Hirdetés
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Toomy: Majdnem banki adathalász csalás áldozata lettem.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Amikor a Samsung Galaxy AI írja meg helyettem a blogot...
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
gdevil
aktív tag
válasz
crazygamer #41505 üzenetére
Na én is megnéztem, üzenet ugyan nem jött, de az accountom alatt a Path of exile 2 early acces-re kattintva már irja, hogy jogosult vagyok. Nagyon örülök!
Mondjuk a "számoló" algoritmus, amit korábban linkeltetek akkor összeget írt ki, hogy szerintem tuti nem jó (1330 dolcsi, alig merem leirni),vagy valamit rosszul irtam be (?) ennyit szerintem nem költöttem, bár 2018 óta megy már nálam a game.... de mindig csak upgradeltem, szóval...... -
gdevil
aktív tag
Hexblast Minert (jungroan Trickster) játszott már valamelyőtök? Érdekelne vélemény....
Ez a legnagyobb start-esélyes most nálam, de nem mine-oztam már régóta. A boss damage nagyon csábító benne. Meg talán már nem is kell külön gombbal detonálni, hanem automatice? A boss damage nagyon csábító benne. Azokkal mindig szenvedek,.... -
gdevil
aktív tag
válasz
Plazmacucci #40133 üzenetére
Hát sosem számolom pontosan
. Kb 8 div-et költöttem, de már megvolt néhány gem korábbi build-ből, meg egy +1 skilles crites wand.
Amúgy a pobban írja, hogy kb mennyiért vette a cuccokat, kb egyezik még most is, de azért halászni kell az itemeket hogy jó áron megcsípje az ember.
Most rápróbáltam vele egy rare 83-as Maven invitation-re, lement halál nélkül
De azért még durvább mapon befigyel egy-egy halál, még szokom a kezelésést buildnek. -
gdevil
aktív tag
válasz
gdevil #40119 üzenetére
Na elkezdtem megcsinálni. Na nem az elementalist verziót, hanem inquisitorból.
Találtam youtube-on egy verziót, ami tankosnak tűnik.
Itt [link] a srác folyamatosan tette fel a buildet videóval, pobbal ahogy fejlődött, van "alap" 7 millás "day 3-as" verziótól napjainkiig fejlesztve.
Az alap verzióhoz szedtem össze a cuccokat.
Még a Red Nightmare jewel hiányzik, de rápróbálva T16-ra simának látszik. Néhány gem még csak nem is 20-as.
Eddig tetszik -
gdevil
aktív tag
válasz
Plazmacucci #40117 üzenetére
Tényleg jól néz kI! Mondjuk az a 14k ehp nem túl acélos...
Attól félek, ha próbálnám, esnék-kelnék vele. Mindig így járok a jól kinéző, de defence-ben gyenge buildekkel....amúgy itt a pob, ha valaki nem találná Mathil oldalán
-
gdevil
aktív tag
válasz
brunnehilde #39385 üzenetére
Köszi a tippeket!
A wildwood "guide"-hoz: Nem tudok angolul, szóval nem értem hogy Tuna mit magyaráz
Le tudod irni nagyjából hogy mit kell csinálni ott "lenn"? Én lemegyek de teljesen random mászkálok, ami jön szörny ölöm, aztán egyszer csak vége, beadja a map portált.
Azt se tudom pl mitől függnek a wisp színek ott lenn ahogy változnak, stb.
max 2k volt eddig amit begyűjtöttem . Hogy lesz 4-6k? -
gdevil
aktív tag
válasz
Siriusb #38975 üzenetére
Én múlt ligábann a Von viktonos totemmel kezdtem, hogy majd de jó lesz, a Freezing pulse lefagyaszt mindent, jó kis védelem, meg az ice spearreal minden bosst megölök.
Ja.
Össze visssza haltam már magas mapokon, annyira kevés kellett hogy meghaljon.
Nem is értettem, hogy lehet level 96 valaki azzal a builddel 1 hét alatt (poeninja). Én level 88 körül már azzal szenvedtem hogy lépjek egy szintet vele, mert sűrűn halt.....Jól felidegelt ,aztán eldönöttem (újra
),hogy legközelebb inkább választok olyan bulidet, ami lehet hogy nem tetszik annyira, de legalább tankos legyen, hogy haladjak vele szépen..
-
gdevil
aktív tag
válasz
Siriusb #38792 üzenetére
Én PohX slayer- es RF builddjével értem el 50-ig. Kb act 3 végétől már lehetett RF-ezni, de heal flaskát azért kellett néha elnyomni. De azért így könnyebb volt ,mint "próbálgatni" a fát.
[link]Az 50-es láda pedig adott valami Snow armor szettes boots-ot. Semmi effekt rajta, egy szürke cipő, szóval nem érte meg
-
gdevil
aktív tag
válasz
Siriusb #38731 üzenetére
Szia! Tetszik a build, kipróbálnám én is. Pont van egy pathfinderem, amit át skilleznék másra, pont jókor jött a videód
Visszaolvastam a korábbi beszélgetéseiteket is ezzel kapcsolatban. A kérdésem, hogy Nimis nélkül hogy szuperál ez? nincs most annyim hogy még azt is vegyek. Néztem POB-ban ott csak pár 100k dps csökkenés van ha leveszem a Nimist.
Gondolom ez nem teljesen ennyi játék közben, de ti biztos anélkül is próbáltátok
Köszi a válasz! -
gdevil
aktív tag
Metamorph-hoz.....
Én mindig szerettem, mert egyszerű, csak végig kell menni a pályán a végén meg "csak leütni" a bosst.
De eddig még nekem sem hozott korábban sem túl sok "pénzt".
Sirgog rakott ki egy videót, ahol jól kielemzi, de az angolom sajnos elég gyatra, hogy megértsem.
Mindenestre ha valaki megnézné, és összefoglalná hogy mit kell csinálni, akkor lehet hogy megérne egy próbát a Meta.... -
gdevil
aktív tag
Nemsokára végzek az actokkal, most járok a 8-asban.
Utána jön ugye a mapozás, meg a currency gyűjtés.
Szóval, kérdezem, hogy ki mit farmol? Néhány tippnek örülnék, esetleg atlasz passzív fa melléklettel
Az a helyzet, hogy mindig random szoktam elindulni az Actok után mapozni, de most szeretnék valami célzott farm technikával nekiindulni.Ami nekem eddig nem jött be az a Strongboxok. Mindenki azt irta régebben hogy igy jó, úgy jó, de nekem nem adott csak mindig gané itemeket
-
gdevil
aktív tag
DD-zek a bányában. Spectre problémám van, mégpedig, hogy Raise Spectre-vel megidézek egy "Turong" corpse-ot, viszont ha nyomom utána a desecrate-et, hogy hullákat generáljon, akkor a "Turong" mellett egyéb ilyen-olyan tipusú corpsot is generál a földre.
Régen játszottam DD-vel, ott akkor egyszer felvettem egy spectrét, aztán mindig azt a tipusú corpse-ot generálta a desecrate.
Mi lehet a megoldás? Köszi -
gdevil
aktív tag
válasz
Plazmacucci #36886 üzenetére
Én sem. Szerintem majd Delirium Event környékén kapunk, visszatartják, hogy legyen még akkor is némi pléjer szám.
-
gdevil
aktív tag
válasz
tibee77 #36034 üzenetére
Egyetértek, hozzátenném még, hogy azért a GGG kiadhatott volna egy "normálisabb" manifesto-t is, ami nem csak a nerfelgetésről szól, hanem látna a nép valami újat, pluszt is, hogy mit jót (is) kapunk a patchben. Akkor nem lenne (talán) ekkor a néphiszti.......
Mondjuk még pár skill buff, unique item buff, hogy ne csak a szart lássuk... -
gdevil
aktív tag
-
gdevil
aktív tag
Srácok, mikor kapom meg az első Voidstone-t? Nem emlékszem a múlt ligában mikor adta.
115/115 map kész. -
gdevil
aktív tag
Egy jó kis egyszerű tipp (Challenge is van rá):
Unique recept: 1db quality-s bow gem (elég akár 1%-os is) + 1db Chance orb + rare Onyx Amulet + 1db Sharktooth Arrow Quiver (lehet fehér is) = Hyrri's Byte
Jól jön akár leveling alatt EA ballistához is... -
gdevil
aktív tag
Itt egy Sentinel Challenge-help doksi a ligához:
[link] -
gdevil
aktív tag
válasz
brunnehilde #35420 üzenetére
Szép leírás, gratu!
Kérdésem, hogy a Vortex az mit ad hozzá a buildhez? És azt is folyamatosan castolni kell mapozás közben? -
gdevil
aktív tag
Köszi srácok a segítséget, elkezdem, indul a (remélem) gyors szintezés!
-
gdevil
aktív tag
válasz
Har_melin #35291 üzenetére
Nagyon köszi! Asszem ez lesz az utolsó projektem erre a ligára. Ezzel el leszek egy darabig.....
Mondjuk a CL helyett lehet hogy kipróbálom a Ball Lightningot, úgyis régóta tetszett az a skill, de még sosem játszottam vele úgy, hogy egy komolyabb szintig el is vigyem. A korábbbi (CaptainLance-es) verzióban ő BL-al ment.
De ha nem megy, akkor marad a CL..... -
gdevil
aktív tag
válasz
Har_melin #35283 üzenetére
Nézegetem én is ezt a buildet, és látom hogy te is viszonylag alacsony büdzsével építgeted. Mik azok az itemek, gemek, stb, amik feltétlenül kellenek a mechanikához, hogy működjön a karakter? pl, feltétlenül kell az Awa Spell echo, meg ezek a drága gemek, vagy ezek már min- max dolgok? van kb 30 exem, és belevágnék, jó lenne tudnom, hogy mik az alap dolgok, amik kezdésnek kellenek.
Nem akarok úgy járni, hogy belekezdek, aztán kiderül ,hogy van egy item/gem ,amit nem tudok megvenni, aztán addig meg nem műxik a mechanika. Jártam már így.....
Nézem persze a videót, de az angolom nem igazán erős..... -
gdevil
aktív tag
Van valaki, aki csinált ebben a ligában Winter Orb karaktert? Én occultist-ből csinál(gat)ok egy Omniscience/ Annihilation lightost, de valami elképesztően papír a cucc. Aoe, meg speed van, de a védelem.....
Brass drome armor, meg determination, defiance banner is van, de nagyon könnyen hal. Mi segítene még? Life leech, vagy "life gain on hit by spells" esetleg?
Ha valaki játszott már ilyennel, érdekelne, hogy milyen védelmet épített a karakternek. Szeretnék belátogatni endgame bossokhoz is, ha megoldható..... -
gdevil
aktív tag
válasz
Har_melin #35213 üzenetére
Én is kipróbáltam ezt a Harvest pörgetést, a shiled-es jewellel. Eddig 3 sikerült (főleg a speed harcvest crafttal jött be gyorsabban) az elsőt 1.7 exaltért, a másikat pedig 3-ért vitték el.
Most a harmadik már kinnt van a trade-en két napja 3 exalt-ért, még nem kellett senkinek. Lehet lejjeb viszem az árat.Mondjuk valaki (aki nagyon érti ezt a Harvest-elést) leírhatná nagyvolnalakban, hogy milyen kraftokkal miket lehetne még pörgetni.
Egy csomó kraftot próbálgattam már, de tuti, hogy elszórtam pár nagyon értékes kraftot is hülyeségekre....... -
gdevil
aktív tag
Köszönöm, jól néz ki nagyon. Dw az istenért sem tudok rájönni, hogy kell ezt feltelepíteni, hogy használhassam. Pedig nézegetem egy ideje az oldalt.......
szerk: Közben sikerült, az Autohotkey programot kell feltelepíteni előtte, azután a 'Lailloken UI.ahk'-t kell indítani. Majd poe-ban ott lesz. Ha valakinek nem sikerülne.
-
gdevil
aktív tag
válasz
Mad_Wolf #35151 üzenetére
Nem követek konkrét buildet. A poe.ninja-n megnéztem az EA Hierókat, hogy miket használnak, és az alapján tettem át az inquisitorról. A Tree pl. szinte teljesen ugyanaz mindenkinél, a gemek is szinte ugyanazok. Úgyhogy ez alapján.
Megnéztem néhány (angol) gameplay videót,
meg Corin stream-jében hallottam még néhány okosságot az EA Ballistáról.Mégpedig, hogy elementalist esetén magas, 2.5-6-os aps kell, hogy gyorsan fel tudja stackelni a fuse-okat az EA, Hierónál elég az 1.7-es APS, mivel egyel több (7) totemet használ, Championnál meg nem kell külön accuracy, mivel a champ a tauntos ascendancy-ja révén mindig "betalál". Hátha ez is plusz infó valakinek.....
-
gdevil
aktív tag
válasz
forguet #35148 üzenetére
Hasonló a szitum......
Én kezdtem az RF inqusitorral, ami tetszett is, meg kezdésnek marha jól haladtam vele.
De aztán (ahogy lenni szokott) T16-on már a boss damage fogyott el és a 45k armor, meg a nagy life regen ellenére bizony már be-be csúsztak az egyshotok.Másodiknak jött egy kis DD Ignite Necro, ami már jó volt magas szinteken is, tankos is, viszont a damage már kevés volt az endgame bossok ellen.
Úgyhogy gondoltam egy merészet és az RF Inquisitoromat átrolloltam egy EA Hieróra.
És milyen jól is tettem! Budget (talált) gearrel, meg közel sem erős bow-val, gyakorlatilag mindent megöl, és tankos is kellően. Persze Mavennél és Sirusnál még nem voltam....
de a guardianok, meg a conquerorok sima liba.
AMikor átraktam a tree-pontokat, meg feltettem egy 6Link +1 Socketed gemes, budget short bow-t, már 2.5 milla (Ignite) Sirus dps-t mutatott a pob. Ilyennel én még nem találkoztam.
És nem kell Cluster setup sem bele. Ami fontos, hogy össze kell szedni a 100% Spell suppressiont is gear-ből, hogy ne haljon.
Könnyen összejön vele az 5k life is, mivel a tree is olyan, hogy tele van life, evasion node-okkal.Ha valaki esetleg nem találja a helyét (vagy a buildjét) most a játékban, akkor szívből ajánlom.
Én is ódzkodtam eleinte a totemezéstől, hogy majd unalmas hogy pakolászni kell a totemeket, de mivel időnként lődözni kell a Frenzyvel is, így olyan mintha én ölném a mobokat...... -
gdevil
aktív tag
válasz
Mad_Wolf #35139 üzenetére
Én egy Winter Orb occultistot fogok igy kezdeni, most van 10 exem, még párat farmolok hozzá. 2db Void Battery, Brotherhood amulet mandatory ,ezek most jó olcsók.
Ami kissé drágább, az a Body armor spell crittel, meg frenzy charge on hittel, meg elusive cipő kell neki. De ahogy néztem 10-15- exből inditható. -
gdevil
aktív tag
válasz
Rayner #35000 üzenetére
Én a Trancendent Mind-ot csináltam meg evvel. III-as szintű templom kell hozzá.
Ez egy példa. Nekem esett egy Tempered Mind a templom főbossból, aztán vettem egy Vial-t és betettem a kettőt együtt az oltárba. És csinált egy Transcendent Mind-ot.
De működik olcsóbb incursion uniq-okkal is, pl "Omeyocan" cipő, stb. -
gdevil
aktív tag
válasz
brunnehilde #34907 üzenetére
Nagyon faszántosan néz ki! És örülök, hogy bevált a Herald of ice, úgy látom kell is a clear miatt. Endgém bossos videót is tehetnél fel, megnéznék akár guardian, vagy conqueror killt is.
-
gdevil
aktív tag
válasz
Plazmacucci #34764 üzenetére
Tudom, de akkor is marha jók a vidik!!!
-
gdevil
aktív tag
válasz
brunnehilde #34759 üzenetére
Fastaf elég jól "szórja az ellent" Herald of ice-os, Tendrilssel
-
gdevil
aktív tag
válasz
Har_melin #34756 üzenetére
Én is RF-el megyek, a PohX-féle útmutatóval. Leírásodból gondolom, hogy te is ez alapján haladsz. Én már mentem a builddel T15-öt is, de itt már azért nagyon kell vigyázni, hogy ne csapjanak le (főként bossok, vagy Archnemesises- monszták).
Nem kellett bele sokat invesztálni eddig.
Death Rush gyűrű az esett, a scptert azt találtam, és a beltet is. Egy korrupt body armort vettem 10c-ért, meg most a sárga mapoknál, mikor már kezdett a ST damage fogyni, akkor egy fejest 5c-ért.
Legacy of Fury is 3c volt asszem.
Jahh és egy amulettet vettem még, na az 30c volt, Damage over time multival, 78 life-al, meg "'Arsonist" olajozással.Eddig ennyi pénzért jó a build, nem gondolkodom váltáson. Sokkal simábban haladok, mint mostanában ligák elején indított bármilyen builddel, amivel próbálkoztam.
Van kb 31k armor, meg 90% phys dam reduction, de azért még símán agyonvernek, ha nem vigyázom időnként.
Az armort még növelnem kell feljebb.Láttam én is hogy Fire trapra váltott PohX is, streamje alatt azzal megy 6 linkben. Kipróbáltam ezzel is,de mivel corrupt armorom van, nem egyeznek a színek a trappes verzió színeivel, így nem tudtam ugyanazzal a setuppal menni, mint ő. Így meg nem volt elég demidzsem vele.
Veszek majd egy új armort (mert most végre esett egy exalt) és kipróbálom újra majd a fire trap-et.
-
gdevil
aktív tag
válasz
brunnehilde #34754 üzenetére
Jól néz ki a POB-ban.
Milyen vele a clear-speed? Nem kéne egy Herald of ice a robbanások miatt, vagy egy Inpulsa? -
gdevil
aktív tag
válasz
DjDanee87 #34151 üzenetére
Ja, most kipróbáltam én is az RF-et (előtte sosem) de tényleg tök jó, tankos, sokkal jobban haladtam vele, és kevesebbszer haltam mint más buildekkel. Lab-ban is sokkal kényelmesebb, a nagy life regenje miatt kényelmesen lehet menni, nem kell állandóan stresszelni a csapdák miatt.
Ha nem jön jobb ötlet ,akkor a következő ligát is ezzel kezdem majd. -
gdevil
aktív tag
válasz
Remiel #33666 üzenetére
Néztem a pob-ot, azt látom, hogy a nemigazán van sok védelme a karakternek. Oké, van resistje, meg leech, meg pár endurance charge, de ez nem túl sok endgame-ben.
Bár látom, hogy szinte az összes ilyen HOT autobomber hasonló felépítésű, de én mégis kiraktam a 75% attack block-ot Glancing Blows-al. Mondjuk az én talentfám így balra haladós, nem jobbra fel. Így azért nem halok olyan sűrűn, csak ha nagyon beleszaladok a tömegbe eszetlenül.
Így a damage kárára ugyan, de némileg tankosabb a karakterem.
Jahh és én Agnerod staffal megyek, amiben van ugye plusz 5% Lightning resistance is. Mondjuk egy izmosabb Kulemakkal több lehetne a sebzés, de annyi lóvém meg még nincs.Jelenleg így állok: [link]
Folyamatosan változik, van még két üres jewel slotom, meg az övet is cserélni akarom még.....
-
gdevil
aktív tag
válasz
Remiel #33642 üzenetére
Én is ezt játszom, pontosabban az Elementalist verziót, ami non-crites. A mana sustain nálam akkor volt jó, amikor felraktam a Mystic Bulwark-ot (block miatt), meg mellette ugye van a Mana mastery (10+ damage reocuped as mana) pontot. Így nem kellett a mana flaska. Végülis a Mastery az, ami visszatölti a manát.
Viszont pont most variáltam át a talentfát, hogy hátha jobb/szebb, stb lesz a karakter és levettem a Mana mastery-t.
Nos így már nekem is kell a mana flaska újra.........
Mindenesetre tesztelem a karaktert még, hogy megérte-e a talentfa átpakolás a mapokon, bossokon. Mert ha így effektívebb a kari, akkor marad a mana flaska.... -
gdevil
aktív tag
-
gdevil
aktív tag
-
gdevil
aktív tag
válasz
Har_melin #32542 üzenetére
Nem. Nem a cyclone tetszik. Az nem tetszik hogy az uj skillek, amik tetszenek, és fentebb mát leirtam őket, cyclone-nal együtt mennek (most). Ennyi.
Indítottam egy Lightning Strike Raidert, az megtetszett, megyek azzal.
De valahogy ebben a ligában nincs meg az a lendület részemről, ami szokott..... -
gdevil
aktív tag
válasz
Rayner #32526 üzenetére
Jó ez, de az az én bajom,hogy már megint cyclone-ozni kell. a múlt ligában COC-m volt, előtte is cyc gladiator, most jöttek az új skillek, a Manabond is tetszik nagyon, de csak cyclone verzió van , ami bevált.
A forbidden rite is tetszik, de ott meg totemmel megy zsírul. Az meg úgy nem tetszik. Valahogy az az érzésem ebben a ligában, hogy jóval kevesebb a "választék" a skillek között. Vagy jóval több currency-m kellene hogy legyen. Francba....... -
gdevil
aktív tag
Azt, hogy mit kell stackelni, az adott skill működése, vagy egy bizonyos item, ami kell egy buildhez, ezek adhatják meg.
Például ha Hollow Palm (One with nothing cluster jewel) buildet játszol, ott azért kell stackelni dex-et, mert annak függvényében kapod a sebzést, minél több van belőle.A Molten Strike, meg a Splitting steel nem mennek hollow palm-al, ez csak egy példa volt.
Ne úgy képzeld el, hogy melee karakternek csak strenght kellhet.szerk: De látom, hogy Harmelin kolega is írt már okosságokat.
-
gdevil
aktív tag
Nekem egyébként a nehezítések miatt egyből az ugrott be, hogy ugye van ennek a játéknak az üzleti része, a mikrotranzakciók. Namármost, az a GGG érdeke, hogy minél több fogyjon ezekből, vegyék a userek a packokat, jöjjenek új játékosok, akiknek megtetszik a játék, itt maradnának, aztán ők is vennék, stb. És jobban dőlne a lé.
De így? Igy sem könnyű egy új játékosnak megismerni/megmaradni a játék mellett, és ha még nehezítgetjük, nerfelgetjük, a játékos nem marad meg, akkor ki fog MTX-eket vásárolni?Nekem ez olyan, mintha én a kisboltomban árulnám a portékáimat, várom a vevőket,aztán az ide vezető utat kis csapdákkal, nehezítésekkel telepakolnám, és csodálkoznék, hogy kevesen jönnek be.....
-
gdevil
aktív tag
válasz
dante3 #30985 üzenetére
Én próbáltam (volna), de úgy jártam, hogy megnyitottam, megjelent 6db szép piros portál. Majd az arénába belépés után láttam, hogy 4db valamilyen div card kell neki és azt duplázza majd meg, ha sikerül.
Nos gyorsan vissza a HO-ba , majd vettem a trade-en 4db olyan kártyát, gondoltam, most már bemegyek vissza (volt még 5db portál). De alighogy a portálhoz értem, szépen bezáródott mind!
Csak lestem ki a fejemből, hogy akkor ez most mi? Bugos lenne, vagy ez ilyen?
Valaki még esetleg próbálta? -
gdevil
aktív tag
válasz
Rayner #30486 üzenetére
Köszi az infót.
Gondolom Crittias-ra gondolsz, ő tudom hogy csinált most egy Kinetic Bolt karaktert,de pont azt a buildjét nem néztem meg, mert már kicsit besokalltam a poe-tól így a liga végére...
Majd azért megnézem, hogy mit mond ő is erről a Hydrosphere-ről.
Egyébként én az Arc-ot kényelmesebbnek és effektívebbnek látom, mint a CL-t, viszont a boss dps-e nem elég meggyőző. Talán ezzel a support "gömbbel" menne az Arc is? hmm..... -
gdevil
aktív tag
Jól néz ki, de szerintem ez a csatorna egy vicc, pob-ot nem mutat, csak ha fizetsz, mutatja az itemeit, de a jó ég tudja, hogy valójában milyen cuccokkal megy a videókon, mert ott gyanúsan pikk-pakk megöli a bossokat. Látványos videókat csinál, de én leszoktam róla, mikor egyszer megcsináltam egy frost blades buildjét a videó alapján, aztán néztem hogy T10 után már kevés voltam...... Persze lehet bennem is volt hiba.
-
gdevil
aktív tag
Megjöttek a Challenge rewardok:
A 12-ért kapható fejes az tetszik, a 24-ért kapható pettel én nem tudok mit kezdeni, (sosem használok petet), a portál jól néz ki, de én sosem jutok el 36-ig, egyszerűen nincs türelmem annyi grindolni.
-
gdevil
aktív tag
válasz
BoneDragon #29234 üzenetére
Ezt már nerfelték is szerintem. Nekem csak max 6db beast jött még eddig, nem több. Igy nem igazán nagy kaland volt kiraknom ezeket a pontokat ........
-
gdevil
aktív tag
válasz
brunnehilde #28919 üzenetére
Nekem is 8gb van, ssd-ről tolom, de állandóan "reszel" a gépben a (vinyó?) megakad a kép, pedig a win10 és a játék is ssd-n van. Korábvan nem volt ilyen, csak ebben a ligában.......
-
gdevil
aktív tag
válasz
brunnehilde #28367 üzenetére
Na, meglestem én is ezt az Earthquake buildeded. A cyclone builded után már rég vártam hasonlóan jó új buildre.
Átspecceltem az egyik régi standardos Championomat talentfástól, raktam neki egy tabulát, meg egy random axe-t az inventoryból, ja meg egy valami unique shieldet feltettem.
Találtam a ládában egy 17-es EQ gemet is.A lényeg, hogy én is azt hittem, hogy lassan kell menetelni, néha csapni megállni, de nem rossz ez egész, gyorsan lehet vele haladni, sokszor nem is kell ütni, csak ütés után"sétálni" és halnak meg a mobok.
Úgyhogy FUN lesz ez, meg viszonylag gyors is......
Meg is vettem hozzá ma a PURPLE effectet (pont ma akciós), jól is néz ki igy már a skill.....
Azt hiszem ez lesz a kövi ligastarterem! Úgyis mostanában csak spell castoltam.........
Szóval köszi a buildet! Ha lesz még update hozzá, akkor írd meg kérlek, mit változtatsz még rajta.......Jahh, amit még nem tiszta, én még nem játszottam ezekkel a warcry-okkal. Hogyan érdemes őket nyomogatni?
állandóan felváltva, vagy valami sorrend szerint? -
gdevil
aktív tag
válasz
freddirty #27027 üzenetére
+1
Én is kb így vagyok ezzel a ligával. Már 1 hete be sem léptem a játékba.
Valahogy én is jobban szeretnék egy ARPG-hez jobban illő liga-kontentet.
Értem én, hogy jók a craftok, meg ilyenek. De világ életemben utáltam az ilyen szerkesztgetős, vacakolós dolgokat / játékokat, mint ez a Harvestelés most.
Legiontól minden ligát végigtoltam, de ez a mostani nekem zsákutca.
Ha ARPG, akkor HENT!
Én így vagyok ezzel....... -
gdevil
aktív tag
válasz
savior #26824 üzenetére
Az én taktikám a következő:
Amíg kevés a currency-m, addig a kisebb méretű rare cuccokat (kesztyű, sapka, cipő, ékszerek) felveszegetem. Beazonosítom. Ki lehet fogni sokszor olyat, amin van mittomén 2 fajta 30 körüli resistance, meg mondjuk 70-80 körüli élet, akkor azokat már pár chaosért fel lehet dobni a trade-re. Főleg, ha van még bennük egy open suffix mondjuk, és még bele lehet craftolni még egy harmadik resistance-t is. Vagy cipőnél mondjuk még egy movement speed-et.
Ebben a ligában is találtam már kesztyűt, amiben van 35 körüli cold, fire resistance meg 70 élet, és még bele lehet craftolni valamit.
Vagy sapkát, amiben van 96 élet, meg 2db 40 körüli resistance. Ezeket érdemes megtartani, vagy fel lehet dobni eladni.
Nem óriási összegek, de érdemes az elején csinálgatni.
Fegyvereknél is csak a kisebbeket veszem fel (kicsi ez az inventory) pl a wandokat, gyorsan megnézem. Ki lehet fogni jó spell damage-es, criticalos, +1 all spell skill gems fegyókat.
Sokat kell beazonosítani, de végülis ingyen van és a csak a wisdom scroll legyen elég..... -
gdevil
aktív tag
válasz
rumkola #26556 üzenetére
Jahh, kb én is így vagyok vele.
Nem tanultak a Synthesis-es fiaskóból. Ott is tele volt a töke az embereknek azzal a kirakóssal, tököléssel. Aztán meg egyből tudtak egy értelmes, jó kis ligát csinálni (Legion). Rohadtul nem értem,hogy mi a francnak tesznek bele ilyen agyalós, szerkesztgetős ökörséget agy arpg-be. Remélem egyszerűsítik majd, mert így a hozzám hasonló "egyszerű" játékosok gyorsan leállnak majd..... -
gdevil
aktív tag
Tudja valaki, hogy kell Alva templomát"manipulálni"?
Konkrétan, ha egy szobát szeretnék fejleszteni, de nem azt adja be többször, csak egyszer, akkor hogy lehet "átugorni" az általa ajánlgatott szobákat addig, míg be nem adja újra azt amit szeretnék (pl sacrifical chamber, corruption chamber)? -
gdevil
aktív tag
válasz
brunnehilde #25050 üzenetére
Múltkor említetted a Galvanic arrow-t is, azzal mi a helyzet? Nem jött be?
Nekem a videók alapján eléggé bejövős, és single targetre is jó ahogy láttam..... -
gdevil
aktív tag
Hihetetlen de tényleg nagyon megéri a bányászás! Pár napja esett egy exalt, utána egy Void Battery, most meg, ahogy az első dobozos pontra értem kiesett egy Queen Sacrifice prophecy. Mindez level 120-os mélységben.
Futhatok én rengeteg mapot, mégis minden ligában a bányából szerzek nagyobb értékeket.... -
gdevil
aktív tag
válasz
Plazmacucci #23169 üzenetére
Jónak tűnik. A karakterlapodat megnézhetem? Cuccok, tree, stb.
-
gdevil
aktív tag
válasz
Plazmacucci #23154 üzenetére
Ez érdekelne engem. Mindig is tetszett a jó öreg Arc, de valahogy nem találtam még rá elég erős, alkalmas buildet.
Leírnád, hogy működik (ill kari, POB). Köszi. -
gdevil
aktív tag
válasz
brunnehilde #21518 üzenetére
Nagyon jónak ígérkezik.....
Már épp gondoltam, hogy a FB után jó lenne tőled egy spelles build is, hát itt is lesz úgy látom.
Esetleg készülsz valami jó kis liga-kezdős builddel? Jó lenne valami tutival indítani.....
Ha más nem, indítok a FB-vel a Blight-ban. -
gdevil
aktív tag
válasz
TrollBalint #21242 üzenetére
Köszönöm az infót
Nekem stacked deck sem esett sok, asszem eddig volt kb 10 db-om eddig a ligában.
Van erre valami farm mód?
Az a baj hogy tudnom kellene, hogy mit farmoljak, mit adjak el, stb. Mert 45 ex mire összejön....
A magasabb szintű mapokon is pl csak chaos-ok, alchemyk, stb, low cost unique-ok esnek, utóbbiakat néha már fel sem veszem.
Nekem olyan infó kéne egy segítőkész emberkétől, hogy "figyelj haver: én ezt meg ezt csinálom, craftolom, veszem aztán eladom, meg stb és ezt meg azt "x" exért adom el". De ilyet én még senkitől se hallottam, csak hogy 15 exért vettem ezt, 6-ért amazt, de hogy miből volt neki a "zsozsó" azt az infót mintha mindenki meg akarná tartani magában.
Lehet hogy én látom rosszul, de mindenesetre így élem én meg ezt a dolgot. -
gdevil
aktív tag
45 ex? én is tolom már a red mapokat ezzel a builddel, de valószínűleg a tapasztalatlanságomból (is) adódóan kb 1 ex mennyiségű chaost tudtam összebarkácsolni, azt is főleg a bányából, fossil eladásból.
Irhatnál pár pró tippet, hogy mégis mit hogyan farmoljak, hogy tényleg effektív legyen a játékom haszon szempontjából.....
Akár priviben is, ha lesz kis időd.
Nagyon köszi előre is -
gdevil
aktív tag
válasz
Pitymaszter #21219 üzenetére
Köszi!!!
-
gdevil
aktív tag
válasz
brunnehilde #21215 üzenetére
A Blood Altart megnéztem ,de nem mutat "open portal to" opciót.
Kivettem a pipát a "hide unusable" fülből is, hogy minden opció látszódjon, de ez nem jön fel..... -
gdevil
aktív tag
válasz
brunnehilde #20727 üzenetére
Melyik beast-et vegyem meg, hogy tudjak nyitni Bestiary boss- hoz portált?
Valamint mi kell ahhoz, hogy delve-ben "találkozzak" egy boss-al? lvl120 körül járok már delve-ben, de még nyomát sem láttam bossnak.
Az a helyzet, hogy korábban ezekig a dolgokig el sem jutottam a játékban, most hála neked és builded- nek kinyílt a világ........ -
gdevil
aktív tag
Van valami feltétele, hogy Abyssal depth(!) jelenjen meg egy abyss-os mapon, vagy totál random?
Úgy tudom, hogy monster lvl70 feletti mapokon lehet, de még egyetlen egy sem nyílt, mindig csak "throne" jelenik meg a végén. Pedig már rengeteg mapot futottam, sokszor 2 chaosért abyss-t is tettem a mapokra, de nem jön a depth.
A múlt ligákban nem volt ilyen gondom..... -
gdevil
aktív tag
válasz
brunnehilde #20969 üzenetére
Most végeztem a szintezéssel (lvl 65 vagyok). Elmondhatom, hogy eddig ezzel a builddel volt a legkönnyebb a szintezés, korbábban szintezés alatt a legtöbb bossnál volt halál, most még a végén Kitava ellen sem haltam egyszer sem, pedig még egyetlen(!) labirintust sem csináltam meg ascendancy-ért, és még védelmi linkem sem volt a gearben (cwdt, molten shell)!
Úgyhogy le a kalappal, nagyon "tanky" a build eddig:
Most jön az igazi móka, vásárolom a cuccokat hozzá és jönnek a labirintus futások, majd indul a mapozás. -
gdevil
aktív tag
válasz
brunnehilde #20969 üzenetére
Köszönöm Mester!
Ez így egy nagyon jó kis összefoglaló, build leírás lett!
-
gdevil
aktív tag
válasz
brunnehilde #20948 üzenetére
Na szia, a nagy sikerre való tekintettel én is elkezdtem a facebreaker buildedet.
Én még viszonylag kezdőnek számítok Poe téren, szóval kérdésem, hogy az ascendancy pontokat milyen sorrendben tegyem fel?
jahh és a Cold Snap miért kell a build-be? -
gdevil
aktív tag
válasz
brunnehilde #20680 üzenetére
Szia!
Nézegetem ezeket a Facebreaker buildeket. Miért nem használ fegyvert? Csak pajzs van a kezében....
Nem adja ki az agyam, hogy is van ez...... -
gdevil
aktív tag
válasz
Rizseslescó #19398 üzenetére
Szia. Eventezek.
Igen, tudom, hogy be kell fektetni, de akkor sem jó szerintem, hogy állandóan a Trade-re kell menni, mert a játékon belül nem tudom elintézni. Legalább mittomén T10-ig adná a mapokat, ne azzal teljen az idő, hogy ráírkálok emberekre, aztán játék helyett a trade-re várok egy nyamvadt T4-es mapért is.
Na mindegy, köszi azért a felajánlást!ssf-ben hogy van ez egyébként? Ugye ott nincs trade ha jól tudom....
-
gdevil
aktív tag
válasz
BoneDragon #19397 üzenetére
Én nem memoryzok. Nem tetszik....
-
gdevil
aktív tag
válasz
SQX_Barto #19393 üzenetére
Ha már Atlas...
Valamit csinálhatnának vele igazán, hogy a paraszt (én) tudjon haladni az atlasszal, legyenek mapok.
Most pl. az írja, hogy "Complete Armory Map". Aha. És honnan vegyem?
Nem esik másik mapon, Zana nem árulja, menjek a Trade-re? A mesterek is olyan mapokon vannak, amik nincsenek meg.
Miért nem lehet azt, hogy meg lehessen venni Zanától a mapokat? Tudom ott a daily questje, csináljam meg.
Tegnap megcsináltam, frissült a kínálata, de akkor sem azokkal a mapokkal, amik kellenének...
Kíváncsi lennék, ki hogyan "szalad" végig az atlaszon, és szerzi meg a mapokat?De mindegy is majdnem, szerintem akkor sem jó, ez így ahogy van. Kész.
-
gdevil
aktív tag
válasz
BoneDragon #18805 üzenetére
Szia! Megvan még a Molten Strike karaktered? Megnézném szivesen, ilyet indítanék most a mini-ligába.
-
gdevil
aktív tag
válasz
TrollBalint #18842 üzenetére
Sikerült a "sima" Eldert kinyírni, egyeten halállal.
az kérdés merült fel bennem, hogy ezek a bossok, hogy Elder, Atziri, Shaper, stb fix erősségűek, vagy függnek a map leveltől?
Mert az Elder pl egy Tier 5-ös map végén volt. -
gdevil
aktív tag
válasz
Pszicho #18874 üzenetére
Szia!
Én is COC assassinnal megyek, nem igazán drága itemekkel, de a T12- es mapokat már tudom futni.
Nem költöttem egyetlen ex-et sem a buildra.
Pandemoniusra nekem sincs lóvé, helyette vettem 19 chaosért a "Star of wraeclast"-ot. Egyelőre megteszi.
Ad resitet, meg cold damage-t is.
Az Elder gyűrűmön sincs Warlord's Mark, csak life meg resistek, a Warlord's Markot - Blasphemy gemmel auraként használom. Ez kell a túléléshez!
A cipőt, meg a kesztyűt találtam. A Carcass Jack-em is csak egyelőre 5 lyukas.
A karim: -
gdevil
aktív tag
Köszi srácok!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobilinternet
- Milyen széket vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Afterlove EP teszt
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen SSD-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik