- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
-
LOGOUT
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibee77
őstag
válasz
brunnehilde #42523 üzenetére
Na nehogy azt hidd hogy en valami több gombos buildet hasznalok mint te poe1-ben
ha itt is ugy kene tolni conduit-ot mint ott akkor tuti nem tolnam, ezert op a cast on shock a jatekban.Csak tolom kifele a sok spark proj-ot es mar castolja is szepen a lightning conduit-ot.
Harmelin:Ahogy edge is irta en azt hasznaltam minden egyes karimra kb, kiveve ugye az elsö ligakezdöt, mert akkor meg nem tudtuk hogy ennyire op levelingre.Kell a staff melle par olcso leveling unique es a tree-n meg csak strength node-okat kell kirakni vegig a leveling alatt.Meg persze jok olyanok is amik az attack speed-et toljak fel, skill speedet, stb..Azzal egy röhej a leveling, spark-ot ki se probaltam, hogy milyen de ahogy hallottam investment nelkül eleg fosi. -
Har_melin
addikt
válasz
brunnehilde #42523 üzenetére
abszolút nem konzol-pc háború, annyian dícsérték, hogy milyen jól irányítható kontrollerrel, hogy karácsony előtt tettem egy próbát. Bizonyos dolgok még így is nagyon jól működtek, hogy agyban nem tudtam átállni rá, de a végeredmény az volt, hogy mégsem. Egyszerűen nekem nem passzol, illetve ami sajnos a rendszerből jön, hogy az inventory kezelése nehézkesebb.
-
tibee77
őstag
válasz
brunnehilde #42518 üzenetére
Raereztel az lc-re mert azzal most eleg beteg buildek vannak.en is most azzal megyek, cast on shock lc build, minden boss egyhit.
spark van clear-re szoval azzal sincs gond.
-
Har_melin
addikt
válasz
brunnehilde #42518 üzenetére
Szerencsére a sanctum csak egyszer kötelező, azt még ki lehet bírni. Utána lehet az Ultimatumban megszerezni a további pontokat és egy jó builddel (főleg ha a dot sebzéseket tudja kezelni), akkor az sokkal könnyebb, gyorsabb.
konzolom nincs, és a mostani, nem túl jól sikerült újabb kontrolleres próbálkozás után nem is vágyom rá. A hiba az én készülékemben van, nekem az istennek se áll kézre. Idővel valószínűleg megszoknám, de az alatt az idő alatt elmegy a kedvem a játéktól... -
Har_melin
addikt
válasz
brunnehilde #42459 üzenetére
én most végre találtam egy használhatónak tűnő sorci leveling buildet, ezzel lehet, hogy eljutok végre a lightning conduitig. Ha igen, akkor majd beszámolok róla, hátha megjön a kedved
-
la_cc
addikt
válasz
brunnehilde #42462 üzenetére
Az inkompetens fejlesztő brigád pont a relatív legjobban sikerült részt tette skippelhetővé az első lehetőséggel, azaz a kampányt. Ezen a mai nap nem tudom túltenni magam...
Már itt lehetett érezni, hogy sok jóra nem szabad számítani a game fejlődésével kapcsolatban.
-
TrollBalint
addikt
válasz
brunnehilde #42459 üzenetére
A D4 elég sokat változott az eleje óta (és ezt üzenem tibee77-nek is
) Most már tényleg sokkal jobb, de tény, hogy nem egy PoE és sose lesz az, de nem is ez a célja / közönsége
-
Har_melin
addikt
válasz
brunnehilde #42453 üzenetére
Mikor tervezed a csatlakozást a 2-höz?
-
tibee77
őstag
válasz
brunnehilde #42453 üzenetére
Gyerköccel toljuk neha, igaz meg mindig inkabb witcher 3at szereti.
abban van szerintem vagy 100 orank együtt.
-
Har_melin
addikt
válasz
brunnehilde #42186 üzenetére
Nekem teljesen kontroller-szűzként nagyon fura, így egy órányi játék után, de nem rossz.
- Pro: nem tudom, melyik skillnél mennyire számít és mekkora hatása van, de én pl. most egy monkkal megyek, amelyiknél a skillek jelentős résznek van egy mozgás része is, amolyan shield charge-ként. Ez egérrel alig működött (legalább is nekem), a kontrollerrel viszont néha olyan, mint ha Whirling Blades-zel mennék az 1-ben, zoom-zoom a packok között.
- Con: minden tárgymozgatás, rendezés, kiválasztás egy örökkévalóság az egér billentyűhöz képest. Megszokható és ha már rááll az ember agya arra, hogy melyik gomb mit csinál, akkor nyilván gyorsabb lesz, nekem egyelőre minden akciónál gondolkoznom kell. kicsit féltem a passzív fától, de az teljesen kezelhetően működik. -
Ellia
addikt
válasz
brunnehilde #42147 üzenetére
PC-én kezdtem kontrollerel (xbox), jó irányítani vele, maga a játékmenet kényelmes, nem éreztem hátrányát, de mindenféle "management" sokkalta körülményesebb.
-
Har_melin
addikt
válasz
brunnehilde #42147 üzenetére
nem figyeltem, én PC only vagyok és valószínűleg maradok is. Viszont ha igaz, akkor holnap jön kontroller, majd beszámolok, hogy mekkora élmény vagy szívás.
-
Har_melin
addikt
válasz
brunnehilde #42141 üzenetére
már írtam, amikor a srác az első videóját felrakta, hogy eljött a te időd. Sajnos attól tartok, ez most elég meta lesz, mert bár közben nerfeltek valamit rajta (nem a LC-n, hanem a build egész mechanikáján), de hát ja, elég izmos. Az egyetlen "nehézség", hogy nagyjából a teljes alapjátékot valami mással kell végigvinni, mert a három skillből, ami kell hozzá (lightning Warp, Ball Lightning és LC) az utolsóhóz csak elég magas szinten férsz hozzá. Addig nincs igazán jó single tartget lightning skill, szinte mindenki valamilyen colddal megy.
-
Remiel
őstag
válasz
brunnehilde #41219 üzenetére
Mármint milyen support packokat?
Ja már látom az újonnan megjelenő packokról van szó. Vajon mennyi az életre szóló támogatás határértéke?
-
la_cc
addikt
válasz
brunnehilde #41219 üzenetére
Mit jelent az "early access" ezesetben? Az eredeti novemberi dátumoz képest lehet mégelőbb tolni, ha fizet az ember?
Szerk.: Elolvastam a mai hírt, gondolom igen, erről van szó.
"We won't reveal too much just yet, but we'd like to clarify that just like Fall of Oriath, entry to Early Access will be gained by purchasing one of the new Supporter Packs containing a key."
Jaaaj, de éhesek...
-
San398
őstag
válasz
brunnehilde #41176 üzenetére
A quartz-ot lecseréltem silver-re . Az összerakás inkább csak lemásolása a tiednek. Megpróbálok jobb chaos resist gyűrűt keresni.
Köszi -
San398
őstag
válasz
brunnehilde #41173 üzenetére
Ha már így benne vagy akkor ránéznél az én karakteremre is? Biztos van mit faragni még rajta. pl flaskák [link]
-
Mad_Wolf
aktív tag
válasz
brunnehilde #41165 üzenetére
köszi! Awa chain már van, corrupted blood flaska is, a következő skill a chill ellen véd majd. Asszem allira, 15% res.
Wrathhoz milyen small cluster kell? Kikapcsoltam az aspect of cat-et meg az arctic armort, úgy be tudom kapcsolni a wrathot, de gondolom arctic armor kell a shock immun miatt.
aspect of cat csak bónusznak van, jött a sisakkal, de cast speedet ad meg criter, 15% avoid all dmg, stealth, szóval jó kis bónusz. -
Siriusb
veterán
válasz
brunnehilde #41166 üzenetére
Grat a 2 orb of alchemy-hez!!!!
-
Edge
veterán
válasz
brunnehilde #41166 üzenetére
plz nyomd meg a discard all-t
gz amúgy
-
Mad_Wolf
aktív tag
válasz
brunnehilde #41161 üzenetére
köszi, gemeket megveszem. Blockot hogy tudom maxolni?
-
Edge
veterán
válasz
brunnehilde #41150 üzenetére
Nem hiszem, általában az egy gombos buildek a népszerűek, ezzel az lc-vel még évekig elleszel nyugi
Én most egy flicker strike slayert raktam össze, iszonyat gyors és hatékony golddigger, mert az kellett, 1-2perc egy t16 map.
-
Mad_Wolf
aktív tag
válasz
brunnehilde #41150 üzenetére
mana problémát hogy oldod meg? folyamatosan out of mana vagyok. kikapcsoltam az arctic armort hogy legyen legalább egy kevés manám
update: közben rájöttem, hogy nem kell ész nélkül nyomni az LC-t és akkor nincs gond -
tibee77
őstag
válasz
brunnehilde #41078 üzenetére
Lol pont tegnap beszeltük anonra-val hogy az en mappereim kb semmit nem hoznak, mindegy hany mapot futottak mar, egy kezemen megtudom szamolni hany div meg valdo jött onnan.erre ilyet linkelsz most be....
-
Patrick
addikt
válasz
Tuti divine-ért vetted.
Gz
-
Lokids
addikt
válasz
Fotosop!!!!
Gz amúgy.
-
Siriusb
veterán
válasz
Inkább nem írom le, mit gondolok, a jövőbeni jó kapcsolatok reményében...
-
BoneDragon
veterán
válasz
mennyémáinnen.
-
Siriusb
veterán
válasz
brunnehilde #41072 üzenetére
Elértem a 99-et, el sem tudom hinni.
A progenezis csodákra képes, de talán némi szerepe van a build-ednek is benne.
-
Siriusb
veterán
válasz
brunnehilde #41072 üzenetére
A helyedben nagyon szégyenleném magam; sarok + kukorica + térdeplés...
-
Mad_Wolf
aktív tag
válasz
brunnehilde #41066 üzenetére
ahh látom már. akkor ezek szerint van egy felesleges belőle. berakod guild stashbe? köszi 🥹
-
Siriusb
veterán
válasz
brunnehilde #41060 üzenetére
Mohó malac...
-
Mad_Wolf
aktív tag
válasz
brunnehilde #41060 üzenetére
mit is látok itt?
-
San398
őstag
válasz
brunnehilde #41039 üzenetére
Nem mennek a mapozók most, minden aranyat a fejlesztésre használok fel. Köszi a mapperes infókat.
la_cc : Kösz ezt tudtam de nem ez a megfelelő a drop hiányra
Mad_Wolf : Milyen scarabokat használsz az exile farmhoz?
-
San398
őstag
válasz
brunnehilde #41035 üzenetére
Ha maxra van fejlesztve az egész város akkor elhiszem hogy elégnek kellene lenni 25k goldnak, de addig el kell jutni.
Mappereknél, kell figyelni hogy ne legyen reflect, vagy elég a mapra chisel, alchemy, vaal és kész mert mindennel megbirkóznak?
Apropó chisel, soha nem volt még ennyire kevés chiselem, alig esik.(kipróbáltam a használt filternél már az egy darabos chiselt is mutatja mert azt hittem túl erős filtert használok de nem az a hiba) -
válasz
brunnehilde #41011 üzenetére
Akkor mit kéne még hozzá kiraknom? Azt az 500+ Block recovery-s jewelt?
-
wiggen123
senior tag
válasz
brunnehilde #40967 üzenetére
Mi? Van vendor recipe a tattokra?
Ezen átsiklottam
-
Siriusb
veterán
válasz
brunnehilde #40964 üzenetére
Bepréseltem a wrath-ot én is, nem gondoltam, hogy ekkora plusz sebzést ad. Neked a mana regen milyen, nem fogysz ki több alkalommal is belőle? Nálam most kicsit problémásabb.
Vettem egy Progenezist (első alkalom), nagy királyság.
Jó döntés volt kipróbálni az LC-det. sosem jutottam el ilyen szintre eddig. Köszi a segítséget és hogy puskázhattam rólad.
Már csak a hatékony farmolást kellene tőletek eltanulnom. -
DjDanee87
addikt
válasz
brunnehilde #40932 üzenetére
Nincs semmi jobb kikötős rúna enchant a 10% increased ele dmg helyett?
-
Siriusb
veterán
válasz
brunnehilde #40932 üzenetére
Szép.
-
BoneDragon
veterán
válasz
brunnehilde #40919 üzenetére
Valdot mindig nyitom, természetesen 10c-s mapok vannak benne. T17 mapokat futottam, de el fogom adni. Kevés oda a karim. Érdekes módon Uber eldert, sirust, mavent és a haverjait halál nélkül olom, de ezeket a map bossokat sehogy nem tudom leolni.
-
BoneDragon
veterán
válasz
brunnehilde #40913 üzenetére
Mit farmolsz? Én most strongboxokat, nem rossz. Óránként kb 3-4 div wealthy szerint, de lehetne jobb is.
-
Siriusb
veterán
válasz
brunnehilde #40897 üzenetére
Jól van na, vágj csak fel...
Explicit mod-ok és invasive adversaries megdobja némileg az élményt az Atlaszon.
No meg az oltárokról a mindenféle különlegesség.
Hidd el, amit én csináltam, azután ez laza.Kingsmarch-t csinálod?
Grat a 100-hoz. Ghazzy felpiszkát egy új minion build-del, szerintem kipróbálom.
-
Siriusb
veterán
válasz
brunnehilde #40884 üzenetére
Na, mentem egy párat, kísérletezgettem ezzel az atlasszal. Hát ez valami nyugdíjasoknak való stratégia. egyből az ötlött szembe, mennyire könnyű végigmenni a pályán...
Így nem csoda, ha alig hullasz el.Most finomhangoltam a fát, próbálom feltornászni a T17 esélyét, de így is majdnem mindig ad egyet. Scarab-ok: 2 x ambus, 1 x discernment, 1 x hidden comp és potency, valamint az ambush opció a szerkezeten is. Próbáltam mást is, scarab of divinity, az adversaries-t és a hordes-t, még többet kell tesztelnem velük.
-
Siriusb
veterán
válasz
brunnehilde #40884 üzenetére
Valóban lehetnék 98, csak mindig feszegetem a határokat, vagy nem figyelek. 90% alatt kb be sem megyek.
Lenyomtam Shaper.t, de a bénaságomnak köszönhetően négyszer megfeküdtem közben. Cortex és mások is lementek, 2 kedvenc hely hiányzik a térképeknél, Sirus és a Feared(?) talán.
Kinéztem 8 div-ért egy páncélt, de nem tudom elkapni a csókát, mindig offline van, pedig többször ránézek, ha kell, gyorsan indítanám is a játékot a vásárláshoz.
Próbáltam több Atlasz stratégiát, hát az ultimátum most sem jött be.
Ami a legjobban megy és ahozza szépen a profitot, az a Ritual/Harvest stacked deck farm.
Próbáltam T17-et farmolni, de kevés sikerrel, mondjuk térképek, köztük synth, conquered map-ok is estek szépen. Igaz nem adtam el semmit, de nem tűnt annyira megérősnek.A strongbox sem hozott nekem idáig semmit, amikor próbáltam, strongbox, harbi, scarab volt kirakva. Lehet csiszolok rajta, kipróbálom a te módszeret.Még jó, hogy van 3 Atlasz opció, már így is mennyit elköltöttem az újrarakásokra.
Szerk:
Kíváncsiságból elküldtem 1,5 millás szállítmányt a hajóval, jó nagy semmit kaptam vissza. A futkosók sem hoznak már div-et, hiába T16-os pákyákat adok nekik. De legalább van 500k aranyam. -
Siriusb
veterán
válasz
brunnehilde #40877 üzenetére
Az igen, nekem is van scarab, bár a nagyon drágákat egyből eladtam. Előre is köszönöm a mageblood-ot, de maxos legyen ám!!!!
Videóra visszatérve, utólag rájöttem, hogy single target-re volt felszerelve, pl culling strike chain helyett stb, de ezek mellett sem tűnt fel, hogy annyira rossz lenne.
-
Siriusb
veterán
válasz
brunnehilde #40863 üzenetére
Ja, 88 mana maradt.
-
Siriusb
veterán
válasz
brunnehilde #40857 üzenetére
Akarsz nekem adni egy mageblood-ot?! Hurrá!!!!!
Most elborzasztalak, mit találtam ki, a Tempest shield-hez hozzákapcsoltam egy energy leech-t.
Meg akarom érteni, mi hogy működik, na. De nem sikerül.
-
Siriusb
veterán
válasz
brunnehilde #40836 üzenetére
Nem értem a mechanikát: Ralakesh azt mondja, úgy számolunk, mintha mindenből max charge lenne. Malachai ha eléri a maxot a power charge, nullára állítja. Namármost attól függően, kering a körülöttem power charge vagy nem, változik a sebzés nagysága (LC tooltip). Most akkor ez hogy van? Mire vonatkozik a Ralakesh cipő???
-
la_cc
addikt
válasz
brunnehilde #40828 üzenetére
-
Siriusb
veterán
válasz
brunnehilde #40836 üzenetére
Közben rájöttem, hogy nem konfiguráltam semmit a pob-bab, persze hogy hülyeséget mutat. A tapasztalat viszont téged igazol.
Hmm, akkor innervate. Ahogy akarod. Bármit, amit mondasz.
Nagyon jó lett a kari.
Mi jött? Csak 2 valdo, power rune, lyenek.
DjDanee87
Grat.
Ugye direkt szívattok? Amikor kicsit felszívom magam, ti egyből a többszörösével jöttök. -
DjDanee87
addikt
válasz
brunnehilde #40832 üzenetére
Nekem is a tegnap volt a legjobb dropom a ligában. Nem nagy szám, de esett 2 veiled orb aminek darabja 7,5div. Pedig csak a 40 safehouse challenge miatt csinálom, amúgy nagyon lassítja a map teljesítést és ezzel együtt a gold bevételt. Nemtudom van -e rá valami trükk, de néha Catarina konkrétan percekig nem vált új fázisba csak ütöget én meg tolom a sebzést de hiába.
-
Siriusb
veterán
válasz
brunnehilde #40832 üzenetére
Oké, értem.
este tényleg elvitték 50 divért.
És elveszi az ember örömét... Én meg aszittem neköm gurul a szekér. Eh.15 div-et megér a watchers? 8% block attack dmg, 21 life/hit, a max life stb mind 6%-osak.
Mindig nézegetem a gyűrűket, csak nem megválták a régitől? Na de 6 div!
-
Siriusb
veterán
válasz
brunnehilde #40828 üzenetére
Én az ultitól tartok, bár lehet ezzel az LC-vel könnyű. Amúgy kezdek rájönni, miért ragaszkodsz ehhez. Tényleg csak megemelni tudom a kalapom, milyen jó lett. Persze most kétszer meghaltam, mert a wintry-vel elakadtam a a fáknál...
kellően tankos kari
Van az LC-én kívül még egy karid?(chisel, transmute, alter és regal a végén).
Ez nálam úgy néz ki, hogy chiser - alter - scour és ismétlés. Rosszul csinálom?Visszavettem a burden-t hátha az a plusz védelem éppen kapóra jön...
-
Siriusb
veterán
válasz
brunnehilde #40824 üzenetére
A Vitality-st én is nézegettem, még benne van a szűrőben, de a precision változat ócsó vót.
A 2 féle determination is már van 10 körül néha.
Azért a burden-nél nagy plusz, hogy az energy shield-et is tölti a life flask. Nem tudom eldönteni, melyik a jobb. Talán a mageblood?
-
Siriusb
veterán
válasz
brunnehilde #40821 üzenetére
Kénytelen voltam legyártani valamilyen sisakot. Elmegy...
https://pobb.in/jooRfdEgzjRdBeraktam az amulettet is, a precision-ös watchers jó ötlet!
Valami övet nekem is lehet ki kell találni... -
hajsza
aktív tag
válasz
brunnehilde #40773 üzenetére
"Nálam innentől kezdve gyűjtögetés van. Road to mageblood.
Amilyen ára van, jó hosszú útnak igérkezik."
Küldtem egy PM-et ez ügyben, majd nézd meg.
-
Siriusb
veterán
válasz
brunnehilde #40813 üzenetére
Honnan a bánatból szedtek össze megint ennyi div-et???
Grat!
-
Siriusb
veterán
válasz
brunnehilde #40811 üzenetére
Ha elő tudnék szedni 9% fire res-t valahonnan, akkor amulettet is cserélhetném. Csak kell vennem egy sisakot, de nem látok olyat, amire ugranék (annak fényében, hogy 3 div-ért mit vettél).
Nem merek még átváltani, mert block chance csak 57% (+rumi).
-
Siriusb
veterán
válasz
brunnehilde #40809 üzenetére
A badge amulet csak a frenzy charge miatt kell? A +cast speed és damage?
Szerk.: meg kell egy új void battery az encsához, mert ez corrupt.
Sisek mindenképpen új kell, ezek szerint pwr charge nélkül, mert ez 224 str-t kér a lelkem.
-
Siriusb
veterán
válasz
brunnehilde #40806 üzenetére
Na, nézegetem pob-ban, addig is itt egy szűrő 8mod térképekre: https://www.pathofexile.com/trade/search/Settlers/vQz77p9cE
Nagyjából kigyomláltam, ami nekünk nehezítés. -
Siriusb
veterán
válasz
brunnehilde #40806 üzenetére
Ha a 7 div + militant működik, akkor én is megcsinálom.
30 div az mág nincs.Gondolom ebből 15 div a watchers.
Addig megpróbálok eljutni 96-ra.
-
Siriusb
veterán
válasz
brunnehilde #40803 üzenetére
De a ralakesh mindig max chage-t ad, nem? ja, hogy a malachai meg elveszi. értem.
Számolgass, de az olcsó cuccok az enyémek!!!!!!Lefoglaltam.
-
DjDanee87
addikt
válasz
brunnehilde #40782 üzenetére
Az attól is függ melyik farm helyre mit pakol az ember. A két középső termel a legjobban amiatt, hogy a mellettük lévőkért kapnak bonust a a farm fejlesztésével. Egy középső területen wheat 10,9,9 farmerrel 3119/óra vagy Blue Zanthium 1559/óra mert minél "magasabb szintű" a cucc annál kevesebbet csinálnak belőle óránként.
kérdés: Aki ért holy relichez: Összeraktam 40 divből [Cowgirl_HolyRelic karakter] . Sebzés első ránézésre elfogadható, mondjuk még csak T6ot voltam vele, de kell úgyis még XP bőven (level 73). A cipőt és 2 gyűrűt a stashből kukáztam elő.
Két dolog miatt aggódom jelenleg. HP 3500, bár ez még fog nőni ha szintezek és kapok néhány passzív pontot, ahogyan az alacsony block% is passzív fáról.
De amin nem fog segíteni a szint, mana regen és resistek. Mindhárom resistem cap alatt van jelenleg és a lancing steelt is csak úgy tudom folyamatosan tolni ha pörög a mana poti, amit kényelmetlen 6 másodpercenként nem elfelejteni. Mindezt úgy hogy van 64% mana reg a gyűrűmön, amit valószínűleg le kéne cserélnem jobb resistek miatt és akkor mana reg sem lesz valószínű rajta utána.AG és Spectre még nincs, lehet azok oldanák meg a problémáim? Az a baj arról nem találtam infot se az írott guideban, se a pob-ben, szóval még meg kell néznem jópár videót újra hogy rájöjjek azok hogyan is fognak működni. Meg új flaskok is kellenének, de nem sietek vele mert még a life és mana flaskra is szükségem van most.
-
Siriusb
veterán
válasz
brunnehilde #40791 üzenetére
Jesszus, ez így tiszta beteg, de működik.
Mondjuk nem vagyok hajlandó még egy kört lenyomni vele.
-
Siriusb
veterán
válasz
brunnehilde #40791 üzenetére
Bele is halok időnként, így nem nagyon lesz meg a 96.
"nincs ms a ralakesh cipőn" Mi az az ms?
Legolcsóbb ralakesh 5 div, és akkor nekem a sapkát is cserélni kellene. mert ennek sok STR kell. Viszont akkor az LC-nél nem kellene a power charge on crit. A small cluster helyett is mehetne valami más (endurance)...Mi lenne a minimum, amit meg kell lépni ehhez a szinthez, már ami a ralakesh-hez kapcsolódik. Van, ami kötelező hozzá? Csak szeretném látni, kb milyen összegről beszélünk.
Na, ezt a storm brand-es dolgot kipróbálom, köszi!
-
Siriusb
veterán
válasz
brunnehilde #40782 üzenetére
8 mod map (30-40% pack size) + doubling scarab + a pack size-t adó scarab-ok. Altar-okon az inc. quant/qual. Minél nagyobb pack size és quantity kell.
Ha csak sima lötyögős map: chisel+orb pf alchemy 25-29% pack size-zal; van, amikor csak 1k-t ad, pláne ha az altar-okat nem tudom használni a mod-ok miatt.
Ja, a crop rotaion (+yellow) van kirakva az atlas-on.Szerk.:
Így állok jelenleg: https://pobb.in/Uf5MI42MtMGaJa, belefutottam olyan map mod-ba: 114% chance to avoid elemental ailments. Nem vettem észre, csak amikor bementem és nem történt semmi.
Ki is jöttem egyből és leírtam veszteségnek.
-
DjDanee87
addikt
válasz
Nemtudom a 8250 honnan jött neki, mindegy, én elfogadom bármit írnak
Pont a dust amiből úgyis van végtelenségig. Farmerem van két 10es, néhány 9es és a maradék 8as. Így mérföldekkel többet termelnek, mint amennyi bányát meg tudok jelölni mapokon, hiába gondolom azt, hogy gyorsan mapozok (T16). Ha a kikötőimet nézem éppen az 5 helyre összesen 490k Crimson-t fogadnának növelt értékkel, a baj csak az, hogy kb abból találok a legkevesebbet.
De szerintem jöhet a Holy Relic necro második karakter, RFel meglett a 99. [Ennyi cucc] csak elég lesz rá. T17eket azért nem adnám el.
-
Siriusb
veterán
válasz
Annyiért a hülyének is megéri...
Nagyon jó vétel volt. Kíváncsi vagyok, lesz-e még ilyen.
Grat a T17-hez. Én végre átléptem a 95-öt.
Kísérletezgettem, ,ég a -40% block chance-t is bírtam, de a 2*100% phys dmg as element, az egyszer megfektetett, de megoldható. Viszont adott 7k lifeforce-t az a pálya.
Pár gem-ből vettem 20 vagy 23% quality-t, amelyik éppen értelmesebb választásnak tűnt. -
DjDanee87
addikt
válasz
brunnehilde #40765 üzenetére
Nekem eddig ez volt a legjobb hajóm: [kép]
Remiel: nekem a tapasztalatom az, hogy nem szabad kockázatos utat indítani, ha nem szeretsz pórul járni. Amúgy ahogy brunnehilde írta a legénység szintje határozza meg mekkora szállítmány érték jelent kockázatot. Tehát ha már 10-es, 9es embereid vannak akkor kockázatmentes a 2 millió fölötti shipment érték is bátran mehet nagyobb szállítmány. De amíg nem elég skilles a legénység én inkább nem kockáztatnék.
-
Siriusb
veterán
válasz
Ó, te gazember, neked megvan a pajzs!!!!
-
Siriusb
veterán
válasz
Na igen, gondolom sokkal bénább vagyok, mint te, (valamint figyelmetlenebb is), így könnyebben elhullok. Szerintem elég lesz ez a védelem, majd belejövök. Holy Relic elég volt az előző ligában, ezért azt sokkal nehezebb volt összerakni, mint az LC-t. De az is igaz, hogy hozzám a legközelebb a minion féleségek állnak.
Inkább követem, amiket Te fejlesztesz (ha megengeded), így még élvezet is van.
Szóval várom a következő lépéseket. Watcher's eye stb?
Persze nem feltétlenül fogom tudni megvalósítani, ha kellenek hozzá a plusz passzív pontok, vagy túl drága nekem.Mi kell ahhoz, hogy T17-re bemenjen az ember? Vagy inkább vegyek carry-t a hatodik lukért a scarabnak?
-
Remiel
őstag
válasz
brunnehilde #40759 üzenetére
Szerintem a hajózás egy kalap szar. Több tízezres rakománnyal ment a hajóm, a kockázat 20% volt 4 órás hajóúton, maxra húzott kikötővel, maxos legénységgel és fél óra múlva amikor ránéztem akkor már kiírta, hogy a komplett rakományom elveszett. Na de hova bakker? Ugye a hajó nem merült el mert visszajött... most nem írta ki, hogy a legénység megbetegedett és megette a kb 20k ércet... akkor hova lett, meleg volt és elpárolgott?
10 hajóból legalább a fele megy a kukába, a többi meg semmi értelmeset nem hoz, pedig tudom mit kell küldeni és még többet is rakodok be
-
Siriusb
veterán
válasz
brunnehilde #40758 üzenetére
Sikerült megvennem azt a body-t.
5-600 fusing volt a 6L.
Úgy döntöttem, hogy követem a tanácsod, és ne megyek rá a +60% res-re.
Te a ~10%-kal csökkentett res-t bevállalod mod-nak? Nagyon munkás jó mod-okat gyártani a pályákra.Holy Relic-kel simán vittem a 8-mod corrupted térképeket.
-
Siriusb
veterán
válasz
brunnehilde #40746 üzenetére
Nézz már rá légyszíves, mert valamit elcsesztem a variálgatással. Azóta úgy betalálnak az ütések, hogy már többször kinyúvadtam. Már megint nem tudok szintet lépni, mert mindig ledarálom magam.
Hátha te friss szemmel egyből rájössz. -
Siriusb
veterán
válasz
brunnehilde #40747 üzenetére
Volt 26c-m. Maradt 2. 24-ért nem tudtam otthagyni.
-
Siriusb
veterán
válasz
brunnehilde #40746 üzenetére
Nekem olyan furcsa ez a gondolkodás, mindig a minion kapta az áldást, ilyenekkel nem kellett t9r9dnöm.
Szeretnék kettő fajtából +50-60 rest-t, hogy az eater altar-nál a quantity-t fel merjem venni, az kell a harvesthez.
Térképen mennyi a minimum pack size, 30%?Igaz scarab nélkül, de nekem strongbox és a harbinger is igen gagyi volt.
-
Siriusb
veterán
válasz
brunnehilde #40744 üzenetére
Mik derülnek ki, action speed-ről még nem is hallottam, most néztem utána...
Majdnem egy cipőben, akarom mondani egy sisakban járunk, mert én is benéztem: 224 STR kell neki, hát az meg nincs, nem volt, nem lesz...
Map: milyen mod-okat kerülsz?
-
Siriusb
veterán
válasz
brunnehilde #40742 üzenetére
Na, ezt az elemental mastery-t nem is tudtam.
Csak nem te vetted meg előlem 27c-ért a void battery-t???!!! Én is ma vettem egyet.
És a lábasomra ráraktam a searing inc dam per endurance charge-t., a fejesre meg inc mana regen Per pwr charge, no meg a cast speed.
Nézegettem a bukósisakokat, de divine árban mennek. Mondjuk ha leadok a chaos res-ből, akkor biztos van olcsóbb, de akkor meg azt kéne valahol máshol kimaxolni, de az 34% jelenleg a sapkán.
Habár kehet túl vagyok a 75-ös határon, és akkor csak kevesebb kell, ami talán jobban teljesíthető.
Jaj de utálom, amikor hpzzányúl egy valamihez az ember és három mást is át kell variálni miatta.És még a block chance is hiányos, mivel elcsesztem a páncél legyártását.
Annak örülök nagyon ennél a build-nél, hogy van lehetőségem hibázni.
UI: nagyon piszkálja a csőröm az OOS+SB párhuzamosan futtatott megoldásod, hogy így az innervate-t megkapod. Az energy leech-ben is gondolkoztam, de ötletem sem volt, hová lehetne berakni –eddig.
Mi a tapasztalatod vele? Ezek szerint hatékony, ha még mindig használod. -
Siriusb
veterán
válasz
brunnehilde #40667 üzenetére
-
Siriusb
veterán
válasz
brunnehilde #40662 üzenetére
Visszaraktam a Lunarist a crit miatt.
?eglátjuk mi lesz belőle.
Te egyszerre használod az SB-t és az OOS-t?
Csak strongbox-ot farmolsz? Scarabbal? Bejön?
-
Siriusb
veterán
válasz
brunnehilde #40662 üzenetére
Nekem egyelőre bejön, hogy van egy puffer, plusz védelem.
Van valami elképzelésed, miként fejlesszük tovább? Csináltam jobb páncélt, csak béna voltam, lefelejtettem az implicitet, a vaal után jutott eszembe...
Köszönöm.
-
Siriusb
veterán
válasz
brunnehilde #40653 üzenetére
A pajzson: socketed gems 30% reservation eff. Megy egy vitality, te,pest shield, determination arctic armour.
De nagyon béna vagyok, sea a serainget, se az eater-t nem bírtam lenyomni.
Kénytelen voltam cipeltetni magam, hogy meglegyen a voidstone.
Ó, a phys as extra is ilyet csinál? Akkor ezt kerülöm, köszi!
Szerinted mi legyen a következő lépcső,? Egy 5L páncél sok armor+energy shield-del? Azt szerintem össze tudná, hozni, esetleg essense of woe/loathing? Vagy csak venni jó stat-ot és -> 5L?
Lehet érdemes lenne kockáztatni egy vaal-t rá, és tainted fusing. -
Edge
veterán
válasz
brunnehilde #40653 üzenetére
Elég melósnak tűnik...
-
Siriusb
veterán
válasz
brunnehilde #40648 üzenetére
Kitaláltam valamit: https://pobb.in/mMs7vx4TXN-S
Nézd meg a pajzsot és ami benne van. Durván jól működik, kivédi a 1hit-et. Még kísérleti fázisban van persze.
Szerintem egy próbát megérne neked is. -
Siriusb
veterán
válasz
brunnehilde #40648 üzenetére
Nálad hogy néz ki, amikor szembejön egy csapat rosszarcú? Közelbe mész és ledobod az oos-t, aztán lc?
-
Siriusb
veterán
válasz
brunnehilde #40637 üzenetére
Most értem el T16-ra, hát elég pofán tudnak vágni az ottaniak.
Sajnos a mana cost.os gyűrű craft még nincs meg, lehet megveszem inkább ha olcsó, csak utána kell járni, ki is dobja ezt a veiled mod-ot. Szerintem az eléggé hiányzik nálam.Jewel-eknél kerestem a gain mana on hit-et, de nincs, lehet csak attack-ra van.
Pedig jó lett volna.
Amulet-nél se lenne rossz valami annoit, de a golden oil-t a jelenlegire nem szeretnék rálocsolni. Mondjuk azt nem tudom, mire kellene cserélni.
A gem-ekre ránézek.
Abberath kirakása alap. Viszont a Brine king alap stat-ja a stun-ra mennyire fontos? Gondolom nagyon.
Nézegetem én is a thunderfist-et, de mindig 50c körül van.
Itt van a jelenlegi állapotom: https://pobb.in/QL3buv-BKgvv
ha lenne valami jótanács. Az övnél rámentem én is a burden-re, hátha jobb védelmet ad. Az Asylum passzívot is ellestem tőled, mert rengeteg chaos dmg-vel találkoztam. -
Siriusb
veterán
válasz
brunnehilde #40625 üzenetére
Majd próbálkozom.
Nem foglak játék közben zavarni, itt te választod meg, mikor érsz rá válaszolni. Az ilyen beszélgetések meg másoknak is hasznosak lehetnek, én is jutottam már így hasznod infóhoz.
-
Siriusb
veterán
válasz
brunnehilde #40621 üzenetére
Melyik map-ot? Ami szintézist, meg conquerors-t ad?
Egy kérdés a sok közül, hogyan oldod meg, amikor egy bestiának a mana lenyúló aurája van? És nem csigalassúsággal mozog? Ha sikerül behúznom a többi közé, a chain megoldja, de ha egyedül van, ott kell hagynom.
-
Siriusb
veterán
válasz
brunnehilde #40616 üzenetére
Ejha, jól előreszaladtál.
Vettem egy páncélt, hogy jobban kipróbáljam az Ice bite + ice herald-ot, nagyon tetszik az effektje, ahogy lefagynak és széttörnek.
Nem érzem olyan hatékonynak, mint a thunder herald és csak egy zöld gem, de szórakoztató.
Amúgy ledöbbentem, hogy túléltem azt a helyzetet, amikor a map boss-hoz odarakott a játék egy betrayal-t mo megy egy harbringer-t is a miheztartás végett. Nagyon ment a pánikolás, de csak megoldottam.
A 75 block-ot hogy hozod össze?
És grat az eredményedhez.Nem bántam meg, hogy az LC mellett tettem le a voksom.
Nem nézted, hogy warden-nel meg-e lehetne csinálni az LC-t?
-
BoneDragon
veterán
válasz
brunnehilde #40616 üzenetére
Amúgy megint xarrá nerfelték a lootot. Most értem red mapokhoz, ha nem csinálnám a hajózást letolt gatyával állnék a map közepén. Értem én, hogy előző ligák öntötték a currencyt de ez igy elég fájós.
Gondolom arra akarják rávezetni az embereket, hogy csinálják a liga mechanikát, de az sem hoz annyit, hogy megérje a belefektett időt. -
Siriusb
veterán
válasz
brunnehilde #40586 üzenetére
Köszi!
Estére berakom az új pob-ot a változtatásaimmal, csak hogy meg tudd mondani, mi az amit megint elszúrtam.
Persze köszönettel veszem a tanácsokat, ha lesznek. (Hmm, kérdés vagy kijelentés?- Szerintem lesznek.
)
A hozzászólásoddal lezsibbasztottad az agyam, csak hogy tudd...
Remélem legalább az első két voidstone-t ki tudom szedni.
-
Siriusb
veterán
válasz
brunnehilde #40567 üzenetére
Ralakesh nélkül nem is érdemes a power charge passzívokat kirakni? Inkább lightning damage?
-
-
Siriusb
veterán
válasz
brunnehilde #40525 üzenetére
Látom közben hajóra szálltál...
Már értem hogy tudtok egy vagyonra szert tenni rövid idő alatt...
-
Siriusb
veterán
válasz
brunnehilde #40525 üzenetére
Hát ez fájt, köszönöm, hogy nem kíméltél!!!
-
Siriusb
veterán
válasz
brunnehilde #40519 üzenetére
Előre is köszi, de csak ha nagyon unatkozol, nehogy lekésd a visszaérkező hajót!
https://pobb.in/UdmI_PCAU1qrNekem csak a ToTa volt sikerélmény, de lássuk be, ahhoz nem kellett ész.
40518 Plazmacucci
Na de hogy? -
Siriusb
veterán
válasz
brunnehilde #40516 üzenetére
Te is menj oda, ahová a másik kettő...
T8-T9-nél járok, két véglet közt ingadozom: vagy nagyon simán megy, vagy egy ütéstől fekve maradok.
Egyszerűen nem értem mi van, mi a probléma.
Lantern csak az előző ligában volt, nekem nem is hiányzik.
Haunted Mansion boss még mindig ciki, olyan phys dot-ja van, hogy azt rövidúton fel is adtam.
-
DjDanee87
addikt
válasz
brunnehilde #40511 üzenetére
Nekem egy rare vagy strongbox (nem tudom melyik) dobott hat db nemcorrupt 6 linket amiben volt reaver sword meg str/dex armor. Ezekből jött 200c összesen. Simán div még nem is esett pedig lvl92 vagyok már piros mapokon. A szívás része most jön, mert terv holy relic necro build amire félre kéne tennem és nem rálocsolni a currencyt az RF Chieftainre.
Siriusb: olyan szerencsém sajna nem volt mint előző ligában ahol első napokban esett headhunter majd néhány nappal később perfect rollal Darkness Enthroned (100%)
-
Edge
veterán
válasz
brunnehilde #40511 üzenetére
gg, nekem két lab is egymás után ice nova of frosboltot adott szal most érek mapokra és vastag vagyok a 110c-mmel(már költöttem belőle)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Autós topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elektromos cigaretta 🔞
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- bambano: Bambanő háza tája
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M-K i7 6700 16GB DDR4 480GB SSD GTX 1660Ti 6GB Rampage SHIVA FSP 550W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest