Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Path of Exile (ARPG)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:39:27

LOGOUT.hu

Path of Exile topic

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#23901) brunnehilde válasza sirdond (#23895) üzenetére


brunnehilde
senior tag

Megnyugtatlak, hogy én sem a pénznyeremény reményében vágnák neki, de attól még fun lehet. :DDD Ahogy irod, van millió rohadt jó, HC-n is tapasztalt játékos, akik pikk-pakk összeraknak egy működő buildet ott. Szerintem én se vagyok egy lassú játékos, de ligakezdéskor, mikor én elérek Act I végére, ezek már Kambodzsában nyaralnak. :U A build a kulcskérdés. Ranger liga lesz, szóval abba az irányba kéne elmenni, olyan builddel, ami megáll a lábán rare cuccokkal is. Mondjuk egy ballistás Deadeye? De ezekkel megint zéró a tapasztalatom. Jövő héten lesz 4-5 nap szünet, majd HC-n elinditok egyet, tesztelésre. ;]

Én pedig lesújtok majd tereád hatalmas bosszúval és rettentő haraggal..

(#23902) TrollBalint


TrollBalint
addikt

Indulhat a vadászat az Elderre. Sok sikert :) Egy ilyen mapon én inkább lehet kihagyom :)
jelige: halhatatlan karakterek előnyben :D

[ Szerkesztve ]

https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters

(#23903) tibee77 válasza TrollBalint (#23902) üzenetére


tibee77
őstag

Nem kell halhatatlannak lenni, csak sok dps kell es kesz. ;] en jobb szeretem a glasscannon karikat amikkel nagy burst dmg-et tudok leadni mint a tankos de lassan ölöket.igaz ezzel eleg nehez fejlödni, mert valami tuti betalal neha de akkor is en inkabb ezt preferalom.kövi ligat lehet gc minerrel fogom kezdeni.vagy vmi bowos skillt fogok befogni mine-nak, hogy legyen jo clearem is.

poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters

(#23904) sirdond


sirdond
őstag

Volt Dropped Frames nemrég Chris Wilson-nal, szerencsére csinált valaki transcript-et, vannak benne hasznos infók, szokás szerint, többek közt olyan is, hogy Chris dedikált valakinek egy horgászbotot az ExileCon-on :)

De viccet félretéve, néhány érdekesebb:
"They want Trading to be difficult, but don't want the frustrations that make it difficult (like players who don't reply). Creating a system that eliminates these problems that is not an Auction House is a very difficult thing to do. For example, a reputation-based system can easily be abused, etc. There isn't a clear, good answer to this otherwise GGG would have done them by now. They're open to hear suggestions that are smart and have little to no downsides that fit with the design philosophy of PoE."

"In regards to Headhunter, Chris feels taking the most iconic powerful item in the game and making it worse isn't not the right direction. Instead, they feel like the better alternative would just be to introduce more chase Uniques. While it is not up to Chris but rather Mark2 (Neon)'s decision, Chris guesses there's a higher-than-50% chance that it'll get adjustments."

"They won't continue the recent trend of tackling entire archetypes of skills (Spells/Melee/Necro/Mines/Bows) for future patches. They only started doing that because they wanted to address various things that hadn't gotten any attention for a very long time. Now that everything will be up to par, they can start focusing on smaller, more niche mechanics for future patch buffs/nerfs."

"They will be changing Support Gem Plus' name. There's been internal discussion on what name they're changing it to: including Pristine Support Gems or Awakened Support Gems"

"There won't be any big Ascendancy class revamps in 3.9.0"

forrás: [link]

(#23905) TrollBalint válasza tibee77 (#23903) üzenetére


TrollBalint
addikt

én is a glasscannonitiás híve vagyok :) (meg úgy látom a nyelvújításé is :) )
De azért egy elder ellen menni, a +200% elementalt sebez (a + 25% damage nem tudom vonatkozik-e erre is, de nagyjából édes mindegy. Főleg egy glasscannon-nak :D )

https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters

(#23906) Har_melin válasza sirdond (#23904) üzenetére


Har_melin
Topikgazda

A kereskedős dologra szerintem nehezen fognak olyan megoldást találni, ami az ő megkötéseiknek és a játékosok vágyainak is megfelel. Főleg úgy, hogy pont tegnap futottam bele ARP videójába egy koreai trade bot szívatásáról és arról, hogy mennyien vannak...

Változatlanul úgy gondolom, hogy ha sikerülne akár csak a fix tulajdonságú cuccok (orbok, fragmentek, div cardok, stb.) kereskedelmét valamennyire automatizálni (pl. egy "tőzsdés" vendorral, amelyik mögé odaraknak egy 0-24-es emberi kontrollt), akkor az hatalmas minőségi ugrás lenne. esetleg megpróbálhatnának egy holland virágtőzsde rendszert, lefelé menő licittel és az eladó által megadott minimál árral.

Védd a fákat - egyél hódot!

(#23907) TrollBalint válasza Har_melin (#23906) üzenetére


TrollBalint
addikt

Nekem szimpatikus lenne az a megoldás, amit egyszer Te írtál, hogy ha nem reagál X embernek az üzenetére (és az átlag ár alatt van jóval) akkor egy bot / admin megveszi tőle azon az áron. Bár ezt nem tudom mennyire tudják automatizálni.

https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters

(#23908) Badlof2k válasza sirdond (#23904) üzenetére


Badlof2k
senior tag

HH annyira nem game breaker marmint , abbol a szempontbol hogy nem egy hetkoznapi cucc es nem minden esetben a legjobb , de pl Legionnal elegge abusive modon lehetett ezzel farmolni ugye .. a more chasable uniq meg jol hangzik , csak pl lehessen is elerni ,merha kb jatekosok 1%a ha ramegy max akkor sok ertelme nincs hogy legyen :U

Trade meg nem egyszeru , foleg amiket leirt , de ugyanakkor nem ertem azt sem hogy egy mukodo AH-val mi a problema , vannak antiszocial emberek akiknek megfelelne es gyorsabb kereskedelmet lenne tehetove . No mind1 majd talan egyszer lesz valami , de ez a Trade legyen diff? Hogymi?

"... kb kettot csapva a bossra siman egyhiteled ... "

(#23909) Har_melin válasza TrollBalint (#23907) üzenetére


Har_melin
Topikgazda

Azért gondoltam a virágtőzsdés fordított licitre, mert az talán egyszerűbben tudja követni az árakat és az eladó is védve van a saját maga által megadott minimálárral. te berakod a kereskedő "boltjába" a cuccodat, megadod, hogy mennyi a minimálár. Amikor venni akarsz tőle, akkor egy lefelé pörgő számlálón tudod megállítani, hogy mennyit fizetnél. Ha lepörög a legolcsóbb tétel is, akkor széttárja a kezét, hogy sorry, gyere vissza tíz perc múlva.

Arra mondjuk nincs válaszom, hogy ha van 198 619 chaos 2,3 fuse-ért, akkor ki kapja meg azt a 23 fuse-t, amit én fizetek 10 db-ért - de szerencsére nem is nekem kell kitalálni ;]

Védd a fákat - egyél hódot!

(#23910) TrollBalint válasza Har_melin (#23909) üzenetére


TrollBalint
addikt

anno azt írtad, hogy aki árulja, (akitől meg akarod venni) és ez a "jutalma", amiért áron alul rakta be manipulálás céljából.

Egyébként, aki tervezne venni supporter pakkot, most eléggé lent van a dollár, ma érdemes venni ;)

https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters

(#23911) Rizseslescó


Rizseslescó
aktív tag

Valaki nem segítene jövő7n, összeszedni 5 challenget a ligában, meg kiokosíthatna pár dologról. Ez a térkép kergetés magas nekem, szeretném már Über Eldert is a magamévá tenni,de ahoz is hülye vok .... :K :K :F :R

(#23912) TrollBalint válasza Rizseslescó (#23911) üzenetére


TrollBalint
addikt

jövő héten 5 challenge-t? Az kemény lesz :) Lévén, hogy hétfőn véget ér a liga. Über elderben annyit tudok segíteni, hogy nyítok neked portált (emlékeim szerint nekem ott van a térképen és a segédeit már lenyomtam) Viszont necces mikor vagyok fent. (Mondjuk sok választás nincsen, holnap dolgozom, utána forralt borozok, vasárnap talán fel tudok menni, de nagyon nem tudom biztosra ígérni)

https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters

(#23913) brunnehilde


brunnehilde
senior tag

Tradenél ugye tervezik, hogy a játékból ne kelljen kilépni. Ez egy jó alap, innentől kezdve csak egy dolgon kéne még változtatniuk: eltörölni ezt a partys trade-rendszert. Amit felkinálok eladásra, az valós időben jelenjen meg a trade felületen, ahonnan a vevő "kiveheti", befizeti az árát, ami végül nálam automatikusan egy üzenettel megjelenik a ládában. Kész. Ennyi. Nem tudsz kamu árakat berakni, nem kell 25 emberre ráirni. Nem lesz követhetetlen a tradelés, ha éppen valamit olcsón akarsz eladni, és hirtelen egymillió kóreai és orosz bombáz üzenettel, aminek csak a töredékére tudsz válaszolni. Irták, hogy valami kapcsolatot akarnak az eladó és a vevő között, de nyakam rá, hogy 100-ból 99 játékos inkább egy jól, gyorsan működő trade rendszert szeretne, mint azt, hogy láthassa más játékosok HO-ját. :U

Én pedig lesújtok majd tereád hatalmas bosszúval és rettentő haraggal..

(#23914) Rizseslescó válasza TrollBalint (#23912) üzenetére


Rizseslescó
aktív tag

És ma? hétfőn vége?! :O ;]

(#23916) TrollBalint válasza Rizseslescó (#23914) üzenetére


TrollBalint
addikt

Elméletileg délután / este jó lehet, de mivel péntek van így nagyon nem ígérem (oké, holnap munkanap, meg dolgozom is, de nem hagyom ez elvegye a jókedvem :) )
Megpróbálok fellépni, és ha látlak rádírok. De max annyit tudok csinálni, hogy megnyitom a portalt és utána hagylak egyedül érvényesülni. (Nem lépek ki, mert akkor nem tudsz visszamenni) Meg max adok pár blight mapot / oil-t attól függően milyen challengeket akarsz megcsinálni. (Meg láthatód nálam a portalt, és eldöntheted, megéri-e :) ) (meg :K )

https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters

(#23917) Rizseslescó válasza TrollBalint (#23916) üzenetére


Rizseslescó
aktív tag

Okés köszönöm, a helpet 3 körül érek haza ma

(#23918) TrollBalint válasza Rizseslescó (#23917) üzenetére


TrollBalint
addikt

pff... jó neked :)
Én ma kerülővel megyek haza, úgy hogy 6 előtt kétlem, hogy hazaérnék és 8 ig szoktam fent lenni max. Ha tudok felmegyek, ha 8-ig (mivel idő az Über elder, így fél 8 után már nem is biztos, hogy fel tudok/ fel érdemes nézni )

https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters

(#23919) TrollBalint válasza Rizseslescó (#23917) üzenetére


TrollBalint
addikt

Milyen challenge-hez kell az Über Elder? Ugye nem Zana quest-hez, mert akkor szívás, ugyanis nálam már le vannak verve a guardianok és ahhoz az is kell. Ha nem ahhoz, akkor meg azt hiszem csak egy rész challenge-t ad, és kell még hozzá más is.

https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters

(#23920) Sosupenz válasza brunnehilde (#23853) üzenetére


Sosupenz
csendes újonc

Varom az ujligat

[ Szerkesztve ]

(#23921) Badlof2k


Badlof2k
senior tag

Poe official oldalon keresztuli item filter hozza adas Conquerorba ! [kép]

"... kb kettot csapva a bossra siman egyhiteled ... "

(#23922) TrollBalint


TrollBalint
addikt

A 3.9.0-ban a mapokon már lehet vaal side area. Bár nem tudom a nép miért örül neki ennyire :)

az összefoglaló picit félrevezető. Tegnap próbáltam írni simondr-nek, de azt mondta nincs ilyen karakter. Ma látom, hogy ez az account neve :)

[ Szerkesztve ]

https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters

(#23923) Plazmacucci válasza TrollBalint (#23922) üzenetére


Plazmacucci
félisten

Mi is az újdonság?

Vissza kell vinnem pár kazettát.

(#23924) TrollBalint válasza Plazmacucci (#23923) üzenetére


TrollBalint
addikt

Hogy már a mapokon is találkozhatunk vaal side area-val, nem csak fejlődés közben

https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters

(#23925) Plazmacucci válasza TrollBalint (#23924) üzenetére


Plazmacucci
félisten

Eskü azt hittem hogy ez most is így van, pedig aránylag aktív játékos vagyok :DDD

Vissza kell vinnem pár kazettát.

(#23926) TrollBalint válasza Plazmacucci (#23925) üzenetére


TrollBalint
addikt

semmi gond, én is mindig úgy gondoltam, hogy így van, csak én vagyok peches :)

https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters

(#23927) Plazmacucci válasza TrollBalint (#23926) üzenetére


Plazmacucci
félisten

De jó lesz ez, örülök neki, ott sok jó cuccot találtam.

Vissza kell vinnem pár kazettát.

(#23928) TrollBalint válasza Plazmacucci (#23927) üzenetére


TrollBalint
addikt

Például? Mert én csak vaal fragmentet meg vaal gemeket

https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters

(#23929) Plazmacucci válasza TrollBalint (#23928) üzenetére


Plazmacucci
félisten

Sok 6link esett már a végén. Mint mikor strongboxot vaal-ozol.

Vissza kell vinnem pár kazettát.

(#23930) TrollBalint válasza Plazmacucci (#23929) üzenetére


TrollBalint
addikt

strongbox vaal-ozás? :F :Y És ez nekem eszembe se jutott.... :U
Jól van, ráadásul most már nem level 70 lesz ezeknek a szintje ugye... legalábbis egy T16-os mapon ;] Meg is van, mivel fogom tölteni a kimaxolt karakterem idejét :D (csak nehogy idő előtt felébredjek)

https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters

(#23931) Plazmacucci válasza Plazmacucci (#2220) üzenetére


Plazmacucci
félisten

Első exaltom :DDD

Vissza kell vinnem pár kazettát.

(#23932) brunnehilde válasza Plazmacucci (#23925) üzenetére


brunnehilde
senior tag

Bedobtál egy sacrifice fragmentet a map deviceba és már mehettél is. :P Bár az is igaz, hogy ezek max lvl68-71-ig nyiltak meg, most viszont akár lvl83 is lehet, ha T16 mapon fogja beadni. :))

Én pedig lesújtok majd tereád hatalmas bosszúval és rettentő haraggal..

(#23933) brunnehilde válasza brunnehilde (#23932) üzenetére


brunnehilde
senior tag

Találtam egy 3.8-as Siege Ballista buildet, amit HC-ra is ajánlanak. Nem tűnik rossznak, de aki jártasabb bow buildekben, ránézhetne. Átraktam PoB-ba az ajánlott geart és a passziv fát, skill gemeket kombinálva egy másik builddel. [link] Gőzöm nincs mennyire lehet életképes, vagy mennyire lesz az 3.9-ben mondjuk a Shrapnel Ballistaval. Ötletek? :P

Én pedig lesújtok majd tereád hatalmas bosszúval és rettentő haraggal..

(#23934) forguet


forguet
senior tag

Van, aki már tudja, milyen buildet indít elsőnek az új ligában?

Mundo will go where he pleases! SZLÖRTY.

(#23935) sirdond válasza forguet (#23934) üzenetére


sirdond
őstag

jaja, Brutus' Lead Sprinkler STR stacking Infernal Blow Berserker :D

(#23936) Mirman válasza forguet (#23934) üzenetére


Mirman
őstag

Én egy sima ele trapperrel . Boss-os liga lesz , ez olvasztja őket és nem is fogom hamar megunni mert bármilyen spellt vagy trap skillt használhat. Egy árva unique-ot se igényel , bár egy Tinkerskin nagyon sokat dob rajta.

(#23937) Plazmacucci válasza forguet (#23934) üzenetére


Plazmacucci
félisten

Chain hook champion.

Vissza kell vinnem pár kazettát.

(#23938) 0karmacoma0 válasza forguet (#23934) üzenetére


0karmacoma0
senior tag

Én abban bízom, hogy variálnak a fán, szóval tűkön ülve várom a patch notest. Ha már íjjász liga explosive arrow karit akartam indítani a buffolt Xoph Nuture-al, de sehogy nem sikerül rendes fát összerakni alá. Raiderrel/Deadeye-al vagy totál standard crites karit csinálok amiből volt már vagy 3, vagy elmegyek elemental overloadig és a fire nodeokig. Utóbbival az a baj, bármerre indulok az út fele totál üres, szóval a szintezés is szenvedés és a végeredmény se lesz zseniális. Így néz ki a két út: Fölfelé Lefelé

Chieftain adta volna még magát, mert az unique íj előtt is tud 100%ot convertálni, de hiába van totem erősítés, lehetőség ignitera gyúrni ha erősnek bizonyul, illetve van 218% life, egyszerűen semmilyen lényegesebb deffensive layer nem fér bele a fába. Szóval most várok a notesra, és remélem kicsit arrébb rakják az elemental overloadot és valamelyik fire erősítést.

Battletag: Andree#2791 POE: https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Karmacoma00/characters

(#23939) sirdond válasza 0karmacoma0 (#23938) üzenetére


sirdond
őstag

ez az elemental overload áthelyezés csak wishful thinking, vagy volt valami erre utaló infó mostanában?

(#23940) 0karmacoma0 válasza sirdond (#23939) üzenetére


0karmacoma0
senior tag

Totálisan légből kapott. Csak onnan gondoltam, hogy Bow kariknak akarnak több opciót, és az EO undorítóan messze van, pedig nem mondanám op-nak, csak olcsóbbnak. Ráadásul a spoilerek alapján a fire bow skilleket átdolgozzák, és minden fire a világ végén van egy rangernek. Amúgy sokkal egyszerűbb lenne critelni és a phys dmg-t skálázni majd convertálni, hogy buffolják az általános elemental nodeok a fa jobb oldalán, de valami érdekesebbet akarok összehozni.

Battletag: Andree#2791 POE: https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Karmacoma00/characters

(#23941) dante3 válasza forguet (#23934) üzenetére


dante3
addikt

Facebreaker Champion :))

Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk!

(#23942) TrollBalint válasza forguet (#23934) üzenetére


TrollBalint
addikt

tuti valami ranger, ha lehet akkor nem pathfinder.
#csakadps :)

https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters

(#23943) sirdond


sirdond
őstag

wow, ballista lesz az új miner :DDD

(#23944) sirdond válasza 0karmacoma0 (#23940) üzenetére


sirdond
őstag

akkor ok, én viszont nagyon remélem, hogy az EO maradt a fán, ott ahol van :)

(#23945) forguet


forguet
senior tag

Hú mindenki már mennyire képben van:) Én még megvárom a patch notest aztán én is eldöntöm végre.

Mundo will go where he pleases! SZLÖRTY.

(#23946) Badlof2k válasza sirdond (#23944) üzenetére


Badlof2k
senior tag

Neked kevesebb felni valod van ez ugyben ;]

"... kb kettot csapva a bossra siman egyhiteled ... "

(#23947) Har_melin válasza 0karmacoma0 (#23940) üzenetére


Har_melin
Topikgazda

Az olajok megmaradnak, ezért gondolom a az olajos passzív keystoneok is, akkor pedig nem kell elmenned odáig.

Védd a fákat - egyél hódot!

(#23948) TrollBalint


TrollBalint
addikt

Némi újdonság a skillfáról:
Watchtowers

https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters

(#23949) Pitymaszter


Pitymaszter
tag

Én már egy hónappal ezelőtt eldöntöttem, hogy mivel fogok indulni a ligába. Először biztosra megyek és Lacerate gladiátort indítok (impale-bleed). [videó link plusz PoB]
A második karit majd meg látom 1 hónap után, hogy mit tetszik az íjászok közül és eldöntöm.
De ez a balliszta dolog nekem nem jön be annyira, de majd meglátjuk... kitudja lehet vmi uber op dolog van születőben :D .

BTag: PiMaster#2243 PoE: https://www.pathofexile.com/account/view-profile/chaoslord3/characters

(#23950) 0karmacoma0 válasza Har_melin (#23947) üzenetére


0karmacoma0
senior tag

Szerintem ilyen komolyabb keystoneok mint az RT EO CI nem elérhetőek olajokkal, viszont az olajos dolgot eddig bele se kalkuláltam. Az alsó frenzy chargeokat akár azzal is felszedhetném, és akkor rengeteg pontot megspórolnék(Bár a discipline of the slaugtherhez és a savageryhez is golden oil kell, szóval számolni nem nagyon kell vele az elején.)

Battletag: Andree#2791 POE: https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Karmacoma00/characters

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Path of Exile (ARPG)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.