Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Path of Exile (ARPG)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:39:27

LOGOUT.hu

Path of Exile topic

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#23301) KubanitoS válasza Win-T (#23300) üzenetére


KubanitoS
veterán

Sajnos nincs más megoldás, mint átváltani a sima poe launcherre és akkor a másfél órás frissítgetésekből lesz 3 perc...

Amúgy le van írva sok helyen, hogy a steam rendszere miatt olyan a poe frissítése amilyen, de szerintem direkt nem akarják kijavítani. Gondolom a steames vásárlások után mehet a jutalék oda is...

Nothing will stand in our way. I will finish what you started.

(#23302) TrollBalint válasza sirdond (#23298) üzenetére


TrollBalint
addikt

jogos :) Én még naiv vagyok és elhiszem, hogy úgy lesz, ahogy mondják :) Bár a Diablo 3-at se tették később fizetőssé, ezért bízom benne, hogy így is lesz.

Har_melin: ha lenne ilyen automatizált currency trade, biztos még több koreai jelenne meg, '3 chaos 1 exáért' és következő nap / héten már kb. 30 chaosért tudsz venni exa-t a vendortól. És szerintem még nehezebb lesz venni currencyt a nem automatizált módon. De ennek kitalálásának a terhe szerencsére nem a mi vállunkat nyomja, nekik pedig még van idejük és vannak sokan, bízom bennük :)

https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters

(#23303) simondr válasza Har_melin (#23299) üzenetére


simondr
senior tag

"- currency trade automatizálása: én nagyon örülnék, ha lenne egy "tőzsdés vendor", aki mondjuk az előző nap/hét átlagára +/- 1-2%-on adna-venne, akár maximált napi limittel (mondjuk 10 exa). ez a manipulálást nem hiszem, hogy teljesen kiszűrné, de végül is értelmetlenné tenné. (De lehet, hogy csak gyenge a fantáziám.)"

Sajnos azt kell mondjam, hogy nem lehet, hanem biztos. Napi max limit? Hogyan? Per karakter? Per account? mindkettő könnyedén kijátszható. Előző hét átlagára? Na hát ez is teljesen kaotikus liga első 2 hetében. És akkor még nem is beszéltünk a potenciális price fixerekről, akik egy ilyen tematikában is megtalálják ennek lehetőségét.
Itt egy megoldás van, marketplace, ahol a kirakott árut automatikusan eladja egy vendor a kiírt buyout megfizetésére.
Aki itt próbál bottal valamit machinálni - > automatikus ban.

(#23304) brunnehilde válasza simondr (#23303) üzenetére


brunnehilde
senior tag

Currency trade teljes törlése és fix árak bevezetése minden currencyre az NPC-nél. Fogalmam sincs, mi szükség van a mostani currency tradere (valaki elmagyarázhatná az okokat). Mindenki tisztában van vele, hogy rettenetesen manipulálják és 20-25 emberre is rá kell irnod, mire eljutsz azokhoz az árakhoz, amik a realitást tükrözik. Tiltott a valódi pénzért való kereskedelem, de egy rakás oldal csinálja és ezek az elszaporodott Lvl2 játékosok sem azért kereskednek, hogy utána a profitból felhúzzanak valami überf*sza buildet. :U

Én pedig lesújtok majd tereád hatalmas bosszúval és rettentő haraggal..

(#23305) simondr válasza brunnehilde (#23304) üzenetére


simondr
senior tag

"Tiltott a valódi pénzért való kereskedelem"
Hivatalosan tilos igen. De ők sem teljesen hülyék és tudják, hogy ez kell a játéknak, azon egyszerű okból, hogy a gazdagabb játékosoknak megengedjék, hogy pénzért vegyenek cuccokat, az eladó pedig jó eséllyel vissza fog forgatni valamennyit ebből a játékba (MTX vagy support pack vásárlás formájában). Végeredményben tehát az RMT egy része náluk köt ki. Nincs olyan játékfejlesztő brigád a világon ahol e felett ne húnynának néha szemet.

"Fogalmam sincs, mi szükség van a mostani currency tradere (valaki elmagyarázhatná az okokat)."
Azért, hogy ne legyen belőle Dio3, aka ne legyenek gold miner botok akik aztán bármit kifizetnek / tonnaszám adják el real moneyért a goldot.

(#23306) Win-T válasza KubanitoS (#23301) üzenetére


Win-T
senior tag

Értem én, hogy most miért ilyen. De ha négynullával úgyis nagygenerál jön (ha jön) akkor itt lenne a remek alkalom úgy átalakítani a fálj struktúráját a játéknak, hogy egy pár megás frissítés miatt ne kelljen újraírni az egészet a steamnek.

(#23307) brunnehilde válasza simondr (#23305) üzenetére


brunnehilde
senior tag

Na igen. Mivel szemet hunynak felette, szükség van erre a fajta currency kereskedelemre az általad leirt okokból. Ha valóban tiltanák és tűzzel-vassal harcolnának ellene, akkor currencyt egyáltalán nem lehetne venni-eladni a játékosok között és lehetne mindennek fix ára a vendoroknál. :U

Én pedig lesújtok majd tereád hatalmas bosszúval és rettentő haraggal..

(#23308) freddirty válasza simondr (#23305) üzenetére


freddirty
senior tag

Nem beszéltek el egymás mellett? A currency trade beszüntetése az csak annyi lenne, hogy lenne egy fix master a városban/hideoutban, akinek ha eladsz pl. 180 chaost akkor visszaad egy exa-t. és ugyanezt bármelyik currency-vel oda-vissza spread nélkül. Tehát vendor recipe.
Ez már a nyerészkedő trade botokat ki is nyiffantaná a GGG pedig fixen kézben tarthatja a currency-k egymás közötti váltási értékét. Akár ligáról-ligára.
Ettől még a "gold miner" botok itt is vannak/lesznek, csak mire kitiltják addigra már termelt jó pár exat amit aztán el is adott a gazdájuk és nyitott 20 másik botnak accountot másik vpn-en.
Ezen kívül persze biztos hozzányúlnak majd az item trade-hez is, elvégre a jelenlegi jórészt külső 3rd party (web) alkalmazásokon alapuló trade egy vicc 2019-ben - bár működik persze. Minden bizonnyal szeretnék ezt központosítani egy hivatalos trade platformon. Kérdés mennyire mernek/vagy kell (a pénz nagy úr) messzire menni, tehát az api-t bezárni kifelé és csak átállni sajátra, esetleg igazi pénzt is bedobni ha már bezárnák az api-t.

fred

(#23309) simondr válasza freddirty (#23308) üzenetére


simondr
senior tag

nem beszélünk el egymás mellett, hanem több témát dobott fel és abból nem reagáltam mindre.

"A currency trade beszüntetése az csak annyi lenne, hogy lenne egy fix master a városban/hideoutban, akinek ha eladsz pl. 180 chaost akkor visszaad egy exa-t."

De ez miért lenne jó? Liga elején sosem 180c - 1ex az arány. Illetve a játékosok miért ne kereskedhetnének egymás közt currencyvel?
Gondold el a köv szitut: akarsz szerezni 1 annulmentet, mert nagyon kell egy itemedre. A vendor recipe szarul van beállítva hozzá. Hogyan fogsz akkor szerezni?
Vagy akár a másik oldal, esik neked egy annul, de a büdös életben el nem nyomod mert sose kraftolsz. Vendor recipe szar hozzá, mert ad mondjuk 2c-t érte. Most akkor add el vendornak 2c-ért miközben alapból nem annyit ér?

[ Szerkesztve ]

(#23310) brunnehilde válasza simondr (#23309) üzenetére


brunnehilde
senior tag

Ezt nem igazán értem, amit most leirtál. Felvetettél egy ötletet, ami azért a valóságtól eléggé elrugaszkodott. Nekik megvannak pontosan az értékek, az alapján, hogy mekkora volt rá a kereslet eddig, és milyen gyakorisággal esik, simán be tudják lőni az árakat. Exa valószinűleg ilyen 180c körül lenne. Az, hogy liga elején sokkal olcsóbb, majd később drágábbá válik, szerintem mindegy, most fix lenne mindig. Max a gear árak igazodnának ahhoz, hogy éppen liga eleje, vagy vége van. Ha meg annulmentet akarsz venni, miért ne lehetne bármikor? Eladod a currencyt, kapsz értük chaost, amit elköltesz annulra. Ennyi. Bármikor, a vendornál, sorbanállás és várakozás nélkül. :) De persze az alapján, amit korábban leirtál, mégpedig, hogy szemet hunynak a valódi pénzes vásárlások felett, mert ez valahol nekik is jó, nagyon kicsi az esélye, hogy meglépik.

Én pedig lesújtok majd tereád hatalmas bosszúval és rettentő haraggal..

(#23311) freddirty válasza simondr (#23309) üzenetére


freddirty
senior tag

Ha egyszer a fix vendor ára annyi akkor annyit is fog érni :) kivéve ha craftra felhasználva "elégeted" a nagyobb játékbeli előny vagy currency nyereség reményében.

fred

(#23312) simondr válasza brunnehilde (#23310) üzenetére


simondr
senior tag

"Ha meg annulmentet akarsz venni, miért ne lehetne bármikor? Eladod a currencyt, kapsz értük chaost, amit elköltesz annulra. Ennyi."

Ezen a példán keresztül akartam rávilágítani a módszer legnagyobb hibájára.
Gyakoriság alapján ha beállítják az annult vagy a divinet 25-30c-re, akkor liga elején azt kb senki se engedheti meg magának. Ez egyszerűen túl sok.
Nem véletlen hogy ligák elején ezek a currencyk 5-6-7c árban mennek, annyit érnek.
Ha csak az az egy módszered van rá, hogy vendortól vedd, liga elején senki se fogja mert borzasztóan túlárazott. Ezzel gyakorlatilag kinyírnád ezek használhatóságát liga elején és a jó rollos uniqueok irdatlan pénzbe kerülnének rossz rollos tesójukkal ellentétben. Ez sem tenne jót.

(#23313) brunnehilde válasza simondr (#23312) üzenetére


brunnehilde
senior tag

Nézzük egy más szempontból. Ennek is meg lenne az előnye a GGG számára, tovább fenntartaná a ligában a játékosok érdeklődését.. :P Megint más szempontból nem feltétlenül igaz, amit most irsz. Mert tegyük fel, hogy liga elején most 7c egy annulment, de az exalted is olcsó, ehhez igazodik, mondjuk 50c. Ehhez képest mi változna? Az annulment lenne mondjuk fixen 25c már liga elején is, az exalted meg 180c. Esik egy exalted liga elején most, be akarsz vásárolni belőle annulmentet, ugyanúgy 7-et fogsz érte kapni, mint akkor, ha fix lenne az egész, ilyen szempontból semmi nem változna.

Én pedig lesújtok majd tereád hatalmas bosszúval és rettentő haraggal..

(#23314) simondr válasza brunnehilde (#23313) üzenetére


simondr
senior tag

értem amit írsz, hogy az - Exalted : más currency - arányok megmaradnak, de azt a fontos szempontot kihagyod, hogy mi van akkor ha nem esik ex. Ebben az esetben marad a gyűjtögetés, farmolgatás és ha nem elmebeteg módon tolod a játékot az első napokban, akkor jó eséllyel nem lesz 20-30 chaosnal több pénzed pár nap után. Ez pedig talán elég egy annulra / divinera talán nem. Ez egy nagyon gáz állapotot eredményezne...

És akkor még arról a témáról nem is beszéltünk, hogy ha liga elejétől fixen 180c - 1ex akkor mennyivel gazdagabbak a liga kezdetétől azok akiknek esik 1ex azokkal szemben akiknek nem.

(#23315) TrollBalint


TrollBalint
addikt

Én már annak is örülnék, ha játékon belül lehetne valami felhasználóbarát felületen keresni itemekre és nem kellene kilépni egyfolytában. És ha meg akarom venni, akkor alapból jelezhetné, hogy az illető most hideoutban van, mapon, ha HO-ban, akkor mióta nem mozdult... Esetleg valami account-mérce, hogy a trade-s üzenetek közül mennyire válaszol, és átlagosan milyen gyorsan. Nyilván, ha valaki 80% felett lenne, arra ráírnék, mert tudom, hogy ha már nem (vagy éppen most nem) aktuális, akkor válaszol és nem várok feleslegesen.

https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters

(#23316) sirdond


sirdond
őstag

Azt azért ne felejtsétek el, hogy CW-nek (és így a GGG-nek is) az az aktuális álláspontja, hogy nem akarják a trade funkciókat segíteni, sem AH-val, sem sehogy. Sőt, talán valamelyik baeclast-ban volt, hogy egyáltalán nem örülnek annak, hogy jelenleg trade segítségével az emberek 2 nap alatt endgame cuccban tudnak rohangálni és ezen talán változtatni is akarnak.

Chaos szerintem lesz még sokkal rosszabb is, ha ilyen ligák lesznek, mint az utóbbi 3, hogy az átlag currency esik dögivel, új currency kártyák jönnek be, könnyebb map sustain, a chaos egyre inkább elértéktelenedik.

(#23317) freddirty válasza TrollBalint (#23315) üzenetére


freddirty
senior tag

vagy mondjuk ha el akarsz adni valamit akkor azt beárazod és berakja az eladni valók közé, és bárki bármikor - ha offline is vagy - megveheti azért az összegért amit kérsz érte és nem kell egymáshoz össze vissza ugrálni. És vége is a bohóckodásnak a sosem el nem adott de fillérekre beárazott itemekkel...

fred

(#23318) brunnehilde válasza simondr (#23314) üzenetére


brunnehilde
senior tag

Eddig sem csak a chaos dropból éltem, meg szerintem mások sem. Ez mellett ligában esik százféle más dolog is, köztük jó néhány értékesebb. :P Aki kevesebbet játszik, annak most is nehezebb a dolga. Azt meg sosem kisértem figyelemmel, hogy liga elején kikkel szemben vagyok hátrányban. Mindig lesznek akik fényévekkel előttem járnak, és olyanok is, akik mögöttem vannak sokkal lemaradva. Nem igazán számit, ha maga a játék élvezetes és nem rontja az összképet a nem megfelelően és kellően gördülékenyen működő trade rendszer. Én ilyen "negativumokkal" szemben gondolkodás nélkül beáldoznám a currency kereskedelmet, mert most konkrétan utálok vele foglalkozni. Inkább megvárom amig valami nagyon komoly mennyiség összejön mindenből, hogy egyszerre letudjam az egészet. :U Persze végülis úgysem én, vagy mi döntjük el, hogy mi lesz benne az új verziókban. :P Azért, ha az angolom jobb lenne, olyan helyeken is aktivabban "osztanám" őket, ahol talán látják is. ;]

Én pedig lesújtok majd tereád hatalmas bosszúval és rettentő haraggal..

(#23319) TrollBalint válasza freddirty (#23317) üzenetére


TrollBalint
addikt

Ez már rengetegszer felmerült itt is a fórumban, más fórumokban is, de azt nyilatkozta a GGG, hogy ezt nem akarják, mert nem szeretnék, ha teljesen eltűnne a személyes kontakt. Legalábbis a trade-ből. (Persze, azóta változhatott a véleményük :) )

sirdond: akkor már van is egy remek mtx ötletem :) bejönnek itt is az account bound cuccok, de mtx-el eladhatod :) (és ez ki is merítené (nálam legalábbis) a játékmeneten változtató mtx fogalmát, vagy miről volt szó itt néhány hónapja).
Bár nem PoE, de hátha a GGG átvesz belőle valamit; a Blizzard olyat szeretne, hogy lesznek bizonyos cuccok, amit egyszer el lehet adni. Ezzel mondjuk betesznek, aki a trade-t nézi és olcsón vesz, drágán ad el, de valahol érthető ez az álláspont is. Kíváncsi leszek, ilyen jelenik-e meg itt.

https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters

(#23320) tibee77 válasza TrollBalint (#23319) üzenetére


tibee77
őstag

Uhh az jo tre lenne ha itt is olyan lenne hogy egyszer lehet eladni valamit....minden ligaban abbol volt penzem hogy snipe-oltam a draga cuccokat joval ar alatt. ;]

poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters

(#23321) TrollBalint válasza tibee77 (#23320) üzenetére


TrollBalint
addikt

így akkor a kis halaknak (mint mi, egyszeri halandók) is több falat juthatna ;] :DD

https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters

(#23322) Har_melin


Har_melin
Topikgazda

Huh, egy napig nem nézek ide, azonnal kirobban a trade war :))

Ideális megoldás (amiben senki nem jár egy picit sem rosszul, de mindenki nyer) nagy valószínűséggel nincs, nem is lesz. Mindegyiknek lesz olyan része, ami valakiknek rosszabbul fog jönni, mint a mostani állapot. (Már ha a mostani egyáltalán változni fog.) Abban is biztos vagyok, hogy bármit találnak ki, mindig lesznek, akik meg fogják tudni kerülni - ahogy nincs feltörhetetlen széf, nincs kijátszhatatlan trade rendszer sem.

Ezzel együtt a QoL szempontjából szerintem kevesebbet rontana az általános játékélményen, ha a currency trade-re valamilyen automatizálást vezetnének be, mint amennyit javít ma az, hogy ma az első egy-két hétben olcsóbban elérhetők a high tier currencyk.

Védd a fákat - egyél hódot!

(#23323) simondr válasza Har_melin (#23322) üzenetére


simondr
senior tag

Megy az ötletelés a trade témában és a pro-kontra hozzá ezerrel. :)

Más
Fórumtársak! Kíváncsi vagyok hogy lenne-e igény egy közös PH!oe sörözésre, beszélgetésre.
Persze tudom, hogy az ország (ill a világ) különböző pontjain lakunk de ha van rá igény, akkor bízok benne hogy össze tudunk hozni eggyet!
Ki mit szól hozzá?

(#23324) Plazmacucci válasza simondr (#23323) üzenetére


Plazmacucci
félisten

Én azt mondom amíg egy saját gildet nem tudunk összehozni, ez kicsit túlzás. Bár én antiszociális vagyok.

Vissza kell vinnem pár kazettát.

(#23325) simondr válasza Plazmacucci (#23324) üzenetére


simondr
senior tag

Azért a saját guild téma egy kicsit bonyolultabb, mivel sokan már más guildekben vagyunk, haverokkal / rokonokkal / stb, több guildnek egyszerre nem lehetsz tagja, és kétlem hogy mindenki otthagyná a jelenlegit azért hogy a PHOE guildbe léphessen...

De köszi a választ, attól tartok hogy nem csak te vagy antiszociális, hanem itt többen, ezért kis esélyt látok a találkozó megvalósulására, de én pl akkor is elmennék ha csak 3-4-en lennénk.

(#23326) TrollBalint válasza simondr (#23323) üzenetére


TrollBalint
addikt

Sörözésben benne vagyok (meg a saját guildben is, de nyilván az is jobban fog menni néhány sör után :) )
Az ország / világ különböző pontjait annyira nem érzem sarkallatos pontnak, max több helyen lesz egy időben :)

https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters

(#23327) Plazmacucci válasza simondr (#23325) üzenetére


Plazmacucci
félisten

Én simán beáldoznám a magyar gildet a fórumosért cserébe. Kb semmit nem ad nekem. Néha megkérek valakit, hogy tegyen fel egy nekem meg nem lévő kraftot, de ennyi. ezt ti is megteszitek.

Vissza kell vinnem pár kazettát.

(#23328) simondr válasza TrollBalint (#23326) üzenetére


simondr
senior tag

Na szuper, akkor már ketten vagyunk :))
Ha még jönne 2-3 ember akkor már részemről mehet a találkozó szervezése.

(#23327) Plazmacucci
Hát nézd, az én guildemben már van pár PH tag, Win-T és Badlof jutott így hirtelen eszembe, ha az én guildem lesz a POE guild akkor szívesen veszek további member slotot, de ugyanakkor nem szívesen hagynám ott a guildem mert tele van IRL haverokkal.

(#23329) Plazmacucci válasza simondr (#23328) üzenetére


Plazmacucci
félisten

Jó neked, én senkit nem ismerek személyesen aki hosszú távon játszana velem. Többnyire vagy nem értenek hozzá vagy megunják.

Vissza kell vinnem pár kazettát.

(#23330) TrollBalint válasza tibee77 (#23282) üzenetére


TrollBalint
addikt

Most nézem, valamit elszámolhattam, vagy történt valami, mert most már úgy jön ki, hogy 9-kor kezdődik a stream... :F Bár az eleje show műsor lesz...

Plazmacucci: nekem is van 2-3 haver akit ismerek személyesen, ebből 2 már nem játszik, a harmadik, meg pont ebben a ligában nem játszik. De ez miért fontos neked, hisz antiszoc vagy :)

[ Szerkesztve ]

https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters

(#23331) Plazmacucci válasza TrollBalint (#23330) üzenetére


Plazmacucci
félisten

Mert velük tudnék beszélni a játékról és teamspeak-en is. Veletek csak itt.

Vissza kell vinnem pár kazettát.

(#23332) brunnehilde válasza simondr (#23323) üzenetére


brunnehilde
senior tag

Ehhez ki kell menni a napfényre? :DDD :U Amúgy, én még nem vagyok klánban, szóval ha lesz valami fórumos, már irtam, hogy szóljatok. :P

Én pedig lesújtok majd tereád hatalmas bosszúval és rettentő haraggal..

(#23333) TrollBalint válasza brunnehilde (#23332) üzenetére


TrollBalint
addikt

Nem kell kijönni, lehet éjjel is menni :) Valami pincébe :)
Egyébiránt én sem vagyok klánban és jól elvagyok, de egy fórumos klán azért más, ott a csapat jó része már ismerné egymást :)

https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters

(#23334) Badlof2k válasza simondr (#23328) üzenetére


Badlof2k
senior tag

Én is benne lennék , kb 20-25 perc nekem pest , onann meg ahova elkell jutnom még idő de benne lennék :) Amúgy ha nem iszok alkoholt is mehetek ?😁 Én kólázni szeretek ;] ;]

Plazma.: Van poe discord ahol Simon A.k.A Iron kollega és a guild tagjai mindig fent vannak szal lenne kivel beszélgetned ha nagyon szeretnél , nagyritkán énis beszabadultam oda :DD

"... kb kettot csapva a bossra siman egyhiteled ... "

(#23335) simondr válasza brunnehilde (#23332) üzenetére


simondr
senior tag

Van fórumos klán, korábban már többször is írtam, hogy hozzám jöhet innen bárki, így természetesen te is.
Ha discordon is csatlakoznátok, akkor csak annyi kérésem van, hogy annyival tisztelje meg mindenki a másikat hogy push-to-talk módban használjátok.

(#23334) Badlof2k
Mindenki azt iszik (vagy fogyaszt ;] ) amit akar. Ha kólázni (iható vagy más módon fogyasztható) akarsz, akkor tedd azt :K

Na akkor eddig milyen létszámnál tartunk? Badlof, TrollBalint, én + brunnehilde?

[ Szerkesztve ]

(#23336) tibee77 válasza simondr (#23335) üzenetére


tibee77
őstag

Mind2 dolog jo 5let de egyenlöre sajnos csak az egyik kivitelezhetö.kilepek ma szerintem a mostani guildemböl.sörözesben is benne lennek de mivel 2-szer vagyok evente Mo.-on igy kicsit nehez lenne. :N

poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters

(#23337) freddirty


freddirty
senior tag

@brunnehilde: Ha jól tudom te nyomulsz Baron necro builddel. Én is elkezdtem egy karit most kivételesen a ligában (ez a tower defense egész jó), kb 50-re feltornásztam magam, és megvettem a sapit és 1-2 build enabler cuccost. Ami viszont nem tiszta, hogy hogy jön ki az 1000+ str. A unique-okból csak nem, akkor honnan jön össze? Valami buff amit nem látok?

fred

(#23338) tibee77 válasza freddirty (#23337) üzenetére


tibee77
őstag

En is azt a buildet csinaltam meg par napja.majdnem minden cuccra kell +strength es magas rollal, legalabb +35.kell ket unique jewel amit ha a fan bizonyos helyekre beraksz akkor a körülötte levö int nodeokat atalakitja strength-nek.a skill tree-n is van olyan node ami plussz strength-et ad illetve a legtöbb strengthet az astramentis amulet adja.unique cipö is adhat + 18% strengthet stb., stb...

[ Szerkesztve ]

poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters

(#23339) freddirty válasza tibee77 (#23338) üzenetére


freddirty
senior tag

jah, akkor a passive tree-n kell unique jewel. Ezt néztem be. Megnézem.

fred

(#23340) brunnehilde válasza freddirty (#23337) üzenetére


brunnehilde
senior tag

"Valami buff amit nem látok?" Igen. Ezek szerint. :P Passzivon szinte minden ennek van alávetve. Két Efficient Training jewel az int átalakitja strengthre. Gearben a sisak, az amulet, a gyűrűk, az öv, a cipő, mind str. Itt a PoB link az "olcsó" verzióhoz: [link]

simondr: Akkor felvehetnél. ;] :P Név ugyanaz, mint itt. Találkozóra viszont most ne számolj velem. Bár jó buli, szerveztem már én is hasonlókat, de jelenleg ez bizonyos okok miatt nem megoldható nálam. :)

Én pedig lesújtok majd tereád hatalmas bosszúval és rettentő haraggal..

(#23341) TrollBalint válasza simondr (#23335) üzenetére


TrollBalint
addikt

Egy kis sörözésben mindig benne vagyok. Akár egy másik sörözés után is :D

https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters

(#23342) Har_melin válasza simondr (#23328) üzenetére


Har_melin
Topikgazda

hárman :)

Guild témában nem vagyok otthon, de ha ezt a felajánlást komolyan gondolod, akkor írj rám privátban és megbeszéljük, hogy hogyan lehetne megoldani.

Védd a fákat - egyél hódot!

(#23343) forguet


forguet
senior tag

Nekem a sörözés jelenlegi élethelyzetben nem aktuális (3 hónapos + 3 éves gyerkőcök nagyszülői segítség nélkül), viszont a klánba tömörülés érdekelne - a jelenlegi klánomból ki kell lépnem előtte.

Mundo will go where he pleases! SZLÖRTY.

(#23344) simondr válasza Har_melin (#23342) üzenetére


simondr
senior tag

"hárman :)"

Na ezt most nem értem, Te is benne vagy? :)
Mert ha igen akkor viszont te vagy a 4. jelentkező. Badlof, Trollbalint és jómagam után, szóval részemről mehet a szervezés :K
Guild miatt írok privátot.

(#23345) sirdond válasza simondr (#23344) üzenetére


sirdond
őstag

húú, most olvasom milyen fontos dolgokról beszélgettetek egész nap. sörözés? nyilván időpont függő a dolog, de szerintem benne vagyok egy én is :)

kár, hogy nem jött fel hamarabb ez a téma, mert akkor tudtuk volna úgy szervezni, hogy az exilecon stream-et nézzük közben.pedig az óriási lenne és biztos téma is akadna a beszélgetéshez. viszont így, hogy már csak egy hét van, kevés esélyt látok rá, hogy mindenkinek jó az időpont. szerintetek?

[ Szerkesztve ]

(#23346) Badlof2k válasza sirdond (#23345) üzenetére


Badlof2k
senior tag

Hol néznénk ? 🤔 Este 10kor kezdődik 😁 Vagy melyik időpont amiről most beszélünk :D

"... kb kettot csapva a bossra siman egyhiteled ... "

(#23347) KubanitoS


KubanitoS
veterán

Kis segítséget szeretnék kérni.

Spectre build

Power siphon skill segítségével szeretném használni az EE-t. Erre az avatar of fire alkalmas is lenne egy opciónak, mivel lightning a fő sebzés. (Az avatar of fire segítségével a karakterem csak tűz sebzést tud tolni.)

Azonban a fegyveremen van added cold damage, illetve az egyik gyűrűn added fire damage.

Ha kiveszem az avatar of fire-t, akkor a power siphon sebzése így alakul kb: xy physical, xy cold, xy fire. Ebben a formában vajon menni fog az EE, vagy mindenképpen kell az avatar of fire is?

Nothing will stand in our way. I will finish what you started.

(#23348) sirdond válasza Badlof2k (#23346) üzenetére


sirdond
őstag

9 lesz az, az még nincs olyan későn szerintem.

Amúgy meg viszünk egy laptopot, wifi van mindenhol, 4-5en azt még simán körbe tudjuk ülni.

(#23349) tibee77 válasza KubanitoS (#23347) üzenetére


tibee77
őstag

Ha EE-t akarsz jol procolni, tehat a te esetedben lightning dmg-et tolnak a spectreid gondolom, akkor kell, hogy legyen valahol added fire meg cold dmg a gear-en, igy kap a 2 elem utan 2*-25% ele resistet a mob.Ha te power siphon-nal akarod akkor az is jo lesz, viszont ne hasznalj AOF-et, mert akkor hiaba lesz a fire meg a cold dmg a gear-en, csak fire-t sebzel, igy buksz -25% resistet a mobon.Nem is ertem miert akartad az AOF-et berakni.

poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters

(#23350) Badlof2k válasza sirdond (#23348) üzenetére


Badlof2k
senior tag

Jogos , mondjuk nekem 10 remlik valamiert :)

"... kb kettot csapva a bossra siman egyhiteled ... "

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Path of Exile (ARPG)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.