- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
-
LOGOUT
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mad_Wolf
aktív tag
válasz
Mad_Wolf #42287 üzenetére
konkrétan ennyi a kopec boss
ha valakit érdekel a ranger deadeye lightning arrow leveling build (keresőbarát) akkor ezt követtem és ebből szedtem még tippeket
-
Mad_Wolf
aktív tag
áttértem a rangerrel WASD irányításra, mert ehhez elég 2-3 billentyű, így a WASD mellé egér jobb-bal-oldalsó gombbal tudom irtani a monsztákat. El kell mondanom hogy sokkal kényelmesebb mint egérrel. Persze az 5-gombos buildeket már nehezebb így kezelni, de ehhez pont elég.
Amúgy eddig a ranger ami a legjobban bejött, igazi ízimód. Mapokig még nem jutottam el egyik karakterrel sem, de a leveling ezzel a legkényelmesebb, biztonság és dps szempontjából is. -
Mad_Wolf
aktív tag
testre szabható loot filter [link]
egész jó, ha valaki kotorászott a régi filterekben akkor a kódot kézzel még jobban manuálisra szabhatja. Előnye a neversink-féle filterrel szemben hogy lehet szűrni armor typokat, vagyis ha evasionos loot kell akkor a többit ki tudod szűrni stb. -
Mad_Wolf
aktív tag
cast on freeze mégse halott 😀 link
-
Mad_Wolf
aktív tag
válasz
Roland861010 #41960 üzenetére
tudom nem nyugtat meg, de nekem is fagyogat rendszeresen. Szerencsére nem játék közben, csak első indításánál. ha betölt a város és meg tudok mozdulni akkor már jó lesz. általában a fogaskeréknél szokott megfagyni. proci 100% csak a reset segít
-
Mad_Wolf
aktív tag
válasz
Roland861010 #41840 üzenetére
van phs guild? mikor kérdeztem senki nem reagált 🤣 csináltam én is de rájöttem hogy a guild stash tabokat nem én vettem ergo üres így kukáztam is. kit kell keresni join ügyben?
@plazmacucci neked ajánlom a geforce now-t, néha gyenge laptopon játszom, és csak a jó internet számít. kb 2000 Ft volt ha jól emlékszem az alap csomag
-
Mad_Wolf
aktív tag
válasz
Roland861010 #41801 üzenetére
diadem, de lehet a most indított sorcimnak jó lesz. Annyit csinál hogy a körülöttem levő hullákból hp-t regenerál 3mp-ként
-
Mad_Wolf
aktív tag
na akkor megcsináltam a guildet, HunPH a neve, aki csatlakozni akar az írjon rám: MadWolf76#2004
-
Mad_Wolf
aktív tag
ph guild van már? guild stash létezik? esett unique de nem biztos hogy használni fogom, betenném közösbe
-
Mad_Wolf
aktív tag
Epicen 9438 ft lesz az EA kulcs? de jó hogy megvettem 30 dodóért az elébb
-
Mad_Wolf
aktív tag
válasz
brunnehilde #41165 üzenetére
köszi! Awa chain már van, corrupted blood flaska is, a következő skill a chill ellen véd majd. Asszem allira, 15% res.
Wrathhoz milyen small cluster kell? Kikapcsoltam az aspect of cat-et meg az arctic armort, úgy be tudom kapcsolni a wrathot, de gondolom arctic armor kell a shock immun miatt.
aspect of cat csak bónusznak van, jött a sisakkal, de cast speedet ad meg criter, 15% avoid all dmg, stealth, szóval jó kis bónusz. -
Mad_Wolf
aktív tag
válasz
Siriusb #41163 üzenetére
ehh, bocsi
igazából minden cuccom megvan, talán még egy progenesis meg egy mageblood kellene
A tattoo jó ötlet, köszi, ránézek, remélem intes mert a dex meg str be van limitálva nagyon. Red nightmare van. Body implicit is. watchers eye dmg-re és resistre ment, nem variálom. Rumit berakom aztán látjuk. Így állok most. -
Mad_Wolf
aktív tag
válasz
brunnehilde #41161 üzenetére
köszi, gemeket megveszem. Blockot hogy tudom maxolni?
-
Mad_Wolf
aktív tag
válasz
Har_melin #41157 üzenetére
kicsit upgradeltem, vettem egy sisakot 20 divért, két gyűrűt 1,5-1,5 divért, illetve egy bodyt 2 divért.
Jelenleg így áll. [ninja link]
Azért így már barátságosabb, még az arcane guardingot átrakom, megnézem, de igazából most már sokkal jobb a helyzet. Facetankolom a map bossokat (destructive play). Mindjárt ránézek az exile farmra is, csak legyen még egy szint az utolsó cluster node-hez. Ha az is megy akkor örömbódottá. -
Mad_Wolf
aktív tag
válasz
Har_melin #41155 üzenetére
köszi, kipróbálom. Igaz így csökken a dmg kicsit, mert a militant faith elveszít 10 devotiont. Annyira nem vagyok amúgy glass cannon, nem halok túl gyakran. A sisak, a gyűrűk és a chest csak random drop amit összekukáztam, azokat tervezem cserélni erősebbekre, több hp-val, csak előbb gyorsan lépni akarok még pár szintet hogy berakhassam az utolsó jewelt, mielőtt nekiállnék variálni
-
Mad_Wolf
aktív tag
válasz
Mad_Wolf #41153 üzenetére
na jó, mégiscsak vannak mana problémák, ha meghalok akkor azért általában mert elfogy a mana. Egyébként nagyon jól haladok vele, már t16-ot farmolom.
Brunne ha van időd ránézel? Mit csinálok rosszul?
A fejes, body armor, és a gyűrűk azok random estek, azért ilyenekA clusterek majdnem kész vannak, még 3 skill pont kell. Utána az arcane guardingot rakom ki, és kb eddig fogok eljutni szintben (92-93, ha nagyon tankos lesz akkor még a 94 is meglesz könnyen)
POB , ninja -
Mad_Wolf
aktív tag
válasz
brunnehilde #41150 üzenetére
mana problémát hogy oldod meg? folyamatosan out of mana vagyok. kikapcsoltam az arctic armort hogy legyen legalább egy kevés manám
update: közben rájöttem, hogy nem kell ész nélkül nyomni az LC-t és akkor nincs gond -
Mad_Wolf
aktív tag
új personal record... szerintem még a /deaths-ben is rekord
kár hogy ilyet ligakezdésnél nem tudok. Nagyon állat ez a BAMA leveling. délelőtt 11-kor kitaláltam hogy kipróbálom Brunne LC-jét, és nem volt kedvem az archmage-t piszkálni, így húztam egy új karit. A 8-ikat ebben a ligában -
Mad_Wolf
aktív tag
Frissített exile farm stratégia, beyond és delirium, még keményebb. Papírhuszároknak mint én a hexblasttal csak akkor ajánlott ha nem sajnálod az xp loss-t, vagy már úgyis visszaestél a szint elejére 0% xp-vel, vagy már 100as vagy
Current /deaths 480 nálam.
-
Mad_Wolf
aktív tag
válasz
Siriusb #41107 üzenetére
én ls wardennel kezdtem, 90ig vittem, aztán szokás szerint ki akartam próbálni mást is és ott maradt. nem rossz, a tincture idegesítő hogy nem lehet automata mint a flaskok. minden fagy, bossok csigalassúsággal mozognak, szóval egész jó. lehet még adok neki egy esélyt, csak most már majdnem kész a 36/40
-
Mad_Wolf
aktív tag
válasz
brunnehilde #41066 üzenetére
ahh látom már. akkor ezek szerint van egy felesleges belőle. berakod guild stashbe? köszi 🥹
-
Mad_Wolf
aktív tag
válasz
brunnehilde #41060 üzenetére
mit is látok itt?
-
Mad_Wolf
aktív tag
válasz
Siriusb #41040 üzenetére
itt egy videó az exile farmhoz, ebben minden benne van.
látható milyen lootok esnek.
Scarab: dupla titanic of treasures, dupla anarchy of gigantification, plusz anarchy ha már megvan a 6-os map device. Map device-n szintén anarchy, 2c ha jól emlékszem, ez a legolcsóbb.
hexblast minerrel tolom, de kell is, mert kemények. néha 1shotolnak. 93-as vagyok de fél szinteket szoktam bukni egy-egy combosabb exile-n -
Mad_Wolf
aktív tag
válasz
Rison77 #40873 üzenetére
ugyanezzel kínlódok. felültem én is a szopórollerre. ez a hexblast kb olyan mint a jó a rossz és a csúf szemezős párbaja: ha rámnéznek meghalok, ha én nézek rájuk meghalnak, az a baj hogy minden mapon 3-4x ők néznek rám gyorsabban 🤣🤣🤣 igaz még csak 81 vagyok de kezd kikészíteni mennyire papír. minden cucc megvan hozzá ami kell poeninja buildek alapján. Azt hittem lesz egy tankos bosskiller buildem. hát minden csak nem tankos. valaki tud ajánlani tankos buildet 30 div körül? hiero icenova se vált be annyira, arról szedtem le a cucc felét a hexblastra amúgy, hálistennek elég sok egyező ruhát viselnek.
még a végén inditok újra egy rf-et ha megunom hogy nem csak én 1shotolok mindenkit hanem engem is lenyomnak kisujjal becsukott szemmel random mobok -
Mad_Wolf
aktív tag
válasz
Plazmacucci #40458 üzenetére
ja, 85k-val kezdtem az előbb, most már csak 69. még 15 perc és bent is vagyok
-
Mad_Wolf
aktív tag
használd a chaos recipe enhancert, a loot filtert is manipulálja, hogy csak azokat jelölje amiket még fel kell szedned hogy kész legyen a recept.
Liga elején 50-100c-t is összekalapálok vele simán, mire kinövöm az itemlevelt. -
Mad_Wolf
aktív tag
holy relic nekem is bejött, srs necróból csináltam át, egyelőre élvezetes.
-
-
Mad_Wolf
aktív tag
lehet elcsábulok és életemben először kipróbálom a detonate dead elementalistet ligakezdőnek.
Vélemények? -
Mad_Wolf
aktív tag
válasz
Siriusb #39057 üzenetére
ha rányomsz jobbra fent a saját kis ikonodra, ott a dropok és jutalmak alatt szokott menni a csík és mutatja hány %-nál tartasz. na most semmit nem mutat.
update: ha bemegyek a dropok és jutalmakba ott viszont már mutatja. na megnyugodtamReméltem hogy csak act1 townban basz ki a játék, de nem, act2-be átjutva be sem jutok a városba
na jött valami peccs, hátha javít. -
Mad_Wolf
aktív tag
konstans 3000-es sor, a town hajigálja ki az embereket
mindegy, minden crashnál iszok... már boldog a vigyor az arcomon
van hogy akkor kibasz amikor még be se lépek. egy korty bor.na jó ez már nem vicces, 10 perce be se tudok lépni kb
ja és a twitch nem számolja az időt, hiába nézem már 8 óta... nektek igen?
-
Mad_Wolf
aktív tag
engem is kidobott townba visszalépve
mindegy, újabb 5 perc és bent vagyok. annyira azért nem gáz.
-
Mad_Wolf
aktív tag
25k
mire észrevettem már túl késő volt... nembaj, kávé betölt, bor behűt, filterblade beizz.... anyádért nem lehet még loginolni oda... na mindegy, majd 8-ig csak megoldódik.
Énis SRS amúgy. RF lett volna de úgy látszik vége, majd Pohx persze kitalál valami megoldást.Ne felejtsétek elindítani a twitchet, 4 óra stream a pet-ért.
-
Mad_Wolf
aktív tag
Ki mit tolt ligakezdőnek? Ma este tudok nekiállni, rf-et nem akarok sokadjára (de tudom úgyis az lesz belőle 2 napon belül), guardiant nagyon mondják, ninján mindenki lightning arrowval megy... Corrupting fevert néztem de már megint nem tudom mit csináljak 🤣🤣🤣
-
Mad_Wolf
aktív tag
összekalapáltam vagy 15-20 div-et (nem vagyok nolifer, ennyi jutott, na
) és kipróbálnék valami újat belőle.
ezt a CWDT buildet ismeri valaki?
Vagy esetleg valami más amit érdemes kipróbálni ennyiből?
Vagy toljam bele az RF-be? t16 mapokat farmolok különösebb gond nélkül, de bossokra nem megyek rá mert nem ismerem a mechanikákat -
Mad_Wolf
aktív tag
-
Mad_Wolf
aktív tag
na akkor én még időben kezdtem, csak 3728-an vannak előttem
-
Mad_Wolf
aktív tag
jó ez az RF de már harmadik liga lenne egymás után amikor azt tolom, és már unom... főleg a legutolsó ultragáz liga után, szerintem még a red mapokig se jutottam el, annyira meguntam.
nekem is a skelly mage volt a legjobb buildem eddig, de nyilván ki kellett herélni, mert egy élvezhető karakter volt, ráadásul az volt a legjobb liga (archnemesis) amivel eddig játszottam.
most valószínűleg egy toxic rain ballista lesz a kezdő. aztán ha megmarad a lendület akkor talán még eljutok vele az endgame-ig is, bár csodákat nem várok már ettől a játéktól. -
Mad_Wolf
aktív tag
Nekem szinte minden mapon van ritual, illetve elég sok harvest, breach, deli. Trialt én se láttam még. De már nem is kell.
Betrayalt kiraktam atlas treen, de ha nem nyomok jun questre akkor magától be se adja. Pedig sok %-kal növeltem az esélyét -
Mad_Wolf
aktív tag
válasz
gdevil #37266 üzenetére
Szia, én 61-es szinten bementem heistbe, és 100+ chaossal jöttem ki 67-en (közben volt 3-4 de-level, szóval kb 10 szintet töltöttem ott). Semmi extra, csak demo+lockpick fehér contract, kérdőjeles ládák, széf, volt amikor be se fejeztem a contractot. Mire elértem a mapokra megvettem a 6link kezdő armort, pajzsot, övet, cipőt kb 30 chaosból, és most gyűjtök a cipőre, ami 1 div körül van. Sajnos még nem esett div.
Atlason kiraktam a betrayalt meg a mapokat, t5-nél járok jelenleg.
Ha megvan az atlas meg a 2 void akkor mehet az expedition és az altar farm.
Nálam ez a terv. -
Mad_Wolf
aktív tag
ohh bakker most nézem csak hogy ki csinálta. igen, egyetértek a többiekkel, én is beszoptam már ennek a izének valami tutijó mindentvivő buildjét, talán kétszer is. Felejtős lesz ez is valószínűleg.
Nagyon hájpolják viszont most az Eternal Knives ignite buildeket, lehet azt majd kipróbálom később, ha nem égek ki az RF-fel (pun intended) és jó a liga.
-
Mad_Wolf
aktív tag
-
Mad_Wolf
aktív tag
válasz
TrollBalint #36871 üzenetére
én is erősen gondolkodom, bújom a redditet, de valószínűleg startkor nyomok egy randomizert és az alapján döntök.
- DD ignite - a kezdőfegyver az endgame fegyver egyben#1 esélyes
- Boneshatter jugg - lvl 50-ig csak elég lesz, a fegyver upgrade a legnagyobb kihívás addig is
- Cold dot - akár már lvl12-től tolhatom, #2 esélyes
- RF - ezt meghagyom inkább a deli eventre.RF-en kívül egyiket se ismerem túlságosan, szóval try event lesz. Mondjuk legutóbb a Poison conc is így volt, aztán jól muzsikált
-
Mad_Wolf
aktív tag
ha valaki szereti a bullet hell kategóriát, most jelent meg egy kiváló kis játék, a Soulstone Survivors.
Endless delve-ig, illetve a kövi ligáig elleszek vele, az tuti. Még early access, de már van benne vagy 10 karakter, meg vagy 140 skill. Ha valaki ismeri a Vampire Survivorst, akkor annak ajánlani tudom, mert még annál is jobb.Hogy ne legyek teljesen offtopic, ki mivel megy bányászni? Én tavaly poison concot toltam, elég jól muzsikált, de most lehet inkább maradok a jól bevált RF-nél. De meggyőzhető vagyok ha valaki tud egy tuti jó buildet
-
Mad_Wolf
aktív tag
Na ezért toltam inkább torchlightot, van benne minden ami jelenleg nekem hiányzik a poe-ból: whirlwind, és fun. Fizetni se kellett érte, hogy élvezzem.
Mayhemet én is abbahagytam mapoknál, nem hiányzik még pár ősz hajszál. Delve-re visszatérek, addig befejezem a hiányzó sorozatokat -
Mad_Wolf
aktív tag
na, lvl50 boxból egy szép kis pókot kaptam. Végre egy értelmes pet, a sárkányok baromira zavartak.
-
Mad_Wolf
aktív tag
válasz
brunnehilde #36830 üzenetére
oké, meggyőztél, úgyis ki akartam próbálni. A build gondolom az ami a korábbi hozzászólásaid között megtalálható, vagy lesz valami változtatás?
-
Mad_Wolf
aktív tag
Ki mivel indul holnap?
Én ea ballistában gondolkodom, de bármilyen tippet elfogadok -
Mad_Wolf
aktív tag
2 box lesz, 2 eventen lvl50 esetén. Ki mit visz ssf delve eventre?
-
Mad_Wolf
aktív tag
PC servers are restarting now. They should be back up in approximately 10 minutes.
egy órája próbáltam először belogolni. azóta tart a kb. 10 perc.
-
Mad_Wolf
aktív tag
válasz
brunnehilde #36311 üzenetére
Kezdtem poisonkókusszal, de 60 körül elfáradtam, nem az én stílusom. Éjfélkor elkezdtem a rue-féle ignite elementalistet, most act 6 körül járok, elég jó, aprítok közben pedig futok tovább, ezt szeretem. Remélem tudok elég cuccot farmolni hozzá mielőtt kiégek. A liga mechanika egyelőre nem túl fényes. Ezzel a karival még rá se néztem. Majd mapokon.
-
Mad_Wolf
aktív tag
az érzés, amikor kifagy a poe, és állhatsz újra sorba... csak most 30k + van előtted.
-
Mad_Wolf
aktív tag
válasz
Plazmacucci #36293 üzenetére
kezdő még, majd belejön...
Savior: van klán.
Drenadar: hát flickerrel nem kezdenék. Folytatni se folytatnám, hacsak nem vagy mazochista. De ha mégis, akkor Rayner majd segít, neki volt ha jól emlékszem vagy 2 ligával ezelőtt, de tippre vagy 100 ex-et biztos rálocsolt. -
Mad_Wolf
aktív tag
válasz
savior #36280 üzenetére
itt mindent megtalálsz
amúgy igen, map elején elnyomod, aztán meg néha 1-1 dash, és mindenki elég körülötted.
második lab után tudod használni, addig a te hp-dat égeti valóban, de utána már van elég regen és meg sem mozdul a hp-d -
Mad_Wolf
aktív tag
válasz
Plazmacucci #36275 üzenetére
hát szerinte arra amire kell ez a jó. én meg hiszek neki
gyorsabb szerintem mint az occu, valószínűleg azért. Bár ő később át akarja rakni MF-re, lehet azért ranger. De nekem ez is jó lesz, heistből összejön némi lecsó aztán meglátom hogyan tovább.
Occu-t át lehet tenni később BF/BB-re, de az valamiért nem tetszett amikor próbáltam. -
Mad_Wolf
aktív tag
nabakker, Asmo kirakta az új kezdőjét és hát pont arra való amire nekem is kellene (infinite heist az elején, aztán gyors atlas) szóval borult minden, mégis poisonkókusszal kezdek. Aztán csak ránézek majd arra a vortex ignite elementalistre ha meguntam. Meg persze ha jó lesz a liga és maradni akarok 2 hét múlva is, nem úgy mint az előzőnél
-
Mad_Wolf
aktív tag
válasz
tibee77 #36232 üzenetére
nincs hozzá egy linked véletlenül?
ez lenne az?
-
Mad_Wolf
aktív tag
Slicchabib, te csináltál most ignite elementalist, ez a rue build szerinted jó lehet?
vagy RF-et kezdenék megint, vagy ránéznék erre. -
Mad_Wolf
aktív tag
válasz
Plazmacucci #36229 üzenetére
RF vitte elég szépen.
-
Mad_Wolf
aktív tag
ne feledjétek ma este twitch drop
-
Mad_Wolf
aktív tag
válasz
Rayner #35989 üzenetére
hát igen, sajnos ez a liga elég soványka volt, az előző archnemesishez képest, ahol annyit játszottam mint addig (és valószínűleg ezután) sose. Az nagyon jó volt, jó változtatásokkal, szinte 0 nerf, jó ligamechanika, volt lecsó mindenre. Itt meg felhúztam ugyan egy karit, de annyira unalmas volt hogy kb 3 hét után abba is hagytam. Most újra felhúztam egy coc nova-t, de még csak 68, és már nincs kedvem tovább farmolni
majd 3 hét múlva az új ligában. Szerintem ott is RF-et indítok, mert ennyire egyszerű karim rég volt, talán a csontimágus volt még ilyen, de az többet halt és jóval drágább volt. Azt csak a jó liga miatt tudtam addig elvinni ameddig jutott. -
Mad_Wolf
aktív tag
én ebben a percben redeemeltem, még 1400+ kulcsot írt, szóval próbálkozzatok.
-
Mad_Wolf
aktív tag
hát ez gyorsabban ment mint gondoltam, reggel még 50c, most már csak 25c a legacy of fury, hétvégére lehet 10 lesz, vagy alatta
helyes.
-
Mad_Wolf
aktív tag
én még ugyan csak a red mapok elején járok, de partyban tegnap mentem t16 cowardot, és nem haltam meg
a gear kb 20-40c eddig + harvest craft cipő + amit találtam. várom hogy a cipellő ára lemenjen (már csak 50c, hétvégén megveszem 20-ért), illetve aegis is lehetne olcsóbb
van 5 exem, ez nagyjából mind drop, 2raw, meg 2ex-et vettem chaosból, ami szintén 95% drop, +1 eladott fegyó . Szóval nem vagyok elkényeztetve droppal. Most kirakom harvestet meg expeditiont, hátha csorog még valami lóvé. Lehet hétvégén ha lesz időm megpróbálok craftolni fegyvert + sisakot ebből a lóvéból. -
Mad_Wolf
aktív tag
-
Mad_Wolf
aktív tag
válasz
Har_melin #35554 üzenetére
hát én is örültem még ligakezdés előtt, hogy maradt az archnemesis, én kis naiv azt hittem hogy az előző ligához hasonló dropokra lehet majd számítani az AN modok alapján, nyilván kisebb eséllyel. Ehelyett 10-ből 9 nem dob semmit. De szó szerint semmit, max valami fehéret amit a filter ki is szűr.
Liga elején pl csak akkor esett valami ha elnyomtam a sentinelt.
Ja, arról nem is beszélve hogy általában totál el is felejtem használni.
Amúgy hogy lehet unlockolni a második-harmadik sentinelt? nekem még csak 1 slot van. -
-
Mad_Wolf
aktív tag
-
Mad_Wolf
aktív tag
megy a rinya redditen az archnemesis modok miatt.
én is félek kicsit emiatt, elég RF-gyilkosnak tűnik (no life and ES regen)
Hát tényleg volt pár nehéz pillanatom -
Mad_Wolf
aktív tag
hát ez tényleg 10-kor kezdődik... 29959. na megyek vissza inni.
-
Mad_Wolf
aktív tag
válasz
TrollBalint #35510 üzenetére
A sör nekem is hamarabb fog kezdődni, de nem azért mert kevés van az alján 🤣 bár lesz olyan állapot is.
Vettem ma egy új monitort is, így kevesebb alt-tab lesz végre, nagy moncsin game, kicsin meg a mindenmás. Régebben is így volt de a sok kovidos home office miatt asszony lenyúlta a régi monitorom.
Rf mellé mehet majd a netflix 😆
Új hozzászólás Aktív témák
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Commodore 64
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- További aktív témák...
- ROG STRIX X870-F + AMD Ryzen 7 9800X3D + 32GB DDR5 + Sapphire 7900 XTX Pulse 24GB + Win11 PRO
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!