Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- sziku69: Szólánc.
- Erste... bank???
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
brunnehilde
senior tag
válasz
tibee77 #42546 üzenetére
Nadlyon zegzi, de hol vannak a monsták, olyan fapados a 2, hogy azok nem járnak hozzá?
(bár az fps bezuhanás azt jelzi, hogy valamik voltak)
És én kérek elnézést, hogy azt feltételeztem, kétgombos buildet csináltál.
Ja, elég pöpecül néz ki a game. Mondjuk nekem a diablo4 látványvilága is bejött, de szerintem simán szebb annál.
-
Har_melin
addikt
válasz
tibee77 #42533 üzenetére
A sparkkal el nem tudom képzelni, hogy lehet alacsony szinten haladni, nulla crowd controlja és single target sebzése van. Hiába cikázik kismillió spark, ahhoz nem sebeznek eleget, hogy az electrocute felépüljön (még a Kitoko kesztyűvel sem).
Ezzel a felállással tényleg egy álom a haladás. Most leszek lvl52, éppen levertem a King of the Mist-et. Egyetlen hátránya, hogy lassan mászik szegénykém, cserébe folyamatosan, nem kell megállni vele egy-egy packnál. Most már megvan két plusz MS-t adó passzív, így kicsit gyorsabb, de tényleg ez az egyetlen negatívuma. Kb. ez az elvárt leveling build szint: ha már megvan egy alap felszereltség (nem is egy vagyonért) akkor azzal folyamatosan át lehessen gyalogolni a kampányon. -
brunnehilde
senior tag
válasz
tibee77 #42521 üzenetére
Nem kellett ráérezni, mindig is jó volt, csak nem értékeltétek (na jó, elég sokan toltátok).
Cast on shock? Le vagyok shockolva.
Szóval, mire jövök, addigra nerfelik majd.
Har_melin: Oké, talán egyszer túl lehet élni, a labot se látogattam sokkal többször.
Nem akarok konzol-pc háborút inditani, ez nyilván egyéni preferencia. Sok évig laptopon játszottam, és elvoltam azzal is, de ott annyira nem jött elő a gamer énem. POE (90%-ban), F1, Frostpunk, egy-két rts, ezekben ki is merült a gaming. Aztán hirtelen felindulásból vettem egy ps4 pro-t és most rákattantam. Olcsó a konzol, fillérekért vannak a játékok és ennyi év kvázi kihagyás után olyan élmény, mint egy ötévesnek.
Nekem Diablo 4-nél pl kifejezetten bejön a kontrolleres irányitás.
-
Har_melin
addikt
válasz
tibee77 #42521 üzenetére
adj már tippet, mivel lehet átvergődni az LC-ig és hogyan véded ki, hogy a papírmasé sorcit ne rohanják le öt másodpercenként a mobok?
Valahogy átszenvedtem magam lvl46-ig, Utzaal-ig, de itt feladtam vele. Vagy Frost Wall - Frost Bomb - Comet, ami biztonságos, de végtelenül lassú, vagy próbálom a Ball lightning - Lightning Warp kombót, de az meg nulla crowd controllal bír, állandóan lerohannak. Pedig már a Three Dragon sisak is fent van, ami a shockra elvben lefagyasztaná őket.A Spark nekem semennyire sem működik, főleg nyílt pályákon nem.
-
zsirfecske
addikt
-
Edge
veterán
válasz
tibee77 #42290 üzenetére
Köszi a tapasztalatok megosztását
az igen, lassíts kicsit ja
Stormveawevel megyek most act2 cruel, eléggé op, majd akkor endgameig még eldöntöm merre felé. Igen, waggle buildje fasza csakhát nem olcsó.
Úgy 10 divet tudok majd rálocsolni hétvégén max, meglátom mire lesz elég.
(én a gránátozást untam meg picit, az a késleltetve damolás kicsit zizi tud lenni.) -
Edge
veterán
válasz
tibee77 #42285 üzenetére
Figyi végülis melyik stat stacker gremlin buildnál maradtál? Mert kb. naponta jön ki újabb, ami jó, de azért kiváncsi vagyok
Amit másik topikba linkeltél azzal nyomom campaignt teljesen jó, de az biztos, hogy egy howa kesztyűt még összeharácsolok, endgamere én ezt a buildet néztem ki. -
Har_melin
addikt
válasz
tibee77 #42174 üzenetére
Ehhez azért vegyük hozzá, hogy a megszöksz vagy megszoksz a PoE1 indulása óta megvan, hol ezzel, hol azzal a játékstílussal.
Soha a büdös életben nem volt olyan, hogy melee vagy ranged, armor vagy ES, phys, ele vagy chaos ugyanolyan erős lett volna. Mindig voltak mechanikák, bossok, amelyek ellen egyik vagy másik típus kínszenvedés volt. Voltak komplett ligák, amiben szinte csak egy típusú védelem/sebzés kombóval lehetett haladni és túlélni. Aztán vége lett a ligának és jött helyette három hónapig valami más szélsőség.
Meg lehet állapítani, hogy most a melee hátrányban van, de ezen meglepődni teljesen fölösleges. Vissza kell jönni majd február-márciusban, ha valaki minden áron azt akarja tolni, és akkor megnézni. -
BoneDragon
veterán
válasz
tibee77 #42166 üzenetére
Következőleg kipróbálom azt a hires minion buildet.
Fagyos sorcival nagyjából 6-7 perc volt egy boss fight jó esetben, Rangerrel ez kb 30secre redukálódott.
Valószinüleg nem az amúgyis gyenge kasztokat fogják buffolni GGG-ből kiindulva, hanem amikkel lehet haladni, azokat fogják a földbe döngölni. -
-
Roland861010
veterán
válasz
tibee77 #42156 üzenetére
Nem a nehézséggel van bajom hanem hogy az egész játék casterekre van kihegyezve.
Hiába megyek én 9-es vagy akár 10 mappokat és robantok fel mindent is magam körül, hogy ha itt meg minden MOB támadás ami betalál pörgeti lefelé a honort.
Valahogy nekem ez nincs egyensúlyban.
Főleg amikor olyan mobok vannak a pályán körbe véve mondjuk "kristályt" amik folyamatosan spamoljak a tűz labdát meg mérget. Esélyem nincs kikerülni.
Az első részén végig megyek úgy hogy nincs honor vesztes max 10%. A második részén ( gondolom itt adja a következő 2 pontot) kb a felére bukom a 30%-at és az utolsó 2 kihívás mindig escape pálya ami a Titannal nekem legalábbis gyötrelem. -
Edge
veterán
válasz
tibee77 #42111 üzenetére
Amúgy lehet vhogy 6linket gyártani? Nekem annyit sikerült eddig hogy 4linkesítettem gemet lesser jewellerrel és 5linkes lett vaalozva. Namost akkor magasabb jewellerel lehet eleve sima 5linket csinálni és vaalozva lehet 6 vagy ilyen nincs? (Ezt bárki megválaszolhatja, thx ha tudja
)
-
dante3
addikt
válasz
tibee77 #42078 üzenetére
Nemrég kezdtem minionost, levelingre van valami tanács? Olyan hamar meghalnak a skeletonok, és elég lassan térnek vissza, csak azt veszem észre, hogy magamra vagyok utalva. Unearth-al tudok idézni Bone conctructokat, ha van hulla. De bossoknál nem mindig van... Vagy később jobb lesz a helyzet?
-
-
Win-T
őstag
-
Siriusb
veterán
válasz
tibee77 #41956 üzenetére
Abban igazad van, ha már így hozzányúltak, béta ide vagy oda, de egy ingyen visszaállítást mindenkinek kioszthattak volna, ha gavallérok lennének. De lehet akkor is, ha csak tisztességesek lennének, (legalább bizonyos szint felett).
Tényleg hülyeség, hogy kézzel nem tudsz alakítgatni semmit a cuccokon, a kampány alatt nem jön össze annyi orb, hogy érdemben csinálj valamit. Mondjuk én még az elején vagyok, lehet act 3-ban már minden szuper.
Az a baj, hogy rengetegen teljesen felaljzva várták a poe2-t, magasból nagyot lehet esni. Engem nem nem izgat túlságosan, leginkább azt a ... trial-t nehezményezem. Persze ez az én hozzáállásom, lazulni akarok és nem görcsölni.
-
Remiel
őstag
válasz
tibee77 #41622 üzenetére
nálam steamen még úgy szerepel, hogy le sem tölthető jelenleg
persze kaptam egy semmitmondó választ a GGG-től
Thanks for contacting Support.
I'm afraid you will have to wait until these become available again. As mentioned on the Steam client key, please check back soon! My apologies for any inconvenience this may cause.
de hogy ez mit jelent, 1-2 órát 2-3 napot egy hetet vagy egy hónapot azt honnan tudjam ebből?
nem aktiváltam amíg látszott, mert azt hittem csak akkor lehet ha már él a letöltés
ja és mi van ha letöltöm simán a kliens? eddig steamen játszottam, azzal loginoltam az oldalra is be mindeg, megmaradnak a cuccaim vagy nem fog látszani?
-
Remiel
őstag
válasz
tibee77 #41497 üzenetére
az bizony jól
az a felettiek nekem nem tetszenek, a 60 dolcsis az szerintem nagyon jól néz ki és megéri, minden darabja szuper, a 100 dolcsisban az a hideout kurva jó, a többi része számomra kuka (talán kivéve a spear skin), a 160-as weapon skinjei és az armorja nagyon ütős...
kár, hogy crossbow skin csak a 480-as pakkban van, de majd úgyis lesz pontért majd valamilyen
-
brunnehilde
senior tag
válasz
tibee77 #41472 üzenetére
Oszd el a (poe)éveid számával, a beleölt órákkal, abból az órabérből nem telne luxusnyaralásra..
Ahogy látom, azért elég nagy a hype. A látottak alapján nálam is, de sajna ebből idén már nem lesz játék.
Majd remélhetőleg valamikor jövő év elején tudok becsatlakozni, addig fél szemmel figyelem az ámokfutásotokat és a fejleményeket.
-
Remiel
őstag
válasz
tibee77 #41322 üzenetére
hát ez a beta, szóval nem az ami most jön
nem az a lényeg (állítólag), hogy költöttél e már mindent összevetve 4-500$ hanem az, hogy vettél e a legnagyobb csomagból valaha, mert akkor kapsz valami rangfélét, életre szóló támogató vagy ilyesmi és ezek automatikusan kapjkák a kulcsot a kettőhöz. Összességében én 2017 óta többet költöttem a játékra, de majd kiderül számít e
#41320la_cc tudom, hogy még nem lehet venni, de gondoltam így 3 héttel előtte már büföghetnének valami infót mi a kritérium, hogy mégis hogy készüljünk
-
Siriusb
veterán
-
brunnehilde
senior tag
válasz
tibee77 #41294 üzenetére
Folyton bántanak. Mintha az a két mirror olyan nagy szó lenne. Vagy az a két mageblood. Vagy az a 15-20 mirror shard, vagy az 500 divine, vagy a 300 valdo...
Elég jó lett azért. Mondjuk affi után nem gondoltam volna, hogy ennyire jövedelmező ligák lesznek. Tény, hogy se a necro, se a mostani nem úgy indult, aztán mirror tier buildek lett a vége.
m.lala: Elég jól néz ki, és ahogy láttam, a gear is inkább csak egy közepesnek mondható. DPS nagyon rendben van, védelmen lehetne még húzni. Hollow palmmal (cyclone) levelingeztem egészen lvl84-ig, mikor a trickstert húztam, szépen működött. Csak az aoe-val nem voltam/vagyok kibékülve.
-
San398
őstag
válasz
tibee77 #41291 üzenetére
Az igen!! Mindig is tudtam hogy a Fortuna veled van.
kb 4 mirror érték egy ligában az szép.
Én meg büszke vagyok magamra hogy ebben a ligában kb 200div-et szedtem össze és lassan haladok a lvl100 felé (lvl 99 30% most)
Ha még nem jelentkezett senki arra a felesleges mirrorra akkor nekem jöhet -
-
-
brunnehilde
senior tag
válasz
tibee77 #39351 üzenetére
Kapaszkodjatok, de én teljesen rákattantam az ultimatumra.
Úgy, hogy előtte napokig agyvérzés kerülgetett miatta a challenge végett. Aztán rájöttem, hogy a passzivon van olyan pont, ami 50%-al csökkenti a monsták és minden egyéb dmg-ét.
Build kell hozzá igy is, és végig tolva az igazi, de T16 raren átlagban kb 70-80c-t dob egy. Egy nyamvadt 83as inscribed ulti 70c-től indul (és esik a mapon is, nem csak ultiban), tökmindegy milyen a reward. A catalystokért annyit lehet elkérni bulkban, amennyit nem szégyellsz.
Tainted darabja 65c, prismatic és fertile 30+. És ezek mellett is esnek érdekes cuccok. Gondolom kutya nem tolja, mert elterjedt, hogy nagyon gyenge...
-
-
-
Siriusb
veterán
válasz
tibee77 #38915 üzenetére
Kipróbálok minden hülyeséget, mondjuk nekem tetszenek a minion build-ek, csak elég gagyi a dps-ük. Habár talán a Vaal Skeleton volt az, amelyiknél tele a képernyő izgő-mozgó micsodákkal? Na, az már sok(k) volt.
Lehet ezért sem jutok sehová, mert mindig belekezdek egy új kariba, megunva a régit? Őszintén szólva nekem az első két voidstone is kihívás, más meg pár óra alatt megvan vele. No de az a lényeg, hogy jól érezzem magam. -
TrollBalint
addikt
válasz
tibee77 #38907 üzenetére
Hát most már csak ezért (is) felmegyek ligakezdésre, hogy halljam / lássam hogy haladsz.
Viszont ez az SRS megfogott, azzal már régóta szemezek, én lehet azzal kezdek. Persze a Diabloban 12-én kezdődik az event és ez a mostani liga jó lett, de majd szorítok rá időt. Valahogy... Főnök biztos megérti majd, hogy nincs időm dolgozni
Apropó, kontrollerrel milyen játszani a PoE-t?
-
Siriusb
veterán
válasz
tibee77 #38907 üzenetére
Ezek alapján a poison SRS épp neked való!
De most komolyan. Ha nem vágynék valami másra, a guardian SRS-t próbálnám ki.
Múltkor dd-vel toltam (volna) egészen addig, amíg el nem jutottam addig a pontig, ahol valóban át kell váltani dd-re (white/yellow maps körül lehetett), na onnantól csak bénáztam. (Igen, a szokásosnál még jobban, kedves trollok). Ott is hagytam az egészet, felhúztam egy SRS-t.
Innentől kezdve nem adok neked ötleket, nehogy elszúrd az én kezdésemet is.
Topikgazda legyen szíves az ő számára zárolni a topikot péntek éjfélig! Még olvasni se tudja!!! -
Siriusb
veterán
válasz
tibee77 #38896 üzenetére
Nagyon az íjász felé hajlok, EA ballista pont jó, ha lab-okat kell nyomni az új gem-ekért. Nem tudom, mennyire fogja megérni, de egy archer + ea ballista szerintem gyorsan végig fog szaladni rajta. És ahogy olvasom, ezzel az első 2 voidstone is könnyen megvan.
Persze bízok benne, valami érdekesebbel is előáll valaki.Mondjuk egy jó ice spear totem, vagy creeping frost.
-
Siriusb
veterán
válasz
tibee77 #38831 üzenetére
No, én ezt még különösebben nem tapasztaltam, hogy valami jót dobtak volna a zöldikék.
Nekem is tetszett a tota, de elég unalmasnak találom az egészet, most még mindig csak 30 valahányas szintig jutottam el a toxic rain-nel, de mostanra meguntam.
Ti mivel fogjátok tolni a decemberi újrakezdést? Van valami kedvencetek?
-
Siriusb
veterán
válasz
tibee77 #38725 üzenetére
Mivel hiába várok a videódra, készítettem egyet (Maven: Atlas). mennyire van messze még a tiédtől?
https://streamable.com/hamj2p -
Siriusb
veterán
válasz
tibee77 #38719 üzenetére
Ami még eszembe jutott és van kedved válaszolni, ezzel a build-del milyen map mod-okat illik kerülni?
Eddig a kevesebb life/mana regen, no leech, no exposure, reduced cooldown, elemental reflect-et kerültem. No neg az 50% flask charge-t.És melyik panthenolt használod? Brine king/aberrath?
-
Siriusb
veterán
válasz
tibee77 #38719 üzenetére
Csak olvasni kell néha.
Más: ha csak profik vannak itt, akkor elnézést, ám amennyiben valaki olyan alacsony szinten tolja, mint én, akkor felajánlanék levetett felszerelést, persze azt nem ígérem, hogy minden darabját megvan/megtalálom, de jobbára még a gem-ek is benne vannak.
1.) Kezdő Detonate dead-hez cuccok.
2.) Teszkós tornado shot felszerlés, mint a jelző is mutatja, drága jewel stb nincs benne, de egész használható volt (crouching tuna féle fajta kreálmány).Ha kell, pár divine-nal is tudok segíteni.
Más2:
Tota 2k felett nem dob már normális cuccokat? Szinte nem jön semmi. Lehet kellene egy új karit csinálni nékie és újrakezdeni? -
Siriusb
veterán
válasz
tibee77 #38707 üzenetére
Köszi a korábbi tanácsaidat, párat meg tudtam valósítani, érezhetően jobb. Látom te az öveden oldottad meg az STR hiányt, lehet én is ezt teszem.
Pár tetkó is felment, az almáriumban is találtan egy-két kösza tetkót amik kellenek, azok is felmentek. A warrior jewel-ből már kettőt eladtam, most vehetek egyet.Sajnos elég gyatra nekem a tota most.
-
Siriusb
veterán
válasz
tibee77 #38701 üzenetére
tetkók még az előző build-ről vannak, azokkal nem foglalkoztam. Spell suppr-t nem tudtam jobbra kihozni, így is kinlódás volt a cuccokat összeszedni. Hát ja, rf-be néha belehalok.
Timeless jewel, olyan is kell?
Na, átnyálazom, amit írtál, hátha tudok javítani valamin. Köszi, hogy megnézted.
-
Siriusb
veterán
válasz
tibee77 #38691 üzenetére
Gatyamadzag kell még, kesztyű, pecsétgyűrű, és pár gem.
A Wand-dal pórul jártam, mert nem vettem észre, hogy magassabb INT kell hozzá, mint ami van, szóval még ki kell találnom a megoldást erre, ideiglenesen a Passive Tree-n beáldoztam két pontot. Valószínűleg a gyűrűre kell, vagy megpróbálkozom egy Darkness Enthroned-dal, de az Abyss Jewel-ekkel sem lenne könnyebb szerintem.
Ha van jó cuccod, egy kari felhúzása szerintem gyorsan megy, de persze én is a már meglévőt használom.
-
Siriusb
veterán
válasz
tibee77 #38682 üzenetére
Jól kiszúrtál velem az ajánlásoddal. Sajnos felpiszkálta a fantáziámat és nekiláttam felszerelkezni, de el sem mondom, mennyi div-et öltem eddig bele, s csak félig van meg. Szerencsére beindultak az emberek, s 2 vevő 2 perc alatt hozott 113 div-et.
Nem hittem volna, hogy létezik ennyi divine a játékban, egyszerre egy helyen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mini-ITX
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honda topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Nintendo Switch
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- BestBuy topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Nintendo Switch Lite Grey
- Lenovo Gamer PC , i5 12400F , RTX 3060 , 16GB RAM , 512GB SSD
- Új Zsír Lenovo Yoga 7 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-1260P 16/1TB 2,5K Intel Iris Xe
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- UH!! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Strapabíró Laptop 15,6" -70% i7-10610U 16/512 NVIDIA MX250 2GB FHD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest