Hirdetés

2024. június 1., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Path of Exile (ARPG)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:39:27

LOGOUT.hu

Path of Exile topic

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#35351) brunnehilde válasza DjDanee87 (#35350) üzenetére


brunnehilde
senior tag

Kapásból a 3.-at mondanám, de offcolour, szóval inkább az 1es.

Én pedig lesújtok majd tereád hatalmas bosszúval és rettentő haraggal..

(#35352) Rayner


Rayner
őstag

Egész jó lett a DX12 patch sokkal simább a és dinamikusabbak a képek

(#35353) TrollBalint válasza Rayner (#35352) üzenetére


TrollBalint
addikt

effectek betöltése frissen érkezeve a mapra milyen? Ebben a ligában vettem észre, hogy beléptem a mapra és az első pár másodpercben nem látszódott a tendrils, ha elnyomtam. (Meg gyanítom más effecktek sem) Illetve nagy sűrűségben azért be-beakadt a játék, de ez nem biztos, hogy directX gond lesz :)

https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters

(#35354) Rayner válasza TrollBalint (#35353) üzenetére


Rayner
őstag

Elvileg a renderelésen is javítottak, első betöltés kicsit lassabban megy, viszont utána nagyon gyors a töltőképernyő akár kariváltásnál akár map váltásnál.

Kint a teaser: [link]

Ezek szerint kapunk majd valami petet ami harcol buffol stb

[ Szerkesztve ]

(#35355) dbius


dbius
veterán

Tegnapelőtt végre meglett az első lvl100-as karakterem a játékban (nagyjából 1200-1300 City Squaret futottam érte, kétszer sajnos meghaltam figyelmetlenség és rossz gomb nyomása miatt)

Nagyjából sikerült kimaxolni is a Skele mage buildet, csak a zealotry wand marad ki, ahhoz már nincs időm kifarmolni a currencyt, mert egy hétig nem fogok tudni játszani. Mapozáshoz awa greater multiple projectiles van, bossoknál pedig Hypothermia volt, simulacrumba viszont hypothermia helyett slower projectiles volt berakva, POB szerint sokkal több a dmg.

Sikerült minden - kivéve delve - bosst megcsinálni szintén először (mármint ligán belül) mióta játszom (Shaper, Elder, Uber Elder, Sirus, összes Maven invitation, ill. maga Maven is, Synth mapok, valamint a Simulacrum wave 30 szintén első próbálkozásra - játékban először mentem be - meglett, illetve a két új boss, a Searing Exarch és Eater of Worlds is.

Ehhez persze kellett az itt javasolt boss farmolós módszer, amiért köszönet a megosztónak, az indított meg a build és a karakter min-maxolása irányába. kb. 150 chaosom volt, mikor kezdtem futni a City Square mapokat, és ennek a módszernek hála soha nem volt még ennyi currencym, mapom, stb. A buildbe kb. 150 exát fektettem, de valójában nem számoltam össze, ahogy jött a curency, úgy cseréltem le a a cuccokat.

Persze az abszolút min-maxoláshoz lehetne még cserélni pl. a nem corrupt gemeket corrupt lvl21 gemre, de így is elég volt mindenhová a DPS. A wandot sajnálom egyedül, hogy nem sikerült összefarmolni.

Odif skele mage buildjével indítottam, majd erről tértem át (kombinálva) Kay skele mage buildjére.

Ha valakit esetleg érdekel, feltöltöttem, itt a POB-hoz pastebin link, remélem működik. Spectre: 1 Host, 1 carnage chiefain, 1 They of Tul, 1 Arena Master van.

Ez a liga nagyon tetszett, de ebben főként az elért sikerek játszanak nagy szerepet, amihez tényleg elengedhetetlen volt ez a boss farmolós módszer. Anélkül a fele se lett volna meg nekem.

(#35356) tibee77 válasza dbius (#35355) üzenetére


tibee77
őstag

Na akkor majd mondom, hogy hova utald a szokasos 10%os közvetitöi dijat. ;] egyebkent ja, en is majdnem vegig azt csinaltam, neha volt egy kis boss farmolos kiterö ( invitation-ök leginkabb) de mar 2500-3000 city square körül jarok.

poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters

(#35357) dbius válasza tibee77 (#35356) üzenetére


dbius
veterán

Összesen én is sokkal többet futottam, az említett szám csak a lvl 99-ről 100-ra fejlődéshez kellett, de már 96-os szinttől csak ezt csináltam. Tényleg hálás vagyok a módszer megosztásáért :R

(#35358) crazygamer válasza dbius (#35355) üzenetére


crazygamer
tag

Ezeket a spectre-ket hol lehet összeszedni?

(#35359) dbius válasza crazygamer (#35358) üzenetére


dbius
veterán

PC-n egyszerű:

Host és Carnage Chieftain: ACT 7 - The Ashen Fields (Act 2 - The Old Fields, itt Carnage Chieftain biztos, hogy van, csak lehet sokszor kell desecrate-t használni, de Host chieftain nem biztos)
They of Tul - Tul breach stone, vagy mapon ha a talált breach "Tul" lesz.
Arena Master - Drox conqueror mapon

De van a global 6666, ami a necro/spectre "csatorna", ott gyakorlatilag ha kérsz segítséget, másodperceken belül meghív valaki, akinek a hideoutjában meg tudod szerezni desecrate után a legnehezebben elérhető spectreket is.

(#35360) wiggen123


wiggen123
aktív tag

Tudtok nekem ajánlani melee buildet, ami élvezetes, nem szenvedés, kellően gyors a map clear, boss kill képes? Vagy halott a melee teljesen, a többi buildhez képest?

Sometimes you win, sometimes you learn.

(#35361) tibee77 válasza wiggen123 (#35360) üzenetére


tibee77
őstag

Fuu hat ilyen nem nagyon van szerintem, vagyis kellö befektetessel meg a jo clearrel rendelkezö es amugy gagyi boss dps-es melee karik is fasza boss ölök lesznek de ahogy irtam, ahhoz penz kell.Aura effectet stackelö champion buildek vannak, amik eleg erösek es tankosak is de szerintem ott a clear annyira nem jo.Szoval ha van penzed, akkor rakj össze egy frostblade buildet, az zoom lesz nagyon es bossdps-ed is lesz.Persze függ attol, hogy mennyit költesz ra.

poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters

(#35362) Har_melin válasza dbius (#35355) üzenetére


Har_melin
Topikgazda

Gratulálok, legeslegelsősorban a kitartásodhoz. Én garantáltan képtelen lennék ilyen grindre.

Más: ez a guardian build tényleg meglepően tankos - jó két hét kihagyás után vettem elő újra és egy T14 mapon kapásból meghaltam vele háromszor egymás után, rögtön az elején. Onnan kezdve elég óvatosan nyomultam, el is jutottam majdnem a kétharmadáig (közben volt pár harbinger meg betrayal action). Akkor vettem észre, hogy szenilis vénemberként a védelem savát borsát adó két flaskát elfelejtettem az elején bekapcsolni... :W

Védd a fákat - egyél hódot!

(#35363) wiggen123 válasza tibee77 (#35361) üzenetére


wiggen123
aktív tag

Köszi a tippet. Tetszik a skill effect grafikailag is, lehetséges ligakezdő lehet nálam ez. Kezd kicsit kihalt lenni a liga én már nem nagyon erőltetem.

Sometimes you win, sometimes you learn.

(#35364) dbius válasza Har_melin (#35362) üzenetére


dbius
veterán

Köszi, régóta szerettem volna, ha sikerül valamelyik ligában elérni először a 100-as szintet az épp aktuális karakterrel. Ebben a ligában jutottam ehhez a legközelebb és szerencsére sikerült. Hihetetlen, mennyivel felszabadultabban lehet játszani, ha már nincs tétje (xp), ha valahol épp elhasal a karakter.

(#35365) gdevil válasza Har_melin (#35362) üzenetére


gdevil
aktív tag

El kell nyomni a flaskákat map elején? Én sem csinálom. Azt hittem hogy mivel rajtuk van hogy automatán használódjanak, ha fullon vannak, nem kell velük foglalkozni.
Én is halok a pályákon, lehet ez a gond? :F

(#35366) tibee77 válasza wiggen123 (#35363) üzenetére


tibee77
őstag

Azert ligakezdesre frostbladet ne tolj. :D mint mondtam, penz kell hozza, hogy bika legyen bossok ellen is.clear-rel nem lesz bajod de szerintem mar t16 bossokhoz is kell azert jo par ex hogy gyorsan lehaljanak.Ligakezdesre valami igaslo karakter kell, ami mindent hoz lowbudget-böl is, a frostblades meg nem az sajna.

poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters

(#35367) tibee77 válasza dbius (#35364) üzenetére


tibee77
őstag

Nalam is ment a szokasos lvl 100 project a ligaban. :U Csak most nem alltam meg 2-nel. ;]

[ Szerkesztve ]

poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters

(#35368) dbius válasza tibee77 (#35367) üzenetére


dbius
veterán

:Y Gratulálok! Minden elismerésem, nem tudom hogy csináljátok, nekem ligánként egy karakterem van, de azzal se jutottam eddig el 100-ig :B

[ Szerkesztve ]

(#35369) Har_melin válasza gdevil (#35365) üzenetére


Har_melin
Topikgazda

Igen, valószínűleg ettől halsz te is. Amikor belépsz a mapra, akkor legelső alkalommal aktiválni kell őket, csak utána megy magától a dolog. A "belépsz a mapra" vonatkozik arra is, ha visszamégy a HO-ba és újra belépsz - velem nem egyszer előfordult, hogy egy trade miatt kiléptem, elfelejtettem és a következő pack ledarált.

Védd a fákat - egyél hódot!

(#35370) Edge válasza wiggen123 (#35360) üzenetére


Edge
veterán

Spin2win cyclone slayer buildje én ezzel csináltam meg ebben a ligában az összes contentet, full atlas+minden boss.
Link a vidhez

[ Szerkesztve ]

Többékevésbé: éééééééééééé bbb

(#35371) Har_melin válasza gdevil (#35365) üzenetére


Har_melin
Topikgazda

Bocs, az előző kommentem után jöttem rá, hogy attól függ, milyen enchant van a flaskádon. Nekem "Reused at the end of the flask effect", vagyis ha el se kezdem használni, akkor nem tölt utána és nem aktiválódik újra automatikusan.

Védd a fákat - egyél hódot!

(#35372) brunnehilde válasza tibee77 (#35367) üzenetére


brunnehilde
senior tag

Az a szegény inq ... :O :DDD

Én meg toltam közben "pár óra" Lost Arkot, elég szépen le is kötött, jól szórakoztam, addig amig kvázi el nem engedte a játék a kezem, utána valahogy csökkent a lelkesedésem. Ez az állandó utazgatás ide-oda benne, a "kötelező" napi belépések, küldetések, hát... nem valószinű, hogy MMO függő leszek. :DDD

Én pedig lesújtok majd tereád hatalmas bosszúval és rettentő haraggal..

(#35373) wiggen123 válasza brunnehilde (#35372) üzenetére


wiggen123
aktív tag

Én mig töltött le, beléptem a prohardveres forumat elolvasni. Mondanom se kell nem ért végig a letöltés :) Szerintem nekem se való már ez az mmo téma.

@Edge Kösz a tippet. Lehetőségek közé felveszem. nem volt még ilyenem se.

Sometimes you win, sometimes you learn.

(#35374) brunnehilde válasza wiggen123 (#35373) üzenetére


brunnehilde
senior tag

Jót tett a változatosság, kifejezetten bejött a storys rész, teljesen más, mint a poe, ráadásul volt pár "epic" jelenet is lvl50-ig, párszor meg csak bámultam a grafikát pl a miniatűr világban, de mostanra teljesen elvesztem a rengeteg láda, fragment, currency, árus között. Lehet ez lenne a poe-val is, ha most kezdeném el játszani, de itt azért elég szépen rendszerezve vannak a dolgok, tabokon minden egy helyen, HO-ból minden elérhető (lassan kezd is hiányozni a játék). :P Amit még megemlitenék, hogy gyönyörűen fut, max beállitásokkal is a gépemen, már, ha elérhető a szerver. :DDD

Jut eszembe, nem melee, de majdnem... Kész van már a Lightning Tendrils Inquisitor részletes leirása, már csak patch notes várom.

Én pedig lesújtok majd tereád hatalmas bosszúval és rettentő haraggal..

(#35375) freddirty válasza brunnehilde (#35374) üzenetére


freddirty
senior tag

Szerintem kifejezetten ajánlott a Lost Ark kipróbálása, akár vmi fizetett csomagban. Én egy hónapot dobtam rá induláskor, eljutottam kb. az endgame elejére és élveztem. Jó story jó animációk, sokat költöttek a fejlesztésre. Két hátránya volt számomra:
- elég agyturkász módon van összerakva, hogy rákattanj és költs,
- az endgame pure boss dodgefight. A geart ha kimaxolod akkor sem tudod a bossokat/raideket letolni soloban/gyorsan. Youtubot nézel, be kell tanulni mint a könyvet hogy mikor merre dodgeolsz, mert egy negyedórás fightot is el tudsz rontani pikkpakk. Na én itt hagytam abba, meghagyom ezt a fiatatoknak :)

fred

(#35376) TrollBalint


TrollBalint
addikt

Május 5-én 22:00-kor twitch drop lesz ismét. 45 perc után jár egy egészen szép (videó alapján) piros szárny.

https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters

(#35377) Lokids válasza Edge (#35370) üzenetére


Lokids
addikt

Nekem a cyclone annyira nem jött be ebben a ligában. A CF champion viszont adta nagyon. Végre megtudtam ölni Sirust.

If you chase two rabbits you will lose them both.

(#35378) tibee77 válasza brunnehilde (#35372) üzenetére


tibee77
őstag

Az öreg lemaradt a fiatalok mögött. :DDD am gondolkodtam hogy azt is fel kellene huzni 100ra de mar igy is kiegtem a ligaban. :N

poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters

(#35379) brunnehilde válasza tibee77 (#35378) üzenetére


brunnehilde
senior tag

Pár hét szünetet adj magadnak, igy is jól húztad azzal a taktikával amit toltál, én már city squarel álmodtam volna, rémálmomban nem esett volna egy se, a trade meg döglött lett volna. :DDD

fred: Nekem mondjuk nem hiányzott, hiányzik, hogy költsek rá, eleve nem is volt tervben. Tolom ameddig a story szórakoztat és érdekes, de ahogy irtam, egyre kevésbé köt le, várom a sentinelt. :U Bossokról nagyon nem tudok nyilatkozni, ahova eljutottam, ott nem volt gondom eddig. Valami guardian raidre mentem be egyedül, azt kellett megszakitanom, mert nem volt esélyem. :P

[ Szerkesztve ]

Én pedig lesújtok majd tereád hatalmas bosszúval és rettentő haraggal..

(#35380) LittleBoss67


LittleBoss67
aktív tag

Na elvtársak.

Meglett az új xbox x, a trékom 20 Mb/s-ről bővített (15 év után) 1 Gb/s-re.
Jöhet a következő szezon. :DD :)) :R :P

(#35381) brunnehilde


brunnehilde
senior tag

Találkozott már valaki olyan minimap buggal, hogy rögtön a map elején, mindent feltérképezettnek mutat? Pár hét után beléptem kicsit, erre ez fogadott...

Én pedig lesújtok majd tereád hatalmas bosszúval és rettentő haraggal..

(#35382) m.lala válasza brunnehilde (#35381) üzenetére


m.lala
aktív tag

Lehet bónuszba kaptad mert elérted a lvl 100-at. :U Viccet félretéve én még soha. Én sem toltam hetek óta, most megint játszogatok. Nekem az tünt fel, hogy mikor a HH begőzöl és állok a lecsóban behomályosodik a karakter meg a mobok, nemigazán tudom ez valami új módi, engem eléggé zavar.
A guardiannál kipróbáltam az arc-ot mapozásnál...hátttöö szélsőséges esetben 16m-ig is felproccol a 120 ezres DPS...elég vicces, egy ilyen képet sikerült lőnöm. a prtsc se mindig müködik ez is összecsuszott [link]
Ez a HH ez teljesen beteg, bekéne tiltani.

[ Szerkesztve ]

Doktor úr kérem segítsen, valami baj van a memóriámmal. Mióta? Mit mióta?

(#35383) TrollBalint válasza brunnehilde (#35381) üzenetére


TrollBalint
addikt

Én az ellenkezőjével találkoztam. Játszok, játszok, kidob. Visszajövök, és visszamegyek a mapra, minden ki van írtva, amit addig kitakarítottam, de a térkép felfedezetlen. :)
Remélem tudtam segíteni :D

https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters

(#35384) Ellia válasza m.lala (#35382) üzenetére


Ellia
addikt

Ez szerintem a dinamikus felbontás miatt ilyen - rontja a felbontást, hogy tudja tartani a beállított képkocka számot.

(#35385) tibee77 válasza m.lala (#35382) üzenetére


tibee77
őstag

Es meg csak 30+ buff van rajtad. ;] rakj össze egy gyors karit, amivel brutal cleared van, rakj a treebe meg 3 inspired learninget es go.nezd meg mi lesz majd 200 stackkel. :DDD

poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters

(#35386) brunnehilde válasza TrollBalint (#35383) üzenetére


brunnehilde
senior tag

Igen, nagy segitseg volt, köszönöm. :R ;] Abba már többször belefutottam, de az nem volt állandó. Ez viszont megmaradt tegnap óta, és sehol nem találok rá megoldást. Beállitásoknál próbálkoztam, egy reddit postot találtam róla, ott az ssd helyhiány volt a gond, de nálam ez nem fenyeget. És ennyi... :U

Én pedig lesújtok majd tereád hatalmas bosszúval és rettentő haraggal..

(#35387) TrollBalint válasza brunnehilde (#35386) üzenetére


TrollBalint
addikt

Esetleg megpróbálhatod, hogy elküldöd a GGG-nek ezt, mint bug, bár megkockáztatom, hogy tudnak róla már, de nyilván magasabb prioritást kap, ha egyre többen jelentik.
Elvileg van valami trükk (talán a /bug-t kell beírni játékba) akkor kapsz valami számot, amit ha feltünteszt a levélben, az jobb. Érdemes egyébként - ha a küldés mellett döntesz - hogy az F1 be van nyomva, hogy lássák mi mennyire van leterhelve és felvenni videóra, amit megosztasz velük. (Ha esetleg nem így teszel, akkor úgy is erre fognak kérni az első levélben :) )

https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters

(#35388) brunnehilde válasza TrollBalint (#35387) üzenetére


brunnehilde
senior tag

Pont erre készültem, generált egy számot, bementem mapra és jó lett. :DDD Amúgy dx12 probléma lesz. Visszaállitottam minden grafikai beállitást defaultra inkább és úgy tűnik észhez tért.

Én pedig lesújtok majd tereád hatalmas bosszúval és rettentő haraggal..

(#35389) TrollBalint válasza brunnehilde (#35388) üzenetére


TrollBalint
addikt

szuper, azt meg még fejlesztik, úgy tudom, várhatóan kijavul majd a következő ligában :)

https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters

(#35390) MZsoltee


MZsoltee
veterán

Sziasztok! Gondolkodom, hogy vásároljak tab-okat. Mikor érdemes és szerintetek mik a legfontosabb tab-ok?

A tökéletes nő süketnéma, nimfomániás, és az apjának kocsmája van.

(#35391) dante3 válasza MZsoltee (#35390) üzenetére


dante3
addikt

Ligakezdés előtt mindig van leárazás, szerintem várj még pár napot! Currency-s, Mapos, és az essence-s tabot tartom a legfontosabbnak, és jól jön egy premium quad stash tab is. :K

Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk!

(#35392) brunnehilde válasza MZsoltee (#35390) üzenetére


brunnehilde
senior tag

A currency és a fragment szerintem alap, de a card és a map is. Aztán essence. Meg ahogy dante is irja, egy quad is jól jöhet. A többi nélkül azért lehet élni. :) Érdemes egy 60 dolláros support packba fektetni, azzal együtt jár 600 pont is, amiből ha tab akció van, bőven be lehet vásárolni. :)) De mindenképp megéri megvárni a leárazást.

Én pedig lesújtok majd tereád hatalmas bosszúval és rettentő haraggal..

(#35393) TrollBalint válasza MZsoltee (#35390) üzenetére


TrollBalint
addikt

Ahogy írták, 1-2 havonta van leárazás (ez mindig hátvégén), és szerintem is valami hasonló a sorrend: currency, map, fragment legyen az első amiket megveszel. Én anno vettem Quad tabot, de nekem annyira nem jön be.

https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters

(#35394) dante3 válasza TrollBalint (#35393) üzenetére


dante3
addikt

Én kedvelem a Quad tabot, megmondom őszintén, hogy csak bedobálok mindent amikor chaos receptre gyúrok, mikor megtelik beváltom. Sok cuccnak van ott hely. :B

Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk!

(#35395) Lokids


Lokids
addikt

Fragment tab az melyik? Mit tárol? A 4 map fragmentet? Ahhoz minek külön tab?
Én vettem egy map, egy currency, egy card +2 premium (nem quad) tabot és azon jól elvagyok. :P Az alap starter sup packból. azaz a card tab-ra külön ráköltöttem, mert az már nem jött ki, de nekem kellett.

If you chase two rabbits you will lose them both.

(#35396) DjDanee87 válasza Lokids (#35395) üzenetére


DjDanee87
addikt

fragment tab ennyi mindent tárol "csak":

(#35397) Lokids válasza DjDanee87 (#35396) üzenetére


Lokids
addikt

Wow. scarabokat is az tárolja? Ebben a seasonban jól jött volna. Eddig nem volt túl sok scarab, amiatt nem izgatott, de az Atlas change óta elég sok esett.

[ Szerkesztve ]

If you chase two rabbits you will lose them both.

(#35398) TrollBalint válasza Lokids (#35397) üzenetére


TrollBalint
addikt

1 v. 2 liga óta tárol scarabokat, előtte csak a map fragmenteket tárolt (Elder, Atziri, stb.) de aztán hozzájött a scarab meg a beach cucc is, illetve előző liga közepén az új boss map belépők (igazából azok nem is fragmentek, mert egy db kell belőle :) )
Illetve, amiért én anno szerettem, az über lab kulcsot is tárolta és stackelve (alapban nem az ugye)

https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters

(#35399) brunnehilde válasza TrollBalint (#35393) üzenetére


brunnehilde
senior tag

Van azért haszna a quad tabnak is, sokan farmolás után oda szórják be a lootot, aztán egyszerre árazzák be. Nekem jól jött ebben a ligában, mikor több száz mapot állitottam be előre. Quadban elférnek, egy helyen lehet látni, hogy melyiken lett olyan mod, ami pl nem jó, vagy veszélyesebb.

Kirakták az új div cardokat. Van közöttük megint 1-2 érdekesség. Simulacrum és a Cortex is kap. Lesz winged scarabra. Jó pénz lesz az 5-ös Mageblood. :C Meg valószinű az a dupla implicites watchers se fillérekbe fog kerülni. :U

Én pedig lesújtok majd tereád hatalmas bosszúval és rettentő haraggal..

(#35400) Lokids válasza brunnehilde (#35399) üzenetére


Lokids
addikt

Szóval olyanok, amik mezei halandó kezébe sose kerülnek.

If you chase two rabbits you will lose them both.

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Path of Exile (ARPG)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.