- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- potyautas: Norvég nyár
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 04:39 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
m.lala
aktív tag
Énis készültem egy beszámolóval:
részemről nagyjából véget ért a liga, kerestem valamit, ami még szórakoztat és bár letettem a nagyesküt, hogy nem lesz HP cyclone, (nem is lett) bár csábított, igy új irányt kerestem.
Ligakezdés:
Klasszikussal nyitottam, freezing pulse totem és azt kell mondjam szépen dolgozott, különösebb gond nélkül kiszedte a 115/115-öt és maven kivételével a 3 követ. Mavent is csak azért nem, mert szívből gyűlölöm azt a mechanikát és nem vagyok hajlandó helyezkedni, pedig igény az vóna rá…
Költsége: T5 ig sztem kb 20 c volt….maximum 1-2 div, de ez már közel min/max és egy igen szép DPS-t sikerült vele elérni. (Boss cirka 22m)
A legszebb benne, hogy egy dologra kell figyelni: totem….majd totem és újra totem…nem szalad keresztül a világon, de mivel tauntol, minden azt üti, igy nem kell figyelni a karin a resistre, defre stb…és mivel fagyaszt, ezért nagyon kényelmes playstyle…Bosson meg bepöccint az emberfia egy ice speart és az is elolvad. élményfaktor: 8/10Főkari: Coc vortex of projection archmage
Aztán, ha már lúd legyen kövér, legyen cyclone, mert mi baj történhet. Némi keresgélés után rátaláltam erre a buildre: coc vortex of projection és bár 10-15M DPS manapság megmosolyogtató, nem adja vissza azt az élményt, amit nyújt…nekem nagyon bejön, hogy csak csavarok előre brutál az AOE és minden pusztul.T17 is tudja farmolni, de a defe ratyi….és azért ott vannak vicces modok…T17 bossok, überek is verhetőek vele, (videón látszik) legalábbis rutinos kézben, de nekem nem sikerült. Őszintén nem is érdekel, meg kellene tanulni a mechanikát. De pl. egy boss 3-4 sec, egy Drox nemtom 5-6, amivel akkor találkoztam amikor 100m dps-es karim volt, szóval jól szed na…
Az eredeti buildhez képest kivettem az enchance-ot és raktam be phasing runt, így gyorsult, és kivettem a sapkából a manapusztitó archmage-ot, ami felezte a frostbolt DPS-ét, de beraktam egy shock novát….igy meg aztán végképp gusztustalan lett. A kari amúgy is sokkra épit és mivel nem szalad át mindenen brutál gyorsan, csak elég gyorsan, így fontos, hogy ne üssék meg.
Az ES leech jewelből jön és érezhetően növeli a túlélését, nemcsoda…
A lelke, amit minden ilyen buildben rühellek, de itt rászántam az időt a mana, a mana és a mana és ha van még akkor mana és persze a mana reg…1000 alatt esssélytelen még egy boss harc is különben szívni fog az user….így is be-be esik bosson, mert őrület mit fel nem zabál.Összességében költsége: kb 20-22 div volt, nincs benne horror drága semmi, a vért pl 1 div. Najó a fegyver nem könnyű.
Zárójelben a build különösebb átalakitás nélkül működik csak gemcserével, arc-al, ice nova of frostbolttal….sapkába ice spear, frezing pulse lényegében szinte bármi hasonlóval, én kipróbáltam glacial cascaddal imádom a skillt, sőt shock nova-val is, azzal elég látványos és a DPS is azonos kb. de az eredeti a legerősebb.
Aki jobban belemerülne annak adok leírást mik a buktatói sok mindenre kell figyelni, de nem atomfizika.
Az eredeti build: [link]
Saját karim: [link]
Farmolások, amik beváltak:1. stacked deck farm+ritu---stabil profit: [link]
2. harbi farm, kicsit RNG, de a fractured azért csak potyog: [link]
3. titkos tipp, ha nem gond a reflect(főkarimnak az
) uber atziri farm, hótegyszerű, ha birja a kari és a beauty bár RNG de 6div, nekem 8 körből 3 esett: [link] Legértékesebb kiesett item: Hinekora's Lock 145 Div, halál 500+, beleölt óra, több mint egy alapfokú angol nyelvvizsga felkészítő
, maximum 3, de inkább 2 gombos build, az élményfaktor 10/10
-
m.lala
aktív tag
Hogy lehet ezt szépen (gondolom nem könnyen) lecraftolni? [link]
Coc buildbe menne, de nem könnyű, és nemnagyon értek hozzá. Ha prefix oldalról indulok és essence -el pörgetem belemegy a spell damage, de kb. minden más kaka...és gondolom onnan menne a prefix fixálás, de enyhén szólva is rizikós és kb értelmetlen. Ha suffix oldalról akkor a lifeforce crit, attack speed, ami jobban pörög. De szinte nulla eséllyel spell damage. Ekkor fixálhatnám a suffixet és ima...kb megint esélytelen... A hits cant be evaded nagyon kell a trigger miatt, ami prefix.
Az a gond, hogy crit multi attack speed---spell damage enyhén szólva is üti egymást..
Nem akarok sokat költeni rá...egy olyat csináltam, hogy van benne attack speed, crit multi, mana, és az üres helyre becraftoltam egy hits be evaded-et igy nincs spell damage, de van trigger. Így kb 10% minusz DPS egy 30-40 dives fegyverhez képest...és került nem tom 1-2 divbe.
Egy craftmester leirná esetleg, köszi.
-
m.lala
aktív tag
-
m.lala
aktív tag
Gyors kérdésem lenne, még nincs meg a fegyver csak kérdezem köszi ha valaki segit
freezing pulse totemet csinálok, túl könnyü volt a centrifuga slayer: a buildem használ egy anathema övet amivel elvileg annyi curse felmegy amennyi power charge-om vanBeraktam a cipőbe egy mark on hit+assassin markot---nem triggereli... gondolom mert nem én ütök,
viszont át tudom alakitani a fegyverben, ez lenne a boss verő verzió: kézzel megy fel egy frostbite és egy elemental weakness (ez 2 curse ezeket látom is, ez sima liba)
és menne a fegyverből egy cold snap-hextouch-punishment-assassin mark-bonechill-unbound kombó.....a punishment menne low life ra az assassins markot is feldobná a hextouch..elméletileg....a kérdés működhet vagy ne bonyolitsam ennyire?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
m.lala
aktív tag
Nekem nem tetszik semmi.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Szóval marad a classic Hollow Palm centrifuga, úgyis kapott +20%-ot, nem tudom az új kiegészítő skillek mit fognak majd rajta emelni, de addig el leszek vele, amig nem találok valami szimpit...már ha találok.

-
m.lala
aktív tag
Megkövetem magam, jó hogy játszom már vagy 5 éve, mondjuk nem ártott volna bekapcsolni.
Mentségemre szóljon ilyen karim még nem volt.
-
m.lala
aktív tag
Gyors kérdés, aki ért hozzá, összeraktam egy tectonik slam karit elvben, remek lesz, 1mihió ehp-val
, ha beválik majd megmutatom, annyi kérdésem viszont lenne ahhoz, aki ért hozzá még csak lvl 50 a kari autoextertion-intimindating cry-rallying Cry-seismic cry füztem össze, de egyik skill sem működik, nem aktiválódik és a mana sem fogy.
Videókban azt látom, hogy nem kell skill, ami triggerelje és alapból kapcsol.
Aki érti a mechanikáját magyarázza már el mi lehet a gond, köszi.
-
m.lala
aktív tag
Leírom akkor neked a 4 követ:
Van ugye a 4 voidstone, amiket betéve az atlaszba megkapod a full atlaszt úgy, hogy minden map T16 lesz.
Omniscient Voidstone----- Searing exarch---piros—bekapcsolod az atlaszon—addig ölsz T14 felett, úgy hogy leölöd a Bosst is, míg be nem adja a hívót…leölöd a bosst megvan az első kő.
Grasping voidstone----- The Eater of Worlds---kék….bekapcsolod az atlaszon—addig ölsz T14 felett, úgy hogy leölöd a bosst is, míg be nem adja a hívót…leölöd a bosst megvan a 2. köved
Ceremonial Voidstone—Maven—bekapcsolod az atlaszon és ölsz T14 felett 10 maponként kapsz belépőt.. a teremben levő bossok leölése utána kapssz crescent splintert amiből 10 et egyesítve kapod meg a maven belépőt(The Maven’s Writ)….bemész leölöd megvan a 3. köved.(megvehető a belépő)
Decayed Voidstone---Über elder----ez a bonyolultabb---ahhoz, hogy bejuss 8 kissbosst és a hozzájuk kapcsolódó 2 bosst kell leölnöd—Shapert és Eldert, ráadásul mind a két Boss dob 2-2 féle fragmentet, így jön ki a 4 belépő über elderhez, aki kidobja neked a 4.követ.
Shaperhez Főnixet, Minotaurusz, Hydrát, Chimérát kell ölnöd, a 4 speciális maphoz atlaszon ezt rakd ki: remnants of the past és nagyobb eséllyel kapod a mapokat…amikor megvan mind a 4 fragment, bemehetsz shaperhez, aki kidobja vagy a fragment of shape vagy a fragment of knowledge-t, mindkettő kell, ha mázlid van elég két kör.
Elderhez Enslavert, Eradicatort, Constrictort, Purificatort kell ölnöd, a 4 speciális maphoz atlaszon ezt rakd ki: remnants of the past és nagyobb eséllyel kapod a mapokat…amikor megvan mind a 4, bemehetsz Elderhez, aki kidobja vagy a fragment of terrrort vagy a fragment of emptiness-t, mindkettő kell.
A Shaper és 2 elder belépővel bedöcögsz Über Elderhez és ha kemény vagy mint a vídia a jutalmad a 4.kő lesz.
Vagy rengeteget ölsz és a kapott belépőket letolod vagy megvehetők. [link]
Ezek az alapok, de így kezdésnek ezen már el tudsz indulni.
-
m.lala
aktív tag
Poe2-ig én lelépek szörnyű ez a játék...nem lehet abbahagyni
A kezdeti lelkesedésem hamar letört, mikor rájöttem, hogy nem kell nekem karit épiteni saját kútfőből, lvl93 ig jutottam egy igen impozáns dot-os bleed es chieftan-al 90%allres mindent is fogott, de a sebzése ratyi vót…közben azért láttam a ligában bleed-es gladit szóval meglehetett volna csinálni, de nagyon polipnak kellett lenni hozzá. Elengedtem és visszamentem az alapokhoz.
Legyen gyors, ne legyen túl drága, legyen valamennyi defe, és azért minimum 20 mill DPS. Végül egy hollow palm slayert csináltam…és vele még a halál is élvezetes… automationra raktam a steelskint meg a phase runt, igy konkrétan csak pörögni kell, spaccel, egérrel kinek mi a szimpi és unalmadban eltolni egy blood rage-t és ennyi….
Megy mint a barom, öl is szépen, olyan karit épitettem, hogy azért valamiféle defe azért legyen: úgyhogy azért egész szép kis block, 100% spellsupi, ailment immun megvan rajta.A DPS-cirka 28m bosson, persze felskálázva, vérttel tovább növelhető lett volna vagy 20%-al(attack speed/dex) de nem láttam értelmét..mindent megöltem vele, 100% deli még ledöcög, übereken kívül nagyjából alapszinten mindenkit elpáhol, T17 akadozva, de az már nem neki való. Viszont kikapcsolódni farmolgatni főleg szűk pályákon valami egészen gusztustalan.
HP cyclone slayer: [link] -
m.lala
aktív tag
-
m.lala
aktív tag
Biztos van újabb videó is, ez régi de az alapok kb. változatlanok: [link] annyival egészíteném ki, hogy ha valamelyik lifeforcért többet adnak akkor érdemes azokat a pontokat rátenni és erősen megdobja a mennyiséget a quantity.
Nyár van, de nem bírtam kihagyni egy egészen gusztusalan kis kari építésébe kezdtem, egyenlőre sokat kínódom, de igéretes.
Az alapot ő adta: [link] Bleed ground slam, csak én utálom a skillt, úgyhogy én bleed perforatba kezdtem
A tankossága szuper lesz, nem kva drága és ha nem csal a pob két egykezessel egészen gusztustalan 100m + Burst Bleed DPS lesz neki, mindemellett 100% spell supi, 90% allres, 1.8 k life regen, fizikai sebzés fele megy lightningba, 90%phys dam red, 18k körüli armor.
Jelenleg azzal küzdük, hogy zongora... 5 warcry...abból egy autón bal gombon.... plusz még a flaskákat nyomom, movementnek phase run jobb egéren...amikor a flaskok autón lesznek jó lesz, de egy gombos embereknek nem ajánlom.
Ha hozza, amit várok megosztam majd veletek.
ui: AOE...az van: [link]

-
m.lala
aktív tag
-
m.lala
aktív tag
Nem értek hozzá az okosok majd leirják, amugy engem is érdekelne a mechanika, mert van perpill 60k+armor 60k+ evám van, ami 90% phys dam red és 90% feletti kitérés mégis simán lebasznak T16 on. Mióta tolom a spell suppit azóta ez erősen csökken.
[link] damage reduction----ez alapján nekem úgy tűnik az ütést 90% ra lehet csökkenteni, de a bejövő fizikai sebzést elvileg nem.
A gusztustalanul tankos karik pl ez is: [link] a fizikai sebzést konvertálja át elementálba ami szintén 90% ban van maximalizálva. -
m.lala
aktív tag
3 divből ez nagyon szép grt. Gondolom T16 sima liba.
Atlasz kihúzásra bőven elég, de gondolom nagyobb bossok ellen már határon vagy.
Sajnos messze kevesebb az időm játszani, jewelek nálam még sehol, és igazából most tartok a T15-16 körül 2 fő Boss legalább elpicsázva.
Ez az enyém: [link]Minőségi előrelépés lesz egy paradoxica, én behúztam egyet 3 divből.
Mindent lifetapra tettél megoldottad a mana gondot...okos. Nekem critre van építve, emellett érzem is, hogy szűk a mana. Majd a sapiban lesz csak még lusta voltam mana reserv, meg ha vértbe tennék, érezhetően rugalmasabb lenne.Egyetlen komolyabb különbség talán, hogy automation-t füztem a moltenre. Tegyél 15%esélyt intimidate-re a kesztyüre free DPS. Armor eva flasi igen hasznos mivel az öv ugye erősít bennünket.
Nemértem miért, de ennyi eva meg armor mellett, teszem hozzá tegnap este készült el a vért, voltak gondjaim a védelemmel, sok 1 hitet kaptam, mióta felhúztam a spell suppressiont már csak töredékét.
#40065Edge ---pobban amikor beállítasz mindent amit szeretnél import/export build fül/generate/share/copy és a kapott linket már megtudod mutatni bárkinek.
#40067brunnehilde
A kedvenc frost blade-s mentorom videója, gondolat ébresztős témában csak neked csak most.
[link] -
m.lala
aktív tag
-
m.lala
aktív tag
Főállásban ezt készülök farmolni. A többiek nem teszik szóvá, én megteszem mondjad csak el szépen légyszives
hogy is van ez...mert ez nagyon durva az ott 1.5 div alsóhangon egy pályáról és szépen csökkeni fog a kifarmolandó mennyiség/div arány.
Szóval érdekelne melyik pályán farmolsz? Gondolom valamelyik nyitottabban. Számit hogy T14 vagy T16 esetleg 17? Tesztelted?
Gondolom quantity maxon, tettél mellé valamit? pl essence vagy csak kifejezetten ezt ütöd? Használod a crop rotationt? Milyen scarabok, sextansok? Gondolom a fix harvest, plusz life force duplázás alap.
-
m.lala
aktív tag
Splitting steel champion helyzetjelentés, életszerü, nem pob huszár, használható. A sebzés 1 splittre vonatkozik.
2 kezessel kezdtem majd crit és 2 egykezessel folytattam.
Teljesen random gear, kevés HP, de sok armor és eva, perpill T10ig ütögetek vele. Szépen szed, gyors, keveset hal, tetszik. Eddigi ráforditás kb 40-50c, de az eleje igazi horror volt. Esni nem esett semmi, be kellett mennem heist-be valamiféle értelmezhető pár c-ért, aztán meg map nem akart esni, de mostmár haladok. [link]
A cél ez: [link]
A saviort elengedem nem tudom milyen build használja de feleslegesen drága, dreamfeather bácsi tökéletes fegyó.
Majd nimissel ez: [link] vagy akár anélkül is meglesz a splittenkénti 12m...jó lesz ez, bejött, a frost blade után végre ebben érzem hasonlóan jól magam, hogy szépen skálázódik, most már csak bele kell lökni pár száz órát.
-
m.lala
aktív tag
-
m.lala
aktív tag
Jelentem 70.100 körül kezdtem , és hiba nélkül beléptem, act 2 végéig toltam tegnap, Frankfurt.
Splitting steel lett. Nem vagyok tőle elàjulva, de 25 ön 3 linkben, amiből egy bleed, nem vonok le semmit.
Ha kész lesz kb 15-17m DPS, ami nem adja vissza mennyire effektív, emellett 70k körüli armor és eva, 90 százalék phys Dam red, 90 százalék körüli kiteres, 100 spell suppival remélem elég lesz T17 re.
Jelenleg érzésre meg az átlagostól is ratyibb a loot.A farm terv pedig majd harvest lesz , előző ligában nem tudtam annyit farmolni amit ne tudtam volna eladni 1 óra alatt

-
m.lala
aktív tag
-
m.lala
aktív tag
Egyébként tudom, hogy teljesen egyéfüggő de lenne egy félszakmai kérdésem.
Alapvetően nektek mennyire élvezetes a játék az adott konfigon? Mert én pl nagyon sokszor futok bele laggcunamiba, ami nyilván döntően szervergond, de felmerült bennem hogy a rengeteg mikrolagg a procim miatt lehet. Full HD 100 FPS volna a cél, ami kis tömegben szükön megvan, de azért egy felpimpelt mapon fele se.
Alapvetően azt látom, hogy a vga-m szenved, de lehet hogy a proci is kevéske pedig nem annyira gáz a konfig. (R5 2600X, RX 6600)Aki kicsit jobban benne van, irja már meg, hogy egy normálisabb közepes/ magas grafikán100 fps körül full hdban szerinte mi az ideális gép. Készülök a poe 2-re

-
m.lala
aktív tag
Rosszul vagyok ettől a COC-től, de annyira bejön meg akarom végre érteni a müködését segitsetek picit légyszi:
Increased Cooldown Rec.----------- Maximum Triggers per Sec-------- Opt. Char. APS
0%------------------------------------------------ 6.06---------------------------------------------6.06, 12.12
14%+-------------------------------------------- 7.57-------------------------------------------- 7.57, 15.14
52%+-------------------------------------------- 10.10------------------------------------------ 10.10, 20.20
A kérdésem csak annyi, nyomkodva a pobot annyira ugrál a DPS, a két feltételnek együtt kell teljesülnie? A cooldown minimum legyen ennyi mig az attack speed maximum? Ha valamelyiket nem tudom összehozni akkor csökkeni fog a DPS-em? -
m.lala
aktív tag
Jó a zene és persze a build is.

Nem néztem mibe kerül, nulla halál, érted, nulla halál
....igazán figyelemreméltó. Egy áttanulmányozást megér: [link] brunnehilde--currency liga, imádják a népek a loot explosiont

Én átforogtam frost blade tricksterre, igazi mindenes és már volt, jól ismerem, de mikor megláttam, hogy 85 div egy awa multstrike kissé elment a kedvem, szűk 30m DPS-nél megálltam és farmolgatok öregesen.

-
m.lala
aktív tag
Kiesett egy watcher, remélem ért vagy 50 divet.

A lényeg, hogy megvan, innen boldogság, mert többet a közelébe nem megyek az biztos.Siriusb
Mindig erős, de papir karikkal megyek, igazi szenvedés a Boss harc mig nincs elég DPS, Maven is a sirba visz....
2 voiddal is van élet, lásd ezeket az ultrabrutál cemetery farmokat, én T16 Carcass-Burialt farmoltam, de most leköltöztem a partra, 3 boss dropp + full essence, +2c a mod, fix full harvest, aztán ami a csövön kifér....már alig várom hogy Af bácsi kijöjjön a str stacker Frost blade juggal...akkor lesz igazi happening nekem.
-
m.lala
aktív tag
-
m.lala
aktív tag
Enyhén kiszámoltam, megbac az ideg, levertem über eldert de bentmaradt a kiesett voidstone, mert meghaltam, ilyenkor mi van ? Megkapom újra ha bemegyek?
-
m.lala
aktív tag
Én csak harvestet tolok. De messze nem tökéletesen, egyszer már linkeltem, de megteszem újra nézd át: [link]
A lelke a minél nagyobb item pack és quantity. Atlaszon ha bepipálod a growing horde pontot a skillfa tetején van, a scarabok növelik a pack méretet.
Már egy sima 90-95% os map is szép. Az igazi truváj 4 scarabbal vaalozott mapon 110+ iq....
Kirakod a fát, végigszaladsz a mapon ha beadja az oltárokat kiválasztot a quantitit, rarytit, aztán go be.Nekem tegnap 3 map átlag 2-2.5k...mivel 3.2k a sárga lifeforce/1 div igy kitudod számolni hogy 3 mapon kb 2 div volt a bevétel.
A költsége scarab..ha van, plusz a 2 mapbossra tehető charged compass. Az egyik adja fixen a sacred grove-ot, a másik duplázza a lifeforce mennyiségét és az ellenfél életét. A költsége perpill 3 körre olyan 12 sextant.
Ha elég erős vagy befér mellé rakat essence aztán csókolom, random mapot is tolhatsz.A crop rotation kirakható pont...lvl 1 lesz az összes tábla, de a végére nagyon eldurvul a fő bumm a legvégén van, csak győzd leverni a népeket.
-
m.lala
aktív tag
Yess, yess. [link]
Bár én még nem kezdtem el, új karit kezdtem, ami bírja is a csépelést.Találtam a srácnak pár figyelemreméltó videóját, a közel halhatatlan sztem elég is lesz, a sebzés nagy részét áttoszítja elementálba, igaz nem DPS bajnok, van neki erősebb is pl toxic rain, de ha mindent kibír én ráteszek egy téglát a spacre.

kb 15 divből meg is áll. [link] [link]
brunnehilde----szép munka mint mindig, megépíteném a tiedet is, de én először választok skillt és utána karit.
-
m.lala
aktív tag
Pfff, fogjunk kezet, nekem nem annyira rossz, de az érzés ismerős, miután 5 divet forgattam bele az íjba és sehol semmi, vettem egyet 12-be.
Ha bármi más jó lett volna lehet át kellett volna forgatnod arra a carra a DOT-ot, akkor nem tudta volna beadni.Nekem hasonló volt, a critet lehet át kellett volna forgatnom valami ultra ratyira, azt úgyis vissza tudtam volna tenni, exalt ráhúz és bumm resist.
[link]
Ez roszabb, mint a blackjack, még ott is több esélyed van nyerni.
-
m.lala
aktív tag
Egy craftmestert kérdeznék adott egy bow: [link]
Valami ilyesmit szeretnék összehozni.Sokat gondolkodtam az alapon, végül egy ugyanilyen spine bowot választottam attack speed fractured alappal, ami ugye suffix.
Megpróbálnám magamnak megcsinálni, mert a nagyon jók milyen meglepő horror áron vannak.

Essence of hatred-re gondoltam, ami ugye adja a cold damage-t, vagy Anger ami fire-t ad és mellé nagy nagy mázlival a másik kettő erős prefix. Craft of exile szerint egy ilyen hóka móka szolid 200 forgásból már jó lehet 75% esély….napersze lehet 2 forgás, lehet 500.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Igy lenne 3 prefixem, és 1 suffixem és innen mehetne a prefix fixálás és crit +multi vagy csak simán crit. Itt az a gondom, hogy ha valami ratyit ad be és teliküldi a 6 sort akkor annulozni kell, amit nem szeretnék. Kivéve ha őrült mákom van és critet kapok. De ezzel nem számolok.A kérdésem, hogy lenne célszerű nekiállni? Van biztonságosabb módja?
-
m.lala
aktív tag
-
m.lala
aktív tag
-
m.lala
aktív tag
Köszi, az infót. Ratyi az angolom, kutattam közben, talán az lenne a lényege, hogy amikor lőssz, akkor valamelyik elementáris sebzés talál be a háromból, aztán amikor az bejön ha jól értelmezem a másik kettő tölt, viszont én azthittem ez ugyanakkora esély , de nem, hanem attól függ hogy a sebzések mennyire erősek egymáshoz képest és ez befolyásolja, hogy bejön e mind a 3 elem. Remélem valaki majd kijavit ha nem így van.
Közben kisérleteztem mert bosszantott és rá is találtam a kulcsra egy redit posztban, azért nem adja be mert túl sok volt arányaiban a cold sebzés, ezért mindig az talált és csak a másik kettő töltött.
Cseréltem az íjat, egy olyanra amin nagyjából szinkronban van mind a három elem, érezhetően szinte konstans lett. De kva jó hogy az endgame fegyvernél majd erre is figyelhetek.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
m.lala
aktív tag
-
m.lala
aktív tag
Nem, nem neked, nekem.

Vitcet félretéve még nem veszélyes, de még Actokban vagyok, de nagyon szimpatikus eddig.Nekem alapból úgy van, hogy bal kezem a billentyüzet bal alsó szélén pihen a tenyerem kb. közepén, 3-as gomb a movement flasi azon van a mutató ujjam, amig nincs automata töltés és a spacen van a hüvelykujj.
Sokáig ezen volt /van a fő skill és az egéren jobb gomb a movement skill.
Jelenleg ballista a space és jobb gomb a ROA.Bal egéren általában valami védelem ami nem gátol a mozgásban steeslskin, molten shell, középső gomb nekem stabilan blood rage.
És amikor durvul a buli, space és w e r t azt ami a csövön kifér. Eddig bevált, de ez teljesen egyén függő, perpill egy kézzel csak katintgatva egérrel is elvan. -
m.lala
aktív tag
Lazulós ijászt kezdtem, mert imádom a skillt, ami a Rain of Arrows, kapott 4 plusz nyilat, elég jó lett a single DPS is, az új geme meg 44 nyilat lő.
Clear-re tuti baromi jó lesz, Bosst ölni fenntartással, de nem is érdekel, nem drága, gyors, és ligakezdő is.
Annyit csavartam rajta, hogy nekem nem tetszett a raider, így inkább trickstert csinálok. A Polymath kva erős, az One Step Ahead + a cipő 4% action speddel már elég gusztustalan lesz.
Az eredeti build: [link] -
m.lala
aktív tag
Kipróbáltad? Javult valamit a helyzet? Ugyanezzel küzdök, próbálkozom de egyenlőre nem javul, van hogy 1 perces a betöltés, nézem a proci használatot sokszor 100%...
-
m.lala
aktív tag
Bakker én meg csak elkezdtem egy kis kulturált karit.
Pedig, hogy megfogadtam a frost blade után semmit...
Namindegy, aki jobban benne van, rálesne erre a buildre:
Voidforge Perforate Slayer [link]
Tetszik nagyon, sok leech, tűrhetően tankos mageblood nélkül se egy 100dives kari és a skillt is nagyon szeretem 3.22.ben is működik, egy kérdésem van a voidforge-ot ki lehet valamivel váltani eleinte? Arra gondoltam megcsinálom kezdőnek puszta fizikaira ami kb 15m DPS, vagy bármi ötlet mig nincs vagy 20 divem? -
m.lala
aktív tag
Lassan véget ér a liga számomra, élménybeszámoló következik az eddigi legjobb karimról, mivel középhaladó vagyok, amit leírok van, akinek az első héten megvan, nekem ez volt a cél mióta játszom, találni egy gyors, erős, stilusomhoz passzoló karit, amivel élmény a játék és a csillió DPS-es videókban látott Bossok olvadjanak..hát jelentem sikerült.

Kezdeném talán azzal, hogy hát srácok én fullba kiégtem rengeteget toltam, túl sokat is. 7nap 19 óra 25perc rájöttem ez túlzás... sokszor fél 2- ig, mert annyira berántott, mert éreztem van értelme. Mindig volt mit reszelni, jobbá tenni, és most is van benne bőven pl. fegyver nincs kész, pajzsot nem is kínoztam, nem érdekelt. De mindig volt cél… először csak, hogy jól mapozzon aztán hogy jól Bossozzon utána, hogy meglegyen a pob huszár 50, majd 70, majd 100m DPS..és hát elértem….nagyon örülök.
Az eredeti buildet egy sráctól nyúltam: remek videókkal, craftolás minmax stb: [link]
Én végül ide értem el: Frost blade trickster lvl 95-re optimalizált, a DPS természetesen elméleti bekapcsolt shockkal focussal: [link]
A legnagyobb előnye talán az, hogy egyszerre nagy a clearspeed és a single DPS, mindemellett ahogy tolja bele az ember a pénzt gyönyörűen skálázódik a sebzése felfelé…kb azt lehet elmondani 1 div 1 milla kis túlzással.
Mit mondhatnék: gyors, erős amire én megálmodtam elég, evas kari 100%spell suppal, én még jobban rá is mentem 44k lett a vége, igy is 900 halállal fejezem be és teszem le a lantot. Volt aki irta róla hogy lvl 98 ig meg se hal, hát maradjunk annyiban ha nem szétpimpelt mapon mentem akkor valóban.Amit bír: kvára odafigyelve akár 5 delis map, de az nem embernek való
, oda azért kéne egy HH, erősen odafigyelve simu 26-30 ig, de halogat azért, ügyes kézben tuti kiviszi, más kérdés van e értelme. Mapbossok 1-2 sec, komolyabb Bossok pl. guardian 2-3 sec, Atlasz Bossok mechanika függő, de a 2 nagy kb 10-12 sec. Halál nélkül Elder, Shaper, odafigyelve Über Elder, és Sirus is lement, Mavent is lekínoztam pár halállal, de nem erre találták ki, legalábbis az én kezemben. Igazából Über Sirus az egyetlen, akit nem erőltettem amúgy is utálom azt a Bossharcot.Hát kb ennyi nekem, ez volt a cél, végre ennyi idő után kimaxolni egy atlaszt fullosan és kb mindenkit elkalapálni. Megjegyzem fele ennyi pénzből is egy szerethető tökéletes kari, ami sok örömöt okoz.
Sokat fejlődtem a ligában megtanultam valamennyire craftolni pl. fegyverem, vértem, gyűrűm magam csináltam. Elértem amit akartam, nyugodtan vonulok pihenőre, akinek van kedve próbálja ki tényleg nyugodt szívvel ajánlom.
-
m.lala
aktív tag
Tanulgatom énis volna egy kérdésem, köszi ha reagálsz, craftoltam a clawomat.....mert az itt belinkeltet sikerült perfekt fossillal jól meg qualitizni..nem tudtam, hogy rollolja értékes lecke vót....
attack speed fractured alap
1.) essence craftal szépen meglett az added cold+ added phys damage 1 üres prefixel
2.) majd prefix fixálás és erre ment a veiled orb az üres prefixre szépen be is adta de itt már cumi van mert ha a veiled nem adta be a 130% phys damage-t kezdhettem elölről....de elfogadom jó-.meglett a 3 fix prefix....
3.) újra fixáltam a szép 3 prefixet és utolsó lépésként namondom innen siba liba harvest craft crit..erre volt pofája telerollolni szarral a 3 suffix-ot és jött a meglepi hogy ilyenkor nem engedi rátenni a prefix cannot chance opciót....szóval a kérdésem ilyenkor menthető valamivel? vagy újra kell kezdeni? nem is mertem 30% crit felé rolloltatni mert nem volt kedvem harmadjára újrakezdeni
egyébként szép lett de inkább nem irom le mibe került...
[link] -
m.lala
aktív tag
Remélem megvagy vele elégedve. Én nagyon az enyémmel, én itt tartok: [link] és a DPS kétszerese még benne van, de én már "csak" egy awa multstrike-ot szeretnék, egy ele resist -10% cipőt, 2 szintet, esetleg egy jobb gyűrűt.
Vengeant cascadot használok szokni kellett hogy a visszatérő projectile sebez, de zseniális bár pob szerint a panopticon Bossok ellen +12% DPS.
Természetesen a Boss sebzés 30 chill és 50 shockal számolva 35m, valóságban passz de egy Baran pl kb 3-4 sec.
Nekem elég mindenre, megy mint az őrült nyilt terepen tényleg 2-3 p egy map ahogy irtad. Megöltem vele majdnem mindent, és hát tényleg...legjobb védekezés a támadás, sokszor belszaladok egy pofonba, mert túlvállalom magam de messze az eddigi legjobb karim. Nagyon élvezetes vele a játék. -
m.lala
aktív tag
Essence farmhoz szólnék hozzá:
Mivel nincs sok időm, magam részéről én is egyetértek veletek, hogy kirakni sima mapra nem sok értelme van.
De az Einhar missziós essence szépen ad, eleinte úgy tűnik nullára jön ki, de mindent eladva azért hozogat.taktika:
kirakása: silo map, köveket ki lehet szedni, nem ad többet semmivel, ha nehezebb pályán nyomja az ember 1 misszió 5 pálya jelenlegi ára 160c, 5 missziót, tehát 25 pályát toltam le, mindezt háromszor, átlagban..szigorúan átlagban, egyik viszi a másikat 100-150c a haszon, tehát 1 misszión van kb 0.5 div.
remnant még felmerül ktg-ként ha nincs elég, a pályák vége felé a 4 . 5. küldinél érezhetően több az essence, ilyenkor arra is ráhúzom ami nem dread, envy, misery, scorn, mert sokszor beadja a T1-etEladása csak a legnagyobbakat, mivel nem discordozok az árazás sok idő, de mikor ráérek egybe kirakom mind, kb 40p alatt elviszik mint az őrült…
Nekem egy pálya 2-3p, attól függ mennyit szüttyögök, igy kb 15perc egy misszió szóval nekem mondjuk 4 teljes kör lemegy 1 h alatt ez igy cirka 2 div/h..tele a net 4-6 dives vidikkel de nekem sosem jön ki a matek.
Szóval összességében egy tervezhető stabil bevétel, de tény hogy kell hozzá kezdőtőke. -
m.lala
aktív tag
Csak ararnyárban vannak a fegyók ilyen 30-50 div ami tetszik és érdemi DPS erősödés lenne. De leírom, mert baromi mákom volt nagyon örülök és sztem kb 5% esély volt rá.
1 divbe vettem egy alap fegyvert, kb 30 forgásból (essence) ráment a max attack speed, crit multi és crit chance...és innen jött a vicces rész, mert pont jól jött ki egy exa és belement a phys damage(nemtom az esélyét hát nem sok...), és már csak 1 exa volt (najó 5) a 124% incr phys.....ime: [link] az egész került kb 2 div-be
az értéke..hmm nem tom 30...sztem máskor is próbálkozni fogok.
-
m.lala
aktív tag
Na máris tanultam köszi
akkor a sárga sort fixen nem törli el semmi.
Akkor ez a craft alap fegyver. [link]
Igazából 30% increased global damage volt, a T2 pedig 10% attack speed, pobban erősnek tünt bedobva, de akkor máris tudom honnan kell indulni.
Hátulról közelitettem meg a dolgot, veszek pár fegyvert kihuzom és megnézem a crucible passzívot, de ez túl egyszerű lett volna.
-
m.lala
aktív tag
Köszönöm az infót.

más:
Alapból mondanám, hogy kb. annyit tudok, hogy van max 3 prefix és 3 suffix…de lehet még ez se biztos.
Ámde elég jó fegyót nyitottam fel 30% incr damage és 10%attack speed, szeretnék belőle egy b@szó fegyvert. A gondom, hogy az angolom a ratyi craftolni meg nem tudok. 
A cél egy added phys + incr. phys+ added cold+crit+attack speedes fegyver ha valaki leírja pontosan nagyon megköszönöm.
Találtam egy leírást, ha valaki végigvezetne van kedve irni pár sort hálás lennék, előrebocsátom sosem crafoltam szinte semmi célzottan, ezért full kezdő vagyok hozzá.
1. Buy a fractured cold damage noble or imperial claw (the extra 6 life on hit doesn't matter).
2. Perfect fossil until at least 24% quality. Higher doesn't matter.
3. Deafening essence of zeal until you hit t1/t2 chance to crit or crit multi. I perdonally go for t1 crit chance only but you spend more essences this way.
4. at this point, you need and open prefix and an open suffix. So annul off the trash. If you fail go back to 3.
5. Craft suffixes cannot be changed and reforge crit with harvest. This guarantees either crit multi or crit chance, whichever one you're missing. It's NOT rare to hit t1/t2.
6. At this point you should have t0 attack speed, t1/t2 crit chance, t1/t2 crit multi and fractured cold damage.
7. in my PoBs all of the flat added damage types are shit at this point. You either want a inc cold damage% or 61+ elemental damage with attacks%. If you don't have those, just go to the next step. If you do have one of those go to step 9.
8. Craft suffixes cannot br changed and go Aisling for a 100% veiled prefix. Veiled chaos also works but can fill prefixes and brick your claw. Craft phys damage % and unveil. You're looking for attacks with this weapon penetrate 14-16% elemental resists. You can also hit inc cold damage%/chance to freeze%, but it's insanely rare and you shouldn't count on it. If you do though - you won the lottery.
9. Once you got your 3 suffixes and 2 prefixes, just craft "cold damage%chance to freeze%" or elemental pierce if you won the lottery and unveiled cold% in the last step.
10. Enchant with 1% attack speed per 8% quality1. pont pipa, megvettem jelenleg kihúztam rajta 30% incr damage és 10%attack speedet…ez az alap innen indulnék
2. ha jól értem vegyek perfekt fossilt be a rezonátorba azt had pörögjön míg meg nem lesz a min 24% quality?
3. essence-el addig forgatom ha jól értem amig be nem adja az attack speed mellé a critet lehetőleg a crit chance-t
4. itt kéne elméletileg lennie 1 1 szabad pre és suffixnak , ha nincs pörgethetem itéletnapig
5. és innen vesztem el a fonalat..szóval a kérdés...he? :) a suffix cannot be changed az asztalon van 2 div, és ezután harvestben mit forgassak pontosan?
6. pontosan hogy is kerül rá a fractured cold? erről nem írt semmit..
7......és innen már nekem teljes káosz -
m.lala
aktív tag
Köszi, köszi mindkettőtöknek , ez számomra hiánypótló infó volt.
Még egy kérdés , kirakott atlasszal hány kertből, pályától jön össze átlagban 1 divnyi? Nagyságrendileg persze, mit tudom én 20-30, vagy 50-60? Az aràny érdekel. Csipem a monotonitast de azért szeretek varialni.
-
m.lala
aktív tag
Harvestről írnál pár szót, régen iszonyat bonyolult, legalábbis nekem, nem foglalkoztam azóta vele.
Csak kirakod a pontokat a fán belépsz letolod és ennyi? Kell épitgeni kinlódni, bármi?Én a beachen vagyok..itt jó az idő..könnyű pálya, gyors, jó mindenre, legion, harbi, expedition, bosson kirakva a conquer map aztán lehet haladni. Bónuszban kiraktam 4 pontért a trial of glory-t, 10% esély trialra, abból 20% esély improved offering kapura a jutalom a végén perpill ha mákom és Gift of Goddes esik ki 1 perc alatt eladható 1 divbe, itt sok a ha, de aki szereti az RNG-t 4 pontot sztem megér.
-
m.lala
aktív tag
Maximális tisztelettel megjegyezném
, hogy én csak linkeltem egy farm ötletet puszta jóindulatból, nem írt semmilyen keretet, mennyiből akar farmolni, azt kérdezte, hogy mi a jövedelmező.
Nyilván nem minden karakternek való minden content, és nyilván nem is kezdő farmtipp, de ettől még tipp, ki lehet próbálni.Magam részéről elég sok olcsó kezdős farm ötletet irtam már sztem.
Én pl. mindig az egyszerű farmokat kerestem, ki lehet rakni pl az expeditiont venni egy rusted exp. scarabot és T14 felett lehet szépen eladogatni mindent.Egyébként egyetértek azzal, amit irtál a legtöbbször 20-40c /map befektetéssel zugatják a mapokat a tehetősek, amikor már van tőke.
la_cc...én frost blade-t csináltam és hát....mintha a legionra találták volna ki....nagyon beteg
-
m.lala
aktív tag
-
m.lala
aktív tag
Köszi a részletes kiegészítést. Biztos vagyok benne, hogy kilehet gyúrni nagyon erősre, nem is figyeltem, hogy te konzolon tolod, ez azért erősen fékező tényező.
Rég voltam vele, végigtoltam az Actokat, ahogy emlékeztem is az eleje szörnyű, de az új attack Mastery-vel a clear nem volt rossz, folyamatosan éreztem, hogy kevés a DPS, és valahol ACT 4 körül kezdett összeállni, a végén már szépen ment 1 laborral 4 linkben végigmentem. Esett brutál 3 c , meg 1 ij a 12c ből vettem egy fegyót, meg egy sapit, ami már jó alap akár T 15 ig.
Eddig ami feltünt ahogy irtad is szépen takarít, most szépen lépésenként összerakom és meglátjuk, hogy muzsikál magasabb szinten. De jó előérzetem van.
-
m.lala
aktív tag
Ligában ezzel leszel? Majd érdekelne mire jutottál vele.
Főkarinak egyben kezdőnek is szánom, belinkeltem ide a skacoknak hátha kedvet kapnak egy kis frost blade-hez.
Azóta találtam egy nem túl sok követős videós srácot nagyon szépen összefoglalja mire kell figyelni clearsped-hez pl. [link]
Ma kijött a kezdő buildje teljesen vállalható 2,5-3M DPS(nyilván totemmel) lvl 84 en az egyetlen unique a heathshiver, ami ugye duplázza a DPS-t.
Ha valakit érdekel itt a videó: [link] és a 2.napos POB részletes fával: [link]
Nem tudom mibe fog kerülni de elég filléresnek néz ki.Aztán persze a cél ez lesz: 90M DPS endgame....: [link]
bevallom újra beleszerettem, részletesen fogok majd itt áradozni aztán remélem a 94% evasion és a Trickster ascendancy megvéd a durva tömegben.
Jó kezdést mindenki(net)![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
m.lala
aktív tag
-
m.lala
aktív tag
Elkezdtem, küzdök ezzel a MOM-os karival….perpill lvl 82.
6 halállal lement a kezdés ami új rekord a 4. laborban konkrétan végigsétáltam írd és mond semmi nem sebezte…. nem akartam elhinni..mármint csapda…namondom ez egyenes út T16ig..hát nem….
ugyanaz az előnye mint a hátránya…mindent a manából és a mana regből merít és minél erősebben küzdöttem annál nehezebben állt össze…a legnagyobb baja, hogy letudják ütni róla fullosan a manát és akkor nyekk és az akkor történik meg amikor hirtelen kap nagy sebzést vagy sok kicsit. Az a 300 körüli manareg nem menti meg….a 4.labor segített meg a pantheon is, de hogy ezzel hogy a toszba tud a srác játszani igazán durva mapokat el nem tudom képzelni….Szóval a sajátom inkább be sem linkelem, apróságokon megy el millió dps jóval összetettebb karakter mint vártam és kb. a linkelt álomkari negyedét sebzem, pedig a fő itemek megvannak…de nem adom fel és átraktam tendrilsre….mert az nekem jobban adja…Ebből a szempontból megnézed nekem?
Kivettem a large jewelből a clear mind cobalt jewelt merthogy már nincs….pótlására crit multi manareg jewelt gondoltam.
Gyűrűből is kikaptam a precursort mert +1 power chargosat egyenlőre venni szinte esélytelen meg irreális 15-20 divért mikor az egész build volt eddig annyi.
Fő kérdések mit lehetne elkövetni, hogy jobban regelje a manát esetleg tankosabb legyen, vagy ebben ennyi lenne?
Tendrilsnek a 2 lightning mastery pont ad valamit vagy az csak az arc-nak volt jó?
Tendrils Hiero [link] -
m.lala
aktív tag
Jól látod, nem reagált senki, biztos senkinek nincs jó buildje ennyiért.

Megnéztem, a tőled megszokott alapossággal megírtad, megmondom őszintén talán picit igen a sebessége ami véleményes annak aki jobban szeret rohanni, ettől eltekintve ár érték arányban elég jutányos. De már elkezdtem egyet persze ez még változhat.
Keresem a választ minél jobban belemászok a mechanikába, volt most időm tesztelni, főleg a defet...és hát őszintén nem értem olyan fosnak tűnő karik vannak 100-on hogy nem igaz, én meg pakoltam 30k defet, 76-77% resit, 100% spell supit, próbáltam védekezni emberi keretek között a 66 féle halált okozó szutyok ellen, 90phys dam redet raktam egy vacak hollow palm karira, jelzem ami k jól működik és amin sokan még a resistes is flasiból oldják meg, és mégis feküdget...na nem a mapon inkább a komolyabb ellenek miatt.
Bosszantó, hogy ennyi év játék után se értem, mivel kell nagy bossok elen kibirni. Nomindegy.
Most aztán egy brutál cirka 10 dives karit kezdtem, azt lesz ami lesz. Baromira érdekel hogyan marad életben ezzel a manára terhelős védelemmel...meg, hogy összetöri az endgame-t na majd kiderül 20-22m DPS elég lehet rá, node a többi... [link] -
m.lala
aktív tag
Hollow palm tectonic juggot csináltam, nagyon bejött, de sajnos kihúzva sem bír el komolyabb elenfelekkel.
Van valakinek jó ötlete, kezdenék egy új buildet.
lvl 95 re optimalizált, kellően tankos, endgame képes, nagy clearspeed és relative gyors karit szeretnék. Kezdésnek 20 divem van rá.
-
m.lala
aktív tag
Hoztam egy hótegyszerű farmtippet kipróbálásra. [link]
Venni kell Einhar's memory-t. Kiszeded a voidstone-okat, felesleges erősebb mapon futni, a lényegen nem változtat. Berakod valamelyik mapra, aztán Einharnál indítod a mapot, ami körönként 5 essence, 5 körig jó a küldi (ez 25 db)
költsége: 1 div+pár remnant (Envy, Dread, Misery, Scorn)A vidiben vaskos hasznot ír....standardan próbáltam, azért elég random a drop, de tényleg ettől egyszerűbb farm nem nagyon van, ha van egy fölös divje az embernek.
Tapasztalatom alapján semmi nem befolyásolja a droppot, tehát az atlaszpont nem használ, a mapot nem kell erősebben megcsinálni, nyilván legalább 5 öt érdemes lefutni, hogy látszódjon valami kép.
Eladásra a TFT Bulk Selling Tool-t használja.Valaki aki használja a discordot leírhatná hol találom meg pontosan az ilyen jellegű drop eladását mert nemigen találtam meg a szobát ahol hirdetnek. Ezt a vidit néztem meg hozzá. [link]
Boldog karácsonyt mindenkinek.

-
m.lala
aktív tag
-
m.lala
aktív tag
Volna egy gyors taktikai kérdésem tőlem okosabbaktól.
Adott egy Lethal Pride Timeless Jewel ---Rakiata-s
Betéve a helyére a Golem's Blood-ot kéne megváltoztatnia 20% fire resistre, heylette crit multit ad....
A build leirásomban fire rest ad, nekem meg crit multit. A kérdésem ez mitől függ? Véletlenszerű? -
m.lala
aktív tag
Én is belekezdtem, a múltkor is egy karit vittem, most is így lesz. Teljesen lazán tét nélkül, amig érdekel.
RF jugg----majd mikor kiszedte amit kell, Hollow palm ice crash Jugg vállalható DPS, 90% phys dam red, 100% spell supr, egész magas eff hit pool, Standardon nagyjából összeraktam egész vicces. [link] -
m.lala
aktív tag
Köszi az infót igy azért már tényleg más a leányzó fekvése, ezek alapján második karinak farmolásra remek lehet, de nem egy mindenes.
Azok a karakterek amik igazi mindent tudnak kivétel nélkül sok sok divbe kerülnek, azthittem ez kivétel, de ez inkább Bosser.
Sajnálatos egyébként, hogy sok jó skill van, de egy marékot használuink mert a többi nem meta....
más
Ha nem is áradoznék, de kicsit beszélnék a saját karimról, hát ha valaki majd kedvet kap hozzá.
Toxic rain trickster
Én nem költöttem rá sokat, mert elveim vannak, plusz keveset játszom, az alap kb 6-10 div lehet, kimaxolva nemtom kb 30-40. Kell rá legalább egy amu +1 lvl chaos gem, 2 awa gem 2 div, egy nagyobbacska empower plusz a clusterek ezzel már kényelmes T16.
Kiváncsi voltam mire megyek egy evas karival. Azt kell mondjam 100 halál nem is rossz átlag 93 ig, csak mostanság kezdtem magam túlvállani pedig kéne még 2-3 lvl. T16 kellemes, kisebb bossok lemennek, de költeni kéne rá. A lelke a toxic rain lvl, minél magasabbra...
pozitivumok:
-igazi allrounder, csak töltse a manát más nem nagyon hatja meg a map rollok közül,
-igazán gyors karakter 200+, withering step phasing kombóval szalad át mindenen
-védelmi rétegek: ghost dance keystone már már block szinten tölti a pajzsot, flasikon nagy kedvencem lett a gain X charge when you are hit by an enemy, igy mapozásnál kb konstans fullon a flaska és csak a skillre kell figyelni. 2 evás flasival 48k eva ami 85% evasion...szépen müködik, de mint tudjuk a magasabb accuracy ellen már nem úgy véd, blockkal nem ér fel de érezhetően erős, emellé befér egy cast when damage taken-immortal call, emellett a vért nagyon állat, tölti a manát a life-ot, reist life mikell még, igazi mapozós vért.
-A sebzése konstans, nem csináltam ballsitát neki, wither a lelke fel kell stackelni nincs mese. papíron 6-10m között ingadozik, mennyire stackeled fel, sapira dobsz e plusz egy toxin raint stb. Craftoltam egy attack and cast speed while focus-t a kesztyüre /34%/ 4 másodpercenknt elsüthető, emellett egy vaal haste, alapból 4.67 focussal 5.6 körüli attack sped amivel már elég csunyán szórja az áldást.
Összességében: nagyon kellemes meglepetés volt, de főbossok ellen tuti ki kell húzni rendesen.
Sajnos a negativum a chaos damage, mert amin van azzal nehezen boldogul ezen még törpölök. Plusz rendkivül manaigényes, craftolni kell ezerrel a -7 manát mindenre.
Nem vártam sokat tőle, de kellemes karakter és nem megfizethetetlen nálam 8/10
eredeti build: [link] -
m.lala
aktív tag
-
m.lala
aktív tag
-
m.lala
aktív tag
-
m.lala
aktív tag
Hát manapság mindenre ráírják, hogy cheap budget. Átnézegetve annyira nem vállalhatatlan, bent kell maradni heisben az első héten és kiszedni amit ki kell, amig gyülik a lé, a népek kiszedik a kulcs itemeket.

#36650 Rayner
Rákívántál mi?
Nem csodálom, nekem is rezeg az ujjam elkezdeni de majd a kövi ligában. Majd ird már le mennyiből raktad össze nagyon kiváncsi vagyok. 
#36651 Hrigh_77
Először nem értettem mire gondolsz, de látom jófej GGG törölte a vért droppot.
De ugye velünk nem lehet kibaszni, mert mi mindig 20 ezerért tankolunk a kúton.
Alternatívaként azért van lehetőségünk Hyrri's Ire, sok spell supression, vagy az alap vértje még mindig bent van...kis buták nem vették ki, némi kompromisszummal, ez pedig a Briskwrap Sun Leather.
-
m.lala
aktív tag
-
m.lala
aktív tag
Úgy tünik ahogy sejthető is volt érdemes megállni lvl 70 alatt heistben. Én még mindig bent bacom a rezet, mert nincs elég pénz a helyből T 14-re ami az én hülyeségem, kellett nekem ilyen build, ha egy divet összeraktam volna már egy Fast Af builddel rég ott tartanék, namidnegy lehet mazohista vagyok.

Lehet tudtad nem tudom de talán segitek vele:
a build mindegy de talán javaslok egy RF buildet csak farmra heistben phasinggal, a flaskákon legyen gain charge when you are hit by enemy, plusz mehet egy used when charged reach full, igy ird és mond 1 gombos és rohan keresztül mindenen.Az eleje nehéz csak.
0. lépés
el kell kezdened valamennyi markerrel, a küldik is adják, de ha van kb 300, plusz 10 orb of chance már elég.1.lépés
whakanobol kiszeded a küldiket, a lényeg le kell tolni és ki kell jönni élve. igy körönként megvan a marker a kövi körre, a segitők fejlődnek, a drop pedig szépen jön.
Na nem egetrengető, de jön, és stabilan és ez a lényeg, több százat letoltam, volt hogy c ből vettem chance-et.2.lépés
ne menj 70 fölé 1 scouring+1 wisdom ad egy szint visszadobót azt elsütöd csak kell 1 szabad skill pont kell, vigyázd ne húzd túl a skillt, ez azért kell mert szintklépéskor whakano újra beadja a 10 db küldit.3.lépés
öröm és bódottá
És a folyamat innentől önfenntartó, körönként 0-7c plusz a többi tisztán recept nélkül, és addig tolod mig ki nem szedsz eleget. Mákom volt kiesett egy cluster egy alch és 120c.A folyamat gyorsithato ha idővel veszel markert vagy nem tolsz le mindent csak figyelni kell legyen elég pénz venni markert a kövi körre.
Amúgy dögunalmas, de egy gyors karival akár még szorakoztato is, és a lényeg stabil bevétel.
Megalapoz és ha elég erős vagy mehetsz tovább fel.
-
m.lala
aktív tag
Pár taktikai kérdés.
Toxic rain trickster-t tolok, egyenlőre bejön.
Ugye erősen eva alapú, a ghost dance sokat segít a túlélésében már már vetekszik a blokkal persze amikor müködik.A spell supressiont érdemes 100% fölé húzni? Mert a spell breaker képesség elég erősnek tűnik valószinüleg sokat segít a "tankosságon" már ha ilyen karinál beszélhetünk erről.
A másik kérdésem meddig tudom visszalökni a szintet? Perpill 67 és még működik, maradnom kell heistben nem akarok kinlódni utána ki akarok lőni mint a rakéta csak gyorsan jön az xp és nem akarom túlhúzni magam.
-
m.lala
aktív tag
Szóval nincs új a nap alatt.
Ellia
A szó amit keresel azt hiszem az expedition.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
tibee77
Úgy tünik szinte csak igy lehet, 1-3c vel elkinozni magunkat nem sok értelme van, meg kell állni heistben ez van, ha lenne normális loot nem kéne....ahogy irtad is csak ne csömöljön meg az ember heistben.Nekem ez vált be maradéktalanul:
T14 alatt csak heist ami értelmes, plusz pl essence farm
felette T14+mapok +rusted expedition scarab 1c befektetés logbook ha esett 30c alatt nem adtam el, plusz a többi hulló.
Erre ráfüztem a harbinger's orbot(1-1.5c) mikor már sok mapom volt húztam át a T12,13 mapokat ha sima map lett mehetett a rusted expedition, ha átalakult beachead-é eladtam nem tudtam nullára kijönni vele csak pluszba
T14 mapok ugye duplázással 1 exa 28 körönként
Heist gem-es blueprint-k jó, csak szöszölni kell vele, meg ismerni az árakat.Blight ritualt hanyagoltam azok is biztos jók, meg egy szint után kb minden, csak birni kell a monotonitást.
-
m.lala
aktív tag
Heistben is picike a loot?
Végül csak elkezdem...bár lehet nem kéne vannak kétségeim namindegy előző szezony 150 óra volt, ez lehet 15 lesz.
Ugye az volna terv, hogy lvl 50-en go heist és addig bent maradni mig ki nem jön annyi, hogy értelmes gearrel min T10ig haladjak.
Szépen tolom..gyúlik a cucc, szint vissza és ezt vagy 3-4 napig....
Plusz kihivás gyanán toxic rain trickstert válaszotttam, olyanom még sosem volt de legalább nem iszonyat gear igényes eleinte.
eddig 3 linkben tolom lvl45 ..még elvagyok.
-
m.lala
aktív tag
RF-re azt mondta Pohx bácsi videjóban, ha jól értettem/ ratyi az angolom/hogy ligakezdésre ugyanolyan jó, de a single target DPS 20%.al csökken viszont alapjaiban a nerf nem érinti.
Végül azzal zártam a ligát, sokat tanultam, sokat farmoltam, szépen működött és rém kényelmes volt, de 150 órát toltam és ez tökre elrettentett....szóval a Jóistenke lenézett rám és azt mondta "Lajoska hagyd ki ezt a ligát"...ezt fogom tenni.
-
m.lala
aktív tag
Kéretik nem kiröhögni, de most néztem vidit róla 19.01.06-án irtam ide először és nemtudtam, hogy lehet upgadelni őket.....így már nincs több kérdésem, így már értem nagy tömegben miért jó. A tudás hatalom, ebben a játékban különösen.

LittleBoss67
Egyszer leszenvedtem én többet be nem megyek....nemtudom mit jelent a simán jött gondolom levitted simán.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
m.lala
aktív tag
Igazán kedves tőled de elveim vannak.
Ne halat adj, tanits meg halászni.
Pár tippet elfogadok.
T14+1c-expedition scarab csak a burial medál db-ja 8c, exotic 5 már önmagában ezis jó plusz blueprint plusz apró.
T14 ugye duplázásra gyúrva 28 körre ez talán a legegyszerübb.
Heist gem-es blueprint sikerült kifognom egy 10 exás gemet még az elején de ez baromi ritka.
de bukóra nem jövök ki csak sokat pöcsölök mert nem tudom az árát.
Ami egyáltalán nem jött be essence farm..azokat corruptoltam amiket itt irtátok lehet pont te voltál, de alig jött ki belőle 2 értékes 10-15 c, a többit nemigen veszik 0.5 c be vannak kint kismillió....
Láda farm jó lehet célzottan.
Vettem célzottan craft alapanyagot(sapkát) és rekombinatorral egyesitettem hogy magasabb szintü legyen kb 50% eséllyel ez is bevált egész jó kis apró lett rajta.Annyi a bajom hogy szétapróztam magam, de végülis mindegy mert ezt a ligát farmtanulásra használnám.
-
m.lala
aktív tag
Mindent elbactam, amit el lehet ebben a ligában mert nem tudtam eldönteni mit akarok igy semmivel nem haladtam amig toltam.
Akartam egy perma LL champet cyclonban szépen összreaktam pob-ban, a perma rész meg is lett, a 70m DPS-re természetszerüleg költeni kellett volna, de a LL kevés volt védelmileg, tendrilst meguntam, coc bladefall drága volt és nem hozta amit vártam aztán elkezdtem ezt, ez már rendben lesz.
Ez még a Crittias féle low budget. Ezután kezdem átépiteni, Melding of flesh máris dobna a resin de 2 exa.... és perpill összesen van 2. Chaos resi van ha cserélem a flasit jelenleg a phasinggal jobban haladok mert futkorálásnál jobb, bossokat nem is ölök mert szenvedés ennyi DPS-el- Heistezek gemre gyúrva, meg blueprint, most kezdem el termelni a lóvét az özön szenvedés után.
Szóval ot tartok mint egy jobb player 3 nap után.
-
m.lala
aktív tag
-
m.lala
aktív tag
Valaki segitsen mit b@szok el, mert már a hajamat tépem, eddig erősebb karikkal mentem, nem volt gond, hamar holt, de most most igy liga vége felé biztonságosan egy RF nél kötöttem ki.
Nincs is vele semmi gond, elfogadtam nem egy bosskiller, és sokat kell majd belepumpálnom ha szeretném hogy haladjon.
Nade ezt az The Eater of Worlds bosst nem tudom megölni....nem azért mert feszt összecsukja midneen skillel, hanem mert felmegy a levegőbe jön a sugár...utána jön egy egész aoe-s robbanás és 1 hit.... utána visszalogolok és szinte azonnal ujra azonnal megy fel sebezni nem tudom és ezt eljátszuk 6 szor....már 3 szor probáltam megölni néztem videót...valaki mondja már meg hova az anyámba álljak, hogy ne 1 hiteljen...
ezután a skill után jön az 1 hit: [link]Armor 40k körül, resist 85/78/78 és inq, block 24%, chaos resi 28
-
m.lala
aktív tag
Úúútálom a blightot valahogy nem adja, még a strongbox farmot nézegettem, drágább az önköltsége de egész finom azis.
más:
Kicsit kérdeznék, aki épített már coc-t.
Csak meg akarom érteni jól sejtem a játékban 100% a maximum crit chance vagyis ekkor minden ütés/skill becrittel? a multi pedig ezt szorozza fel ugye?
Na most a coc-nél ugye 100% a cyclone hit chance, ez alap, illletve ez a cél, ekkor talál be minden erre kell épiteni 100% critet, mert ami nem crites az nem is talál ugye?
És akkor még erre rákavar az az apróság hogy ha túl alacsony vagy túl nagy az atttack speed akkor meg valamiért a DPS is beesik
Olvasva reditten meg pl itt is kis alap coc build irja is hogy az attacknak hol kell lenni [link]
Make sure (based on ur pob) u have 100% Hit chance & Crit on ur cyclone, maintain 5.8-6.3APS (do not exceed, and do not go lower)
csak fura nekem, hogy minél gyorsabb a támadás annál jobbnak kéne lenni ehhez képest nem teljesen igy van.
Nagyjából jól értem? -
m.lala
aktív tag
Relative egyszerű farmtippet hoztam, aki szeret picit szöszölni.
Ami kell hozzá T14+mapok +rusted expedition scarab. A fán ki kell rakni a pontokat feltolni a qualityt a mapon és go.
A cél nyilván a logbooks lv81+ plusz a hulló. Magam részéről Tujenből szedem ki az aprót, Gwennen meg hátha bedob egy övet.
Próbálgatom egész jó, de mint itt is mennyiség kell, akit esetleg érdekel itt a videó róla.
[link] -
m.lala
aktív tag
A vért+consecrated ground csak azért tetszett mert guardian vagyok és ingyé van neki, azóta lecseréltem.
Szóval nincs piz, de a sisakot megvettem, gondolom a duskdawn elég mig nem lesz pajzs egykezes kombó. Ezt a részt utálom a legjobban kb T10-12-ig jó vagyok, fogy az alc relative semmi a dropp, heist 1-2 c semmi értelmes, aproságokat nem szoktam farmolni. Az itt leirt farmtechnikákhoz meg erősebb kari, magasabb T kell, néznem kéne farm vidiket.
Mindegy megoldom, persze napi 1 óra játékkal ne is várjon csodát az ember.
-
m.lala
aktív tag
Azé szeretem ezt a játékot mert sose tudod miben halsz meg, legalább nem egysikú. Menekültem volna csak beraktak egy bazi nagy kristályba Megoldottam növeltem az aoe-t.

Amugy hülyeséget irtam, mert a freeze immun megvan, de nem sokat segit ilyenkor. Bár a chillt, meg corrupted blood-ot utáltam a legjobban szoros a verseny.
Amugy el se hiszem nem tetted szóvá, hogy tendrilst tolok.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Követem lelkesen a leirásod bár igyekszem spórolni, 6 linkkel, 3c lvl 21 tendrils, 20c duskdawn /nem 6link/, meg némi apró nem egészen 50c és megy T10-ig mindezt guardiannal.
Vettem egy Zahndethus' Cassock vértet ami blocknál aktivál egy concentrated ground-ot remekül passzolnak, de némi armorhiány miatt azért feküdgetek néha 8k perplill alapon.
Elégedett vagyok, addig erősítem mig kb T13-ig el nem érek. Aztán onnan szép lassan átépítem.
Jó lassan haladok, de ez a liga nekem most tényleg lazulós. -
m.lala
aktív tag
-
m.lala
aktív tag
-
m.lala
aktív tag
Örülök, ha tudtam ötetlet adni. Én a LL champet elengedtem, nem mintha ratyi lenne, de újra fellángolt a COC vágy....nekem COC bladefall, mert nagyon tetszik a skill, plusz az a sanda gyanúm az a 1.5 m DPS tőrönként értendő nézve vidiket elég pusztitó az is és mivel Guardian, a defre nem lesz panaszom.
Fast AF-nek van sok beteg COC ice spear vidije, de az az occu elég csúnya mert a defe is gusztustalan.
Majd ird már le, hogy kb mennyiből tudtad végül összerakni.
-
m.lala
aktív tag
-
m.lala
aktív tag
Kiváncsi leszek rá, elég low budget build, viszont érzésre már amennyire ennyi játék év után meg tudom itélni nagyon jó ár/érték aránya lesz.
52% a life, eméletileg 50% alá kell menni, hogy low life legyen legfeljebb rákötök a leap slamra egy life tapot- de általában nem azzal van a gond hogy maxon van a life-om.
Néztem perma low life vidit, úgy tünt szemre felkerül az ailment de le is esik róla, majd menet közben kiderül hogy néz ez ki.
Viszont megtetszett egy skill a spectral throw és remekül illeszthető ha jól látom, ha megunom a cyclont átpakolom rá mert elég pusztitó aoe-t össze lehet vele rakni.
-
m.lala
aktív tag
Látom mindneki jól szórakozik.
Már Act 1 ben haltam, jó vót..... megöl a szégyen, de nem baj, csak legyen pár C, lesz itt ne mulass.Lassan haladok, kérdeznék, aki jobban benne van.
Készül a low life champ.
Csak szeretném megérteni a mechanikát:
ugye a First to Strike, Last to Fall lesz nekem a tuti jó ascendancy, ezzel kapcsolatban két kérdés.
Az adrenalint termeli amikor low life van, ez perma lesz? Vagy úgy képzeljem el mint a rage-t, hogy felmegy maxra aztán újraindul, gondolom elsütni nem kell?Illetve mivel kismillió ailment van már, azért a Remove all Ailments and Burning when you gain Adrenaline sor nagyon tetszetős, megnézve az ailmenteket elméletileg ez szinte mindent takar.
ignite, chill, freeze, shock, scorch, brittle, and sap are collectively referred to as elemental ailments.
Chill, freeze, shock, scorch, brittle, and sap are collectively referred to as non-damaging ailments.
Bleed, poison, and ignite are damaging ailments.Ez elég szimpi, mert valami rákosítás mindig rajta van az emberen, itt igazából az lenne a kérdésem, hogy amig termelődik az adrenalin akkor ez ugye nem jelent immunitást hanem rárakódik, de leszedi magáról?
A fortitude ponttal stunolni nem fogják, elméletileg szinte minden fontosabb dolog főleg a freeze, chill ami idegesítő nemlesz burning sem rajta. Ez igy azért egész baráti. -
m.lala
aktív tag
-
m.lala
aktív tag
-
m.lala
aktív tag
Lehet bónuszba kaptad mert elérted a lvl 100-at.
Viccet félretéve én még soha. Én sem toltam hetek óta, most megint játszogatok. Nekem az tünt fel, hogy mikor a HH begőzöl és állok a lecsóban behomályosodik a karakter meg a mobok, nemigazán tudom ez valami új módi, engem eléggé zavar.
A guardiannál kipróbáltam az arc-ot mapozásnál...hátttöö szélsőséges esetben 16m-ig is felproccol a 120 ezres DPS...elég vicces, egy ilyen képet sikerült lőnöm. a prtsc se mindig müködik ez is összecsuszott [link]
Ez a HH ez teljesen beteg, bekéne tiltani. -
m.lala
aktív tag
Rayner
Hát igen, valóban aki ésszel tolja nem csak játszogat és céltudatos az hamar gazdagszik kitartással, aki arra vár mint én, hogy essen egy jó item nosss...ő az RNG-re van bizva, ami most bejött, de ez ritka.
Igen tipikus példa erre amikor nézem Crittias videóját és mutatja hogy egy sima fehér wandra 4 20% fire gemet kell rakni és megvan a +1 lvl all fire spell gem, sose jöttem volna rá, egyszerü? Igen, tudja ezt 10 ből 6 játékos..nemtom.
Ez a craft ez külön szakma. De persze nyilván ez csak kifogás részemről mint a valo életben ha az ember elkezd felelősséget vállalni azért hogy hol tart az életében hamar rájön mindenki hozott anyagbol dolgozik, de azért ahol tart csak ő a felelős..huhh elkalandoztam, de a játékra is igaz.
Har_melin
Most pl. Crittias is csinál egy RF bemutató sorozatot az elv ott is ugyanez, vagy itt van FastAF: [link] jó most a magebloodot hagyjuk legtöbbször nem földi halandó ktgvetésből dolgozik, de jobban megnézve tankos, tankos de azért Uber Eldernél csak arréb lép, Maven is sebzi szépen, de az elv ugyanaz magas resist mellé, magas armour plusz Aegis+block, és ha van mellé chaos resist már csak a rákosítás öl meg kb.
Nekem is rettentően szimpi, mert hiába próbálok gyorsabb erősebb karaktereket pl. ijászt amit imádok, de ha minden lépten nyomon összecsukják és nem tanulom meg a mechanikát, az keményen levesz a jókedvből. -
m.lala
aktív tag
Ez a tendrils....hát ez tényleg az uj cyclone, igen tényleg jólenne egy budget és egy erős verziót publikálni, ha Har_melin benne van, mert mindenre is elég, én is nagyon élveztem vele a játékot.
A szenvedéstől messze vagyok, de ez a játék arra épül, hogy sokat told és farmolj és a sok kicsi sokra megy elve alapján haladj, én meg mindig a nagy tőkére gyúrok, ami ritka....plusz ehhez sok tab kell, van az amikor 4 szer vagy hányszor annyi fér be a raktárba na azt megkéne vennem mert amúgy nem férek el és árulni is egy lapról szoktam. Nem szégyenlem bevallom én nem tudok farmolni és koca játékosként igazából a játék élvezete miatt vagyok itt. Tanulni kéne pl. kraftolást bele kéne magam ásni mit honnan stb. De mikor csak napi 1 órád van eltolsz pár mapot és élvezed és ebből a szempontból nekem ezt a játékot nem veri semmi. Ezért hagytam abba az életrabló mmo-kat...szal vigyázz a lost arkkal.

Nekem nem buildeket kéne nézni, hanem farmolós vidiket.
-
m.lala
aktív tag
Alapvetően elvagyok bár nem tolom annyira aktivan, soha ilyen messze még nem jutottam, kellően erős és tankos nekem is van pici keserű szájiz vélhetően akkor áll össze ha minden ki van csutkára maxolva és akkor olyan lesz mint a szétpálinkázott éccaka után a túrós csusza ..nem fogja meg semmi.

Nem atombunker és nem halhatatlan legalábbis nekem nem, de az átlagtól ezerszer jobb a védelme, lvl 95 és már 97-98 lenne ha ésszel csinálnám. Nem vagyok kifullozva skin of the lords vért, crown of inward fejes 89% allres, 101k armour, 75/75 block emellé 4.8k ES és nemtom bekapcsolni a skittert, chaos resi 27% flaska nélkül. Szóval lenne hova gyúrni. Annyi hogy van awa spell echo stb szóval a dps nem rossz, de bossok kivételével mivel farmolok shock novát használok.
Alapvetően T16 sima liba..be is bacna ha nem menne. guardianok facetank minimális kinlódás. Shaper, lement némi rutinnal ha megvan a sebzés nem tart sokáig, elder szintén megmurdelt, Sirust is sikerült vele végre, némi ismerkedés után, simulacrum lvl 27-ig ment, de utána már nettó szenvedés volt a sok megakasztás, kinlódás..elengedtem nem vagyok mazohista.
Ami rutintalanságombol fakadóan nem ment az uber elder pedig nagyon kéne....nameg Maven oda nem értem még el .Imádok kártyát hajkurászni bár valljuk be nem túl jövedelmező de ezen teszteltem. Kipróbáltam T16, 130% mapon, 3 scarab, beyond..anyám faca, 5 delirium orb és nem halt szóval le a kalappal, pedig volt hogy annyi rákositás volt rajtam azt se láttam milyen rendezvényen vagyok..... aztán mikor úgy éreztem kemény vagyok átraktam a videoban linkelt fára magam guardian map+20% quantity de azért 30c egy map és hát nekem nem dobálta a brother's stash-t....
80 sima T16 rommá huzott mapon 1 esett jó 5 exa de azthittem jobb lesz. Guardian mapon viszont szinte megáll a kép annyi mob van, szóval beteg.
[link] Neki jött 8 körön 5 kártya nekem 10/0.Mindent összevetve néha én is megmakkanok volt hogy egy ütéstől kismobon az mi? nemtudom átüti a védelmet és nyekk....emiatt pöppet mérges vagyok.
Ha nem esett volna rám a nemzeti bank esélyem nem lenne kiépíteni, de a guardian mint olyan nagyon bejött.
De farmolni tovbábbra sem tudom mit kéne mert szénné huzott mapon is csak apró jön mikor egy körbe beleforgatok 20-30-40 c-t.
Most poénból vettem 50 promenadot--na a the patient egész szépen potyog kár, hogy csak 25c. -
m.lala
aktív tag
Maximalizáláshoz annyit fűznék hozzá kimaradt az unnatural instinct, ami 10 ex...sokat dob..... [link]
Én is ezt építettem meg Har_melinhez hasonlóan, shock novát próbáld ki mapozásra ez az eredeti linkelt buildben és nálam is működött keményebb bossok ellen meg csere.
övre mehet/ne/ hh
de pl én próbálgattam pl egy ARN's Anguish-t ami átalakitja az endurance charge-ot brutal charge-á plusz rakás fire res ha már maxolná az ember a resit jól jöhet. -
m.lala
aktív tag
Momentán nyakig állok a mobban a nagy cemetery küldetés, eddig 1db 5 exás kártya esettt 20 körből
nem tudtam megfigyelni de akkor ha jól értem ez szinte perma plusz sebzés. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Én még annyit variáltam, hogy kivettem a mozgási flaskát beraktam a chaos resit és forgattam rá used when you blockot nekem kényelmesebb. -
m.lala
aktív tag
Félre irtam elnézést, nekem sem engedi elsütni, de mapon mint irtam is nekem divergent, lehet az is számit nemtom, mapon megyek előre ütök ütök aztán lenyomom és müködik de pontosan nem értem a mechanikát. Nekem 88/88/88% a resi lehet az is fontos.
Ultra tankos nem tudok mit mondani....77-en guardiant öltem vele igaz akkor még lehalt néha
Kb az ele reflect meg a no regen ami megfogja minden máson megy keresztül....de valóban drága ha innen nézem brunne 50 exás inq-je ár/ értékben talán a legjobb ha defre is épitünk. -
m.lala
aktív tag
Srácok van aki életvitelszerűen szokott divcardot farmolni?
Vettem 180 Cemetery-t nem titkoltan a Brother's Stash-ra gyúrok.
Szeretném maximalizálni a profitot, szóval pici fogódzkodót hadd kérjek már.
Így nézne ki és segitsetek picit mert még sosem csináltam ilyen mennyiségben:
searing exarch igy 28 maponként fixen van bevétel+mapok, bukóra tuti nem jövök ki.
-quantity 20%
-quality minimum 80-85%
-Einhar vagy alva küldi perpill még nem fedez minden kört, de majd kialakul.
-Skittering Delirium Orb, hogy a scarab is gyüljön fixen
-harbinger vagy beyond mod nemtom melyik a jobb
-lenne mellé egy Polished Divination Scarab
-és még 2 scarab amit nemtudok eldönteni ebben kéne segítség
Ez igy jó? -
m.lala
aktív tag
Na szuper majd kiváncsi leszek amikor belelendülsz mire jutsz vele.
Nekem egyenlőre Maven, Sirus és Uber elderen kivül mindenki sima volt.
Shapert meglehet tanulni, elder, guardianok nem nagyon sebzik, cortex is lement gond nélkül.
Mavenig még nem jutottam el, Sirus leabált mert ész nélkül toltam, uber eldernél sose jártam még, bementem szétnézni az menne csak szintén nem ész nélkül minden carba beleállva....
Továbbra is legtöbbször a corrupted blood öl meg, mert lusta vagyok megoldani.Érdekelne milyen pantheont választasz majd, a 100% reduced effect of curse megvan fáról, de kevéske a chaos resim (flaska nélkül 21%) ezért Arakaalit gondoltam főnek.
Ami az első pontot illeti kb 20-szor haltam meg miatta, vitces nah....

A másodikhoz nekem divergent righteous van, ha nincs a flaska bekapcsolva hideoutban is eltudod lőni, mapozásnál azt tűnt fel ütni kell pár másodpercig aztán már müködik, majd próbáld ki. -
m.lala
aktív tag
Az eredeti build: [link]
Az enyémet nem mutatom, mert közelében nem vagyok annak a sebzésnek.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A 90% resi craftolt sapival van meg, a 95k armor meg a 87%resi 75/75 blockkal viszont sima liba.
A sebzés 1/3-át adja egy molten shell-phantasmal smite-divergent righteous fire kombó, csak azt nem értem hogy hogy, mert a smite egy sima skill, pob-ban ad DPS-t de gyakorlatban én nem látom hogy müködne, rápillantanál? -
m.lala
aktív tag
Igen elkezdtem a guardiant. Illetve a tendrilses inq-et alakítottam át.
Én ezeket tapasztaltam:
A jó hírem, hogy pontosan olyan tankos ahogy az a videóban látszik, és nem lehet elmenni mellette, hogy a defre sokkal könyebb gyúrni vele, szinte erőlködés nélkül megvan vele a maxblock és a 90% phys dam red. érzésre úgy tűnt nekem mivel nagy a defe eleinte olcsón kifullozod jó szintre és az ha megvan a sebzést később lehet már növelni tehát el lehet kezdeni épiteni relative kis ktg vetéssel.Ami megtudja ölni kb a corrupted blood, mert nem raktam jewelre még, meg egyenlőre a chaos alapú sebzés, nyilván ezeken dolgozni kell, ha kész, később már az sem vélhetően.
A sebzése tényleg egész jó, és nem nagy kinlódás cserélgetni a shock novával a fő skillt, mert az elég hektikus, van mikor takarít, máskor meg mint a divine ire egy csikban sebez....
Tényleg volt, hogy benéztem és nem volt mana reg és a beépített tempest shieldel öltem meg a mobokat mert nem volt kedvem kimenni, mindezt T16 on bóklászva...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A rosz hír: az unnatural instinct 10ex, nebulis 7, armor +2 lvl na olyat nem is tudtam venni emberi áron, awa spell echo 20ex, arcane surge os blockos watcher pff valami 50 ex volt mikor néztem, jewelek se 10 c...szóval csak ami eszembe jutott.
Vértbe beraktam egy +2lvl-es skin of the lordot, egy crown of invarddal felhoztam 5k körülire a pajzsot igy elvan, ktg hatékonyabban.Ha az emberfia lánya nem jól válogatja össze a cuccokat kevés lesz a life meg az int, akkor az anomalous arrogance nem tudja kikapcsolni a clarityt mert nem lesz miből, így az elveszi a manát, ergo nem lesz elég mana igy 2db 3as enlightennel én ugy jártam a skitterbotot perpill nemtudom bekapcsolni.....hydrot tettem bele hátha segit...szóval oda kell figyelni.
Amig nincs meg a nagy resist a melding felesleges mert csak lehúzza a resit, amikor eléri a kari belehet kapcsolni nekem most 80/87/87 de 90/90/90 van a vidiben szóval van benne tartalék, plusz a balbalás brutal restrant nélkül nem tölt a flaska folyamatosan ergo nincs resist szóval az is alap igy kb ezek a buktatók, mert minden egymásra épül.
Summa summárum: biztos vagyok benne minél erősebbre kiépíted annál nagyobb örömöd leled benne ezzel már tényleg nemnagyon kell taktikázni. Igazán megnyugtató vele a játék.

-
m.lala
aktív tag
Csak nem elkezded az általad linkelt atombunkert?
Én nem bírtam magammal bár a wild strike kegyetlen volt a szolid 14 attack/sec mellett, de védelemben hmm hmm...
Na ez pont annyira beteg, mint amennyire a számok tükrözik 75/75 block, 100k armor, 85%+resi, eszetlen tankos..kb akkor haltam eddig, ha nem kapcsoltam be a flaskákat....kb 80-85%ban másoltam le pénzhiány okán, a chaos resi még nincs, de eddig nemigen ölte meg semmi.....nem néztem sokba guardiant mert defre jó, de nem sebez.....na ezzel már elég finom...én azthiszem révbe is értem remélem ezzel már röhögve végigverek mindent.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Íme, a teljes Google Pixel 10a színpaletta
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Futás, futópályák
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- EU: senki ne használjon Huawei és ZTE hálózati berendezéseket!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- E-roller topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z270M i7 7700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG ADATA 650W
- Gainward RTX 5060 Ti Python III 16GB GDDR7 Videokártya!
- Apple MacBook Pro 13" M2 (2022) 8GB / 256GB asztroszürke
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) uber atziri farm, hótegyszerű, ha birja a kari és a beauty bár RNG de 6div, nekem 8 körből 3 esett: