Hirdetés

2024. június 7., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Path of Exile (ARPG)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:39:27

LOGOUT.hu

Path of Exile topic

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#35801) czuzia


czuzia
csendes tag

Sziasztok!

Ma sikerült egy ilyet unveilelni Junnál

Nem találtam pont ilyet a trade oldalon, mennyit erhet kb?

(#35802) DjDanee87 válasza czuzia (#35801) üzenetére


DjDanee87
addikt

NE hallgass rám, kevés buildet ismerek.
Jó az ilyen egyáltalán valamire? Csomó különböző buildhez való cuccnak tűnik együtt, aztán lehet valami olyan build amiről nem hallottam.

(#35803) Rayner válasza m.lala (#35800) üzenetére


Rayner
őstag

Nem olcsó, 40ex ment bele eddig. :D és még vannak vele bajok

(#35804) tibee77 válasza Rayner (#35803) üzenetére


tibee77
őstag

Arra locsolhatod a penzt az tuti, ne fogdd vissza magadat. ;] emlekszem en anno mennyit szenvedtem vele mikor ruetoo kihozta az elsö müködökepes selfcast fr buildet. Ringet craftolni jo nehez hozza, megfelelö life mennyiseg kell a karinak különben nem müködik megfelelöen, stb. , stb... Igaz coc verziot nem csinaltam de a selfcast nagyon bejött. En lassan kesz vagyok a cwdt elementalist-tel. Az utso lepes az lesz, hogy atallok omnira.
Tenyleg, uber bossokkal hogy alltok? Sirust meg nem probaltam, a searing exarch meg ugy beszivatott mint az allat. Valoszinü hogy ott kicsit durvara rolloltam az invit, mert brutalis volt. Shaper-t toltam le parszor, hatha dobja a draga jewelt. Majd ma lehet lenyomom a többit is.

poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters

(#35805) Rayner válasza tibee77 (#35804) üzenetére


Rayner
őstag

Eddig tartott, el is adtam a geart :D ignite kicsinál és nagyon sok exbe kerülne átépíteni, így számomra nem éri meg jobban, sőt láttam pár videót róla amit pár napja csináltak és lehet hogy van 100exem még erre de annyit nem ér, nem kapok akkora dmget

(#35806) tibee77 válasza Rayner (#35805) üzenetére


tibee77
őstag

coc-ot nem ismerem de selfcastnal van jo gearrel 50 milla dps is, az azert eleg jo es raadasul tankos is vagy.persze igen, 100+exet ki kell adni erte. :U

poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters

(#35807) brunnehilde


brunnehilde
senior tag

"Kész" lett a build. Itt van hozzá a pob. :P Tendrils épitőket kérdezem, hogy álltok, és mik a tapasztalatok? :))Szerintem elég szép dolgokat sikerült kihozni belőle, 8,5k kombinált life/ES, 7m dps normal pulseal, 42% chaos resi... Visz is mindent, bár tény, hogy a változások miatt össze lehet rakni olyan bossokat, monstákat, amik ellen gyakorlatilag mindegy milyen builded van, nincs esélyed. :DDD Szóval ja, több a halál, mint eddig. Az ára nem volt vészes, most kezdtem "high-end" gearre váltani (15exás body, 30exás cipőket nézegetek, 15exás divergent wrath és lvl4 enlighten, hogy beférjen a banner is), de az alap endgame verzióban minden beszerezhető max 4-5 exákért. Beleértve az enchantos sisakokat is, mert van eladó aoe és dmg is!

Liga tapasztalatok. Azt kell mondjam, hogy tetszik. Sentinel továbbra is bejön, egyszerű, jó loot. A challenge rohadt nehéz lett, több rng alapú résszel, amit, ha nincs szerencséd, itéletnapig tolhatsz. :U Kiváncsi vagyok végül mennyi lesz meg. A játék nehezebb lett sokkal, viszont akármilyen ligamechanikát próbáltam is az atlason eddig, az vastagon profitot termelt. Essence, strongbox, meta, de még a rogue exileok is, tényleg mindenki azt tolhatja, amit akar és szeret, nem lesz nagy hátrányban. :))

Én pedig lesújtok majd tereád hatalmas bosszúval és rettentő haraggal..

(#35808) brunnehilde válasza tibee77 (#35804) üzenetére


brunnehilde
senior tag

Uber bossok... Egy shaperhez mentem be, azt is véletlenül, amit aztán elröhögtünk, hogy már ledaráltam 1% életét, vagy 3 portál alatt. Aztán kiegyeztünk döntetlenben. :DDD Tényleg kiváncsi lennék, milyen buildekkel lehet ezeket lenyomni. :U

Én pedig lesújtok majd tereád hatalmas bosszúval és rettentő haraggal..

(#35809) Rayner


Rayner
őstag

valakinek kell a 8 essence acsi? épp most vagyok mellette?

(#35810) pruzsi


pruzsi
őstag

Szép napot!
Ezen hogy lehetne javítani https://pastebin.com/HQpTAphH
gameken kívül van hogy 1 hitelnek :D

(#35811) Drenadar válasza Rayner (#35753) üzenetére


Drenadar
veterán

"Legyen minden kirakva Essence a prior tehár a Kiracnál kérni kell 3c/run map pedig 2c/db."

Ebben kicsit segíthetnél, hogy mit jelent ez hogy a runt kérni kell kiracnál? nem nagyon látok ilyen opciot :| a map(ok) már megvan, mentem rajta pár kört (kb 10et) és hát nem nagyon volt rajta olyan essence amit corruptálhattam volna, elolvastam mégegyszer ezt a tipped és ezt a lépést kihagytam, mert nem értem mi ez.

(régen játszottam vele, kihagytam vagy 2 évet így sok minden nekem új)

meg átvariáltam a skelly buildet így most sokkal jobban megy, de néha így is becsúszik egy halál... [link] (Brixike)

[ Szerkesztve ]

(#35812) Argh! válasza Drenadar (#35811) üzenetére


Argh!
aktív tag

map deviceben, lapozol lefele es van olyan hogy essence

(#35813) Drenadar válasza Argh! (#35812) üzenetére


Drenadar
veterán

jaaaah hogy az :) köszi.

előbb bent voltam egy mapon, 7 essence volt rajta... persze egyik se volt a felsoroltak között hogy értékes

(#35814) TrollBalint válasza Argh! (#35812) üzenetére


TrollBalint
addikt

Nekem továbbra furán hangzik, hogy "Kirac-nál kérni", nekem az Zana craft marad mindig :D

https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters

(#35815) Drenadar válasza TrollBalint (#35814) üzenetére


Drenadar
veterán

tényleg Zanával mi történt? hideoutban ott van de beszélni se lehet vele, régen ő adta a mapokat, és mappokon lehetett vele összefutni és a mappon belül volt a map :D

(#35816) TrollBalint válasza Drenadar (#35815) üzenetére


TrollBalint
addikt

Nem nagyon van róla hír, ha mész Sirus ellen, akkor felbukkan, de az egy korábbi script, idővel az is el fog tűnni. Méghozzá akkor, mikor visszahozzák. Merthogy valamilyen formában visszafogják, abban is biztos vagyok. Tekintettel arra, hogy a Shaper lánya, tartok tőle, hogy ránk kedvezőtlen hatással lesz a visszajövetele :) (megalapítja Navari-val a Syndicate 2.0-t :D )

https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters

(#35817) Rayner


Rayner
őstag

egy újabb farm lehetőség zéró befektetéssel, bárki csinálhatja. kicsit uncsi lehet de megéri.
Screaming/Incandescent Invitation farm.

Végtelenül egyszerű a feladat. Mostanra kell hogy legyen mindenkinek nagyon sok vacak map T15-16. eladni macerás és rohadt sok idő illetve unalmas.
El lehet lőni az oltár farmokra, nem kell semmi extra a mapokra, úgy ahogy van fehér/unid/corrupt akármi.
Atlas talentfán ki kell tenni az alábbit, ha Screaming-et farmolsz.

Ez ha megvan akkor indulhat a map. bemész és az első 1-2 pakkot leölöd amíg az alábbi villanást/effektet látod:

Ilyenkor hozzáad egyet az Eater of Worlds progresshez:

A talentfán kirakott pont ad esélyt hogy dupla pontot kapj. Nem kell a mapot pucolni sem bosst semmit. bemész 2 pakk leöl villan az effekt kijössz indítod új mapot. 10mp kb/run. és 28 kell egy Invitationhoz ami jelenleg 170-188c körül mozog. FONTOS!!!: a 27. után a 28. mapot végig kell futni és lölni a map bosst, hogy kidobja az invitationt és resetelje a progress bart. (14-is le lehet ölni a bosst de az az invitation 4-5c kb nem éri meg azért kifutni.) A használhatatlan xar mapokból így ki lehet farmoni pár EX-et néhány óra alatt, azoknak jó akiknek nincs annyi idejük.

A másik ágon ugyanez a menet.

Ha nem akarod eladni, és inkább lefutod akkor innen eshet az 50exes amu és 2oldalú jewelek. (legtöbbje nem ér semmit de van köztük 10-50exes példány) az előző ligában rettentő nagy volt a droprate ezt ebben a ligában durván visszavették, szóval nem biztos hogy kapsz bármit is, de az esélyt megadhatod magadnak )

Hajrá! :)

[ Szerkesztve ]

(#35818) tibee77 válasza Rayner (#35817) üzenetére


tibee77
őstag

Par napja en is erre valtottam at csak en nem villanasig megyek hanem bosst is ölök (bossig megy a rush, utközben ami szembejön az meghal). Sokaig nem tudtam, hogy milyen atlasstrategiat toljak, probaltam mar mindent de a legjövedelmezöbbek (harvest, expedition, ritual) sokaig tartanak, nem szeretek velük tökölni. Ez viszont pont nekem valo. :U am talaltal valami buildet mar? Tegnap bekotlottam es el akartam adni a karimat, hovy valami ujat kezdjek. Eladtam a chestet, aztan ma mikor beloggoltam mar mentem is vissza tradere mert meg egyolyan op buildet epiteni nem lenne könnyü. Ugyhogy most majd farmolok penzt es közbe kitalalom mi legyen.

poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters

(#35819) Rayner válasza tibee77 (#35818) üzenetére


Rayner
őstag

Találtam a CoC Forbidden Rite-ot aztán egy nap után eladtam geart róla... vicc az hogy 40exbe volt és 46exért adtam el ... úgyhogy most van egy 87-es meztelen occultistám amivel nem tudom megint mit kezdjek. valami 30-60m dmgest keresek ami pont annyira tankos hogy tudjak übert farmolni. és nem CWDT :D

[ Szerkesztve ]

(#35820) tibee77 válasza Rayner (#35819) üzenetére


tibee77
őstag

Olyat valassz aminek bazi sok dpse van, mert ezek az uberek rohadekok. Nem tudom mennyi dpsem van, de minden bosst ugymondd egyhitelek. Shaper guardianok-elder guardianok-conquerorok mind meghalnak olyan gyorsan, hogy semmit nem tudnak csinalni. Shapernek 65 milla elete van asszem, ö is 1 sec alatt hal. Szoval tuti 65milla+ dpsem van. Na most az uber exarch meg a spanja olyan lassan halnak, hogy vert izzadok hogy lehozzam a fightot. Ugye alapbol van rajtuk 70%dam reduction de tuti, hogy az eletük is buffolva van, mert ha 60 milla dps helyett csak 18 millam van, akkor is gyorsabban kene öket ölöm. Ehelyett rohadt lassan megy le az eltük es raadasul gyorsabbak es nagyobbat ütnek. Majd ha lesz penzem omnira, akkor kell meg attributes - os ward geart es megint megnezem ezeket de addig elkerülöm öket az tuti. Uber shaper-cortex-uberelder mennek gyorsan de pl amelyik fightban ott van shaper ott van bullet hell, amikor lövöldözi a lila bogyoit es lehetetlen kikerülni.szoval vagy 100 milla dps karit valassz, vagy olyat aminek 50 milla dps mellett meg 100%spellsupress meg egy tonna armorja van, különben rohadt nehez lesz.

poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters

(#35821) m.lala válasza Rayner (#35819) üzenetére


m.lala
aktív tag

Nem mélyedtél el nagyon a Forbidden rite ban ;]
Ez az utoló tippem kellően beteg def, elég DPS.
Ha lenne pénzem, kedvem, időm, erőm tuti ezt csinálnám meg, visz mindent (is).
Detonate dead blackflame negro. [link]

Doktor úr kérem segítsen, valami baj van a memóriámmal. Mióta? Mit mióta?

(#35822) brunnehilde válasza Rayner (#35817) üzenetére


brunnehilde
senior tag

Fogalmam nincs miért kerülte el a figyelmem eddig, hogy a "villanás" után egyből beadja késznek, mindenesetre kösz. A t15 mapjaimat általában vendorozni szoktam, ez jobb profitot hoz. :R

tibee: Én most challenge miatt ráálltam essencekre, de szerintem maradok is ezeknél hosszútávon. Stabil, nagyon jó bevétel.

Poén: tolom a rare, t16-ot veszettül, lemegy egy tonna map, millió essence, nem adja a 8-as challenget. Bemegyek t15 normalra, elmegyek bossig, hogy meglegyen az inv, mellette ott van egy. Gyorsan corrupted, megcsinálom, erre látom, hogy valami complete. :D

Én pedig lesújtok majd tereád hatalmas bosszúval és rettentő haraggal..

(#35823) Rayner válasza m.lala (#35821) üzenetére


Rayner
őstag

Ez pont ugyanazért nem jó mint Forbidden Rite. Az archnemesis módosítók miatt a chaos dmg nagyon legyengült, a moboknak akár 80% chaos rese is lehet. Ezt néztem több videóban is, hogy chaos most nagyon nem jó. illetve lehet vele játszani de egy bizonyos pont után elfogy vagy mirror cuccok kellenek. azért 100-150exnél akarok maradni :D

(#35824) drdoom


drdoom
csendes tag

Áldás,békesség!

Érdeklődnék hogy,az alábbi urakat és hölgyeket jelenleg hol lehet megtalálni mivel kihagytam 2és0,5 évet ezek hiányoznak a "favorite" map slotok bővítéséhez:

Defeat the Conquer of the Atlas
Defeat Sirius Aweakner of Atlas
Defeat Venarius in the Cortex
Defeat The Maven
Complete Maven's Invitation: The Feared

Illetve stremereknél láttam hogy mikor mapot nyitnak meg 5 hely van nekem csak 4 tehát egy map és 3 vaal fregment fér be nekik 4 is egy $ vagy más?

-
mik atlas tree ajánlott map módosítók?
Mivel több ligát nem ismerek pl: az ültetvényest az mondjuk nem is tetszik :D
nem tudom mire érdemes rakni abyss,breach,beast emlékszem.

(#35825) tibee77 válasza drdoom (#35824) üzenetére


tibee77
őstag

Üdv.
A bossokat amiket le kell nyomni azokhoz vannak belepök (illetve mapok) , mindet meg tudod venni traden. Nem tudom milyen karid van, de azert keszülj fel fajuk. Igaz ezeknek az uber verzioi az igazan nehezek de attol meg ezek se könnyüek ha az ember nem regota jatszik.
Az 5. Helyet a mapdevice-ban ugy kapod meg hogy lenyomsz egy 4way-t.ez a 4way 4 legion emblemböl all, bepakolod öket a mapdevice-ba (4 különbözö kell) es lenyomod.

poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters

(#35826) DjDanee87 válasza brunnehilde (#35822) üzenetére


DjDanee87
addikt

Én is beraktam essence atlas passzívokat nemrég a challenge miatt. Az a 8as viszonylag hamarabb meglett, a para inkább az uccsóval van. Ha jól értem kell találni egy olyan nem corrupted essence monstát amiben van misery, envy, dread és scorn-ból legalább kettő, és rátolni corruptiont. Ja igen, és be kell mákolni hogy corruption beadja az upgradelt verzióit a kettőnek. Na eddig ilyennel nem találkoztam, hogy ezekből 2 benne lett volna együtt egy dögben.

(#35827) brunnehilde válasza DjDanee87 (#35826) üzenetére


brunnehilde
senior tag

Nálam nagyon nem akarta ezt a 8ast se, és az utolsó még itt sincs meg. Jól érted amúgy, kétféle corrupted essencenek kéne esnie. Szivatósak nagyon a challengek, ha nincs mákod, akkor tényleg itéletnapig tolhatod, mire meglesznek.

Amúgy, kisérleteztem a builddel. Ezzel a glancing blowsal nem voltam kibékülve, hogy a 65%-ot besz*pjuk a blockolt hiteknek. Egy maxos rumival, shield masteryvel és új large clusterrel (conjured wall, mage hunter) megoldottam, hogy 56/74 legyen, de nincs bekapott dmg, és dps-t se vesztettem. Elég jól működik. :))

Én pedig lesújtok majd tereád hatalmas bosszúval és rettentő haraggal..

(#35828) LittleBoss67 válasza Rayner (#35823) üzenetére


LittleBoss67
aktív tag

Egy ilyen ? [link]

(#35829) tibee77


tibee77
őstag

Uhh ez nekem is tetszik. :Y anno nagy howa fan voltam de mondjuk az mtx sokat dob az összkepen. :P

[ Szerkesztve ]

poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters

(#35830) Rayner válasza LittleBoss67 (#35828) üzenetére


Rayner
őstag

Naaaaa ez nagyon jól néz ki, és tetszik az ötlet is . :D

(#35831) Rayner


Rayner
őstag

ez is használja az uj sentinel módosítót. add 2-4 cold dmg/10 dex ezek nem tűnnek soknk de stackelve brutál dmg, már nézegettem, és vártam mikor jönnek rá buildek

(#35832) LittleBoss67 válasza Rayner (#35830) üzenetére


LittleBoss67
aktív tag

Szokásos mágusom most kezdtem, de van még idő ráhasalni. Mathilnál is néztem hasonlót minap, de meg is felejtkeztem róla, de ma belefutottam egy CaptainLance féle verzióba is, azt eszembe jutott hogy azoknál látványosabb stílusút is láttam. Ezt.

(#35833) Lokids


Lokids
addikt

Corrupting fever championt átbuildeltem Exploding arrowra. Elköltöttem jópár exát...
Nem tudom mit csinálok rosszul, de a 4 aurából 1-et be se tudok rakni (defiance bannert). Minden sarkon esek-kelek. a CF úgy volt ennél tankosabb, hogy míg itt 100% spell sup van, CFnél szinte 0.
Ráadásul az EA elvileg egy boss killer build lenne, de a bossok kb ugyanolyan gyorsan halnak, mint CF-el, ami meg híresen lassú boss ölő build. Lepakolom a 6 totemet... használom a frenzy-t. De hiába. Pl expedition-nál a shielded fehér minionokat se tudtam leölni, ami CF-el 1 villanás az egész képernyő.

If you chase two rabbits you will lose them both.

(#35834) TrollBalint válasza Lokids (#35833) üzenetére


TrollBalint
addikt

Expedition trükkös, simán össze lehet rakni olyanaokt, hogy le se tudod ölni őket. (Vagy úgy jársz mint én, aki rendszerint nem veszi észre, és kirakja, hogy nem tud crittelni ellenük.... :) )
Ha belinkelsz egy karaktert ránézek, előző ligában volt nekem ilyenem és egész jó volt úgy. hogy nem költöttem rá igazából. (az archnemesis módosítók miatt, ebben a ligában lehet kicsit más érzés vele játszani, de alapvetően még mindig fasza)

Látatlanban, amit elég könnyű benézni, az az Elemental Equilibrium. Sokat dob a sebzésen, de csak akkor, ha semelyik cuccodon nincsen flat fire damage, ellenben legalább az egyiken van valami flat cold v. lightning.

https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters

(#35835) Lokids válasza TrollBalint (#35834) üzenetére


Lokids
addikt

Ez a karakterem.

If you chase two rabbits you will lose them both.

(#35836) TrollBalint válasza Lokids (#35835) üzenetére


TrollBalint
addikt

igen, valami flat damage hiányzik, ami vagy cold vagy lightning. Így az EE nem ér semmit neked. Sőt, mivel csak tűzzel sebzel, ezért még hátráltat is, mert arra pakol nagyobb ellenállást. Vagy vedd ki, vagy tegyél valamidre cold / lightning (vagy akár mindkettő) damage-t.

https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters

(#35837) Edge válasza Lokids (#35833) üzenetére


Edge
veterán

Én az ea champpal nagyon gyorsan ölöm a bossokat sirus nevetséges volt szegény, überverzióra majd rápróbálok ofc, gyorsan pucolom a mapot stb és durván tankos. Emellett safe is mert totem build és a ballisták tauntolnak(nem véletlen hogy ziz is ea champpal ssfhczik). Legjobb buildek egyike amit utóbbi időben próbáltam.

Hogy mit csinálsz rosszul? Sokmindent.
A pob linket amit anno adtam a notes részt elolvastad? Mert több alapvető hibát is elkövettél ami a buildnek keresztbe tesz.

1. Kihagytad az ignite proliferation supportot ami pont azt csinalja hogy az ignite effektet átdobalja mobról mobra és így pucolja az egész kepernyőt, a deadly ailnments helyére tedd.
Csak abban az esetben elhagyható ha a kesztyűre archnemesis modként tudsz rakni ignite spreadet(szétszórást) és ebben az esetben is awa burning dam kerüljön a helyére, ezt majd én is eljátszom a kesztyűmmel.
Persze figyelembe véve hogy ebben az esetben is az ignite chancenek 100%nak kell maradnia. Egyébként ez megvan? A 100%. Holy dominion node nincs kirakva csak azért kérdem.

2. Ahogy trollbalint is írta a gearre vhova kell adds lightning dam to attacks vagy cold hogy az elemental equilibrium node jól működjön azért a -25% fire res a mobon vagy +25% nem mindegy.

3. Azért nem tudod bekapcsolni a 4. aurát mert a reservation masterynél a 15% mana reserv efficiencyt-re kell tenni egy pontot ehhez.

Mindössze ennyi :)

[ Szerkesztve ]

Többékevésbé: éééééééééééé bbb

(#35838) Lokids válasza Edge (#35837) üzenetére


Lokids
addikt

Chance to ignite 100%

Vettem egy másik Quivert (5 ex) hogy legyen flat lg dmg.
Mana res... azt hittem az van bent. skill kirakáskor félrekattintottam. :W :W
Így tényleg elfér mind a 4.

[ Szerkesztve ]

If you chase two rabbits you will lose them both.

(#35839) Drenadar


Drenadar
veterán

szerintetek lehet valahogy PoE-zni Ipad -ről? (kontrollerrel).

(#35840) tibee77 válasza Rayner (#35831) üzenetére


tibee77
őstag

Annyira raindultam a dologra, hogy mar majdnem mindent meg is vettem hozza. ;] chest hianyzik meg jewel. Az a baj, hogy nagyon keves van a piacon pont olyan ami kellene, igy nem lesz egyszerü beszerezni öket. Craftolni meg nem akarok mert pl. a chest kifejezetten maceras ahogy neztem. :(

poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters

(#35841) Rayner válasza tibee77 (#35840) üzenetére


Rayner
őstag

Majd dobj plz infókat milyen lett. :D mérgemben és unalmamban most Sirust farmolok. :D lett is 30ex profit, eddig úgy nem vonzott de egész jó forrás

(#35842) tibee77 válasza Rayner (#35841) üzenetére


tibee77
őstag

Wtf, sirust? Az dob meg valami ertelmeset is?conquerorokat farmolni ok meg invit de azt nem gondoltam volna hogy sirust is.

poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters

(#35843) Rayner válasza tibee77 (#35842) üzenetére


Rayner
őstag

Awakenrs orb és Orb of Dominance ezt a 2t dobja, futottam most 30-at mert volt 2400c-m és macerás volt beváltani exre inkább 10-10-10 Sirust futottam még mindig van 1300c +30ex :D
de ebből 11 awakeners (1ex/db) esett és 7 dominance (2-2.5ex/db) meg sok base ilyen 10-20c meg a hands of the high templar kesztyű ami nem ér sokat de abból is corruptolva lett 3db 1 exes cucc, szóval nekem viszonylag jó volt az rng így. nem javaslom farmolni (de nyilván lehet és aki bírja az csinálhatja) mert sokaknak nem megy meg macerás, de pl RF-el nagyon easy mert nagyon nehezen veri agyon. amúgy csak azért farmoltam mert most már könnyebben meg lehet venni bulkba a set-et traden :D 400c volt 10 set

[ Szerkesztve ]

(#35844) tibee77 válasza Rayner (#35843) üzenetére


tibee77
őstag

Hat ize, az ugy eleg jo drop. Nalunk is szoktak farmolni guildben sirust, kb. senkinek nem volt ennyi awa-dominance drop. :U ma este mar remelhetöleg meg lesz a maradek cucc is, mar elkezdtem huzni a karit.

poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters

(#35845) Rayner


Rayner
őstag

jaja azért is írtam hogy ez inkább personal lucky volt :D amúgy milyen guild? ha van hely bevehetnétek :D
még van 8 awa orbom, nem adom el, olvasztani szoktam int stacker amukat, ami legrosszabb rollal is 3exért el szokott menni a kínaiaknak mert azok meg tolják bele recombinátorokba :D

[ Szerkesztve ]

(#35846) San398 válasza Edge (#35837) üzenetére


San398
őstag

"ignite chancenek 100%nak kell maradnia." Ezt hol kell megnézni?
Én ilyet találtam: Chance to ignite from main hand hits: 125%

-----====A jóban az a rossz, a rosszban az a jó, hogy minden múlandó.====----- PÜ-re illik válaszolni!!

(#35847) pruzsi


pruzsi
őstag

ezzel mi a jóeget kell kezdeni? :))

(#35848) Edge válasza San398 (#35846) üzenetére


Edge
veterán

igen ezaz, pl. karakter lapon ráklikkelsz az explosive arrow-ra és ott is írja, de amúgy ignite prolif nem is ad igniteot hanem a combustion ad szóval ha az ignite prolif kikerül a képből az ebből a szempontból irreveláns.

Többékevésbé: éééééééééééé bbb

(#35849) Win-T válasza Drenadar (#35839) üzenetére


Win-T
senior tag

GeForce Now nem tudom van-e iPadre, azzal megoldható, ha igen, de kontrollert nem tudom felismeri-e.

(#35850) tibee77 válasza Rayner (#35845) üzenetére


tibee77
őstag

Irj ra a guild fönökre, iron_vagyok a neve (ez csak az acc neve, karakternevet kell majd megadni asszem baratfelvetelnel) . Vagy itt simondr neven fut a forumon. Majd ö felvesz. Amugy fökent innen a forumrol vagyunk benne, semmi extra.

poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Path of Exile (ARPG)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.