- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Dany007: Kiakasztó frissítések
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Win-T
őstag
Ezt a csütörtöki twitch dropot megkapta valaki? Mert én hiába váltottam ki a twitch raktárban, a játékban nem találom. Mondjuk csak az első részben néztem, nem részletezték, hogy az első vagy a második részhez kapjuk-e vagy mindkettőhöz.
-
Win-T
őstag
Mutassatok már nekem egy normális leveling, starting, akármi Witch build guide-ot ehhez a nyomorult Phrecia eventhez, én teljesen össze vagyok már zavarodva ezzel. Nem kell semmi faxni, csak egy gyors lvl80 a cél, utána úgyis ráhagyom.
PoB-ban egyébként nincsenek benne ezek a megkavart ascendancyk? Bármilyen Phrecia guide linkjét megnyitom, csak a régieket látom. -
Win-T
őstag
Az előző Necro Settlers ligában játszott karikkal most mi van? Meg akartam csinálni a rituális ligavégi rendrakást a ládában, de ha be akarok logolni rá csak ezt kapom:
-
Win-T
őstag
Valami Delve szerűség nagyon kellene a második részbe. Ott nagyon szeretem, hogy ha akad hirtelen üres 15 percem akkor be lehet ugrani egy ilyen instant adagra, pár szakaszt lenyomni. Mapok ehhez túl hosszúak a folytatásban egyelőre, ha nincs biztos fél órám akkor inkább bele sem kezdek.
-
Win-T
őstag
Nem tudom mennyien vannak így rajtam kívül, de nekem az egyiket úgyis mindenképpen el kell engedni. Két ilyen nolifer játék már sehogy nem fog beférni az életelmbe. Ha az elsőt lassan kivéreztetik legalább segít dönteni, bár sajnálni fogom.
Pedig a szintén nem kevés időt kívánó másik hobbimról a szimulátorozásról már így is leszoktam szinte teljesen. -
Win-T
őstag
35 exet is négy-öt nap összeszednem, nemhogy divine-t. A második részben sem leszek sikeresebb mint az elsőben, ez már látszik.
Ünnepek alatt jött a lóvé szépen, de mióta megint dolgozni kell, igen lassan csordogál a megcsappant játékidővel. -
Win-T
őstag
válasz
BoneDragon #42210 üzenetére
Apropó... Hideout Music Player másnál sem működik a második részben? Direkt az volt az első amit megvettem a 300 pontból.
-
Win-T
őstag
válasz
BoneDragon #42152 üzenetére
Ezt csak tegnap óta lehet.
-
Win-T
őstag
válasz
Plazmacucci #42131 üzenetére
A type filternél írd be, hogy item level max 40 vagy amennyit szeretnél.
-
Win-T
őstag
válasz
Plazmacucci #42129 üzenetére
Ilvl40 a legkisebb, abból tengernyi van trade-en.
Ha vendorra gondoltál akkor onnan nem valószínű. -
Win-T
őstag
válasz
zsirfecske #42114 üzenetére
Ne aggódj, ezek nem szívbajosak akkor sem ha nerfelni kell valamit.
-
Win-T
őstag
válasz
Plazmacucci #42070 üzenetére
Ha az ascendancy questes runról van szó, akkor azt el lehet kérni akárhányszor Balbalától vagy a Trialmastertől fail esetén. Ha az már kész, akkor igen, találni... vagy venni trade-en.
-
-
Win-T
őstag
válasz
Roland861010 #42056 üzenetére
Ezt előre megmondták, hogy megjelenéskor nem fog minden MTX működni, de folyamatosan dolgoznak majd rajtuk. Megmarad minden amit most veszel, nem fognak semmit elvenni.
-
Win-T
őstag
PoE Overlay II már van elvileg, de még nem próbáltam ki.
-
Win-T
őstag
Vettem egy gyűrűt 1 exért, három moddal. Rányomatam még három exet, ne legyenek már ott üresen a helyek... lehet tippelni a háromból mennyi olyan stat lett ami legalább minimálisan hasznos lenne.
-
Win-T
őstag
válasz
Har_melin #42029 üzenetére
Akkor várj amíg elérsz a harmadik actba... ott a vége felé valami egészen feleslegesen kurva nagy pályák vannak, és alig történik rajtuk valami.
50,2 óra a játékidőm steam szerint és most értem el cruelt... igaz nálam az első végigjátszás mindig mindent elolvasós, felfedezős, átnézős így nem is kapkodtam, legközelebb már nem lesz ennyi azért (remélem), de a kampány hosszát azért szerintem át kell majd kicsit gondolniuk. -
Win-T
őstag
A Salvage Bench mellett mikor jelent meg egy Reforging Bench? Eddig egyáltalán nem tűnt fel, hogy ott van. És a "three similar item" alatt annál mit kell érteni? Azonos base, vagy csak három akármilyen cipő, kesztyű, body akármi?
-
Win-T
őstag
-
Win-T
őstag
Én nem panaszkodom, mert ez a cast on freeze sorceress, így normal A3-ban egyelőre elég brutál, pedig még nem is tartok ott, hogy beépítsem a nerfelt mechanizmust, de mostmár jó lenne ha a szakértők előállnának új build ötletekkel, hogy tudjam nem teljes zsákutca felé haladok. Nem tudom meddig fogja bírni a csajszi.
-
Win-T
őstag
válasz
_ocsisajt #41969 üzenetére
Hát itt pedig ez a koncepció, ha egyszer-egyszer nem tájmingolsz jól akkor bizony meghalsz és ezt nem gondolom, hogy gyökeresen meg fogják változtatni. Némi balance persze biztos lesz azoknál a bossoknál ahol látják, hogy sokan elhullanak, gondolom az ilyen statisztikákat ezerrel gyűjtik. Akinek a HC a fixa ideája azok nem tudnak mást mint ezt elfogadni, vagy gyakorolnak softcore-on amíg nem érzik biztosan a játékot.
-
Win-T
őstag
válasz
Har_melin #41949 üzenetére
Így ahogy írod, nincs XP, ahányas szintű uncut gem esik, annyi szintűre upgradeli a gemet. Ha esik egy lvl10-es akkor rögtön 10. szintű skilled lesz, átugorja az előző kilenc szintet. A support gemeket viszont nem lehet fejleszteni.
A gem panelen ha kinyitod a részletes ablakot, be lehet pipálni az alján. hogy "Always attack without moving." Ez nem oldja meg a problémát? (Nem próbáltam még.)
(Olyan lassan írok, hogy mindig leírja valaki más a lényeget mire végzek.
)
-
Win-T
őstag
válasz
Remiel #41947 üzenetére
Én nem is tudom jó ötlet-e elnyomogatni a currencyt craftra, szökőévenként ad be értelmes modot, annyi orb meg nem esik semmiből, hogy spammelje az ember. Érdekes volt az elején nyomogatni őket az itemekre, de én azt hiszem inkább elrakom őket trade-elni, úgy hamarabb lesz használható cucc, ahogy az első részben is.
-
Win-T
őstag
válasz
Siriusb #41938 üzenetére
Cast On Freeze Comet Stormweaver
Nem tudom milyen lesz később, de A3-ig kés a vajon volt. -
-
Win-T
őstag
Na megvolt az első eladásom is, kerestem 1 exet.
-
Win-T
őstag
No kipróbáltam a Leap Slamet mint 'ohshit' menekülő skill... csodálatosan működik. Ugye én sorceresst tolok, ezért kell egy melee fegyver a második fegyver slotba, bepipálom, hogy Leap Slamet csak a másodlagos fegyverrel használja, a main skilljeimet meg az elsődlegessel, és gyönyörűen váltogatja őket ahogy kell. Mellé még egy Martial Tempo support nem árt.
Melee fegyvert használó kariknak nyilván egyszerűbb összerakni. -
Win-T
őstag
Awakened PoE trade fejlesztője azt írja redditen, hogy affelé hajlik, nem fejleszti a második részhez az addont, mert a kettő együtt már nehéz lenne. Remélem valaki átveszi a projektet mert hiányozna.
-
Win-T
őstag
Menekülő skillnek én láttam egy tippet: be kell rakni egy leap slamet másodlagos fegyver slottal. Még nem volt alkalmam kipróbálni, mert össze kell szednem hozzá 52 strenghtet, de használhatónak hangzik. Meglátjuk.
-
Win-T
őstag
válasz
Roland861010 #41860 üzenetére
Ez is jó, innen is tudod listázni ha publicra állítod, de inkább [erre] gondolt. Ezekbe bármit berakhatsz, nem csak a unique-okat, minden egyes berakott darabot egyénileg be tudsz árazni, amik megjelennek a trade oldal keresőjében (ez utóbbiak a meglévő unique tabodon is működnek), onnan pedig az érdeklődők közvetlen rád tudnak írni ha online vagy.
-
Win-T
őstag
Level 1-nél nagyobb uncut support gemmel találkozott már valaki? Azok mikortól kezdenek esni? Mert A2 közepe táján tartva még nem láttam ilyesmit.
-
Win-T
őstag
Eddig megvolt a történet nekem is, azt nem értem, hogyan kell a két fegyverhez külön kirakni a pontokat. Hiába nyomkodom a fa bal felső sarkában a set1 és 2 gombokat nincs plusz pont amit ide vagy oda rakhatnék aztán meg be is bugol az egész... valamit biztosan rosszul csinálok, nem értek.
-
Win-T
őstag
Na egyvalami ami nagyon, nagyon nem tetszik eddig: ha agyonütnek utána respawnol mindenki a pályán. Ezt aztán nagyon kár volt átvenni a szószlájkoktól.
Később mapokon is ha így lesz az aztán végképp fasza lesz... -
Win-T
őstag
válasz
Plazmacucci #41802 üzenetére
Nincs véletlen dx11-re állítva a renderer?
-
Win-T
őstag
Nekem pont tűpontosan olyan lett a játék mint amilyennek a Diablo 4-et szerettem volna, hogy legyen. Megvettek kilóra.
Valakinek van tippje, hogy a bossok HP-ja felett ez a szám mit jelent? Egyre nő ahogy sebzem, de nem tudom megfejteni:
-
Win-T
őstag
Rettenetesen hiányzik a Quicksilver flaska!
-
Win-T
őstag
válasz
Roland861010 #41784 üzenetére
Az a baj, hogy egy óra alatt gyakorlatilag semmit nem tapasztalsz meg a játékból. Akkor inkább engedd el most és várd meg a rendes megjelenést amikor már költés nélkül bele tudsz ugrani.
-
Win-T
őstag
válasz
Roland861010 #41775 üzenetére
Elden Ringgel meg Dark Soulsokkal is játszanak rengetegen, ott sem mennek pikkpakk a dolgok. Na ez pont olyan, ha nem vagy elég kitartó hozzá, továbblépsz. Nincs ezzel semmi gond.
-
Win-T
őstag
válasz
Roland861010 #41771 üzenetére
Vissza lehet persze [link]. Persze minél magasabb szintű vagy annál drágább.
Hogy a gold mennyire jön majd kérdezd meg egy hét múlva. -
Win-T
őstag
válasz
Roland861010 #41768 üzenetére
Életemben nem hallottam a csávóról de elhiszem. Viszont akkor pláne ne mondjon ilyent.
-
Win-T
őstag
válasz
Roland861010 #41766 üzenetére
Marhaságot mondtak. Ezért ne a kezdőket nézd.
-
Win-T
őstag
válasz
Roland861010 #41764 üzenetére
Vissza lehet venni a pontokat a fán minden további nélkül, csak kell hozzá gold. Az első részben még orb of regret kellett hozzá.
-
Win-T
őstag
válasz
Pitymaszter #41750 üzenetére
A régimódi egerezést szokni kell kicsit, de azért a játszhatatlantól messze van szerintem.
Esett lvl4-en 2 exa egy bossból... lehet itt más lesz a main currency nem a megszokott chaos és divine? Gold talán? Nagyon kíváncsi leszek a trade alakulására.
-
Win-T
őstag
Nincs többé town portal scroll... ez üdvözlendő!
-
Win-T
őstag
Fúúú, ez a wasd írányítás ez nekem annyira nem adja, hogy elmondani nem tudom. Egyszerűen annyira idegen, hogy képtelen vagyok vele normálisan játszani. Délután majd tesztelem kontrollerrel, azzal biztosan jobb lesz, de addig marad a hagyományos egeres metódus.
Edit: Van végre buyback a vendoroknál, nem adom el többet véletlen a sok divine-os alsógatyám!
-
Win-T
őstag
Na ilyent sem láttam még, hogy valaki aknakeresőzik egy Path of Exile streamben.
-
Win-T
őstag
Hogy a túróba kell beállítatni a FilterBlade-en, hogy mutassa nekem minden szinten minden mennyiségben az alterationt ami esik és ne utólag kelljen átporszívózni értük a mapot nyomott ALT gomb mellett?
Úgy agyon van már ez is bonyolítva, hogy nem bírom megfejteni hogyan működik. -
Win-T
őstag
Úgy érti bízik benne, hogy az esetleges rohamtól nem fog az első rész is összeomlani. De csak van annyi eszük, hogy dedikált szerverei vannak a kettőnek.
Nekem lehet kell is az a 6-12 hónap, mert az ilyen játékokkal első nekifutásra úgy szoktam játszani, hogy ráérősen benézek minden egyes sarokba, minden kő alá, végighallgatom minden NPC mondanóját, a pályákon lévő lore dolgokat, és akkor még az újdonságokkal is kell ismerkedni, gondolom a wiki meg youtube infóböngészésre is sok szükség lesz. Ráérnek az új contentel egyelőre a srácok.
-
Win-T
őstag
Én meg sem próbálom pénteken, 100%, hogy csak a szokásos sorbanállás meg nyűglődés lesz... de még szombati/vasárnapi akadálymentes játékra sem fogadnék nagy tétben.
-
Win-T
őstag
Régóta fáj a fogam a Hideout Music Playerre, mondom akkor most majd a 300 krajcárból tellik rá... erre azt látom, hogy mindössze 50-be kerül. Hát miért nem szóltatok eddig, hogy ez ilyen apró tétel csak?
-
Win-T
őstag
Na ez már HO dekor... és pont a lényegi részre érkezel teleport után.
-
Win-T
őstag
válasz
0karmacoma0 #41460 üzenetére
Az tiszta sor, hogy nem kötelező, arra lennék kíváncsi mennyire jelent hátrányt ha nem használja az ember. A látott gameplay videókból elég nagy segítségnek tűnik, nagyon kíváncsi leszek a személyes tapasztalatra.
-
-
Win-T
őstag
Basszus, csak most realizálom, hogy a Labot leváltja a Sanctuary. Én abban olyan béna vagyok, hogy egyszer jutottam el talán az első bossig, de megölni már nem tudtam mikor liga content volt. Gyűlölöm ezt a roguelike mechanikát, azóta sem szagoltam a közelébe se. El sem tudom képzelni, hogy fogok én ascendany pontokat szerezni.
-
Win-T
őstag
válasz
front3r #41446 üzenetére
Nem pont erre találták ki most a sub-accountokat? Volt szó ilyesmiről, de mivel engem nem érint, nem teljesen világos.
After linking my Xbox and PC accounts, can I use microtransactions that were purchased on my Xbox account on my PC account and vice versa?
Yes, but by default the microtransactions on the two accounts will be in separate sub accounts. You can freely choose which sub-account you would like to use on either platform and the microtransactions originally purchased on that sub-account will be available for use on either platform.
You can also contact support if you would like to move the microtransactions onto the same sub account as a one time action, but note that we can not currently move your characters from one sub-account to the other, so you should only do this if you do not intend to use the moved microtransactions on that sub-account any more.
Playstation és a többi platform között nem működik csak a dolog ha jól emlékszem.
-
Win-T
őstag
válasz
Remiel #41443 üzenetére
Nem kell nekem erre semmi megoldás, tökéletes így ahogy van. Pláne nem ilyen torzszülöttek. Szökőévente akad egy játék amiben problémás beállítani a nekem jó kiosztást és a PoE sajnos pont nem ismer fel néhány gombot a jobb szélen amik sokat jelenetenének nekem QoL szempontból ha mennének, de azért így megtalálom a helyét mindennek ami kellhet.
-
Win-T
őstag
válasz
front3r #41440 üzenetére
Dehogynem... ezt már anno a legelején kiemelték, hogy az MTX-ek működni fognak a második részben. A tegnap kiadott FAQ szerint az early access fázisban még nem mind, de folyamatosan dolgoznak rajta.
Will my Path of Exile 1 microtransactions work in Early Access?
Yes, but not all microtransactions are available to use yet. Many recent MTXs and all stash tabs will be initially available, but due to a massive amount of microtransactions in Path of Exile 1, we’re still in the process of adding them all to Path of Exile 2, so many of them will be marked as ‘unavailable’ in your cosmetics tab. During Early Access we will be working through the backlog and making them all available. -
Win-T
őstag
válasz
BoneDragon #41435 üzenetére
Bal kézzel egerezek igen... 30+ éve így játszom mindennel, nem tudok és nem is akarok mást megszokni. Olyan fura kifordított érzés nekem ha wasd-zni kell... gondolom ugyanilyen a kurzornyilakkal játszani annak aki wasd-hez szokott csak a másik irányba.
De remélem ezzel nem lesz gond... a hagyományos egeres írányítás változásától jobban tartok, hogy nagyon idegen lesz. -
Win-T
őstag
Jobban odafigyelve is megnéztem most a karakterbemutatókat és nem tudom eldönteni, hogy jó lesz-e ez a megváltozott karakter irányítás. Nagyon aktívan használják benne a kite-olós, hátrálós és oldalazós technikát ami a hagyományos egeres irányítással nem igazán kivitelezhető, így mindenképpen rákényszerül az ember a wasd használatára. Nem tudom mennyire lesz életképes nélküle valaki.
Én ráadásul balkezes vagyok, nem tudok wasd-vel játszani, csak a kurzornyilakkal. Ha nem lehet esetleg majd átkonfigolni ezekre az irányítást (az első résznek vannak problémái a billentyűzet jobb oldala felé eső gombok felismerésével) akkor nekem már halott is az egész. -
Win-T
őstag
Összeszámoltam, nekem csak 230$ összköltésem van eddig... majdnem egy fél kulcsra vagyok csak érdemes.
-
Win-T
őstag
Kár volt ezt végignéznem... nem akartam befizetni, de gyenge vagyok és bepaliztak. Jövő hétvégém négy napos lesz, megcsináltak a programot rá.
Ja... lófaszt... december 6, bennem valamiért az volt, hogy most indul is a bejelentéssel egy időben.
Addigra remélem lesznek buildek. -
Win-T
őstag
Jól látom, gyakorlatilag kombinálták az atlast a delve-el? Zseniális baszki!
-
Win-T
őstag
Uh, hát lehet ez a Twitch drop lesz az első amit nem váltok ki. Eszméletlen visszataszító nekem, pedig nem vagyok annyira érzékeny fajta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Formula-1
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600
- LG UltraWide 35WN75C-B VA Monitor! 3440x1440 / 100Hz / 5ms / FreeSync
- LG OLED65B49LA AI 4K HDR 120HZ Smart Gaming OLED TV!
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB -RTX 4050 -1,5 év gari
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W