flicker berserkerem amit át tudnék alakítani A flicker elég noobtrap volt. Végigmegyek a mapon 20 mp alatt, majd 90%-nál egy oneshot, és viszlát xp. A szintezés itt meg is akadt sajnos, pedig állat volt nagyon. Igazi glass cannon Sajnálom azt a pár exet amit rátoltam, mondjuk legalább a farrult tudom használni a lightning strike-nál
[ Szerkesztve ]
-
gdevil
aktív tag
válasz Mad_Wolf #35151 üzenetére
Nem követek konkrét buildet. A poe.ninja-n megnéztem az EA Hierókat, hogy miket használnak, és az alapján tettem át az inquisitorról. A Tree pl. szinte teljesen ugyanaz mindenkinél, a gemek is szinte ugyanazok. Úgyhogy ez alapján.
Megnéztem néhány (angol) gameplay videót,
meg Corin stream-jében hallottam még néhány okosságot az EA Ballistáról.Mégpedig, hogy elementalist esetén magas, 2.5-6-os aps kell, hogy gyorsan fel tudja stackelni a fuse-okat az EA, Hierónál elég az 1.7-es APS, mivel egyel több (7) totemet használ, Championnál meg nem kell külön accuracy, mivel a champ a tauntos ascendancy-ja révén mindig "betalál". Hátha ez is plusz infó valakinek.....
-
m.lala
aktív tag
Hát megtörtént, és pont hang nélkül játszottam.... sima T14 talán vaalozva stabilan még bosst sem ölve, hogy ne veszitesek xp-t török a cél felé rendületlenül és akkor bummm kiesik... [link] mirror...370 exa
3éve irtam először ide, azóta nem hagytam ki ligát, abszolúte koca játékosként átláva a játékot, de sosem forditva annyi erőt rá, hogy igazán jó buildem legyen, még Sirust sem öltem soha, de élveztem minden percét,. mert lekötött, de nem olyan beteg módon, mint egy MMO.Pénzem akkor van ha mákom van, egyébként 50exa/liga maximum.....és tessék ittvan ...még keresem a szavakat, azthiszem az RNG az ami a legtöbb emberből eufóriát vált ki....tényleg ha tepersz és fixen megvan a cél, én ennek a hive vagyok, azt mondod ok....aztán mikor semmiből beesik egy ilyen, akkor csak pislogsz mint pocok a lisztben, hát valóban semmihez nem hasonlítható érzés.
Doktor úr kérem segítsen, valami baj van a memóriámmal. Mióta? Mit mióta?
-
Mad_Wolf
aktív tag
ezt esetleg be lehetne tenni az összefoglalóba:
twink leveling guide
Nyilván nem league start, de ha már van elég lóvé akkor ezzel simán lehet nyomni egy race-szintű levelinget bármelyik classel. Csak jobbkilkk és futás, minden hal.
Előre bevásárolod,berakod inventoryba a gemeket, itemeket, lootolni nem kell semmit csak futás, ahogy megvan a szint berakod a megfelelő gemeket, itemeket, és nyomás tovább. Nagyon gyorsan lehet új karit felhúzni így. -
Mad_Wolf
aktív tag
-
LittleBoss67
aktív tag
Ha rakok be voidstone-t ( nekem csak 2 van), hogyan tudom a régi térképeket magasabb szinten futtatni?
A meglévőek nem emelkedtek arra a szintre mint amit az atlasz mutat. -
LittleBoss67
aktív tag
válasz LittleBoss67 #35161 üzenetére
Rájöttem. Köszi
-
la_cc
addikt
válasz LittleBoss67 #35162 üzenetére
Na és, hogy? Újaknak kell esnie, ami már magasabb tier-en van, nem?
[ Szerkesztve ]
~ ~ ~ Q('.'Q) Q=('.'Q) ~ ~ ~
-
brunnehilde
senior tag
válasz m.lala #35156 üzenetére
Az szép, gratula! Szóval tudsz kölcsönadni?
Egyébként szép profitot lehet realizálni "sima" mapozással. Pár hete felvázoltam, mit fogok kirakni atlason, rámentem a strongboxokra, exarch, map boss drop... Tegnap fél napot aztán azzal töltöttem, hogy eladtam minden hülyeséget. Előzetes 30-40exa helyett lett belőle 90exám.
Én pedig lesújtok majd tereád hatalmas bosszúval és rettentő haraggal..
-
LittleBoss67
aktív tag
Igen is, meg nem is. Ha valamiért a program nem engedné, akkor dobhat alacsonyabb szintűt is , de azért dob 16-ost is rendesen.
Engem az vezetett meg, hogy tegnap próbáltam az időm vége felé 2 db. T10-es mapot és ami ott esett, az pont a régi szerint esett (T5, T10).
A fene majd megevett, mert a neten csak arra találtam infót, hogy a köveket hogy szerezzük meg, és, hogy innen már T16 mind. -
brunnehilde
senior tag
válasz LittleBoss67 #35165 üzenetére
Nem állitottak valótlant. A 4 kővel minden map t16-os lesz az atlason, vagyis most már mindegyiket futhatod a legmagasabb szinten. Viszont ez nem jelenti azt, hogy a továbbiakban csak t16 mapok fognak esni, és a korábban megszerzett alacsonyabb tier mapokon sem fog 5-6 szinttel magasabb map potyogni.
-
Win-T
senior tag
No ezt a PC-s kontroller támogatást biztosan kipróbálom. Diablo 2 resurrectedet nem gondoltam volna, de meglepő módon jobban szeretem a gamepaddel tolni. Nyilván az inventory menedzsment nyűgösebb vele, de maga a harc sokkal kényelmesebb.
Bár a Poe azért összetettebb jóval, kíváncsi leszek itt mennyire fog működni. -
dbius
veterán
Aki esetleg nem ismerné, vagy csak szeretné megkönnyíteni az archnemesis receptekkel kapcsolatos hajcihőt: Lailloken UI
Pár napja használom, bárcsak GGG munkája lenne....
-
gdevil
aktív tag
Köszönöm, jól néz ki nagyon. Dw az istenért sem tudok rájönni, hogy kell ezt feltelepíteni, hogy használhassam. Pedig nézegetem egy ideje az oldalt.......
szerk: Közben sikerült, az Autohotkey programot kell feltelepíteni előtte, azután a 'Lailloken UI.ahk'-t kell indítani. Majd poe-ban ott lesz. Ha valakinek nem sikerülne.
[ Szerkesztve ]
-
dbius
veterán
válasz gdevil #35169 üzenetére
Igen, autohotkey kell hozzá, és kell fusson a poe is, mert különben nem indul el, csak ha a játék is fut.
Az elején kell egy scan-t nyomni, és egyenként megmutatni, hogy milyen alkatrészek vannak a stashben, ezt követően pedig én mikor kijövök mapról akkor nyomok neki megint scan-t, hogy frissítse, mik vannak aktuálisan és miket használtam el.
Vannak kedvenc recept beállítási lehetőségek, mutatja mik vannak meg, mik kellenek még (hiányzó alkatrészek melyik mapon esnek nagyobb eséllyel), stb... Ilyesmi kéne legyen alapból is... nagyban megkönnyíti a dolgokat.
[ Szerkesztve ]
-
m.lala
aktív tag
válasz brunnehilde #35164 üzenetére
Most mondtad, hogy lett 90 exád.
Amúgy köszi a gratut srácok, tényleg jó érzés, időközben selfieztünk majd eladtam.
Meg akartam mutatni a saját buildem, de nem hozta amit elvártam lightning tendrils Battlemage, ahogy irtad is a DPS karcsú lett, de a def első osztályú volt, lényegében igazi kis atombunker lett majdnem full unique-ból max block, max phys dam red, emellé 85% fölötti max res..csaképp a DPS, a fanaticsm charge-hoz ugrálni kellett a leap slammal....viszont csak cirka 6-8 exa és T16 ment vele.Nade most hogy rámszakadt a nemzeti bank elkezdenék valamit ami 95ön is elég erős. Szóval adjatok tippeket skacok:
legyen gyors,
legyen nagy a clearsped,
a bossokhoz ne kelljen a gemmel variálni és ne csukják össze lépten nyomon...szóval kb kompromiszummentes karit szeretnék, mert most valoszinűleg egyszer az életben megtehetem.
Ja és ne legyen flicker nem akarok epi lepi rohamot kapni.... és zombis/skeletonos nyugis build se mert én akarom szétkapni saját kezemmel a népet....Sok videót megnéztem, de nem fogott meg egy sem....talán egy raider, vagy egy omnis berserkes wild strike-al..tetszik a skill nah, a keret legyen 200exa. Köszi a tippeket.[ Szerkesztve ]
Doktor úr kérem segítsen, valami baj van a memóriámmal. Mióta? Mit mióta?
-
brunnehilde
senior tag
válasz m.lala #35171 üzenetére
Hátőőő... az a battlemage elég elvetemült ötlet volt. Gondolkodok most én is valami új builden, nézegettem ninját. Tornado Shot, Lightning Strike, Skeleton, Cyclone, RF, fire trap, spark... Ezek a menő skillek. Spark még érdekelne is, pár módositással működne a mostani gearemmel, lehet teszek vele egy próbát, aztán ha bejön, felhúzok egy új karit.
-
Mad_Wolf
aktív tag
hát tényleg nem semmi ez a EA champ, lvl 76-on T16 mapokat farmolok
[ Szerkesztve ]
-
TrollBalint
addikt
válasz brunnehilde #35172 üzenetére
Arra kíváncsi leszek, ha sparkost húzol fel, mert nekem annyira nem hozta, amit vártam. Sem a defense, sem a dps valahogy nem adta, igaz nagyon nem nézegettem milyen build ötletek vannak, egyet kiválasztottam aztán az alapján mentem.
https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters
-
Mad_Wolf
aktív tag
válasz TrollBalint #35175 üzenetére
Nekem is ott pihen a spark build 8x szinten, nem adta.
-
LittleBoss67
aktív tag
Esett egy forbidden flame (shadow) jewel swiftkiller ascendac.-al.
Nem tudom beárazni.
Mennyi lehet?[ Szerkesztve ]
-
Rayner
őstag
16extől indul [link]
beállítottam szűrőt így tudsz keresni[ Szerkesztve ]
-
Mad_Wolf
aktív tag
válasz LittleBoss67 #35177 üzenetére
hát az szép loot, gizi.
-
TrollBalint
addikt
válasz LittleBoss67 #35177 üzenetére
Mivel a konzol trade - az elmondások alapján - drágább szokott lenni, nyugodtan pakolhatsz még rá pár exa-t
https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters
-
Mad_Wolf
aktív tag
válasz TrollBalint #35180 üzenetére
ja hogy konzol ráadásul akkor még több lé
-
dbius
veterán
Tegnap este mondom befejezem a napot egy Elderrel (Maven on), mert meglett a négy különböző fragment.
Lement gond és halál nélkül (bár utoljára akkor öltem, amikor még nem volt Sirus, mert azóta nem jutottam a közelébe) és amikor a lootot szedtem fel, dobott egy maven invitationt is, akkor megfagyott a játék, majd crashelt.
Vissza a játékba: sehol semmi, a maradék portálok eltűntek, stash üres, fragmentek oda, maven haladást sem jelzi, mintha nem is jártam volna a közelébe.
Kicsit keserű szájízzel léptem ki utána, mert nem vagyok egy nagy currency farmoló, ha van pár exányi értékem akkor már örülök és így jobban jártam volna, ha eladom a fragmenteket.
-
LittleBoss67
aktív tag
Köszi mindenkinek
Egyébként előtte nem sokkal egy omni amu is pottyant.[ Szerkesztve ]
-
Har_melin
addikt
válasz m.lala #35171 üzenetére
Én ezt néztem, bár azt írja, a clearspeedhez inkább cseréli a Crackling Lance-et Shock Novára. Nem flicker és az AFK Feared alapján elég tankosnak tűnik
Ez egy RF tank, ahogy elnézem magasabb sebzéssel mint az én budget darabom de még annál is sokkal jobb védelemmel.
Végül ez egy egészen más, Lightning Strike Accuracy Stacker. Én próbáltam egy napig a liga előtt standarden és én bizony haltam vele, de ennek könnyen lehet, hogy az volt az oka, hogy hosszabb szünet után ugrottam bele egy teljesen ismeretlen skillbe rögtön T16-on.
Védd a fákat - egyél hódot!
-
tibee77
őstag
válasz Rayner #35185 üzenetére
Na mivan, mi lett a cwdt karival? en kezdem mar teljesen kimaxolni, brutalis... Invitation-ök ilyen 10 mp-ig tartanak kb., ma nyomtam egy rare fearedet is, megkarolni se tudtak, az a harc is talan 20mp volt. van 1-2 mod ami hasznalhatatlanna teszi a karit de amugy mindent visz. Noregen-noleech-barmilyen reflect, curse - freeze-chill-stun immune vagyok.egyik legerösebb karim ami eddig volt.
poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters
-
Rayner
őstag
válasz tibee77 #35186 üzenetére
Őszintén szólva unalmas egy build tényleg nagy a dmg meg maven is leolvad. (mondjuk sirus nem ) egy bajom van vele hogy valahogy a védelme xar. maven alatt is ha bekapok egy sebzést nem mindig tölt vissza a hp, hanem szépen lassan megy lefele és megölöm magam. erre nem jöttem rá miért van. (mondjuk ez máskor is előfordul)
-
Rayner
őstag
válasz LittleBoss67 #35188 üzenetére
sry azt nem tudtam, hogy konzolon tolod... ott lehet jóval több
én úgy szoktam ami nem tuti azt kiteszem aztán ha jön rá 1 napon belül nagyon sok ajánlat akkor valszeg alul áraztam és kiteszem többért. -
LittleBoss67
aktív tag
válasz Rayner #35189 üzenetére
Volt pár a piacon valóban 20-30 között, de azt gondoltam, az enyém csak ennyivel érhet többet. Ilyen értéket nem igazán mer senki árazni.
Sebaj. Az elmúlt 2 szezon szinte egy fillért sem hozott. Sőt 8 hónapon át pl. exa sem esett.
Igaz előtte meg broterhood amu hozott a konyhára egy 30-ast. -
Har_melin
addikt
Na, úgy látom mindenkinél szépen beindult a pénzeső.
-
tibee77
őstag
válasz Rayner #35187 üzenetére
Oda kell figyelni, föleg az altar modoknal. Shockot semmifelekeppen nem kaphatsz be, mert akkor a self sebzesed magasabb lesz joval es nem regeneled ki. Van olyan altar mod is ami visszaveri rad az altalad okozott ailmenteket, itt is shockot kapsz, ergo szopo. Sextant modok is bezavarnak, az inc. Chaos es inc. Phys dmg taken-esek. Maven az szopo igen, az utso fazis amikor a lezerek vannak. Ha az elkap, akkor nincs regen.
poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters
-
Rayner
őstag
válasz tibee77 #35193 üzenetére
Akkor meg is van nem erőltetem tovább többet nem költök rá, így is 10x több mint elég.
mondom a liga pipa, mindent megcsináltam ami benne volt 3 100ex-es karit hoztam össze én ebben most többet nemigen látok (az brutál defes amit fentebb linkeltek érdekelne még) viszont nem akarok kiégni és jó lesz 1-1.5hónap pihi a köv ligára így nem unom meg -
m.lala
aktív tag
válasz Har_melin #35184 üzenetére
Azthiszem a többiek nevében is mondhatom köszi.
Az első az zseniális, nameg az a zene alatta...
RF-em volt szerettem, a lightning strike az nem megy, rárakom spacre és valahogy nem adja a skill én nemtom lehet nem érzem.....
Szóval elég elvetemült ötlet, de időközben lett egy wild strike berserkerem és nem csak lightning hanem úgy kb minden.... összeveszegettem a cuccokat....többe került egy egy cucc mint egy ligában amit farmoltam.... (most húzom a karit)eddig 145 exa és nincs benne headh. + a 30 exás awa multistrike szóval ha nem hozza amit elvárok én meggyújtom az kva isten....Doktor úr kérem segítsen, valami baj van a memóriámmal. Mióta? Mit mióta?
-
Har_melin
addikt
Mapozáshoz a mostani RF inkvizítor bőven elég nekem, viszont az endbossok ellen én vagyok kevés - hiányzik a rutin, elidegeskedem, bénázik, mindegy minek nevezzük.
Asmo korábban linkelt übertank guardian buildjéhez sajnos nincs budget verzió, viszont a forrásaként említett Captain Lance buildnek van, itt a PoB hozzá. Ha valaki esetleg rá tudna nézni, hogy ez elég tankos-e az endgame-re és főleg, hogy mikortól? Mert ha lvl95-ig el kell jutni ahhoz, hogy túléljen, akkor érdektelen. Ha a mostani RF karimnál 73k effektív max. hitet ír, ennél meg 120k-t, (brünne LT buildjénél 30k-t), akkor ez már elég kellene legyen egy viszonylag biztonságos endgamere?
(Azért a budget érdekel, mert nekem változatlanul templom egere a liga. Amivel megyek az valahol 8ex körül van és szégyenszemre még mindig csinálok chaos recepteket, hogy valami aprópénz legyen. Hiába futok T15-16 mapokat, scarabokkal, deliriummal, a legnagyobb "bevételem" még mindig a harbingerekből néha kieső exa shard, meg ha Tujen véletlenül bead exát.)
-
Rayner
őstag
válasz Har_melin #35198 üzenetére
Piszkosul nem értelek a pénzhiány miatt. Tessék pár lehetőség.
veszel 10c shiledes clustert 8 passzivost lvl84est kirakod a harvestet. Mellé kirakod atlas passzivon expeditiont pl és futod a mapokat. Ha durvulni akarsz akkor mapra teszel 100% runic sextanst. Futod a mapot es csinálod a két mechanikát harvestben pörgeted clustert critical/attack/ de főleg speed modokkal (elég jól adja a 3 passzivot a clusterre 1-7ex között a profit) expeditiont meg lefutod ha esik logbook lefutod. Csináld és lesz ex bőven
másik pedig hogy craftolj hunter base cipo lvl86 lecsupaszítod tailwindet pörgeted rá alterral duplájáért elmegy csak kéken[ Szerkesztve ]
-
Har_melin
addikt
válasz Rayner #35199 üzenetére
Tudom, hogy a nagy pénz craftolásból van, de én utálok tradelni és messze nem játszom annyit, hogy az aktuális affix metákat követni tudjam. A másik, hogy amikor van összesen kb. 60-70c, akkor abból nem annyira triviális a pár 10c-s vásárlás. Expeditiont csinálom, minden mapon, a sextánsból esett eddig. kb. 30, el is használtam.
Két kiegészítés:
- nem panaszkodásnak, vagy a liga kritikájának írtam az anyagi helyzetet, csak tényközlésnek. Buildben messze a legélvezetesesebb és legsikeresebb hosszú idő óta
- az eddigi ligákat is ilyen attitűddel csináltam, az utóbbi jó egy évben már hasonló intenzitással is, és azokban jobban álltam anyagilag, erről szólt az összevetés.Védd a fákat - egyél hódot!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- Windows 7
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Milyen NAS-t vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App