Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Har_melin
addikt
válasz TrollBalint #23049 üzenetére
köszi, akkor legalább nem négy 6L cucc kell hozzá
Védd a fákat - egyél hódot!
-
TrollBalint
addikt
válasz Har_melin #23051 üzenetére
igen, ez tényleg nagy szerencse Így is párszor panaszkodtam Brunnehilde-nek, hogy mennyi currency elment erre a buildre....
még annyit a nekrós buildhez, hogy én most egy 5L páncélban nyomom és így is nagyon komoly[ Szerkesztve ]
https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters
-
brunnehilde
senior tag
válasz Har_melin #23051 üzenetére
Pedig filléres darab. Ha azt veszem, hogy mire képes (simán viszi a T16-t guardianostól, mindenestől). A videó alatt ami van PoB link a cheap verzióhoz, már kb "elavult". Trollbalint is adott hasznos infókat, nem tudom, hogy csinálta. Passzivon lett talán 1-2 változás, meg a gemeknél. Cyclone mellé bekerült a desecrate is + flesh offering már ott volt. Ezen kivül nagyon jó kis ötlet volt a spectrek mellé berakni egy blood magicet. Carnage Chieftainjeim vannak (frenzy charget generálják), csak kevés a manájuk és nem volt állandóan frenzym, amik egyébként +35% DPS-t adnak a zombiknak. Blood magic megoldotta ezt a problémát.
Ami az árat illeti: sisak pár chaos, 6L fegyó 1,2-1,3 exa körül van. Geofris armour 5+1 link (nem kell a 6L) olyan 40-50c körül mozog. Shapers touch 5 chaostól, Alberons Warpath max strength-el 25-30c. A resistes jewellek nem max értékekkel 1-2c, unset gyűrűk life+str darabja 5-10c. Két efficient training + az amu kb 1 exa. Maga a build max 3 exa. Ehhez jön még az Animated Guardian és a Kingmaker, ami további 2,5 exa. Ez összességében nem drága. Szerintem.
Trollbalint: nyugalom, vak vagyok, apróbetűs részt sosem olvasom.
dbius: az se rossz megoldás, ha nincs szükség másik gyűrűre, de nem feleslegesek neki a dmg support gemek? Nem tudom mennyire turbózzák fel, de alapból elég gyenge a sebzése, tényleg nem arra lett kitalálva.
Ja, új linket meg majdnem elfelejtettem berakni: [link]
[ Szerkesztve ]
Én pedig lesújtok majd tereád hatalmas bosszúval és rettentő haraggal..
-
TrollBalint
addikt
válasz brunnehilde #23053 üzenetére
Én most 3 Carnage meg 2 host chieftain használok. Elméletben, mert gyakorlatban minden játékba lépéskor csak 4 spectre-m van és a sok rohangáló szellem között nem tudom megmondani, hogy melyik az az 1, ami hiányzik
Tanácsot meg persze tudod adni, csak nekem kell egy alap. Nulláról nincsen ötletem, csak meglévő ötleteket tudok felturbózni. Én ilyen support embert vagyok. Egyedül nulla, de valakivel már jóval többet érhttps://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters
-
dbius
veterán
Csak egy valódi dmg support van, a melee splash, valóban nem a sebzése miatt kell a guardian.
Az elemental armyból pedig a lényeg elsődlegesen a "Minions from Supported Skills inflict Exposure on Hit, applying -10% to the Elemental Resistance matching highest Damage type taken by Enemy", valamint a + ellenállás a guardiannak.
Sokat keresgéltem, hogy mik lennének jók a hungry loopba, nagyjából ezeket találtam érdemesnek, de ha van jobb ötlet a melee splash cseréjére szívesen várom, mert szerencsére ugye ki lehet cserélni a köveket vendor recipe használatával (eladom a gyűrűt regret orbbal azt hiszem és akkor 19-es szinttel visszakapom a benne lévő köveket, csak a gyűrű megy a levesbe, de az pár chaos csak, a +1 gem szintet meg hamar összeszedi az ember)
[ Szerkesztve ]
-
TrollBalint
addikt
-
dbius
veterán
válasz TrollBalint #23056 üzenetére
Lehet, hogy így működik, nem próbáltam. A lényeg, hogy a kövek nem vesznek kárba.
-
Har_melin
addikt
én tegnap csak a full verziót néztem (merjünk nagyot álmodni), az nekem olyan 10 exa körül mozgott saccperkábé fejszámolással. Ami egyébként tényleg nem vészes, az assánál a 6L Inpulsa + 2 Void battery ennyi, a többi még ehhez jön.
Meglátom, tőlem annyira távol áll a necro, hogy gyakorlatilag egy teljesen új játékot kell megtanulnom, fogalmam sincs egyetlen gemről sem. Az assával meg közben futottam egy T14 Terrace mapot, ele weaknessel és azt is túlélte. Úgy tűnik, itt kivételesen papíron gyengébb mint a valóságban, nem fordítva. Most fogom majd kipróbálni a két VB-t, meglátom, mennyit változtat. Azt néztem egyébként, hogy a minta buildből vissza lehet venni a Throatseeker 4 pontját és ha azt átrakom mana+ES nodera, akkor gyakorlatilag teljesen kihasználható az Eldritch Battery, picit több, mint a harmada lesz a HP-nak. Most olyan 25% alatt van.
-
brunnehilde
senior tag
válasz Har_melin #23058 üzenetére
Amivel most megyek, ott csak a fegyó volt 11 exa (+80-90% DPS), a sisak enchant 8 exa (+21% attack speed), és a watchers eye 8 exa (+1,3k ES). Vagyis lehet rá költeni, ha ki akarod maxolni. Szerinted nekem nem volt új? A minyonokhoz annyi közöm volt eddig, hogy itt-ott voltak gólemjeim, de sose szerettem őket, mert hamar haltak. Könnyen bele lehet jönni. A játékmenet meg szintén könnyű. Cyclone pörgés, summon skeleton, pörgés, csontik, pörgés, csontik. Ha lemaradnak, vagy nagyon szétszóródnak, akkor meg nyomok egy convocationt , ami kb egy minyonos brand recall + ad nekik life regent. Szorult helyzetben meg jól jön a vaal skeleton. 38 csonti, pár milla extra DPS mondjuk blightnál.
-
Har_melin
addikt
válasz brunnehilde #23059 üzenetére
"Vagyis lehet rá költeni, ha ki akarod maxolni."
Ezzel nem csináltál nagyobb kedvet hozzá Mindegy, amíg legalább a budget változatra nincs meg a teljes keret addig nem fogok belevágni, ebben a ligában már elég volt a leveling közbeni kényszer farmolásból.
-
TrollBalint
addikt
válasz Har_melin #23060 üzenetére
a cheap verzió simán viszi a T15-s mapokat (physical reflectet nem szereti, de Brunnhilde szerinte végig lehet vinni) T16-ra majd szintlépés után megyek. A blight meg elég nem nehéz vele (nem tudom ez mennyire pozítiv, vagy semleges)
-
freddirty
senior tag
válasz Har_melin #23060 üzenetére
A speaker of the dead nekrót tudom ajánlani az elég olcsó. Drága watchers eye (discipline-es 2-3exa) nélkül is. Szerintem az alap 5l-es cucc (gemek nélkül) megvan 1-2 exa körül max. Azzal én T16-on is gond nélkül tudtam szép sebességgel clear-elni. Csontit csak boss-nál idézek, mindenhol elég a spectre+zombi. A guardian-ok viszont már egyhiteltek 3-4x, bár idáig két T16 mapom volt csak és mindkettő ele reflect volt pechemre (de mivel noobie vagyok ezért lehet csak velem van a probléma :). A minyonok inkább a physical reflectet nem annyira szeretik de azért néha plusz a kihalt holy cross/zombik helyére nem gond idézni másikat. Részemről most 5.5k élet + 2-4k ES.
/Az árak standardban értendők, nem league./fred
-
Har_melin
addikt
válasz TrollBalint #23061 üzenetére
most már csak olyan buildet indítok, ha indítok, ami a blightot csont nélkül tudja, blight mapokat is. Ha az nem lenne, akkor szerintem az egész ligát végigcsináltam volna a champpal.
-
brunnehilde
senior tag
válasz Har_melin #23063 üzenetére
Meg nem mondom, hogy a budget verzióval toltam-e T15 blight mapot, de az biztos, hogy a mostanival végigcsináltam az összeset. Volt néhány. A gombázás a normál mapokon meg probléma nélküli. Beállok középre aztán onnan irányitom a minyonokat, már csak a benny hill zene hiányzik mellé.
Elpusztultam. Kb öt nap után. Túl lazán vettem egy synthesis mapot. Most mehetek terápiára.
-
TrollBalint
addikt
válasz brunnehilde #23066 üzenetére
a synthesis map az szívatás, én nem tudom hányszor meghaltam rajta az akkori (egyébként fasza ) buildemmel.
-
Rizseslescó
aktív tag
válasz Har_melin #23064 üzenetére
Szia, rá nézhetsz az "én" ( havert másoltam) buildemre is, az tényleg nem drága és kellemes vele játszani. Elég gagyi a gear még, de majd igyekszem felturbózni, ha lesz egy kis időm játszani. Gyakorlatilag csak a csontikat idézgetem néha, meg a vaal verziót, amint tudom. Én nem hagyom meg a sereget bossokra, amint tudom ellövöm őket, gyakorlatilag nincs idejük elfogyni Ez tleg 2 gombos build Maximum 4 ex ráfordítással mennek a mapok T15-ig, feljebb nem próbáltam. Brandon81
Más: ha felszerelem a guardiant és mondjuk másodlagos fegyóslotba akarok húzni gemeket, akkor nem vesznek el a rajta lévő cuccok mikor átváltok? nem akarok butaságot csinálni
[ Szerkesztve ]
-
TrollBalint
addikt
válasz Rizseslescó #23068 üzenetére
úgy érted, hogy berakod a guardiant fegyverbe, megidézed, majd átváltasz a másodlagos slotra? Akkor elvileg megmarad, ahogy ki- / belépéskor is újra kell idézni. Annyi, hogy ilyenkor minden slot váltás után újra kell idézni. De Brunnhilde kísérletezett hasonlókkal.
-
TrollBalint
addikt
Azt nem lehet megnézni valahogy, hogy milyen challenge-t / achievmentet teljesítettem utoljára? Hidoutba kiraktam egy Synthesis petet és kiírta, hogy challenge completed...
-
brunnehilde
senior tag
válasz Rizseslescó #23068 üzenetére
Nem vesznek el, nem kell félned. Igazából mindig megmaradnak, kivéve, ha meghal a guardian, vagy elköveted azt a húzást, hogy lvl 20 0% quality gemből csinálsz lvl1 20%-t.
De! Achtung! Nem a gem tárolja a geart, hanem a karakter! Vagyis, ha van egy animate guardianod, amit szépen felöltöztetsz, majd kiveszed, és helyette egy másik guardian gemet fogsz berakni, akkor az is abban a gearben lesz, mint az előző gem! Vagy máshogy fogalmazva, ha kiveszem a guardian gemet és berakom stashbe, majd egy másik karakternél aktiválom, a cuccok nem lesznek rajta.
-
42861
senior tag
Sziasztok. Nemrég kezdtem el a játékot Xbox-on, jelenleg egy lvl. 62-es Rangert terelgetek viszonylag életképesen. Nem sok ARPG-s tapasztalatom van, igazából csak a Diablo 3, de ott vagy 1500 óra. De ez ugye merőben más.
Lenne pár kérdésem, vannak sötét foltjaim a játékkal kapcsolatban. Nézzétek el, ha ezek esetleg elég suták lesznek. Néhányat talán meg is válaszolok magamnak.Szóval, ezt a gemes skillkezelést már nagyjából átlátom, és a hozzá kapcsolódó linkelt socket-es rendszert is hellyel-közzel. Adott a támadó skill, amihez a linkelt socketekbe support gemeket pakolhatok, akár többet is. Ez működik úgy is, hogy pl. egy 5 vagy 6 linkes itembe két különböző támadó skillt teszek és a maradék helyekre meg supportot? Persze olyan support gemeket, amik mindkét támadó skillt támogatják.
Mi a helyzet az olyan skillekkel amiket különálló socketekbe teszek? Tehát nincs linkelve sehova. Pl. az ilyen helyre tett support gemek nem működnek? Mert a szintje pörög felfelé, tehát számol valamit.. Tudom, vannak orbok, amikkel tudom a linkelést változtatni, a socketek színét, és számát is. Csináltam is már ilyet, de ezek az orbok nem esnek minden mobból, szóval elég limitált a számuk.
Nézegettem már buildeket a neten, szeretnék majd a Rain of Arrows irányába elmenni. Mire van építve inkább a játék? Farmolj, és majd kiesnek a cuccok, vagy inkább a trade-re kell ráfeküdni? Ez a trade rész egyébként nagyon tetszik, kár, hogy ilyesmi nem maradt meg a D3-ban.
Nehézségi szint. Több helyen olvastam, hogy a nehézségi szint feljebb rakásával halál esetén 5% XP levonással büntet a játék. Nos, én sehol nem találtam nehézségi szint állítást, a karakterkészítésnél se volt ilyesmi. Kb. az ötvenes szint környékén lépett be nálam ez a nehezítés. Ez ilyenre változott az idők folyamán, vagy ez konzolos sajátosság lenne?
És a legfontosabb. Act 7-et lenyomtam, kicsináltam pókanyót, de az istenért se találom a kijáratot Act 8-ba. Mikor a "The Temple of Decay" pályán vagyok, írja, hogy most már nyitva a kijárat, de itt egyszerűen nincs semmi. Minden centijét bejártam mindkét szintnek, de nem találom..
-
brunnehilde
senior tag
"Ez működik úgy is, hogy pl. egy 5 vagy 6 linkes itembe két különböző támadó skillt teszek és a maradék helyekre meg supportot?" - Igen, működik. Mindkettő aktiv skill gem meg fogja kapni a support gemekből a buffokat.
Pl. az ilyen helyre tett support gemek nem működnek? - Ha nincs mellettük linkelt aktiv skill gem, nem fognak működni. Az XP-t ettől függetlenül kapják és a lvl növekedni fog.
Mire van építve inkább a játék? Farmolj, és majd kiesnek a cuccok, vagy inkább a trade-re kell ráfeküdni? - Rengeteg lehetőséged van, nyilván az ilyen játékok a farmolásról szólnak. Arra várni viszont, hogy majd kiesik a buildhez kellő gear, felesleges. Ami értékesebb cucc esik, de számodra nem használható, azt eladni, ami pedig a buildhez szükséges, azt mindenképp érdemes megvenni.
Több helyen olvastam, hogy a nehézségi szint feljebb rakásával halál esetén 5% XP levonással büntet a játék. - Nincs nehézségi szint. Legalábbis belépésnél nem tudsz választani, hogy pl. easy, medium vagy hard. Van a hardcore league, ahol halál esetén befejezted és a karaktered átkerül a standard ligába. Ezt leszámitva a "normál" játékban az adja a nehézséget, hogy ahogy haladsz előre, úgy lesznek erősebbek az ellenfelek. Mapozásnál T1-től T16-ig vannak a számozások, ahol a T16-os mapok adják a legerősebb monstákat és ezzel együtt a legjobb dropot. Halál esetén pedig 10% XP levonást kapsz. Lvl100 a legmagasabb szint, amit elérhetsz, de nem véletlenül nem rohangálnak mindenelé Lvl100-as karakterek. 98-99-es szint környékén egy halál már sok órányi játékot vág haza.
Act 7-et lenyomtam, kicsináltam pókanyót, de az istenért se találom a kijáratot Act 8-ba. - Pedig ott kell lennie. Pókanyó után ha irja, hogy megnyilt a kijárat, akkor ott kéne lennie, méghozzá onnan nyilik, ahol leölted a pókot. A képernyő bal felső sarkában, arra, ahol a fotón Sin áll. [link]
-
Har_melin
addikt
Nehézségi szint: A5 és A10 végén, Kitava legyőzése után kapsz egy-egy állandó "büntetést", ami megmarad. Egyrészt mindkét alkalommal -30%-kal csökken az összes resist értéked, másrészt az A6-A10 során halál estén 5%, A10 után 10% XP-t vesztesz az adott szintből.
Az A10 utáni 10% XP vesztést akkor is elszenveded, ha nem mapon halsz meg, hanem mondjuk visszamész az A10-be valamiért és ott halsz meg. A % mindig a következő karakter lvl eléréséhez szükséges XP 10%-a, ezért magasabb szinten, amikor már egy nehéz map is csak 2-3%-nyi XP-t ad, nagyon tud fájni.
A resist büntetés a gyakorlatban azt jelenti, hogy a passzív pontokból és a felszerelésedből összesen 135% resist kell legyen típusonként, hogy a 75%-os effektív max res meglegyen. Ez chaosból ritkábban szokott sikerülni, de azért azt is célszerű legalább 0 közélebe felhozni. Az ele resistek kimaxolása viszont szinte kötelező.
-
félisten
-
Rizseslescó
aktív tag
válasz brunnehilde #23071 üzenetére
Ismét köszi skacok, már nem is mertem gemeket húzni
Egyenlőre felszereltem amivel tudtam, de a belly és a southbound kesztyű bónuszát nem mutatja, vagy csak én nem látom? -
TrollBalint
addikt
válasz Plazmacucci #23076 üzenetére
Vagy még többet
-
Har_melin
addikt
"Mire van építve inkább a játék? Farmolj, és majd kiesnek a cuccok, vagy inkább a trade-re kell ráfeküdni?"
Ha nem SSF karaktert játszol, akkor egyértelműen a trade a gyorsabb megoldás - eladod, ami neked nem kell, megveszed, amire szükséged van. Arra azért számítsál, hogy így a liga közepén (ha a ligában indítottad a karaktert) az olcsóbb cuccoknál sokszor nehéz vevőt találni, ennél csak eladót találni nehezebb - legalább is olyant, aki egy 2c-s kesztyűért kilép a T15-ös mapról, hogy eladja. Standarden meg általában drágábbak a jobb cuccok és kevesebben is játszanak.
-
42861
senior tag
válasz brunnehilde #23073 üzenetére
& Har_melin: Köszi az infókat. Durva menet lesz akkor innentől. Lvl. 100 azért célként lebeg előttem, de ez nem mostanában lesz.
A kijáratot megnézem délután újra, remélem nem bugzódott be. -
TrollBalint
addikt
Igen, a Liga olyasmi, mint a D3 season, annyi, hogy itt minden ligának van egy "témája", ami utána vagy beépül standarba, vagy nem. (attól függ mennyire volt sikeres a liga)
Az a kijárat, emlékeim szerint nem azonnal nyílik, meg mintha pár másodpercet kellene várni.
Az SSF meg a Solo Self Found, vagyis nem tudsz partyba lépni senkivel, ergo a csere-bere is bukta, így abból élsz, amit találsz.
És ha vége a ligának, akkor minden visszakerül normálba, de a Diabloval ellentétben, nem "postán" jönnek a cuccok, hanem minden ládafül megjelenik a standard ládádban, mint "remove item only" fül, azaz ezekeről a fülekről, csak kivenni fogsz tudni, és ha teljesen kitakarítottad, akkor el is tűnik (ehhez be kell zárni a ládát, vagy talán reloggolni is kell)Egyébiránt, nem is tudtam, hogy változtak a vendor recipe-k. Mindenesetre a héten érkező patch kibővíti a help panel vonatkozó leírását.
-
brunnehilde
senior tag
válasz Rizseslescó #23077 üzenetére
Nincs bónuszuk. Legalábbis olyan, ami hatna mindenkire. Ezek a guardiannak magának kellenek a life miatt. Esett egy ilyen body armour: Saqawal's Nest Blood Raiment. Ez még érdekes lehetne a guardiannak. Ha Belly lenne bent nálam, ki is próbálnám, de a 2 exás Gruthkulomat ezért nem fogom lecserélni.
Ez a legjobb. Fixed a rare bug where objects could sometimes have the wrong model. For example, a monster using a tree as its weapon.
-
Har_melin
addikt
válasz simondr #23083 üzenetére
köszönöm, teljesen jól, lvl91 vagyok vele most, de jött egy kis "pénz" és akkor úgy döntöttem, adok egy újabb esélyt a strom brand assának is. A miner érdemi fejlesztéséhez kevés lett volna a 6 exa, most hol ezzel, hol azzal játszom, már amikor időm van.
-
Har_melin
addikt
attól tartok a kijárathoz előbb újra végig kell menned a piramison és újra le kell verned majd a pókot is.
A lvl100 - hááát, az valóban nem mostanában lesz. Nem is a nehézség miatt, mert ha van egy jó builded amivel a guardianokat stabilan meg tudod csinálni a T16-os mapokon, akkor a kockázat már nem nő, hanem csökken, ahogy szinteket lépsz, inkább a monotonitás miatt. Már lvl94 környékén is csak alig mozdul az XP egy map után, lvl99-ről lvl100-ra pedig 50%-kal több XP kell, mint 93-ról 94-re. Végeláthatatlan grind még halálok nélkül is. Ha még az is becsúszik, akkor meg még több...
-
Genji
őstag
válasz Har_melin #23086 üzenetére
Én most 98 vagyok előző ligában is eddig jutottam, de egyszer az életben kiszenvedem a lvl 100at. Én Elder Burialt tolok az rohadt biztonságos. Szerintem ha 2-300at nem toltam le eddig egyet sem, de ha jól saccolom még 500 körül le kell tolni legalább. Kell hozzá idegrendszer.
[ Szerkesztve ]
a splinter in your mind had called the dark wanting it all to fall apart
-
Har_melin
addikt
én ezért nem céloztam meg soha a lvl100-at.
Egyszer, még a normal-cruel-mercy korszakban volt egy srác yt-on, aki lelkesen propagálta, hogy Dried Lake farmolással mennyire jól lehet keresni. Mindig csóró voltam, gondoltam megpróbálom. Kb. a tizedik run után úgy éreztem, hogy smirglivel lecsiszolták az agyamat és ha még egyszer neki kellene futnom, akkor inkább az egész játékot letörölném végleg.
-
LittleBoss67
aktív tag
Szerényen jegyzem, hogy 95-ös szint volt eddig 2 év alatt a max. Ue. ligában 2x kezdek nekrot. A build átalakult gyökeresen, de gondoltam ezt is kipróbálom.
Kevesebb idő mint átvariálni.[ Szerkesztve ]
-
félisten
Nincs valakinek elfekvőbe egy Soul Taker axe?
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
TrollBalint
addikt
válasz Plazmacucci #23092 üzenetére
hát ilyenkor kell szólni? Tegnap vagy tegnapelőtt adtam el egyet...
-
félisten
válasz TrollBalint #23093 üzenetére
60c-t fel tudtam volna ajánlani
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
dante3
addikt
válasz Plazmacucci #23094 üzenetére
2exa-ért már lehet kapni
Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk!
-
brunnehilde
senior tag
válasz Plazmacucci #23092 üzenetére
Tényleg, el is felejtettem irni, nagyjából 0,3 exát megspórol az, aki vesz egy Soul Takert és egy Heartbreakert és orb of fusinggal csinál belőle Kingmakert. Merthogy ez is receptre működik.
Meglett a Lvl98. Megint. Ezúttal annyival biztatóbb a Lvl100 cél, hogy az elmúlt kb egy hétben két halálom volt. Egyiknél synthesis mapon bambultam el, másiknál meg otthagytam mapon a karaktert, mire visszaértem már nem élt. Eközben rengeteg guardiannal végeztem, nem sok esélyük volt.
-
TrollBalint
addikt
válasz brunnehilde #23096 üzenetére
Ez a harbringeres módi még működik? Tegnap mentem 2 v. 3 harbringer mapot, de nem mondanám, hogy felvetett a pénz. Még a befektetett 4 chaos sem jött vissza...
-
brunnehilde
senior tag
válasz TrollBalint #23097 üzenetére
Abszolút. Mostani árfolyamon olyan 7 exám van csak a harbinger-annulment-ancient orbokból és szépen szórja az exalted shardokat, meg a monstáknak is van némi dropja, főleg mapok. Persze nem minden mapról jövök pluszban, de hosszabb távon nagyon jól termel.
-
félisten
-
Har_melin
addikt
válasz brunnehilde #23098 üzenetére
Végül is tartózkodásom ellenére én is felültem a minyon expresszre...
Még éppen csak átértem A5-be, megcsináltam az első labot, tény, hogy baromi tankos. Egyelőre csak zombi + csontváz kombó van, nincs annyi foglalatom, hogy mindent kipakoljak. Cyclone sincs még, animate guardian se, az Alberonig is van még vagy hat szintem, szóval nagyon az elején tartok.
Valahol korábban írtad, hogy a Sceptre-hez beraktad a blood magicot - mit vettél ki helyette? A PoB-ban az Animate Guardian-nel osztozik a Meat Shielden és van mellette egy Desecrate is.
Ja igen: ha már budget verzió, akkor a Queen Escape is megúszható fél exából, mert a 6L Decree-k 80-100c között vannak, a prophecy pedig 1-2c
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- Windows 7
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Milyen NAS-t vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Vezetékes FEJhallgatók