Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- kenand: Szaunakályha- Helo Softhot/Havanna fűtőszálcsere
- sziku69: Szólánc.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
- bambano: Bambanő háza tája
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
-
LOGOUT.hu
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Siriusb
veterán
válasz
Rayner #40722 üzenetére
Köszi. Hát a glittering meg a cornu most nem játszik, nem veszik az emberek se a suhogós jogging-ot, se páncélt.
Ebből ki kell rakni valamit? Mind a három szín egy árban megy jelenleg. A crop rotation keystone-t nem értem. ha pl a sárgát kirakom, hogy legkevésbé adja, akkor a másik kettő magasabb szintű ültetvény lesz? És ilyenkor a Heart of the grove értelmetlen?
Szerk.:
Közben szerkesztetted. Uh, ez de durva. -
Remiel
őstag
válasz
Rayner #40362 üzenetére
Én megnézem a Boneshattert... sosem volt melee karim, de az elég tankos és nagy a sebzés is, elvileg az endgame bossokat is viszi... max az elején RF-el megyek aztán retalent
Bár ez a Molten strike sem rossz, de az utolsó pob az "kicsit" drága lesz
-
-
Siriusb
veterán
válasz
Rayner #40308 üzenetére
Nem sok esélye van, hogy melee mellett tegyem le a voksom, kissé távol áll tőlem.
A fejemben most poisonous concoction, elemental hit jár, esetleg lightning strike.Vagy alakítsunk gittegyletet brüni LC-jére, mindenki nyomja azt kezdésre.
Egyszer egy tesztet csináltam vele és a kampány, valamint az első pályák elég lazán mentek gagyi cuccokkal.
Jó poén lenne brunnehilde -t magunk mögé utasítani.Azért kíváncsi vagyok, a nagy koponyák mivel állnak elő, hátha lesz, ami megfog.
-
Lokids
addikt
-
-
brunnehilde
senior tag
válasz
Rayner #40198 üzenetére
Ez ilyen bal lábbal keltem és minden rossz hsz? Mert eskü nem értem.
Scarab rework király lett.
Tuti fognak még rajta változtatni, lesz amit kivesznek, lesznek újak, de ennyi scarabnál ez nem csoda.
Eszement buildek? Most az a baj, hogy lehet épiteni op buildeket? Csilliárdos DPS buildek már legalább az előző két ligában is voltak. A tattoo liga nekem kimaradt, de sliccha irta, hogy volt egy 4-500m DPS-s buildje, az affliction alatt meg nekem is összejött a 100m+, de nem éreztem, hogy ez olyan hátrány lenne a játékban, amiért sirhatok.
Arról nem beszélve, hogy az ilyen buildekért most is meg kell dolgozni, nem adják őket ingyen és nem is mindenki számára elérhetőek.
A liga mechanikát meg két részre kell osztani. Egyrészt ott a necropolis a temetővel és a koporsó gyűjtögetéssel, ami a játékosok egy kisebb részét érdekli. Engem totál hidegen hagy, nem is foglalkozok vele, de ettől még annak a pár játékosnak hozhat jó profitot, akik belefektetik az időt/energiát. Nekem attól nem lesz kevesebb a játék.
A másik része meg a lantern az allflame-ekkel, ami a legkirályabb dolog amit a mapozással csináltak az utóbbi időben és mehet a coreba.
Tudok én is anyázni, volt nem egy liga, ahol kalap sz*r volt a loot, miközben percekig kellett ütlegelned egy monstát, de ez marhára nem ilyen. Kb 10 mp idő, amig összelegózod a neked megfelelő sorrendet, berakod az allflameket, mehet a mapozás és dől a currency. Ezen mi az, ami ennyire kiakasztott benneteket, az számomra totál érthetetlen.
-
m.lala
aktív tag
válasz
Rayner #40012 üzenetére
Főállásban ezt készülök farmolni. A többiek nem teszik szóvá, én megteszem mondjad csak el szépen légyszives
hogy is van ez...mert ez nagyon durva az ott 1.5 div alsóhangon egy pályáról és szépen csökkeni fog a kifarmolandó mennyiség/div arány.
Szóval érdekelne melyik pályán farmolsz? Gondolom valamelyik nyitottabban. Számit hogy T14 vagy T16 esetleg 17? Tesztelted?
Gondolom quantity maxon, tettél mellé valamit? pl essence vagy csak kifejezetten ezt ütöd? Használod a crop rotationt? Milyen scarabok, sextansok? Gondolom a fix harvest, plusz life force duplázás alap. -
LittleBoss67
aktív tag
válasz
Rayner #39739 üzenetére
A durva, hogy 2 szezon kihagyás után, az első build ami eszembe jutott, és amit szeretnék indítani az ez, vagy a hexblast. Még 1 éve egy csóka (oMySelf), csuklóból tolt minden tartalmat és senki nem játszotta, mint ahogy mostanáig így is maradt.
Fura, hogy olyanba nyúlok mindig, ami aztán meta lesz. -
brunnehilde
senior tag
válasz
Rayner #39741 üzenetére
Nem tudni előre. Atlas treet is átalakitották teljesen, ligamechanikáról sincs sok infó egyelőre (craftokat el lehet majd adni, ha jól rémlik), scarabok mennyire lesznek jók és a t17 nehézségét is meglátjuk... 3.23 elején is azt irtam, hogy nem ez a ligamechanika lesz, amiből meggazdagodunk. Aztán buffolták és mi lett a vége... Hátha tanultak belőle (tuti nem).
-
San398
őstag
válasz
Rayner #38447 üzenetére
Ez a mechanika változott valamit? Azért kérdezem mert kirakom azokat mit írtál "spear dancert és fieldmastert, előbbit kizárólag defbe kell rakni, fieldet meg flankernak". A spear dancer csak akkor kezdi püfölni az ellent amikor már én is odaértem (látom a térképen hogy csapkodják a tornyot, hátramegyek és az a szerencsétlen meg akkor jön oda)
-
San398
őstag
válasz
Rayner #38544 üzenetére
Köszi neked is meg Plazmacucci-nak is. De nálam azzal a 20-30 div megszerzéssel van baj
Sokan dobálóznak itt 50-100div buildel de az mindig kimarad hogy azt hogyan szedi össze. Senki ne mondja hogy napi pár óra játékkal ez összejön. Meg azt se mondja senki hogy napi 15-20 órát kell játszani hogy legyen lóvé
-
wiggen123
senior tag
-
Lokids
addikt
válasz
Rayner #38462 üzenetére
A Titan shellt én úgy szoktam, hogy ha védelemben van, akkor minél előbb leszedni a flank/attack tornyokat. (Mindent nem tud levédeni). Onnantól meg neki tudok esni és van időm leszedni.
Ha támadó/flank, akkor ugyanaz amit írtál. Körbemászni és minél előbb lekapni a tornyát.
Szóval a Hinekora itemet nem csak a Hinekora dobja? Ez új nekem. Bár én még csak 600 körül vagyok.
Van 1-2 meccs ami ránézésre tök könnyű, mégis bedarálnak, majd mikor újra nekimegyek én darálom be az enemyt. Fene se érti... -
Lokids
addikt
válasz
Rayner #38430 üzenetére
Csak tudnám 1-2 meccset hogy lehet megnyerni.
Van amikor úgy jön az 1-hit, hogy azt sem tudom mi talált el. MAjd utána fel sem kelek a meccs végéig. Nem értem a respwnt timert. Enemy 5 sec alatt újra a fronton. Én meg nem kelek fel... És még csak 230-as rankon vagyok. Hol van innen a 2000?
Lehet mégis EA-t kellett volna indítani. RF-nek a mostani liga nem fekszik annyira. -
-
-
-
TrollBalint
addikt
válasz
Rayner #38354 üzenetére
nekem a melóhoz külön gép van, úgy hogy nekem kell mindig váltogatni a monitoron, hogy mit akarok látni. Nyilván nem a munkát
Télen viszont, előreláthatólag megkapom a feleségem monitorát legalábbis ideiglenesen, addigra valamit ki kell találnom hely ügyileg, de ez még a jövő zenéje -
0karmacoma0
senior tag
válasz
Rayner #38327 üzenetére
Amúgy ja. Biztosan a kimondottan szépen sikerült skilleket mutogatták, de a varázsló összes cold skillje brutálisan nézett ki, ahogy a shatter effekt és a Sunder is. A Goblinos sziget sárgás töredezett felszínéhez még csak hasonlóan szépet se láttam arpg-ben. Szoktunk néha D4-ezni egy régi haverral, aki anno a Diablo 3-al belerángatott az arpg-k világába, és neki pont az a legnagyobb baja, hogy baromi csúnyák(És ineffektívek) a varázsló skillek. Meg kell hagyni a környezet design D4-ben is gyönyörű, és néha nagyon szépen játszanak a fényekkel, de az amit itt mutatott GGG az egy másik szint.
Nekem a crafting bench eltűnése az egyetlen fájdalmam a hétvégéből. A basic szintű craftolás tökéletes helyen volt POE1-ben. Essence és a bench megoldotta, hogy biztosan ne keljen a sárga mapokig trade-el szarakodni. Rettentő dühítő lesz a megmaradt low tier currencyvel gamlingelni valami random resistért. De ez kb semmi. Teljesen optimista vagyok.
-
-
la_cc
addikt
válasz
Rayner #38330 üzenetére
Az előző előtti "mosdató" campfire-t 5 percig bírtam nézni, ahogy a fő dev arc próbálta megmagyarázni a védehetetlen a 6000 szavas széthype-olt nagypeccset, amiben majdnem csak nerf volt és tulajdonképpen a játékosok szájába lett szarva... Annyira nehéz elhinnem, hogy nem volt egyetlen egy felelős személy az egész bandában, aki feltette volna a nagy kérdést: "Srácok, biztos, hogy jó ötlet ezt így meglépni...?"
Poe-re visszatérve, szerintem ez a "2/3" inkább ilyen kifogás keresés, minek tartják meg a Poe 1-et, ha közben meg elhal a game a szar content miatt?
Az egész trade egy rák igazából Poe-ben. Mennyivel lesz neked jobb, ha az AH-s árakat "price fix-elnék" vagy a bot-ok levadásszák a cuccokat előled? Megsúgom, semmivel.
A trade oldalon nem ugyanaz böngészni mint a Wow AH-ban? Mindenféle elbaszott addon nélkül nagyon jól paraméterezhető és használható.
-
la_cc
addikt
válasz
Rayner #38327 üzenetére
Nyugtával dicsérd a napot, elég, ha az előző 2 ligát nézed, amik szvsz fail volt. A D4-et meg ne temesd, 1 év és jó lesz az.
Ha kicsit diósabb lesz a Poe 2 én már nagyon örülni fogok neki, a mostani Poe már nagyon túlbonyolított, a craft rendszer 3/4-t fixen kidobnám fix-en a trade-del együtt.
-
-
-
Har_melin
addikt
válasz
Rayner #38196 üzenetére
Köszi a tanácsot, amiért nem vagyok biztos benne azok a következők:
- csak új cuccot vennék, mert egy 4-5 éves darabnál is franc tudja, hogy használták. Annyit nem ér meg az árkülönbség, hogy egy fél év múlva garancia nélkül kukázzam.
- a 6500XT egy újabb architektúra, ha jól látom. Ha nem egy, hanem 4-5 évre előre nézek, akkor melyik lesz kompatibilisebb, ez, vagy egy már most is 5-6 éves? (Ellenvélemény: akkor valószínűleg a 4GB RAM lesz szűk, mindegy, milyen GPU van alatta.)Na mindegy, még egyszer köszönöm a tippet! Nem holnapi beszerzés lesz, bár ahogy elnézem, ha 580-ast akarnék, akkor igyekeznem kell, mert már kihaló állatfaj.
-
Edge
veterán
-
TrollBalint
addikt
válasz
Rayner #37794 üzenetére
Nekem korábbi (2-vel ezelőtti
) ligában volt EA champion. Én elég lassú játékos vagyok, így nekem megfelelt. Én próbáltam felcuccolni* és úgy elég jól mentek vele a kisebb bossok. Nem volt gyors, de strapabíró. Szerintem neked lassú lenne
Most én is inkább elmentalistot indítok, annak jobb a dps-e
*Brunnehilde meg tudja erősíteni ez mit jelent, pl. anno a facebreakeres glaidátoránál
-
donki
senior tag
válasz
Rayner #37787 üzenetére
Én most lépek szintet vele. 65. szintű vagyok. Teljesen a saját magam által megszerzett cuccokra támaszkodok, csak 4 linkjeim vannak. Az act végi bossoknak még pislogni sincs idejük, olyan gyorsan meghalnak. Egy baj van vele: relatíve lassan épül fel a sebzés. Meglátsz egy csapat szörnyet, leraksz egy ballistát és rohansz tovább. Még a képernyő sarkán látod, hogy az összes meghal, de már nem látod, hogy dobtak-e valamit. Szóval vagy lemondasz a lootról (szintlépés folyamán), vagy lassan haladsz, vagy a map végéről visszamész lootolni. A Paelstron féle buildet használom, ez voltaképpen glass cannon. A defense equipmentből fog jönni, arra kezdetben nem lehet alapozni.
A jelenlegi szintről, ahol most sebzésben tartok, jelentős mértékig fogok tudni a talentekkel tovább skálázódni, plusz ugye optimális linkekkel, úgyhogy map-ek miatt egyáltalán nem aggódok. -
Edge
veterán
válasz
Rayner #37787 üzenetére
Nekem van egy EA elementalist, eléggé min maxolt, egyedül übereket nem próbáltam vele, de pl conquerek, shaper guardok jó esetben is kb 5secig éltek, Sirius első fázisban már megfeküdt, T16 100%deli map sima vele, ilyesmik, szóval nagyon erős, persze olyan gear is kell hozzá az biztos. Mondjuk nekem van is, ez kb 1 mirroros gear, ami nem vészes, biztos van drágább build a gaméban.
-
-
-
-
-
-
-
-
Lokids
addikt
válasz
Rayner #37684 üzenetére
Én pont ebbe a hibába estem, mikor liga kezdéskor úgy gondoltam, hogy majd LA Deadeye -> Tornado Shot buildet építek kezdésnek mindezt poe.ninja alapján. Nagy pofára esés volt...
Pohx RF buildje viszont nagyon kényelmes volt. A végletekig minden is el volt magyarázva, mit mikor miért és hogyan. -
-
-
TrollBalint
addikt
válasz
Rayner #37284 üzenetére
valóban nem erre gondoltam, ahogy Edge is mondja, de most megpróbáltam rákeresni, és már nincsen az Atlason. Mondjuk nem is sok értelme volt, mert annyit tudott, ha leölted, akkor 2300-2500 markert dobott.
DjDanee87: a trial nem content tudtommal, szóval arra nem fog hatni az 50%-os bonusz. Én azt egyébként úgy szoktam kirakni, mikor már jópár dolgot letiltottam és csak 2-4 content maradt.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest